Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN VÅRIGASTE DAGEN

DSC_3932Hörni, vilken solig dag det var igår! Jag mötte upp mamma för Fazerfrulle på Pom & Flora.

DSC_3938Det var lika gott som vanligt.

DSC_3946Hon är min favoritmänniska på jorden. Så kärleksfull, klok och rolig.

floraBildbevis på att hon får mig att skratta………………………………………….↑

DSC_3950Interiören på det här stället alltså <3

DSC_3953Sedan tackade vi för oss och gick på Dr Denims pressvisning. Fick med mig några nya fina kläder därifrån som jag måste visa er!

DSC_3954Planen var egentligen att jag skulle sätta mig på bibblan och skriva, men solen sken ju så förbaskat starkt och himlen var ju så blå så jag hörde av mig till Hedvig i stället. Och så gick hon, jag, Agnes och hunden Lova på promenad runt Skeppsholmen och hann avveckla ämnen som arbetslöshet och fester och Barcelonaplaner och livet som tjugonågonting. När vi kommit till Kungsträdgården satte vi oss på en uteservering (!) och drack kaffe.

DSC_3961Hej Lova!

DSC_3962Blir typ tårögd av de här bilderna. Tänk om våren faktiskt är här nu? :’)

DSC_3971Efter någon timme eller två kramade jag flickorna hejdå och gick hem. Åt gårdagens middagsrester, tvättade kläder, städade och slevade i mig flera portioner glass framför Party Down. Och ångestade mig lite över att JAG INTE SKRIVER NÅGONTING. Ensamtid i all ära men nu tycker jag att Felix kan komma hem från fjällen och göra mig sällskap om kvällarna igen.

Translation: Yesterday felt like spring. Me and mum had breakfast at Pom & Flora and then I took a walk and a coffee in the sun with Hedvig, Agnes and Lova the dog. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson