Ditten och datten.

DSC_1423När Felix skulle cykla ner till Malmö blandade han ihop en orky av choklad, nötter och torkad frukt. Ropade ”Flora, det här borde du fota” och jag lydde snällt.
DSC_1429*Laddar inför den kommande resan*.IMG_0438I lördags var jag och såg Misfit som Rebecca medverkade i. En musikal om den feministiska rörelsen som var bra. Och Rebecca alltså, vilken himla talang hon är.DSC_1944I tisdags åt jag middag ihop med Felix, Alessandra och Maja på vår innergård.
DSC_1936Vattenmelonsallad och bönsallad fick det bli. DSC_1939 IMG_0550Sen promenerade vi ner till Karlbergskanalen och åt veganglass, spanade på en utter och hade det fint.IMG_0549Igår begav jag mig hem till farmor för att äta lunch, titta på gamla fotografier och lära henne sms:a. På vägen dit började det spöregna och jag vände ansiktet mot himlen och njöt av regnet. Finns det något bättre än varm luft och kallt regn? Tveksamt. Sedan började det åska och blixtra något extremt och det var inte lika härligt längre. Men vips slogs dörren upp från ett hus och en man sprang emot mig med ett paraply i sin hand. ”Här, ta det här” sa han och räckte mig det, ”jag har så många”. Alltså människor <3IMG_0548På kvällen mötte jag upp dessa tre favoritpojkar och gick till Galleri Bon.IMG_0547Där drack vi öl och tittade på en helt briljant utställning, Le Personage, som angriper temat maskulinitet och manlig utsmyckning. Den borde ni se!MG_5993HDFrida fångade den här bilden på mig och Cornelia.

Idag har jag varit bakfull. Hängt i sängen halva dagen. Träffat Zara en liten stund och legat vid Karlbergs slott och solat. Gått och handlat i brist på annat och lagat middag länge länge. Tittat på School of rock med Felix. Dagarna rullar på och i morgon är det augusti.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!