Traderaauktion: studentklänning.

DSC_6511 Som en förlängning av Vintagebloppisen har jag och ett tiotal andra bloggare auktionerat ut en hel del grejor på Tradera, som är vår huvudsponsor. Här kan ni hitta alla annonser. Alla pengar går oavkortat till biståndsorganisationen Kvinna till Kvinna, så därför har vi valt ut saker som vi tycker är extra fina och som förhoppningsvis många vill bjuda på. Auktionerna avslutas om två veckor och fyra dagar!

Den här klänningen hamnade i min ägo i samband med min student, men jag valde till slut att ha på mig en annan. Himla synd, för den här är ju så fin! Den är vackert spetsmönstrad med vippig kjol och pärlor i urringningen. Jag har bara använt den någon enstaka gång, så skicket är utmärkt. Den passar mig som vanligtvis har stl 36, dock tror jag att den blir ännu finare på någon som är lite kortare (jag är 170 cm lång, klänningen är 80 cm lång). Klicka här för att komma till auktionen.

Den gör sig perfekt på studentdagen eller på midsommarafton, alternativt till vardags med kängor och bomberjacka.DSC_6512

Translation: As an extension of Vintagebloppis the 4th of May, me and a group of other bloggers are selling some nice clothes on Tradera. You can find all of the auctions here. All profits will go to the aid organization Kvinna till Kvinna. The auctions will be closed in two weeks and four days.

This dress ended up in my possession before my graduation, but I eventually chose to wear another one. Too bad, since this one is so pretty. Beautiful lace patterned with a pleated skirt and a pearl trim at the neckline. It suits me that usually has a size 36, however, I think it will be even nicer on someone who is a little shorter (I’m 170 cm, the dress is 80 cm long). Here is my auction.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Åh, Dahlia! <3
    Har jobbat där. Bästa butiken som finns verkligen!

    Beatrice 2014-04-17 00:43:31 http://klacksko.se
    Svara
  • Kära Flora! Jag undrar hur du hanterar människor som kastar sig in i en diskussion med dig utan några förkunskaper i ett ämne du brinner för. Jag hamnade i en hetsig diskussion med en charmig grabb i sextioårsåldern i som var fast övertygad om att GMO var svaret på världssvälten och att allt jag hade att komma med var skrämselpropaganda och lögner. Och vips! kläckte jag ur mig ”Tur att det är min generation som ska rädda planeten” (Vilket jag tycker stämmer och inte räknas som personligt* påhopp) Sedan började han kommentera min låga nivå att diskutera mm. Och så har jag skuldkänslor för att jag sårat honom. Men vadå ska man behöva ha det ? Kraam

    Natalie 2014-04-16 17:59:31
    Svara
  • Åh tycker det är fint att ni traderar saker också för oss som inte bor i närheten :)

    Maria 2014-04-16 17:33:22 http://dreamsof.blogg.se/
    Svara
  • Superfin! Synd att man tog studenten förra året, haha.

    Beatrice 2014-04-16 15:21:54 http://herbariumet.blogg.se
    Svara
  • Åh, den är ju så fin!

    Matilda 2014-04-16 11:42:14 http://www.matildigt.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!