ONSDAG FRÅN MORGON TILL KVÄLL

Min onsdag var en jäkla pangdag. Vi tar en titt:

DSC_2862

Jag kickade igång dagen med havregrynsgröt, mandelmjölk, blåbär, banan, avokado och chiafrön. Både till mig och till Eloise. Det där med att ha avokado på gröten har blivit någon slags instagramtrend och jag kunde ju inte vara sämre as the true veggie blogger I am. Supergott hur som helst!

DSC_2884

Pappa och Jo låg kvar i sängen medan jag passade Eloise. Så efter frukost och påklädnad blidde det sänggos. Jag sover på en bäddsoffa i vardagsrummet och hon äääälskar att krypa runt där, leka tittut och sparka med fötterna i täcket.

DSC_2919

Sedan hängde vi i parken och i trädgården i flera timmar, för hon skulle ju få springa av sig. Här vill jag inflika att även om det är mysigt att hänga med småbarn så blir det ju rätt tradigt ibland. Speciellt eftersom hon SKRIKER om hon ser min mobil (hon älskar att trycka på knapparna), så jag kan aldrig scrolla instagram lite casual när jag blir uttråkad eller typ sms:a med en kompis. Men jag tänker att det är bra för mig, att inte vara uppkopplad jämt och att inte ha något annat val än att ~leva i nuet~.

DSC_2907

<3

Untitled-3

Efter lunch åkte jag in till Covent Garden för att träffa Lovisa på hennes lunchrast. Jag fick inte tag på henne och visste inte vilken American Apparel-butik hon jobbar i så jag fick chansa och gick till Carnaby Street och sedan till Oxford Street och tillsist Neal Street. Där fick jag napp! Tur, för då var jag trött i fötterna.

Niels Yard

Vi satte oss i Niels Yard.

Niels Yard

Där är det lummigt och turistigt.

Niels Yard

Pratade om Lovisas kommande fotostudier och att rå om andra människor.

Blend & Press London

Jag köpte den här mycket bloggiga smoothien med acaibär i. Tvingade Lovisa att hålla upp den mot den här lila backdroppen :))) Snyggt blev det!

Jumperfabriken Bulbous

Sedan provade jag jeans. Dålig idé. Det här är efteråt, när jag är helt svettig och utmattad och känner att livet är lite sisådär, så som en mår av att vistas i ett varmt och trångt provrum. Polotröjan är förresten från Asos och klänningen är från Jumperfabriken om någon skulle undra.

Linn Wiberg

Linn kom och gjorde mig sällskap. Kolla hennes ögon på den här bilden!? De ser retuscherade ut men det är de inte, hon är bara en natural beaut!

Wild Food Café London

Vi satte oss på Wild Food Café.

Wild Food Café London

Och drack kaffe.

Flora Wiström, Wild Food Café London

Linn peppade mig att våga flytta utomlands. Eller åtminstone bo någon annanstans i några månader. Det är mitt mål för 2016.

Linn Wiberg, Wild Food Café London

Och så berättade hon om sin utbildning på Hyper Island och sina arbetsprover och alltså, hon är ju ett jäkla geni.

Flora Wiström, Wild Food Café London

Sedan rättade jag till barret och tackade för mig!

Food For Thought London

Och gick den korta biten till Food For Thought som är en vegetarisk restaurang på Niel Street. Planen var att käka middag där, men kön var megalång så det gick inte.

DSC_3052

Störigt, tyckte jag och mitt middagssällskap. Sofie och Jaana alltså.

Shoryu Ramen London

Men det var okej för vi gick till en Ramenrestaurang som heter Shoryu. Den vegetariska varianten var meget smaklig och vi hade det såklart skittrevligt.

Shoryu Ramen London

Och Jaanas kötthistoria fick också mvg!

DSC_3043

Sedan kändes det rimligt med lite hederlig bar hopping. Först på någon hemligt ställe bakom en blå dörr där några män i femtioårsåldern spelade gubbig musik och sedan på en liten restaurang. Vi pratade exempelvis om alkoholvanor, heteronormen och BDSM.

DSC_3068

Och när vi kände att vi lagt för mycket pengar på öl köpte vi Red Stripes på en off license och satte oss på en mur och garvade så mycket att magen krampade. Vet ni förresten att tio cigaretter kostar 70 kr här? Cray.

Vid midnatt tog jag sista tunnelbanan hem och så var det med den dagen.

Translation: London Wednesday. Oatmeal breakfast, play time with Eloise, smoothie in Niels Yard with Lovisa, coffee with Linn att Wild Food Café and dinner att Shoryu Ramen with Sofie and Jaana. A seriously good day with toddler hugs, interesting conversations, bar hopping and lots and lots of laughter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • blev alldeles varm i magen av detta inlägg! älskar barn, älskar dina bilder och hur du skriver allt!

    Emilia 2016-11-22 13:21:44 http://eewmiliaa.blogg.se
    Svara
  • varifran kommer din superfina polotroja?

    julia 2015-04-27 10:23:56
    Svara
  • Så random grej men min Pappa var med och startade upp food for thought då han bodde i några ockuperade hus i convent garden i sin vilda hippie ungdom. Ha aldrig sätt själv restaurangen förut och blev helt paff!

    Thea 2015-04-27 08:25:29
    Svara
  • DEN onsdagen, DEN <3 så mycket fint, känner bara ett starkt hopp för att ett drömliv existerar, hehe!

    http://isabyl.devote.se

    ISA 2015-04-26 22:49:44 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Jag rekommenderar verkligen att prova på att flytta utomlands. Jag har bott i olika delar av England sedan 2011och liksom flyttade hit utan att jag kände en enda person i hela landet. Men jisses vad mycket jag lärt mig om mig själv och att världen är både stor och liten på samma gång. Jag trivs ganska bra här nu med katt och kille, fast jag hoppas att vi vågar flytta någon annanstans i framtiden för att vidga vyerna ännu mer!

    Sabina 2015-04-26 14:46:33 http://kjolhelaveckan.blogg.se
    Svara
  • de där* hehe! och hoppas du har en fin londonvistelse förresten <3

    yrsa 2015-04-26 14:35:56
    Svara
  • åh guuuuud vad jag saknar jaana när jag ser dem där bilderna <3

    yrsa 2015-04-26 14:25:56
    Svara
  • Avocado på gröten låter ju jättespännande. Får prova när jag gör gröt i framtiden!

    Och Wild Food Café verkar som ett urmysigt ställe.

    Klara 2015-04-26 12:59:38 http://klaraamandas.blogg.se
    Svara
  • efter atta manader har i london har jag antligen lart mig att rulla cigaretter <3 sparar hundralappar varje manad, sa lojligt med priserna har annars

    dani 2015-04-26 12:39:26 http://submarinus.blogg.se
    Svara
  • Åh det verkar som en helt fantastisk dag! Eloise är ju den gulligaste ungen någonsin, smälter! <3

    Myhrans 2015-04-26 11:38:13 http://myhrans.devote.se
    Svara
  • Åh, Flora. Att flytta utomlands är det bästa man kan göra. Perspektiven liksom exploderar. Jag gjorde en utlandsresa för fyra år sedan och har inte varit svensk sedan dess. Jag har bott i Australien, hittat kärleken (still together!), bott i USA och Danmark osv. Visst, jag har inte så många saker eftersom man blir van att slänga men friheten är obeskrivlig. Sedan kan man ju alltid diskutera det sjuka i det hela att VI har möjlighet att göra detta samtidigt som folk dör på Medelhavet. Älskar din blogg. Kram Lisa!

    Lisa 2015-04-26 10:55:01
    Svara
  • vart skulle du vilja flytta?? så nyfiken.

    e 2015-04-26 09:48:55 http://singmyspring.blogspot.com
    Svara
  • Det låter onekligen som en riktig superdag, och bra mål inför 2016! Flytta utomlands kan ju vara det bästa någonsin (även om det såklart inte blir så för alla vilket är helt okej också).

    Linnéa 2015-04-26 08:44:00 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!