Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Instagram, december.

collage1Månaden började med att jag och Felix åt middag på Flippin’ Burgers och min brorson Mio föddes. Vilken enorm känsla alltså, att veta att nu är en människa född som jag kommer känna hela mitt liv. Jag och Felix blev trötta på att titta på tv-serier varenda kväll så vi tog fram målargrejorna och täljkniven.
554037105b5611e38e691281ffd27b69_8Det finns en kakelugn i vårt klassrum på Jakan och en dag låg solen på såhär vackert.collage2Jag och Felix åt paj på konditori. Jag hade margaretaflätor med typ femton hårnålar och en massa hårspray eftersom mitt hår är 15 cm kortare nu. Och så åkte vi till Nacka Strand för att äta julbord med min familj.
collage3När jag var på svt-casting såg jag trädraketen från julkalendern och åttaåringen i mig jublade. På kvällen köpte vi hem sushi – så olikt oss att köpa hem mat – och skålade i cider. På helgen åt jag adventsfrukost och tittade på granen på skeppsbron. Stockholmsfakta: det är en tradition sedan 1996 att sätta upp den här granen varje år, och den görs genom att sticka in grenarna en och en tills den blir helt perfekt. Den påstås vara världens största julgran. Nåja, Sveriges i alla fall. collage4Mamma fyllde år och vi åt middag på 19 glas. Sedan blev det dags för skolavslutning och vi lekte secret santa med klassen. Jag och Dana klädde julgranen hemma hos mamma och jag hade en jättebra utekväll med mina klassisar som slutade med glögg på Matildas sovrumsgolv med henne och Leo. Så bra personer!collage5Jag plöjde Tio lektioner i matlagning i mellandagarna, hängde med Cornelia på Söders höjder, tjärade huset och firade lilljul hemma hos pappa. Bäst var kanske att gå på promenad i eftermiddagssol med Eloise. Hon låg och tittade på mig med sina små lillasysterögon och jag blev lite gråtig.

Nu ska jag gå till skolan för första gången det här året! Hoppas att ni mår bra och är snälla mot er själva. Om ni vill följa mig på instagram så söker ni på florawis.

Translation: Instagram in december, a lot of food and christmas preperations. Follow me: florawis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind