Instagram, november.

collage1Vi flyttade till Kungsholmen och startade ett helt nytt kapitel. Allt blev faktiskt så mycket bättre efter att vi fick en ny bostad. Jag läste Tigrar i rött väder som var ganska bra och satt i publiken till ett tv-program. Där träffade jag fina Emma.collage2Jag var på en fotoworkshop och fick testa att fota dansande män, blev medlem i Feministiskt initiativ och klädde mig i plisserad kjol, promenerade förbi den judiska kyrkogården varje dag och vädret var ganska deppigt. Skolkvänligt.collage3Sedan sken solen och vi bjöd hem en bunt toppenpersoner på inflyttningsmiddag. Vi gjorde i ordning hallen och till frukost åt vi resterna av det pannkaksberg som Felix hade gjort till våra gäster dagen innan.collage4Jag hade en skrivfredag och började dagen med sovmorgon och avokadomackor framför Downton Abbey. Dagen därpå åkte jag och Felix till ett soligt Södermalm där vi lyssnade på Felix mammas kör. På kvällen hängde vi med min lillasyster. Bästa tjejen jag vet. collage6Jag lagade sparrisrisotto och gick på stan med mamma. Köpte med mig tulpaner hem som fick förgylla vardagsrummet. Dagen därpå köpte jag och Felix en lampa på Kabelverket. collage7Vi satte upp lampan och stringhyllan, jag målade kärleksmönster och så åt jag middag på La Neta med Matilda, Johanna och Cornelia. Vi hade en känslosam, väldigt fin, kväll.collage8Jag klippte av 15 cm av håret och målade klart mönstret. My var i Stockholm över helgen så vi drack drinkar hos mig på fredagen och åt julbord på Hermans på lördagen. Ett perfekt avslut på november.

Följ mig gärna på instagram: florawis

Translation: Instagram in november. Follow me: florawis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej underbara Flora! Jag har en liten undring: Var har du köpt dina akvarellfärger någonstans?
    Tack för världens bästa blogg!<3
    Ps. Skulle vara jättejätteuppskattat med ett inlägg där du visar lite hur du målar med akvarell;)

    Bella 2013-12-12 08:35:08
    Svara
    • Svar på Bellas kommentar.

      Hej fina du, tack!
      Märket heter Winston & Newton och de är köpta på Kreatima :)
      jobbar på det!

      Flora Wiström 2013-12-12 10:09:47
      Svara
  • fintfint

    agy 2013-12-11 22:16:43 http://agnesiod.blogspot.com
    Svara
  • Hej Flora! Först av allt så vill jag bara säga att du och din blogg är helt fantastisk. För det andra så undrar jag om du skule kunna göra ett inlägg om femenism, vad det är, din inställning till det och så. Jag är en 14 årig tjej som har blivit väldigt intreserad av femenism men vet dock inte så mycket om det. Skulle vara super tacksam om du gjorde detta. Tack i förväg!

    Sandra 2013-12-11 18:43:46
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Hej Sandra! tack så himla mycket! I kategorin ”feminism” kan du läsa olika inlägg jag har skrivit kring det ämnet :) Vad roligt att du är intresserad av detta! Heja oss tjejer!

      Flora Wiström 2013-12-11 19:31:53
      Svara
  • Superfina bilder! :)

    melanie 2013-12-11 18:12:15 http://fames.se/melaniefreij
    Svara
  • åh, vill också bo på kungsholmen med min pojkvän, avis avis! hihi
    måste prova La Neta nästa gång jag är i stockholm:)

    Martina 2013-12-11 17:59:42
    Svara
  • Vilket fint kärleksmönster! Jag blev så inspirerad av ditt senaste mönster inlägg att jag har börjat måla massa katter och julkort i akvarell. Tack så mycket :)

    Elisabeth 2013-12-11 16:14:33 http://howshorthowlovely.tumblr.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!