Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Floras vintagetips, nr 9.

DSC_8661DSC_8659 DSC_8662Herr Judit på Hornsgatan 65 är troligvis Stockholms allra finaste vintagebutik för herrkläder. Här värderas kvalitet och material högt och plaggen är noga utvalda. Personalen reser världen över för att samla in sina fynd, både av okänt ursprung och av kända märken. När min storebror gick på gymnasiet jobbade han på Herr Judit och över en säsong var hans garderob förändrad. Från att alltid bära jeans och t-shirt klädde han sig nu i blanka skor och välskräddade kavajer. Han tog ut större delen av lönen i kläder. Det blir nog lätt så.

Letar du efter ett par vintageglasögon eller en klocka är det till Herr Judit du ska gå, accessoarerna håller nämligen lika bra kvalitet som kläderna. Butiken i sig är en upplevelse, då inredningen är oklanderlig med gamla resväskor, industrihyllor och en gammal disk från 60-talet. Har du inte vägarna förbi Stockholm kan du köpa kläder via deras hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind