HITTA EN VÄN I DIN NYA STAD #2

91vwQclSYHL._SL1500_ et1

Det är dags igen. Här kommer ett inlägg till alla oss som har flyttat till en ny stad och saknar kompisar. Eller, för den delen, för de som bor kvar i samma stad men som vill få nya vänner. Förra gången var det runt 150 personer som hörde av sig, så här finns det chans för jackpott. När jag hade loppis i våras så kom det fram tre tjejer som sa ”vi träffades genom din blogg”. Så himla fint.

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail), men byt ut mot (at) så att inte kommentarerna hamnar i skräpposten. Lycka till nu!

Kanske gillar du också:
Hitta en skrivkompis.
Hitta en reskompis.
Diskussion: Ensamhet.

Translation: Do you need a friend in your new city? Write a comment below in which you state your city, your email and some things about you. Hopefully you can find someone out there who’s lonely too. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
193kommentarer
  • UMEÅ
    Hej! Sara heter jag och är 23. Nyinflyttad i UMEÅ och känner än så länge typ inga här. Jobbar som legitimerad djursjukskötare. Gillar böcker, vin, träffa folk, resa och dansa/festa lite då och då. Vill ni ses hör av er till [email protected] ?

    Sara 2017-02-18 00:22:53
    Svara
  • Hej! Min vän tipsade mig om denna blogg då jag just nu befinner mig i San Francisco, innan dess i Montreal i en termin på praktik. Jag är från Stockholm, pluggar till socionom i Östersund och reser väldigt mycket. När jag väl är hemma i Sverige försöker jag vara i Stockholm så mycket som möjligt, och det är nog där jag fixar mitt bo när jag snart är färdig med studierna.

    Gillar livemusik, spela musik (gitarr), dricka vin, tjöta lite och träffa nytt folk.

    Maila mig gärna på [email protected] om detta låter intressant. Är öppen för alla åldrar och kön/läggning/hudfärg/religion (och andra irrelevanta aspekter) kvittar.

    Ha det fint!

    Philip 2016-12-21 06:07:11
    Svara
  • Hallå! Är en 23 årig tjej, nyinflyttad i Malmö sedan augusti då jag flyttade hit tillsammans med min pojkvän för att studera. Är i behov av en eller fler härliga vänner att fika, yoga eller bara umgås med.(Inte nödvändigt att yoga) Är svårare än jag trodde att hitta nya vänner i denna staden. Hör gärna av dig om det låter lockande! :)
    Mejl: [email protected]
    Facebook: Jenny Engström

    Jenny 2016-11-18 07:33:05
    Svara
  • MALMÖ

    Hallå! Tycker det alltid är lika intressant att träffa nya människor så trots gammalt inlägg kanske någon råkar snubbla över detta inlägg precis som jag gjorde.
    Jag är en tjej på 20 år som pluggar andra året fotografi på folkhögskola och hänger runt på kulturevenemang. Jag gillar att spela sällskapsspel, slöteckna, göra banankaka när vädret är grått och chilla runt gröna växter.
    Om du vill ha någon att fika/gå på vernissager/teatrar med hör av dig till [email protected]

    Nora 2016-11-14 22:21:20
    Svara
  • Gör en chansning och skriver här, fast inlägget publicerades för länge sen.

    Är bosatt i Malmö sen två år tillbaka och känner verkligen att jag behöver lite vänner här nere, det är tydligen inte så lätt att få det i en ny stad som jag först trodde :) Kommer från Linköping men flyttade ner till Skånelandet för att läsa till Behandlingspedagog som jag snart är färdig med. När jag inte pluggar älskar jag att träna, träna och träna. Köra pass i form av HIIT och gym är största intresset och något jag prioriterar mycket eftersom jag mår så förbannat bra av det!

    Är nog egentligen en ganska lätt person att ha att göra med, kräver inte så mycket utan är ganska okomplicerad.
    Det är lite utanför min comfortzone att söka efter vänner, men känner verkligen att jag vill ha mer vänner här nere i Skåne!

    Maila mig gärna på emma.daging(a)gmail.com , jag finns även på Facebook :)

    MALMÖ 2016-10-18 23:42:25
    Svara
  • Hej! Karin heter jag, är 28 år och har nyligen flyttat tillbaka till Stockholm efter några års studier, ursprungligen kommer jag från Småland. Jag är en social tjej som gillar att hitta på aktiviteter, gärna nya och liksom ta vara på dagarna och livet. Stockholm är en otroligt härlig stad och jag vill hitta någon eller några att utnyttja och uppleva staden tillsammans med. Dricka vin och drinkar, promenera, testa nya sporter, åka ut i skärgården, ta en tur i Flottsbro, segla, äta middag eller bara hänga i soffan och äta chips.

    Låter det intressant så hör av dig!
    karin_88(at)msn.com

    Karin 2016-10-07 22:02:06
    Svara
  • Hej,

    Vi är en svensk familj som önskar komma i kontakt med en engelsktalande (modersmål) student som vill lära känna oss & våran kultur & vi får tala engelska & svenska med dig. Vi är en familj bestående av mamma, pappa & 2 barn (12 & 14 år).

    Du kan möta upp oss för fika, promenad, aktivitet eller följa med oss hem & äta middag med oss i vårt hem.

    Vi söker oss alltså en engelsktalande vän där vi kan få ett språk & kulturutbyte :)

    Välkommen att kontakta oss :)

    Åsa widelund 2016-10-05 08:06:09
    Svara
  • GÖTEBORG! Hallå! Jag heter Emelie, bor i Göteborg och söker lite nytt sällskap. Är en 21-årig nördig, hyfsat blyg, bokälskare! Gillar vin, långa promenader och att upptäcka världen! Ett och ett annat museibesök blir det också ibland. Hör gärna av dig till [email protected] om du vill fika, dricka vin och prata om allt mellan himmel och jord!

    Emelie 2016-10-02 23:47:26
    Svara
  • BARCELONA
    Hola! Jag heter Elina, kommer från norra Uppland. Flyttade till Barcelona för ett halv år sedan då jag fick jobb inom reklam (samma företag i Sverige som här). Arbetar som projektledare. Jag gillar att laga mat (främst vegetariskt), prata om livet, spela handboll, fotografera och skratt. Letar efter någon som vill hänga, prata om livet, äta god mat och kanske gå runt i vintage-butiker på helgerna. Kontakta mig på —> elina.nilsson(at)hyperisland.se. Om du är nyfiken kan du även kolla in min instagram, @elinanilsson.

    Elina Nilsson 2016-08-30 17:12:04
    Svara
  • Hej! Jag heter Julia, är snart 20 år, bor i STOCKHOLM och söker nya vänner. Mina intressen är dans, djurrätt, att laga veganmat, naturen, träning, att resa, böcker och fest. Drömmer om att jobba med dans och bo utomlands någonstans varmt. Har jobbat i Magaluf och det var bland det roligaste som hänt mig. Hör av dig om du vill ta en fika eller ett glas vin eller göra något annat roligt! [email protected]

    Julia 2016-08-29 19:15:52
    Svara
  • Visst är detta ett gammalt inlägg, men det är väl aldrig för sent att skaffa nya vänner. Elina heter jag. Jag är så nära 18 år att det knappt är någon mening att säga att jag faktiskt ”bara” är 17. Jag flyttade precis till KARLSKRONA efter att ha bott i USA i fyra år (innan det bodde jag strax utanför Stockholm). Jag tog studenten ett år tidigt och det är oväntat svårt att skaffa vänner utanför skolan — speciellt när alla på jobbet är MINST dubbelt så gamla som jag.

    Jag har något av en gammal själ och älskar att göra saker som de flesta i min ålder inte är intresserade av som att: virka, binda böcker, läsa, skriva brev, sy, pyssla, shoppa second hand, ta promenader och se musikaler (och att sjunga med soundtracket efteråt) … Men sen så älskar jag att kolla på en miljon tv-serier och filmer samtidigt också! Smink är också ett stort intresse!

    Om du inte bor i närheten av Blekinge så skulle en brev/mejlkompis vara jättekul också! Hoppas vi ses! :)

    Elina 2016-08-29 10:53:17 http://fixelina.com
    Svara
  • Hej! Gör en vild chansning trots att det är ett gammalt inlägg…Heter Hanna och är nyss fyllda 25år och gift med mitt livs kärlek. Har äntligen flyttat till HALMSTAD efter lång väntan, driver en webshop men drömmer om att läsa till lärare inom den närmsta framtiden. Önskar finna en fin vän (eller brevvän/distanskompis ifall du bor för långt bort) här i Halland som vill följa med på små galna äventyr, långa promenader med min hund, träna på gymmet eller bara ligga i soffan och äta glass. Gärna någon som står ut med min dåliga humor, som inte heller gillar skitsnack och som är bra på att lyssna när det behövs, det vill jag tro att jag är iallafall. Hör gärna av dig om det låter intressant!

    MrsLuti(at)hotmail.com

    Hanna 2016-08-27 23:31:43
    Svara
  • Ser att jag kanske är lite sen att skriva här men i alla fall..
    Jag heter Helene & är 22 år. Bor i Uppsala där jag också jobbar.
    Det jag känner är att det skulle vara roligt att hitta lite nya människor att hänga med. Det skulle vara så roligt att träffa någon att shoppa med, fika, gå promenader med, laga vegetarisk mat, gå på bio eller bara hänga & snacka.

    Känner du att jag skulle vara rolig att träffa så skicka iväg ett mail till [email protected] eller kontakta mig via instagram: heleneanderssons! :)

    Helene 2016-07-26 11:27:56
    Svara
  • Hej jag heter emelie och är 32år.jag söker tjejvänner mellan 23-35år jag bor i skövde svårt att få tag i vänner där.söker vänne lite över allt stockholm skövde.
    tycker om det mesta.djur hundar,se på film,shopping,fika osc bar man har roligt i hop. [email protected]
    finns på facebook med emelie pettersson skövde om ni hittar mig där

    emelie 2016-07-18 16:00:20
    Svara
    • Svar på emelies kommentar.

      Hej Carro heter jag. Vill gärna ha mer vänner bor Gbg. ja går kör gillar friskissvettis promenader. Gillar de mesta. Jobbar i skolan

      carlina 2016-07-29 16:35:41
      Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag hoppas att någon läser dessa kommentarer… Iallafall, Carolina heter jag, är soon to be 19 år och har precis flyttat till Sthlm från en liten stad i Södermanland. Jag behöver någon som lär mig nya saker, får mig att våga mer, lyssnar, pratar och kan diskutera intensivt om typ allt. Jag vill ses spontant, gå på promenad, träna, bada, laga vegetarisk mat, dricka öl, festa, kolla på serier (!!!) och typ bara hänga. Bli min vän och flytta med mig till Barcelona eller nån fet stad senare i livet.
    Ig: falkcarolina
    mail: carolinafalk(at)live.se

    Hoppas vi hörs!

    Carolina 2016-06-29 17:45:59
    Svara
  • Lite sent ute kanske men jag tänkte att jag ger det en chans ändå!

    Amanda heter jag, är 22 år och bor i Stockholm. På senaste tiden har jag känt att jag vill utöka mitt umgänge lite och träffa nytt roligt folk! Så är du en spontan, snäll, glad och positiv människa precis som mig får du gärna höra av dig! Jag gillar resor, fest, myskvällar, matlagning och att äta mat (vegan), djur, musik, shopping, träning och så vidare..
    nås på min mail [email protected]

    Amanda 2016-06-28 00:41:01
    Svara
  • STOCKHOLM
    hej, jag heter liv och är 21 och har efter fyra år på universitetet flyttat tillbaka till Stockholm. hänger mest med min pojkvän men vill gärna träffa nya tjejkompisar eftersom tjejer äger! älskar att laga mat, ha mysigt häng, fika, shoppa och snacka skit över ett glas. hör av dig på mail eller insta: liv.gustafsson

    liv 2016-05-31 20:23:06
    Svara
  • Hej alla glada!
    Kanske lite sent ute men tänkte att det kan vara värt en chans att skriva en liten ”kompis annons”
    Jennie heter jag, 24 år från skåne och är stockholmare sen knappt en månad tillbaka. Har lite bekanta här uppe men vill lära känna fler härliga människor då min umgäneskretsen här uppe inte är allt för stor. Jag gillar fika, fuldans, loppisar och yoga! Om någon härlig person där ute är sugen på att ta en fika med mig så kan ni mejla mig på:
    K-velandjennie (at) Hotmail.com
    Instagram: jenniekaveland

    Jennie 2016-05-21 14:48:29
    Svara
  • JÖNKÖPING
    Heyy. Jag är egentligen inte så ”ny” i min stad längre, men vill ändå testa det här! Jönköpingsbo här, sedan augusti förra året, då jag flyttade hit för att studera till lärare. Fyller 20 inom en snar framtid, och gillar att laga vegetarisk mat, skriva, springa, läsa, festa, fika, diskutera politik, lyssna på brittisk indiepop… Och så vidare. Skulle vara himla kul att lära känna någon som delar något av tidigare nämnda intressen! Det skulle förresten vara himla kul att träffa någon med helt andra intressen också, för den delen.

    Skulle nån vilja ta en fika, öl eller bara hänga nånstans så nås jag på [email protected]

    Elina 2016-05-17 15:58:16
    Svara
  • HUDIKSVALL/östersund
    Hejhej!
    Är väldigt sent ute men ger det en chans, Matilda heter jag och är 17 år.
    Vill lära känna lite nytt folk i HUDIKSVALL då min pappa ska flytta dit nu, älskar shopping, konserter, resor, vänner, och att skratta är nog min stora passion i livet!
    Är en väldigt positiv tjej med extrem energi som älskar att prata.
    Går mitt första år på Hotell och turismlinjen, rider och är både en festprisse och den som sitter hemma och ser på film, eller tar en sväng med hunden.
    Älskar du att resa, eller bara prata om livet? Hör av dig! matildasavelind(at)gmail.com
    (Skrev även min lilla stad Östersund, om någon ösd:are skulle vara intresserad)

    Matilda 2016-05-01 23:25:28 http://Instagram.com/matildasavelind
    Svara
  • STOCKHOLM
    Heje!
    Flyttade till Stockholm för två månader sedan pga praktik inom design, och just nu ser det ut som att jag kommer stanna för alltid i denhär staden. Jag är 26, har tillbringat mina senaste 7 år i Göteborg och har en kandidat i Design. Jag gillar stockholm men behöver utvidga min crowd lite! Jag gillar hemskt mycket svart kaffe (mörkrost), vegetarisk mat (vad som helst med tahini eller tofu i), gå på promenad med take away-kaffe i handen, titta och känna på nya fina kläder, hitta en bättre eyeliner och swipa vänster (vid sällsynta tillfällen höger). Jag letar efter någon att hinka i sig kaffe med, gå på utställning, kanske en löparkompis? Eller bara någon som gillar att prata strunt lika mycket som jag. Hör av dig! [email protected] eller pm:a på instagram: linneaandast

    Linnea 2016-04-30 09:50:37
    Svara
  • LONDON

    Haj haj! Susanna, 22 som flyttade till London med en kompis för lite drygt två månader sen. Har pluggat reklam/kommunikation och får alltid mejl från Netflix när dom lagt upp nån ny dokumentär. Gillar bärs, kaffe och att det äntligen börjar bli vår här så att man kan komma ut och göra grejer. Vore kul att träffa nya människor så hör av er på [email protected] vetja! (Eller facebooka mig)

    Susanna 2016-04-03 15:36:48
    Svara
  • LUND/MALMÖ
    Hej hej hej! Jag är 23, från gbg, pluggar och bor i Lund men är inte så mycket för det studentikosa så rymmer oftast till Malmö på helgerna. Gillar du billig öl, spelningar och att himla med ögonen lär vi komma bra överens. Inte så mycket för fluffigt, gulligt, popigt – men inte ska man väl döma ut i förhand. Maila [email protected] (<- elin på fikonspråk lol). puss puss!

    Elin 2016-04-02 14:33:18
    Svara
  • Jag hoppas fortfarande någon läser här och tycker jag låter lite charmig åtminstone!
    Jag bor strax utanför Gävle och en timme från Uppsala men de flesta jag känner bor långt härifrån, och det hade varit trevligt att ha någon på närmare håll. Jag har precis fyllt 25 år och jag gillar tv- och dator-spel, veganmat, gå fotopromenader, sträckkolla serier och filmer, gå på Naturhistoriska museet, prova alla dyra kläder i klädaffärer utan att köpa dem och sånt. Jag trivs bäst hemma så jag är ingen som följer med ut på krogen heh. Jag kan vara rätt osocial i perioder och söker något kravlöst där det är helt okej att inte höras av på en vecka eller fyra utan att få dåligt samvete! Jag är en stor nörd och feminist och du får gärna vara det du också! Har du hund som vi kan gå promenader med så får du pluspoäng. Hemma hos mig finns fyra katter att klappa på. Hör av er!! [email protected]

    Malin 2016-03-30 16:36:16
    Svara
  • LUND

    Hej! Emilia, 22, Lund. Har bott i lund sen januari, jobbar som tatuerare, försöker blogga och kommer antagligen fega ur när det väl kommer till kritan men try me! Jag gillar kaffe, choklad, tystnad, tevespel att rita och att dansa när jag blivit lite för rund under skorna.
    Leta upp mig på min blogg, Facebook eller mejla mig på [email protected] så kanske vi kan bli kompisar!!!

    Emilia Westerström 2016-03-30 14:41:35 http://emiliawesterstrom.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag är en 27-årig tjej som bor i Sydney, Manly, med min australienska pojkvän. Känner mig ganska ensam och skulle gärna vilja träffa nån för fika, prat och promenader. Du når mig på [email protected] :)

    Michaela 2016-03-08 23:37:45
    Svara
  • PARIS!!

    Hej allihopa!! Jag är 19 år och har just flyttat till paris, studerar franska på en skola men behöver fler bra likasinnade vänner som gillar att gå på caféer, dricka vin och bara ha superroligt!! Hör av er till mig

    emmissoderlind(at)gmail.com
    eller på facebook såklart!!

    KRAM

    Emma Söderlind 2016-01-12 22:52:43
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!

    Hoppas det fortfarande finns någon som tittar in här.

    I augusti flyttade jag upp till Stockholm efter att ha fått reda på att jag kommit in på socialantropologi. Allt gick så himla snabbt, jag flyttade in i min kompis kollektiv och plötsligt blev vi 6 stycken i det gamla radhuset. Veckan efter började den första kursen.

    Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av mina nya studier, jag hade aldrig pluggat förut. Efter studenten flyttade jag till Köpenhamn och sen blev jag kvar där i två år. Sen ville jag annat igen. Men nu är jag här, i min nya stad och har snart läst klart min första termin. Jag älskar alla intressanta och viktiga saker vi får lära oss, känslan av att lära mig.

    Trots att jag trivs med plugget och tillvaron i stort så har de senaste månaderna varit som en ända karusell, massa nytt och kurser som äter upp ens tid. Det har inte riktigt funnits så mycket tid för allt det roliga som en ny stad annars brukar innebära. När 2015 blev 2016 lovade jag mig själv att livet måste få vara mer än föreläsningar och prestationsångest. Annars går det inte. Jag vill uppleva och känna mer, något annat och något nytt.

    Jag skulle vilja hitta fler fina personer som kan förgylla livet här i Stockholm! Någon som vill hitta på spontana upptåg, fredagspeppa, gå promenader och prata strunt.

    Här är lite om mig: 23 år, älskar att hänga långa eftermiddagar på fik, dricka vin med vänner, träffa nya personer, fredagar, laga mat, resa och upptäcka nya platser.

    Hör av dig!!

    [email protected]

    Maria 2016-01-09 19:04:29
    Svara
  • MALMÖ

    Hej!! Vet inte om folk har slutat kolla här, men gör ett försök att skriva. Jag är en tjej på snart 23 år som jobbar som sjuksköterska. Har inte bott i Malmö så länge så känner inte så många här, men skulle gärna vilja lära känna någon/några som kan förgylla livet här! När jag inte jobbar försöker jag komma igång med träning, älskar mat, vinkvällar och att gå ut och dansa då och då. Är egentligen inte så kräsen med vad man hittar på. Är glad för det mesta;)
    Hör gärna av dig! [email protected]

    Hanna 2016-01-08 19:38:10
    Svara
  • SYDNEY

    Hej! Laser folk fortfarande de har kommentarerena? Vill tro det! Pluggar vanligtvis naturvetenskap i London men ar for tillfallet pa utbytesar i Sydney! Hade en jattefin forsta termin i staden men nu har alla mina nyblivna kompisar akt hem:(( ar tillbaka i staden i februrari, skriv garna om du vill hanga!

    Alessandra 2016-01-07 23:04:41
    Svara
  • Åh. Vilken kanonidé! Jag är ung, kort och driven. Började jobba redan som 13-åring och älskar att diskutera livets alla funderingar, mysiga middagar, pepp, roadtrips och allt däremellan. Jag fyller den magiska siffran 18 nästa år och umgås gärna med folk i alla åldrar.

    Jag bor ensam i Stockholm och är ursprungligen från ”låtsasNorrland”. :)
    Som person är jag rätt snäll, öppen, social, pratglad. workolivia at hotmail.com :)

    OLIVIA | 17,5 årig tjej i mediebranschen 2015-12-05 02:42:19 http://www.kaffedrickare.blogg.se
    Svara
  • Hejhej!
    Jag är en tjej på 20 år som har pluggat ett år på SU och sen hoppat av för att byta inriktning så småningom. Just nu pluggar jag in behörighet på komvux och jobbar vid sidan av. Så jag har hamnat lite utanför pluggänget osv. Så nu är jag sugen på nya kontakter i STOCKHOLM! Är en rätt simpel tjej som gillar fika, teater, billig öl, dansa lagom fult och ha seriösa diskussioner om livet, politik etc. Så hör av er fina människor!

    mimmiamandaemilia(at)hotmail.com eller fb!

    Kramkram

    Mimmi Hansson 2015-12-02 14:21:28
    Svara
  • BRIGHTON

    HEJ! I januari flyttar jag till brighton för att plugga engelska och annat kul på folkis! Jag är 19 år gillar att laga mat, dricka öl, lyssna på musik och umgås!! Bor du i Brighton eller bara råkar befinna dig där mellan januari-juni så hör av dig! PUSS

    maria.sjoland (at) gmail.com

    Maria 2015-11-21 17:58:33
    Svara
  • HALLÅ!! Kanske lite sent ute, men jag ger det en chans! Nästa vecka flyttar jag 80mil neråt, till Malmö! Jag vill jättegärna lära känna nya, friska fläktar därnere. Mina vänner brukar beskriva mig som ”Du är alltid så otroligt proper och duktig när du behöver, men i övrigt en idiot!”. Jag är sprallig men fokuserad, skrattar mest hela tiden men är samtidigt ett känslofreak. Jag älskar att träna, men sippar gärna på ett glas rött och spretar med tårna också. Jag älskar natur men spatserar även gärna bland betongklossar. Jag älskar att laga mat och är noga med vad jag stoppar i mig, men ibland blir jag otroligt tillfredsställd av att inta enorma mängder konstiga E-ämnen. I övrigt gillar jag att fota – på ett sätt som fångar känslor. Jag älskar att skriva och tycker det är otroligt fint att kunna uttrycka sig i texter. MEN HÖRNI! Kika in på min instagram -> llisahedman och scrolla runt lite, så får ni en helhetsbild! TACK & PUSS! (min mail -> [email protected] eller skriv på facebook -> Lisa Hedman)

    Lisa! 2015-11-18 19:06:34 http://llisahedman.fitnessguru.com
    Svara
  • LONDON
    Hejhej!
    Lina heter jag och är en 19årig, nybliven londonbo. Efter jag tog studenten i somras tog jag min resväska i ena handen och min kompis i andra handen och flyttade hit till london där hyran är hög och lönen är låg. Men äsch, vad gör det när man bor i en sån här fantastisk stad! Jag jobbar för tillfället på COS och på den lilla fritid jag har tycker jag om att ta en kaffe eller gå på nån pub och ta en öl (läs flera). Om någon där ute skulle vilja haka på någon gång så hör av dig direkt! (Gärna i förrgår)
    Ha det!

    Linaholmlund96(at)gmail.com

    Lina 2015-11-13 14:33:54
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej alla fina! Jag heter Sandra och är 19 (snart 20?!?!) år. Jag kommer egentligen från den lilla sommarstaden Falkenberg, men har beslutade om att flytta upp till min pojkväns familj i GÖTEBORG efter att jag tog studenten i somras. Jag gillar allt som har med färg och form att göra, och det var delvis därför som jag valde att utbilda mig till florist. Jag gillar blommor (som ni kanske redan har räknat ut), lite för mycket prickigt och randigt, fika, ligga i soffan o slöprata, titta på romantiska kompendier, filosofera, dansa (speciellt fuldansa) till pepp musik, fotografera, 60 samt 70-talets charm, fina tekoppar och servis, middagar, vardagsäventyra, lyssna på musik och podcast, skönhet, gå på promenader, experimentera i köket osv. Jag är även sjukt intresserad av vegankost så det är något jag provar på lite till och från. Jag drömmer ofta om att göra stora äventyrsresor, men varje visa är det endast en dröm. Kanske är det någon som vill uppfylla den drömmen med mig en dag? Om inte annat hade varit mysigt att träffa lite nya och härliga människor för att upptäcka Götet då jag fortfarande är väldigt ny i denna stad!

    Hör gärna av er, jag bits inte :)
    [email protected]

    Sandra 2015-11-12 01:35:45
    Svara
  • jag är en brutta från STOCKHOLM som gillar fika, feminism, vegomat, hälsa och musik. går första året i gymnasiet på norra real (dvs är 16 år) läser humanistiska linjen med kultur inriktning :~)
    verran_99(at)hotmail.com <3

    stockholm!! 2015-11-11 23:30:15
    Svara
  • LULEÅ

    Alltså finns det ingen Norrbottning här? Jag är 23 år och lulebo, jobbar som utvecklare och tycker mycket om att klappa mina katter. Jag skulle väldigt gärna hitta någon trevlig person att exempelvis dricka kaffe eller prata om allt från himmel och jord med. Vin, gym, kaffe, promenader, katter, inredning, läsa och pyssla är något som jag föredrar.

    Hör gärna av er!
    ida.b.eriksson(at)gmail.com
    Kram!

    Ida 2015-11-11 15:27:00 http://everydayhappiness.blogg.se
    Svara
  • SHANGHAI

    Är trettio år gammal och uppvuxen i Skåne. De senaste tio åren har jag främst varit bosatt i Stockholm men bor nu i Shanghai. Jag tycker om kaffe, litteratur, testa ny mat, fotografera och att resa. Mejl: vridning (at) yahoo.se

    L 2015-11-11 13:24:33
    Svara
  • NORRKÖPING/ LINKÖPING

    Hej! Är en före detta Stockholmsbo som numera bor i Östergötland och skulle gärna vilja träffa lite nytt folk att hänga med! Är 24 år och gillar att fika, dricka vin, skratta, dansa hela nätter, äta god vegomat, pussas etc. Gillar även saker som: vardagshjältar, glowsticks, allt som är prickigt, enorma tekoppar och glitter. Gillar både att prata ytligheter och att prata viktigheter som kultur, feminism och miljöfrågor.

    Så vill du hänga och ta en öl/promenad/fika/vardagsäventyr? Hör av dig!

    siri.westerberg(at)hotmail.com

    Siri 2015-11-11 13:12:37
    Svara
  • MALMÖ

    Hej! Jag heter Anna, jag är 25 år och jag är även en rätt nyinflyttad student i Malmö. Jag skulle vilja finna fler människor att upptäcka Malmö/Skåne/Köpenhamn med. Jag gillar kultur (teater, museum , scenkonst osv), att fuldansa, Steven Universe, att klä ut mig, att prata om ~livet~ och intersektionell feminism. Jag är smart, rätt rolig, kreativ och emellanåt 2 ängslig 2 function men sånt är livet va. Skriv till mig på anna.a.forsberg (at ) hotmail.com så hitt’ vi på nå’-

    Anna 2015-11-11 02:26:46
    Svara
  • FALUN-BORLÄNGE-RÄTTVIK

    Hej! Heter Maria och är 29 år(värsta tanten här känns det som..). Jag har efter några år i Uppsala flyttat tillbaka till mina hemtrakter i Dalarna. Bor just nu hos mina päron i en liten by men åker en del till Falun och Borlänge. Pluggar till sjuksyster! Skulle vara kul att bredda mitt umgänge lite! Älskar musik, fika, öl, solsken, avokado och mycket mer!
    min mail är mariagrannas(at)gmail.com

    Maria 2015-11-10 23:52:24
    Svara
  • Söker främst vänner i Östergötland:
    Hej! Jag är 23 år gammal och studerar medierelaterat på Linköpings universitet. Jag tycker om staden, men har inte kommit in i den sociala gemenskapen än. Anledningarna är många – men studentlivet är ibland ett hårt klimat för oss introverta individer. Jag är trött på ensamheten och söker en ny vän. Vi kan dricka vin, baka, fika eller åka på äventyr. Det vore så himla fint. Mitt hjärta brinner för feminism, fina klänningar, normbrytning och rättvisa. Känner du dig lika ensam som jag? Skriv till: Madeleines.92(at)hotmail.com

    Madeleine 2015-11-10 23:50:02
    Svara
  • KÖPENHAMN

    Köpenhamnsbo sedan två månader tillbaka som vill ha någon att upptäcka staden med.
    Har kameran som min ständiga följeslagare, gillar vin, fuldans och att prata strunt.

    Hojta om du vill ta en kaffe/öl/promenad!

    elin94_(at)@hotmail.com

    Elin 2015-11-10 16:18:06
    Svara
  • LONDONBOR kolla hit vetja!!!

    Hello jag heter Adina och är 19 år.

    Kommer från Göteborg men har bott i London sen i början av september. Studerar marknadsföring men känner väl kanske att det faktiskt ej är något för mig då kreativiteten i mig inte får komma ut som jag vill.

    Älskar att fota, analysera life, prata feminism, skriva, spela gitarr och dricka vin/öl på engelska pubar.

    Ni når mig på adiinaa(AT)hotmail.com

    Adina 2015-11-10 12:48:06 http://adinaeriksson.blogg.se
    Svara
  • UPPSALA
    Hej heter Sara är 16år och går första året på gymnasiet. Jag tränar bl.a friidrott på fritiden och är politiskt intresserad. Då främst feminism, rasism och klassfrågor. Gillar att fika, prata, diskutera och att måla. Hör av dig om du bor i Uppsala och vill ha en gosig vän, kram<3
    Ni når mig på [email protected]

    Sara 2015-11-09 20:32:31
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej jag heter Linda. Jag är 21 år. Jag har praktik i Göteborg fram till januari. Jag har varit här i en vecka och jag är redan less på att vara ensam. Jag pluggar radio men kan vara dålig på att kallprata. Är jättebra på att lyssna. Skäms aldrig över nånting. Här är en lista på saker som kan vara bra med att vara min kompis:

    – är fett bra på musik, kan lära dig allt om alla nya hipsterband
    – är fett bra på att lösa andras problem
    – är fett bra att dricka öl med fastän öl är det sämsta jag vet
    – har fett bra klädsmak så kan följa med och shoppa pga är bästa smakrådet
    – är fett bra på att ligga på golvet och krisa över saker så jag menar om du vill göra det så är jag up for it

    Maila mig på lindastalberg(AT)hotmail.com så hörs vi!!!!!!

    Linda 2015-11-09 17:30:07
    Svara
  • BRIGHTON ppl kolla hit.
    Ok tror ej att ni är så många men försöker ändå.
    Är 20 år, kommer från Göteborg men har bott i Brighton sedan i början av året. Jobbar i chokladbutik, fotar, och allmänt lever som en britt och går från pub till pub där en dricker en öl hit och dit. Är vegetarian, feminist, och är upp för allt då jag gillar nya äventyr.

    Ni når mig på [email protected] eller även instagram @xrigo

    Carolina Rigo 2015-11-09 17:13:48 http://xrigo.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM
    Efter att ha sätt filmen ”I love you man” där huvudkaraktären kompis-dejtar och får vänner för livet känner jag mig redo att testa på detsamma.
    Jag är 21, relativt nyinflyttad i Stockholm efter att hela mitt liv bott i en liten by utanför storstaden. Jag har under det senaste året ätit 365 burgare, vilket kan ge er en ledtråd vad jag jobbar med. Mina intressen utöver att äta burgare är: lyssna på Håkan/Kent, se svenska filmer och serier vilket kan vara allt ifrån Fargo till Awkward, dricka laktosfritt kaffe, äta annan mat utöver burgare, dricka billig öl och dyra drinkar på linje 10.
    Låter jag intressant eller ännu bättre att du har nått som du vill dela med mig, hör av dig!
    Alexandra.wickstrom(at)live.com

    Alexandra 2015-11-09 15:41:58
    Svara
  • MALMÖ

    Hej hallå! Karin heter jag, är 22 år gammal och flyttade till Malmö från studentstaden Uppsala nu i somras. Här nere på kontinenten läser jag till landskapsarkitekt. När jag inte pluggar latniska namn eller ritar innegårdar gillar jag att åka på utflykter runt om i Skåne, äta, dricka billig öl (har en världsbäst app för detta), gå på loppis och fynda och leka frågesport (Snart börjar På Spåret!!!!). Just det! Sen älskar jag ju också växter och att cykla!

    Har du en odlingslott du behöver hjälp med, ett bra och billigt öl-ställe eller måste du fylla ut en plats i ditt quizlag? Hör gärna av dig så hittar vi på något kul! Jag nås på [email protected]

    Kram!

    Karin 2015-11-09 15:36:11
    Svara
  • Ok alla kanske slutat kolla här nu men provar iallafall :) har bott i STOCKHOLM sen augusti och pluggar fysik/astronomi, bor i kollektiv med 4 musiker inklusive min pojkvän och känner mig lite ”i kläm” socialt. Hänger en del med mina kombos kompisar men de är alla musiker och ibland blir det lite mycket prat om trumskinn och gitarrpedaler :)) Gillar att laga och äta mat, dricka vin, blanda drinkar, FIKA, gå ut och dansa, titta på serier, strosa, plocka svamp, rida häst, sy kläder, feminism, chips och typ lite till antar jag. Vill hitta kompisar, gärna bli ett litet gäng, att ha kul med och bli glad av och finnas till för osv. Hade vart kul att ha nån att plugga med också, oavsett vilket kurs/linje hen pluggar :) hör av er till asplundjulia(at)gmail.com om ni vill hänga med mig!
    Puss

    Julia 2015-11-09 15:32:48
    Svara
  • Hej! Är 20 år och kommer snart flytta tillbaka till gamla hemstaden Örebro.
    Då många av mina vänner flyttat därifrån vore det kul att träffa nya härliga personer att hitta på saker med!
    På fritiden hänger jag mest på gymmet, och äter. Älskar att äta.

    [email protected]

    Miranda 2015-11-09 13:45:50
    Svara
  • LUND

    Hej!! Mikaela heter jag och är 21 år. Jag flyttade till Lund nu i höst där jag pluggar filosofi, ekonomi och statsvetenskap. Är superpepp på att träffa nya vänner! Jag älskar podcasts, saltlakrits, pilates, promenader, djur, bio och vin. Maila mig på mikaela.danielsson(at)hotmail.com.
    Kram!

    Mikaela Danielsson 2015-11-09 13:24:39
    Svara
  • STOCKHOLM!

    Heter Emilia, 24 år och har bott i Sthlm sen midsommar ungefär. Pluggar museer och kulturarv på Stockholms universitet. Trivs bra med både utbildning och val av stad men känner att det hade varit fint med en kompis som vill hänga på loppisar och fika, fika, fika. Tycker om att läsa och sjunga också förresten! Maila mig om du känner dig manad att upptäcka nån rolig loppisrunda med mig någon söndag eller nåt! KRAM

    emilia.born(at)gmail.com

    Emilia 2015-11-09 10:10:11
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag är en 24-årig tjej som hade tyckt det var kul att träffa lite nya människor!
    Jag älskar musik, dansa (som i att klubb-fuldansa på svartklubb) konst, laga vegmat, feminism, resa och massa annat!

    Skriv gärna till [email protected] så kan vi prata mer :)

    Jennifer 2015-11-09 09:41:38
    Svara
  • MALMÖ

    Linda, 26 år. Bott i Malmö i 3–4 år, kommer ursprungligen från Dalarna. Pluggar grafisk design på Malmö högskola. Befinner mig just nu i San Francisco där jag har praktik, men är tillbaka i Malmö runt årsskiftet igen. Känner att det hade varit svinkul att träffa lite nya vänner att hänga med då!

    Alltid svårt att förklara sig själv (dessutom i några ord) men här kommer lite info: Gillar design (surprise), gå ut och käka, gå på utställningar, köra på utflykter runt i Skåne, dricka rödvin, osv. Brinner för mitt yrke men älskar samtidigt att vara ledig. Gillar att resa till nya små eller stora städer och äta mig genom dem ihop med min kille när tid och pengar finns. Notorisk planerare (som gör google docs med 13 sidor med grejer jag vill hinna med på tex en resa) men är också ganska bra på att kasta planen out the window och bara vara spontan.

    En perfekt dag enligt mig: Vakna halvtidigt, ta en kaffe i solen, köra nån utflykt (loppis, utställning eller liknande), sticka och handla grönsaker på Möllan för att sedan bjuda hem bra vänner som gillar att käka, dricka och fyllesnacka halva natten.

    Hör gärna av dig om du vill — det hade varit kul: lindamariehurtig (at) gmail.com. Här finns jag på nätet, om du inte vill köpa grisen i säcken:
    https://instagram.com/hurtiginnan/
    https://www.facebook.com/linda.hurtig.12

    Linda 2015-11-09 02:57:42
    Svara
  • Såklart glömde jag skriva min mail! obs det är jag som gillar psyckrock och bokaffärer. Skriv!
    [email protected]

    Michaela 2015-11-09 01:05:54
    Svara
  • GÖTEBORG

    JA kul grej! Jag är ny i Göteborg sedan två månader nu, 26 år och pepp på att upptäcka stan mer! Jag vill prova bra matställen, gå på jazzbarer och pyschrockställen, dricka vin, promenera i botaniska. Jag älskar gamla hus och arkitektur, gillar loppisar, gamla bokaffärer men också att typ kratta löv i min trädgård, göra ingenting alls och laga asmycket mat. Bröd är min absolut godaste grej! I vilket fall, det är roligt att träffa nya människor :)

    Michaela 2015-11-09 01:03:01
    Svara
  • Hej! Jag heter Alice och jag har precis (eller ja, för tre månader sedan) flyttat till STOCKHOLM för att plugga Retail Management. Jag är 20 år gammal och skulle mer än gärna hitta några fina som vill hänga!
    Jag tycker om att gå på upptäcksfärd både i stan och ute i skogen, fotografering, roliga tv-serier (typ Broad City och Parks), mode, och matlagning. Om det är någon som vill hänga på caféer, äventyra i Stockholm eller t.o.m. gå ut och dansa någon gång så får ni jättegärna höra av er till mig! ([email protected])
    Kram!

    Alice 2015-11-08 22:55:30
    Svara
  • BRISTOL

    Hej! Jag heter Karin och är 23 år, flyttade till Bristol för några veckor sedan efter ett år i London + på resande fot. Känner inte en endaste här förutom min pojkvän och de jag jobbar med, så lite nya vänner skulle vara fint. Om någon bor här i krokarna och vill ses och dricka öl/vin/kaffe, gå på gig eller utställning, diskutera viktigt och oviktigt, promenixa eller annat häng, hör av er vetja!
    kbexell92(at)gmail.com

    Karin 2015-11-08 22:15:31
    Svara
  • Hejsan!! Jag heter Clara och jag är 20 år gammal. Jag är inte nyinflyttad i STOCKHOLM, men tänkte att det alltid kan vara trevligt med nya kompisar! Jag kom precis hem efter att ha spenderat ett år i Australien, så nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv kan man säga. Jag tycker om lite allt möjligt, men att fota, dansa, fika och strosa runt i butiker gör jag mer än gärna när jag har tid över (d.v.s. inte jobbar). Älskar även äventyr och att upptäcka nya platser, både nära och långt borta. I framtiden hoppas jag kunna arbeta med något kreativt, men mer specifikt än så vet jag inte. Just nu känns allt lite grått och trist, men så behöver det ju inte vara. Om någon har lust att kanske hänga någon gång är min mailadress clara.eliasson(at)gmail.com :)

    Clara 2015-11-08 21:22:33
    Svara
  • MALMÖ

    Linda, 26 år. Flyttade till Malmö för tre-fyra år sedan, från Dalarna. Snart färdig med min kandidat i Grafisk design på Malmö högskola.

    Befinner mig just nu på praktik i San Francisco men är tillbaka i Malmö runt årsskiftet. Känner att det hade varit kul att träffa lite nya vänner att hänga med då!

    Jag då: Inga konstigheter. Gillar att äta mat (både att laga hemma och gå ut och käka), umgås med vettiga, snälla människor och ta ett glas rödvin valfri dag. Brinner för mitt yrke men älskar också att vara ledig. Gillar att resa (ej backpackande eller solsemester utan snarare bara att åka till en stor eller liten stad och käka mig genom den) ihop med min kille när tid och pengar finns. Notorisk planerare (som gör Google docs med 13 sidor med grejer jag vill hinna med på exempelvis en resa) men är samtidigt svinbra på att kasta planen out the window för att vara lite spontan istället.

    Hör gärna av dig om du vill, det hade varit kul: lindamariehurtig (at) gmail.com Här finns jag på nätet, om du inte vill köpa grisen i säcken:
    https://instagram.com/hurtiginnan/
    https://www.facebook.com/linda.hurtig.12

    Linda 2015-11-08 20:30:26
    Svara
  • SKÖVDE och skara folks!

    Nyinflyttad finlandssvensk som bor i Skövde.
    Tycker om att skriva, dricka vin och snacka skit (för att nämna något)
    Bestämde mig för en flytt hitåt dels efter ett år med distansförhållande och
    dels för att hitta mig själv på nytt.
    Hänger gärna över en fika/öl/promenad, whatever :)
    eller ”brevväxlar” via mail.

    Maila mig på jenny.mangstrom(at)gmail.com

    Andas 2015-11-08 20:13:35 http://andas.ratata.fi
    Svara
  • Hej! Jag heter Wanja och är 19 år. Jag är relativt nyinflyttad i STOCKHOLM, närmare bestämt sen i augusti! I våras tog jag studenten från musikestetiska programmet i Falun, staden där jag har växt upp, och pluggar just nu lingvistik på Uppsala universitet. Jag bor med min pojkvän i Häggvik i Sollentuna, och vistas lite i både Stockholms- och Uppsalaområdet.

    Jag gillar musik, kulturupplevelser, politik, te, sömnad, språk, böcker, skogen, mysiga caféer, veganmat, resor och lite allt möjligt som livet har att erbjuda.

    Jag skulle tycka att det vore otroligt kul, spännande och mysigt att träffa nya människor, både likasinnade och sådana som kanske inte har helt samma intressen och tankar – varje möte med varje människa är givande, tycker jag. Så oavsett om du vill ta en fika, starta bokklubb, åka på nåt spontanäventyr, hitta nån att göra en grym podcast med eller helt enkelt lära känna på annat vis, släng iväg ett mail till wanjakaufmann96(at)gmail.com! Kram! :)

    Wanja Kaufmann 2015-11-08 18:39:32 http://wanja.webblogg.se
    Svara
  • HELSINGFORS
    Hej på er! Jag är 20 år gammal och studerar i Helsingfors. Jag har nyss flyttat till huvudstaden, där det blir lite ensamt ibland. Jag är öppen för nya saker och har en positiv inställning till det mesta. Jag gillar böcker, musik, tv-serier, långa promenader, att skriva påhittade texter och att dricka kaffe. Jag tänker att det kanske är något sånär likasinnade som läser Floras blogg, så hör av er! Vi kanske kan dricka kaffe tillsammans någon gång! :)
    Mejla mig på: [email protected]

    Jenny 2015-11-08 18:11:28
    Svara
  • HELSINGFORS
    Hej på er! Jag är 20 år gammal och studerar i Helsingfors. Jag har nyss flyttat till huvudstaden, där det blir lite ensamt ibland. Jag är öppen för nya saker och har en positiv inställning till det mesta. Jag gillar böcker, musik, tv-serier, långa promenader, att skriva påhittade texter och att dricka kaffe. Jag tänker att det kanske är något sånär likasinnade som läser Floras blogg, så hör av er! Vi kanske kan dricka kaffe tillsammans någon gång! :)
    Mejla mig på: [email protected]

    Jenny 2015-11-08 18:11:28
    Svara
  • heej! jag heter tove, är 26 år och är tillbakaflyttad till STOCKHOLM sedan i somras. har bott runt lite i några andra svenska städer, men stockholm är mitt hem och nu när min sambo ville flytta med mig hit så kände jag att det var helt i sin ordning att återvända!

    jag gillar skogen, terriers, ord, bubbelvin, vegomat, utflykter, yoga och ”lite annat”. är fett bra på att gissa vilket stjärntecken folk är. ibland är jag pratig och ibland tyst, ibland känner jag mig vuxen och ibland liten. sådär som det är kanske.
    söker likasinnad! klorblek (a) gmail.com

    tove 2015-11-08 17:57:20
    Svara
  • MALMÖ

    Jag söker vänner att bjuda hem på middag/se på serier med/promenera/prata/
    plugga/träna tillsammans med! Är 21 år och gillar konst, litteratur, skrivande,
    feminism osv osv. Är snäll och rolig och flyttar till malmö i januari:))
    pls skriv till [email protected]

    Linn 2015-11-08 17:27:11
    Svara
  • MALMÖ

    Flyttade till Malmö i slutet av aug, för studier i mänskliga rättigheter. När jag är inte pluggar är jag engagerad i olika grupper/ideela initiativ, men saknar vänner att hänga och bara göra ingenting med.

    Älskar gruppträning som får en att köra ihjäl sig, mycket högre än en tror att ens tröskel är. Tränar på 24/7 så om någon har kort där eller vill skaffa skulle vi kunna peppa varandra, blir så mycket mer motiverat då.

    Skulle gärna testa vandringslederna som finns i skåne då jag älskar att hänga i naturen, men blir sällan när man bor i storstäder.

    Är generellt väldigt intresserad av kultur, politik och miljö, och hur dessa hänger ihop.

    Hör av dig så kan vi ses och se om vi klickar!

    [email protected]

    Frida Olofsson 2015-11-08 15:06:49
    Svara
  • MALMÖ/LUND

    Hej alla! Jag är 21 och bor mitt emellan Malmö och Lund och läser till trädgårdsingenjörs-designer. Skulle blivit megaglad om någon vill träffas och hänga och kanske dricka vin, göra mat eller vad som egentligen! Mejla gärna, [email protected]

    Ellinor 2015-11-08 14:34:08
    Svara
  • HALMSTAD
    Hej!! heter Amanda, är 19 (snart 20!!!!!!) år och bor en bit utanför halmstad, vill verkligen ha fler och nya vänner!! Jag har ganska tråkiga intressen som att laga vegmat, flumma runt i skogen, lyssna på musik, springa runt ute i halmstad om helgerna med en öl i varje hand……, gillar ej emojis & smileys, sexister osv…men ibland gör jag emojis och smileys ändå för att verka trevlig :-)
    Skriv till mig!!! [email protected] elr lägg till mig på facebook!! jag är snäll
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007845795834

    Amanda 2015-11-08 14:08:59
    Svara
  • hej! jag heter lovisa, är 22 år och flyttade till wien för två månader sen. tycker det är rätt svårt att hitta vänner här och skulle bli jätteglad om någon ville dricka vin, (i wien! höhö) och/eller upptäcka staden med mig. Jag gillar feminism, harry potter och choklad men ibland pratar jag om annat också. är också intresserad av att träffa människor från andra delar av österrike, vill ändå upptäcka landet så skulle bara vara kul att resa runt!

    puss!

    WIEN 2015-11-08 12:38:31
    Svara
  • BUENOS AIRES
    Louise heter jag, tjej på 22 år som arbetar som volontär på ett kristet läxhjälpscenter i slummen i Argentinas huvudstad. Om någon har vägarna förbi denna sydamerikanska stad innan mars 2016 så tveka inte att höra av er! :)

    granlund.louise(at)gmail.com

    Louise 2015-11-08 03:44:03
    Svara
  • NEW YORK

    Hej jag är en tjej på 19 år som bor och jobbar i New york (long island) som aupair. Skulle jättegärna vilja hitta någon rolig att gå på stan med, utforska new york, gå på konserter eller kanske göra något typiskt amerikansk? Jag är på för äventyr :) så känner du dig sugen på att lära känna mig nås jag på mailen [email protected]

    becka 2015-11-08 02:29:59 http://nouw.com/beckakristiansson
    Svara
  • Lund/Malmö/Köpenhamn
    Jag är tjej på 23 höstar. Gillar feminism och att vara arg på grund av äckliga män och försöka motarbeta äckliga män.
    Men gillar inte håkan hellström, ben and jerrys eller att ”tokdansa” på nån klubb.
    Är ganska pratsam men framför allt gillar jag att hitta på saker som att åka på utflykt.
    jag vet inte, så svårt det här. Är nog ganska introvert men har en sjukt energisk sida som vill ut och uppleva.
    Svara här på sidan ifall du vill bli vän med mig.
    Känner att jag lät ganska negativ.
    Är väldigt positiv egentligen.. Tycker om jättemycket saker!

    Hejrå

    VänISkåne 2015-11-08 00:24:23
    Svara
  • HEJ alla Floras läsare i GÖTEBORG! :D

    Lite om mig: jag ÄLSKAR god mat, sol och vin. Och att resa!! Drömmer konstant om att få lämna höstmörkret och åka iväg långt, långt bort.

    Jag har bott här nästan prick tre månader nu och jag känner att det vore fantastiskt att hitta en kompis eller två att umgås med på dagarna (jag jobbar mycket kväll och ibland är det väldigt ensamt fram till klockan 16)! Så om någon rolig/snäll person vill fika, promenera, kolla på serier, upptäcka Göteborg eller bara hänga får ni väldigt gärna höra av er!

    Har förresten volontärarbetat med barn och ungdomar lite överallt i världen och skulle gärna göra det i Göteborg också, så om någon vet vart jag ska vända mig så hör av dig! Kanske kan vi göra det ihop? :)

    Puss och kram!

    iviscovich(at)yahoo.se

    Isabella 2015-11-07 23:16:57
    Svara
  • LOS ANGELES

    Trevlig 19 årig tjej originellt från Norrköping som nu bor i LA och pluggar. Hade varit kul att hänga med någon som har en lika vilsen själ som jag i denna stad! Jag gillar det mästa som mat, äventyra i staden, shopa, katter(har dock en hund), öl och fota allt och alla med min gamla film kamera.

    Hör gärna av dig om du med är i LA!!
    Tiger__amy(at)hotmail.com

    Amy 2015-11-07 23:07:18
    Svara
  • BERLIN

    Halloj! Theresia heter jag och är 19 år. I våras tog jag studenten från estet musik och i somras arbetade jag ca hela tiden förutom på helgerna (som utnyttjades till max!!). Sen första september hänger jag i Berlin och det mina vänner, det är en bra grej! Mina första drygt sex veckor här gjorde jag en tyska-kurs men nu gör jag mest det ja känner för vilket som innebär en del arbete, att hänga med vänner, promenera och upptäcka massor, att fotografera och sen har jag fått för mig att testa vegan-livet och det är ju minsann ett litet projekt i sig. Tycker alltid det är as spännande att träffa nya människor så, om ni känner för det, släng iväg ett mejl till mig vettja theresia.e(at)hotmail.com
    Kram!

    Theresia 2015-11-07 21:33:41
    Svara
  • ÖREBRO

    Hej!
    Jag heter Rebecca, jag är 19 år och bor i Örebro. Eftersom mina vänner nu efter att de tagit studenten flyttar kors och tvärs över jorden söker jag andra vänner att fika/dansa/dricka vin med! Jag tycker om fredagskvällar, balkonger och att prata!
    Skicka iväg ett mail till mig om du har lust att ses någon dag! Min mail är [email protected]

    Rebecca 2015-11-07 19:24:03
    Svara
  • STOCKHOLM!

    Jag är en tjej på 28 som flyttade hit för snart ett år sedan för att jobba. Det blir mest jobba-äta-sova, jag vill hitta en kompis som vill fika, dricka öl, ha fredagsmys och kanske ta med mig på äventyr. Saker jag gillar: skärgården, att skriva, tv-serier, katter och Håkan Hellström. Är aktiv inom Svenska Kyrkan, någon kanske vill gå på mässa ihop? Helt ok att skriva om man inte är kristen/religiös också förstås. :) Skriv till mig! aprilskyar(at)hotmail.com

    Sofia 2015-11-07 19:11:37
    Svara
  • LUND

    Hej hallå! Jag är en nybliven människorättsstudent och tillika förvirrad själ på nitton år som numera residerar strax utanför Lund. Tycker om att klappa katter, utforska ödehus, hänga på museum, dansa hämningslöst och somna till Bob Dylan. Du som vill hitta Lunds bästa kafé och lummigaste promenadstråk med mig, eller för den delen bara förbanna världen och gråta ut över en liter B&J – hör av dig för farao! Mail eller fb!

    melissa.lennartsson(at)gmail.com

    Melissa 2015-11-07 18:05:39
    Svara
  • TIPS FRÅN COACHEN

    Tryck CTRL + F och sök bland kommentarerna efter er stad!
    puss

    Anna 2015-11-07 17:28:17
    Svara
  • LUND

    Hej vettiga människor!
    Nyinflyttad till Lund & söker flera fantastiska människor att gå långsamma promenader med, fika, gråta, dricka väldigt mycket te, laga mat, gå på second-handjakt, bara hänga och prata om kändiscruscher, ångest, gud & grey’s anatomy.

    Släng iväg ett mail, eller meddelande på facebook om ni vill hänga!
    [email protected]

    Anna 2015-11-07 17:22:46
    Svara
  • AMSTERDAM

    Förstår att chansen är liten men jag är nyinflyttad i Amsterdam och känner ingen så om någon bor här i krokarna, i stan eller övriga Holland eller Bryssel eller så, låt oss fika/dricka öl/laga mat ihop! Finns på elinskogsbergs(at)gmail.com och på Facebook!

    Elin 2015-11-07 16:53:22
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Fanny heter jag, 21 år gammal, är född i Norrbotten men flyttade till Göteborg för snart 2år sedan. Men flyttade också lite motvilligt därifrån några månader senare för att börja en designutbildning i Värmland som jag blir klar med i april. Så nu reser jag mellan. Kommer dock flytta tillbaka till Gbg i februari och oroar mig redan för att hitta umgänge!
    Jag gillar typ det mesta, är ganska öppen för allt och tycker inte om att begränsa mig i fall att jag går miste om något kul. Men jag älskar design och konst, musik, dricka öl, resa, hitta på roliga grejer med roliga människor. Och jättekul med nya människor. Om du har lust att träffas och hitta på vad som helst så hör gärna av dig. Kul!

    ohlund.fanny(at)gmail.com
    eller så sök upp mig på Facebook eller instagram där jag heter fohlund
    kram!

    Fanny 2015-11-07 16:05:10 http://www.fohlund.com
    Svara
  • BARCELONA!

    Men hjälp försvann min kommentar? Jag testar igen! Bor egentligen i TARRAGONA men hänger i Barcelona på helgerna oftast. Vill träffa en vän att äta massor av bruncher, dricka öl, diskutera feminism (plus andra viktiga saker) och skratta med!

    Jag är 27 år, tycker om att fuldansa och findansa till all sorts musik, äta(!!), öla, fota, skriva, prata om högt och lågt och så älskar jag film och serier!

    Bettina.lundmark(at)gmail.com

    Bettina 2015-11-07 15:54:54
    Svara
  • ÅLAND

    Hej på er! Åland är ju mini på vissa sätt så jag kanske känner dig, men om du vill gå på kompisdejt med mig och dricka kaffe och prata eller ta en promenad eller skriva eller fara till havet eller upp på berg så SKRIV! Uppskattar SÅKLART alla som inte bor på Åland också, som vill prata om kärlek och mat och litteratur och livet och snygga killar och bra lärare och, ja, NI VET!

    Norah Lång 2015-11-07 14:37:31
    Svara
  • Malmö!
    Hej, jag är tjugotvå år och bor i finfina Malmö. Vill jättegärna hitta fina kloka människor att hänga med!
    Tycker om: billig öl, försommaren, le åt främlingar på stan, tokdansa, litteratur, lukta på blommor, filosofera på balkonger, chips, film, etc etc.

    Hör av dig så hänger vi! Woho!
    ebbalisagustavsson(at)gmail.com

    Ebbalisa 2015-11-07 14:12:51
    Svara
  • GÖTEBORG!
    Hej! Jag heter Anna och är uppväxt på västkusten och har sen ett par månader bott i Göteborg där jag pluggar socialpsykologi. På fritiden tycker jag om att fotografera, gå på konserter, dricka bubbel, fika och ramla runt mellan olika barer. Låter superkul och gött att utöka kompiskretsen så om du skulle vilja träffas över en kaffe, öl dylikt hör av dig på anna_stenler(at)hotmail.com

    min insta: annastenler

    anna 2015-11-07 11:40:24 https://instagram.com/annastenler/
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Fanny heter jag, 21 år gammal, är född i Norrbotten med flyttade till Göteborg 2014. Men flyttade också lite motvilligt därifrån några månader senare för att börja en designutbildning i Värmland som jag avslutar våren 2016. Så just nu flänger jag där mellan. Kommer dock flytta tillbaka i februari för praktik och sedan examen, och oroar mig redan för att hitta umgänge!
    Jag gillar typ det mesta, är ganska öppen för allt och gillar inte att begränsa mig i fall att jag går miste om något kul. Men jag älskar design och konst, musik, dricka öl, gå på spelningar eller museum, resa, hitta på roliga grejer med roliga människor. Och jättekul med nya människor! Om du har lust att träffas och hitta på vad som helst så hör gärna av dig! KUL!

    ohlund.fanny(at)gmail.com
    ni hittar mig också på Facebook eller insta: fohlund om ni vill.

    Fanny 2015-11-07 11:27:32 http://www.fohlund.com
    Svara
  • GÖTEBORG

    Ser en hel del svar från Göteborg här. Jag, min flickvän och ett par vänner har en bokklubb med träffar ungefär varannan månad. Vi har haft ett par avhopp den senaste tiden, och skulle gärna ta emot nya medlemmar. Kan ju vara ett sätt att lära känna nytt folk, tänker jag. Hojta om intresse finns: emiloskarjohansson(at)gmail.com

    Emil Johansson 2015-11-07 11:22:14
    Svara
  • KÖPENHAMN

    åh, vilken fantastisk idé att knyta nya vänskapsknopar!

    jag bor, studerar modedesign och jobbar deltid i köpenhamn sedan augusti. älskar bland annat att strosa omkring i denna stad, panikcykla runt till olika loppmarknader, dricka starkt kaffe, fotografera då inspirationen finns och kombinationen god öl i gott sällskap med jäkligt god mat. blir knäsvag av fina hundar samt galna färgkombinationer.

    släng i väg ett mail vetja på
    knudsen_pernille(at)hotmail.com

    klem klem!
    /pernille

    pernille 2015-11-07 11:22:06
    Svara
  • GÖTEBORG!

    Hej hej! Är en norrlänning på 22 år som är relativt nyinflyttad i Göteborg (två månader and counting). Bor ihop med min bästa vän, pluggar globala genusfrågor vid GU och gillar således feminism, katter, musik, dansadansadansa och att hänga med människor över en fika eller kravlöst häng med öl. Så det är väl lite därför jag skriver här, vill liksom hitta fler att bara hänga kravlöst med! Låter jag intressant så når ni mig på rosita.lindgren(at)live.se

    Rosita 2015-11-07 10:30:16
    Svara
  • UMEÅ!

    Hallå det måste vill finnas några Ume-bor här?? Hur som. Flyttade hit för drygt två månader sen för att plugga. Umeå är bäst och har så bra kompisar här, men skulle gärna lära känna fler, som kanske har mer liknande intressen när det kommer till kultur eller sådant. Känner det vore så kul att träffa folk man kan snacka liknande intressen med och sådant, och bara hänga!
    Är intresserad av film, älskar att läsa skönlitterärt, tycker om polaroidkameror, lyssna massa musik, äta (veg)sushi, ta promenader och bara umgås, gillar att snacka om allt från kärlek till plugg till hur mycket livet kan suga osv osv. Och kanske dricka prosecco eller laga mat. Tycker allmänt om att träffa nya människor och det vore super att träffa någon från här. :)

    fannylingmanuf (@) live.se

    Fanny 2015-11-07 10:14:38
    Svara
  • LOS ANGELES (ca 7-20 januari)

    Hej! Det här är nog inte vad inlägget är tänkt för men jag kan ju testa i alla fall.

    Kommer vara i Los Angeles (Santa Monica) ett par veckor i mitten av januari. Ska bo hos en släkting och tror jag kommer känna mig rätt ensam under dagarna. Vill någon typ gå en surfkurs tillsammans eller bara hänga är jag väldigt sugen. Är 18 år, har inget specialintresse direkt men brukar ägna mig åt böcker, djur, gå på utställningar, politik, mat ja lite vad som helst nästan.

    Maila [email protected] om du också vill hitta på någotl :)

    isa 2015-11-07 09:29:40
    Svara
  • hej, jag heter anna, är 20 år och i slutet av sommaren lämnade jag min hemstad göteborg för att plugga i JÖNKÖPING. jag tycker om att lyssna på musik lite för högt, laga vegomat, titta på serier (just nu är det bron, misfits och les revenants) och prata om typ allt och inget. hör av dig till annatunalv(at)gmail.com

    anna 2015-11-07 09:20:19
    Svara
  • hej. jag är hanna, en 16- åring från STOCKHOLM. jag pluggar första året på gymnasiet, det samhällsvetenskapliga programmet. jag är en omtänksam, ambitiös, lite blyg tjej som gillar att diskutera politik, hur vi ska rädda världen och att dricka te. Söker en ny vän.

    hannaprimus(at)hotmail.com

    Hanna 2015-11-07 09:01:43
    Svara
  • ANGERS / NANTES / TOURS / LE MANS

    Hi! I’m a Norwegian girl living in a tiny town (Angers) in the Loire region of France, and I would love to meet some new people (even though I think the chances of finding someone to hang out with in Angers through a Swedish blog are pretty low – but hey, you never know!). So, if you just happen to live in Angers, or close to Angers, feel free to contact me (or if you just want an email friend that’s fine too). :) I like drawing, sewing, drinking tea, reading, watching series, boardgames, exploring new places and everything British. [email protected]

    Tone 2015-11-07 09:00:42
    Svara
  • BARCELONA!

    Åh jag testade detta i niotillfems blogg förra året och då var det ett par söta människor som hörde av sig men hade så mycket att göra att jag inte hann träffa någon. Men nu längtar jag så mycket efter att träffa en kompis att äta massor av bruncher, diskutera feminism, öla, fota och flumma med! Jag är 27 år men bryr mig ganska så lite om ålder egentligen. Bor faktiskt i TARRAGONA men hänger oftast i Barcelona på helgerna. Tycker om att fuldansa och findansa till all sorts musik, prata om högt och lågt, äta(!!), skriva, fota och reflektera! Hör gärna av dig så lovar att svara och styra upp en träff! :) Vi kan exempelvis dricka öl i Montjuics trappor eller äta Mexikansk på min favoritrestaurang i Gracia!

    Bettina.lundmark( at )gmail.com

    Bettina 2015-11-07 08:30:31
    Svara
  • Montreal, 17
    I’m not new in Montreal , but I changed school so I would love to meet new people. I love makeup, photography and going to the movies.
    My email: [email protected]

    Béatrice 2015-11-07 05:04:36 http://bgbgyeah.blogspot.com
    Svara
  • STOCKHOLM
    Är nyinflyttad (augusti) pga plugg. Kommer inte från Sthlm så har mest vänner på andra ställen. Om dagarna håller jag på att väva/brodera/sy/skapa konst. Gillar kaféhäng, hundvalpar, politik, smink, baguette med pesto, yoga, läsa och tusen andra saker. Jag är en ganska lugn person (obs ej synonym med tråkig) som gärna betraktar omgivningen, jag är många saker men b.la vegan (etiska ej hälsoskäl), vit, tjock, queer, feminist, antirasist. Söker ingen att dansa/festa hela natten med, utan maila om du vill hänga på museum/utställningar/teater, promenera med en kaffe i handen, secondhandshoppa, snacka casual (jag diskuterar aldrig hetsigt) om t ex bostadsmarknaden, litteratur, feminism etc. Om du också syr/broderar skulle vi ju kunna ses och göra det. Lovar att svara fort på ev. mail.
    <3 /
    le0geopard(a)gmail.com

    Sofia 2015-11-07 04:11:53
    Svara
  • ADELAIDE

    Kan ju vara värt att prova eftersom de som skrivit innan är från hela världen och inte bara från Sverige. Emma heter jag, 25 somrar och bosatt i Adelaide sedan snart 2 år tillbaka. Jag jobbar med film och är ganska upptagen i veckorna men ses gärna för fika på helger! Råkar du passera förbi den stora småstaden på Australiens baksida (som jag inte annat än älskar och rekommenderar för alla som gillar småstadsviben) så skicka ett litet mail: [email protected]

    Kram

    Emma 2015-11-07 01:53:38
    Svara
  • NEW YORK
    Hej!
    Jag heter Jorun och jag jobbar som au pair en halvtimme utanför Manhattan. Min mailadress är: [email protected]

    Kram!

    Jorun 2015-11-07 01:50:11
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej, jag är 19 år och nyinflyttad. Träffar gärna nya människor som är intresserade av konst/kultur för att dricka kaffe etc. :) Går på Nyckelviksskolan (färg, form och hantverk) och älskar även foto, matlagning och feminism! [email protected]

    Lisa 2015-11-07 01:40:35
    Svara
  • SAN FRANCISCO

    …flyttar jag till från FEBRUARI 2016 och hela året ut! Vore så fint med en vän att hänga och ”ventilera” med på svenska där. Gillar att fota, äta (veg), dansa m.m. :) Är 26 år och bor annars i Lund.

    elisbest(at)hotmail.com
    <3

    Elisabeth 2015-11-07 01:09:19
    Svara
  • Hejsan! Pluggar psykologi/sociologi/journalistik på STIRLING university, i Skottland. Vore fint, om än ganska otroligt, om någon fanns i närheten för att ta en fika, promenad, vandring eller öl på mysig pub. Kram
    / [email protected]

    Erika 2015-11-07 00:44:00 http://www.pollenonthebreeze.blogg.se
    Svara
  • LINKÖPING

    HEJ finingar!
    Jag pluggar i Linköping och vill gärna träffa nya människor. Studerar beteendevetenskap och jobbar lite vid sidan om.
    Förutom att plugga så gillar jag att träna, (gärna lagsporter), springa, gå promenader, kläder och gillar konceptet fika.
    Vill du ta en fika med mig?
    Eller en öl? Kombinerat med bowling?
    Hej, hör av dig till mig, alltid kul att lära känna fler nya människor!

    Vi hörs!

    Lisagisslandi(at)hotmail.se

    Lisa 2015-11-07 00:43:52
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Fanny heter jag, 21 år gammal, är född i Norrbotten med flyttade till Göteborg 2014. Men flyttade också lite motvilligt därifrån några månader senare för att börja en designutbildning i Värmland som jag avslutar våren 2016. Så just nu flänger jag där mellan. Kommer dock flytta tillbaka i februari för praktik och sedan examen, och oroar mig redan lite för att hitta nya vänner!
    Jag gillar typ det mesta, är ganska öppen för allt och tycker inte om att begränsa mig i fall att jag går miste om något kul. Men jag älskar design och konst, musik, dricka öl, gå på spelningar eller museum, resa, hitta på roliga grejer med roliga människor, laga mat. Och så himla kul med nya människor! Om du har lust att träffas och hitta på vad som helst så hör gärna av dig! KUL!

    [email protected]
    ni hittar mig också på facebook eller insta: fohlund om ni vill. Kram

    Fanny 2015-11-06 23:57:38 http://www.fohlund.com
    Svara
  • JÖNKÖPING

    jag är en tjugoårig tjej som för några månader sedan lämnade älskade göteborg för att plugga i jönköping. antar att jag är en rätt vanlig, knasig tjej som gillar att skratta. borde typ bli detektiv då jag är nyfiken och älskar att ta reda på saker!! tycker även om att titta på serier (just nu bron, misfits och les revenants), lyssna på för hög musik (förlåt grannarna), laga mat, fika och prata om typ allt och inget. maila annatunalv(at)gmail.com

    anna 2015-11-06 23:18:15
    Svara
  • GÖTEBORG –

    Hej kompissökande!
    Jag har bott i Göteborg i hela mitt liv, så är som Flora säger en som bor kvar i samma stad men vill få nya vänner! Jag fyller snart 18 år, pluggar samhäll och tycker om tv-serier och film, musik och böcker och politik och träning och uppskattar en fika eller lugn hemmakväll lika mycket som att gå ut.
    Släng ihop ett mejl till: decemberbarn (at) outlook.com, om det låter intressant!

    M 2015-11-06 23:10:37
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej kompissökande!
    Jag har bott i Göteborg hela mitt liv, så jag är som Flora säger, en som bor kvar i samma stad men söker efter nya vänner! Jag fyller snart 18 år, pluggar samhäll och tycker om tv-serier och film, musik och böcker, politik och träning och uppskattar en fika eller lugn hemmakväll lika mycket som att gå ut. Släng ihop ett mejl till decemberbarn(at)outlook.com om det låter intressant!

    M 2015-11-06 23:01:50
    Svara
  • LUND

    Hej! Jag heter Karin och är en tjej på 15 år. Är väl något yngre än medelgruppen här, men det är värt ett försök! Jag gillar politik (är socialist), musik, träning, att repa med mitt band, feminism och att träffa gamla och nya människor. Längtar efter att börja gymnasiet för att vidga mina kretsar lite men det är ju nio månader tills dess, så om det är någon som vill dricka te/hitta på äventyr/gå på yoga/kolla film/whatever så maila mig! [email protected]
    Kram

    Karin 2015-11-06 22:49:20
    Svara
  • LONDON
    Hej! Mitt namn är Tove och jag är 23 år. I september flyttade jag till London för att läsa en master i stadsplanering. Skulle vara superskoj att träffa någon anna filur som också pluggar (elle pysslar med något annat kul) här i London. Jag gillar mat, öl, musik, film och taxar. Vill tro att jag är en ganska så lättsam och trevlig person :) Hör gärna av dig om du vill dricka en kaffe, ta en öl eller mata ekkorar i Hyde park.
    Ha det fint
    x/tove
    tove.asztely(at)hotmail.com

    Tove 2015-11-06 22:31:09
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej!
    Jag flyttade till Göteborg för ett år sedan för att börja plugga, och stortrivs verkligen i staden! Känner dock att det skulle vara roligt att träffa lite vänner som jag inte läser med, för att bredda vänskapskretsen. På fritiden tycker jag om yoga, whiskey och sena nätter med massa prat!
    Ha det fint :)
    [email protected]

    Olivia Näslund 2015-11-06 22:16:31
    Svara
  • HELSINKI
    Hejsan! Jag har flyttat till Helsingfors bara två månader sen för att studera global politics på universitetet. Jag är ledsen att min svenska är så rostig men de skulle vara så himla kul att hitta nya vänner via Flora´s blog i min nya hemstad! Jag är 18 år gammal och älskar att dricka te och vin, lyssna på musik, träna, dansa, läsa, hitta nya kaféer och loppis och resa förstås! Mejla mig om du vill lära känna Helsingfors med mig<3
    heidiireneh(at)gmail.com

    Heidi 2015-11-06 22:01:36
    Svara
  • AUCKLAND

    Hej! Jag kommer till Auckland från en pytteliten stad vid namn Eltham om ungefär 1 vecka. Om någon läser det här och vill hänga lite med mig i Auckland så snälla hör av er :) Jag vill tro att jag är en sån där mysig människa som uppskattar ungefär allt som är värt att uppskatta. Sen heter jag Agnes, (kan vara bra att veta) är 20 år, kommer ursprungligen från Stockholm men har valt att spendera 1 år i Nya Zeeland :)

    Min mail
    Agnes.kerttu(at)gmail.com

    Agnes 2015-11-06 21:45:51
    Svara
  • SYD AMERIKA

    jag skall resa runt syd amerika om 2 veckor fram tills januari februari skiftet! skriv om ni är här så kanske man kan göra någon del någonstans tillsammans!
    [email protected]
    xx

    Sandra 2015-11-06 21:44:16
    Svara
  • ÖL-TRÄFF I GÖTEBORG?
    Hej hörna! Sett att det är några från Gbg som vill hänga! Vad sägs om att styra upp en träff? Typ på 2lång?:)
    Jag heter Moa och gillar att skriva, dricka öl, hitta på grejer, läsa och mycket annat kul!

    Skriv till [email protected] så kan vi dra ihop något!

    Moa 2015-11-06 21:42:46
    Svara
  • SANDVIKEN/FALUN
    20åring som bor i sandviken men pendlar till falun. sport är mitt stora intresse som jag även jobbar med, förutom att jobba tränar jag en hel massa (längdskidor är mitt kall lol) men jag är också sjukt into samhällsfrågor, och över huvud taget att hänga och hitta på saker. why not dricka vin en kväll, kanske dra ihop en bokcirkel, gå på stan, promenera eller träna tsm eller vad som!
    har blivit kvar i staden som alla lämnat så är du i samma sits i mina trakter, höör av dig ! jonnaigeland (at) hotmail.com

    Jonna 2015-11-06 21:41:58
    Svara
  • VÄSTERÅS

    Hej! Jag heter Nathalie och är 20 år. Flyttar om cirkus en månad till Västerås med min pojkvän och det vore grymt med lite nya härliga kompisar att hänga med. Tycker om att fika, fotografera, mysiga middagar, roliga partykvällar och massa mer. Mejla gärna!

    nathalieharlin(at)hotmail.com

    Nathalie 2015-11-06 21:39:59
    Svara
  • RIO DE JANEIRO

    hallo, någon som råkar befinna sig i Rio? Jag är här på sabbatsår mellan gymnasiet och Uni för att plugga portugisiska ett tag. Rio är så kul och finns så mycket häftigt att göra, så många berg att klättra och så många klubbar att besöka! [email protected]

    Alexandra 2015-11-06 21:37:12
    Svara
  • HELSINGFORS Finland
    Hej!
    Noora heter jag, fyller 19 år denna månad, och har flyttat till Helsingfors denna höst där jag bor och studerar till socionom :)
    Jag är feminist och annars stöder jag även HBTQ-rörelsen och är även emot rasism. Jag är en väldigt öppen person och välkomnar allt och alla. Även när det gäller böcker, musik, filmer och tv-serier m.m. är jag en allätare och är öppen för lite vad som helst.
    Något jag tycker om är katter, böcker, musik, tennis, Japan relaterade saker, kulturella saker, filmer/tv-serier och långa mysiga promenader och att upptäcka och äventyra. Älskar att diskutera och bara prata om allt mellan himmel och jord.
    Hör av dig! ^^ Skulle vara kul att hänga lite med olika människor och lära känna nya personer.

    Noora Nordin 2015-11-06 21:32:19 http://insprah.tumblr.com
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Jag flyttade till Göteborg för drygt ett år sedan för att plugga och vill gärna lära känna folk utanför klassen. Jag är 23 år, tycker om att läsa, sträckkolla serier, gå promenader, besöka museum (varför finns det så få museum i Göteborg??), fastna på wikipedia onödigt länge, dricka vin och te (<3). Om någon vill ta en fika och se om vi klicka – hör gärna av dig!

    /Mathilda, fredriksson.mathilda(at)gmail.com

    Mathilda 2015-11-06 21:26:06
    Svara
  • HÄJ!

    Gu det här med presentationer kan ju vara något av det svåraste. Men ska försöka. Sara heter jag och bor i GÖTEBORG, typ. Är just nu i ett mellanskede i livet, lite lost i drömmar och ambitioner och så, så får det ju vara ibland. Men på fritiden för att skingra tankarna lite så älskar jag att dricka öl, umgås med roliga peppiga personer, bada, resa och hitta på bus. Så oklar men ärligt gillar jag typ det mesta, är sjukt öppen för att testa nya saker också! Och ääälskar att lära känna nya människor. Så om du är pepp på att hänga o hitta på typ vad spm helst, tveka inte på att höra av dig!

    [email protected], samma namn på insta och allt annat med typ.

    Så bra initiativ detta, kompisar är bäst!

    Sara 2015-11-06 20:54:29
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej alla. Jag är nog asdålig på presentationer egentligen, men tycker ju självklart att det hade varit fint med lite nya vänner så jag gör ett försök. Jag heter Hanna, är 21 år och flyttade till Göteborg i september där jag nu pluggar på europaprogrammet. Jag tycker om att fika, äta mat, gå promenader, prata franska, resa, flumma runt och prata om allt möjligt. Tycker om att träffa människor och efter att mina två bästa tjejkompisar flyttade till andra sidan jorden tänker jag att det hade varit fint att kompisdejta lite. Skriv till mig så hittar vi på något! -> hanna_havrefras(at)hotmail.com

    Hanna 2015-11-06 19:56:13 http://www.stjarnklarts.blogg.se
    Svara
  • ÖSTERSUND!!
    Jag och min flickvän har precis flyttat upp hit eftersom vi kände att livet i Stockholm blev för dyrt och vi insåg att vi hade fler möjligheter i Östersund. Vi båda är från Sthlm men har flyttat runt en del.
    Hör av er om ni känner er intresserade ;)
    [email protected]

    /Thelma

    Thelma 2015-11-06 19:22:13
    Svara
  • VISBY

    Hej! Amanda heter jag, är 20 år gammal, ursprungligen ifrån Västerås men bor som sagt just nu i Visby! Jag pluggar Liberal Arts-programmet på universitetet här och har med andra ord en svaghet för filosofi, litteratur, historia och att diskutera allt som rör detta! Gillar dock också kaffe (orimligt mycket), spelkvällar, vegetarisk mat, TED talks, rödtjut, långa promenader, fuldans och att fantisera om framtiden – allt detta i kombination eller var för sig!
    Vill gärna hitta fler snälla och smarta personer att hänga med här, studenter såväl som vanliga dödliga, så hör av er! :D

    a.alvmo(at)outlook.com

    Amanda 2015-11-06 19:08:05
    Svara
  • SUNDSVALL!
    Hej! Jag bor i lilla staden Sundsvall. Jag är 24 år och har en irländsk setter som heter Sture som är 5 månader gammal som börjar bli stor såklart. Därför söker vi gärna en promenadkompis på dagarna eller kvällarna. Jag jobbar natt inom äldrevården så är ledig rätt ofta. Annars äääälskar jag att laga mat och dricka rödvin (gärna samtidigt) läsa böcker, fika på stan, skogsäventyr, och långa samtal om allt och ingenting. Det bästa som finns är ju att kunna sitta över två glas vin och bara peppa varandra, snacka massa skit och inse hur jävla härligt livet är! Annars dricker jag gärna prosecco och erövrar ett dansgolv med någon härlig brud eller snubbe! Tveka inte på att mejla [email protected], puss!

    Emma 2015-11-06 19:05:56 http://strimmor.blogg.se
    Svara
  • MONTPELLIER I FRANKRIKE

    Hejhej och bonjour! Kanske ytterst liten chans för detta, men yolo osv osv – bor eller befinner du dig i Montpellier så skriv gärna! Är en 19, snart 20-årig tjej som åkt hit för att lära mig franska från grunden och *insupa* allt fint som finns i denna lilla sydfranska hipsterstad. J’adore musik/sjunga & spela instrument/träffa nya människor/kultur/att romantisera/naturen/cappuccino/intressanta samtal + 100 andra grejer till.

    xx

    ready_cl(at)hotmail.com

    Clara 2015-11-06 18:25:45
    Svara
  • KÖPENHAMN

    Bor och pluggar i denna eminenta stad och är så pepp på att möta nya fina människor här. Jag är 23 år och gillar det mesta som har med att leva livet att göra särskilt om det inkluderar att göra mat, äta mat, gå på utställningar, strosa, göra kaffe, dansadansadansa, öla, hänga, ja men ganska vanliga ting gissar jag. Tänker att detta kanske är the place att hitta någon mer fin kompis att göra allt det här med och upptäcka mer av Köpenhamn?

    PUSS min mail är toweronneke(at)gmail.com

    Towe 2015-11-06 17:44:04
    Svara
  • LONDON

    hej! jag heter Elina, är 20 år och flyttade till London i början av året med ett helt gäng av mina bästisar. vi flyttade in i ett hus tillsammans och levde livets glada dagar men nu har i stort sett alla flyttat tillbaka till tråkiga Sverige och jag bor kvar tillsammans med min pojkvän som jag träffat här. JAG ÄR I AKUT BEHOV AV NYA VÄNNER. vill hitta roliga mysiga påhittiga människor som tycker om att dricka alldeles för mycket öl, fuldansa, gå på museum och utställningar, laga middagar, göra roliga utflykter till konstiga platser och picknicka på pannkakor och varm choklad, ordna fester, jäsa i sängen framför netflix, ja ALLT.
    min mail är: jelinaisak(at)gmail.com

    ELina 2015-11-06 17:41:12
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla fina! Mitt namn är Frida, är 22 år och har bott i Stockholm hela mitt liv. Jag känner att jag har fastnat lite i livet och skulle därför vilja träffa nya, smarta människor. Just nu studerar jag till fysioterapeut och jobbar även i butik vid sidan av. Jag tycker om barhäng, fikahäng, middagshäng, parkhäng och diverse andra häng så länge man har trevligt folk omkring sig. Är säker på att alla som läser Floras blogg är mycket trevliga! Hör av dig till min mail frida.oberg93[at]gmail.com så hänger vi någon dag!

    Ha det bäst!

    Frida 2015-11-06 17:40:51
    Svara
  • Alla ni som bor i Västerås!
    Vill hitta nya kreativa, peppiga människor som älskar att resa, diskutera livet och försöka uppnå sina drömmar. Kanske är du lätt trött på stan som sådan och vill egentligen uppleva annat, precis som jag. Men medan vi bor här, varför inte hänga och göra livet roligare?
    Jag utlovar pepp och djupa diskussioner. Jag pluggar, älskar skidåkning (och snowboard), försöker bli duktig på att åka longboard och drömmer om att kunna försörja mig på att skriva och skapa grafiska mönster. Är 24 år och bor med min engelska sambo. Känner du dig träffad? KOMMENTERA, SÅ KOMMENTERAR JAG TILLBAKA! :) :) :) :) :)

    Ebba 2015-11-06 17:34:53
    Svara
  • GÖTEBORG!!

    Hej! Daniela heter jag o e 22år gammal! Bott i gbg i snart 1.5 år och har nyligen brutit upp med sambon.
    Söker nu någon som vill umgås, ta en fika, gå på bio, gå på museer, flumma runt och bara ha en rolig dag.
    Jag älskar musik, dans, motorer, veteranbilar, lastbilar, sugrör, helt hopplöst de där med sugrör, bara ge mig xD älskar även träning, promenader och gå ut o ta en fika (helst nått annat än kaffe xD) eller en öl. Jag älskar vattenpölar och ankor trotts min ålder och Disney ska vi inte snacka om ens haha. Så är du sugen på en sjukt rolig stund där du kan få släppa loss o bara vara så hör av dig =)

    Hör av er till dan.akerfeldt(at)Hotmail.com

    Kram Daniela

    Daniela 2015-11-06 17:34:38
    Svara
  • Hej! Håller på att starta upp en bokcirkel i Malmö/Lund trakten och vill jättegärna ha medlemmar till den. Tänker mig att man läser samma bok och sen träffas över fika/middag/vin och diskuterar. Om du vill vara med så mejla!

    Madeleine_57(at)msn.com

    Madeleine 2015-11-06 17:32:44
    Svara
  • PARIS

    Jag är snarton och jag pluggar i Frankrikes vackra huvudstad. Tycker om uteserveringar, Parisnätter, fotoutställningar, allt ätbart, glitter, skrivande, och framför allt att suga ur varenda gathörn ur min älskade nya stad, vill se allt alltid. Vill gärna träffa nytt folk i parre, så maila hanna_tegbrant(at)live.se om ni vill :))
    Puss!!

    Hanna 2015-11-06 17:19:55 http://hannategbrant.devote.se
    Svara
  • PARIS!

    Heeej, jag flyttade hit för lite mer än en månad sedan och försöker just nu förbättra mina franskakunskaper på Sorbonne. Jag är 20 år, från Stockholm. Gillar hiphop, familjen Kardashian och konst (bland rätt mkt annat). Att dricka vin eller kaffe på valfri uteservering tycker jag är en fantastisk aktivitet. Så om någon är sugen let me know.

    PUSS

    [email protected]

    Olivia 2015-11-06 17:08:37
    Svara
  • Heeej jag bor inte i en ”ny” stad, detta blir mitt tredje år. Men om någon annan är ny i BRIGHTON så kompisdejtar jag JÄTTEGÄRNA! Gillar att bara snacka över kaffe/te/öl osv. Gillar kort och gott att lära känna nytt folk, hehe. email yrsalindblatATgmail.com xx

    Yrsa 2015-11-06 16:41:34
    Svara
  • LINKÖPING

    Jag generaliserar lite här och antar att alla som läser Floras blogg är bra människor och tänkte istället (för en ”kravlista”) skriva lite kort om mig: jag är en tjugotreårig lärarstudent som gärna snackar feminism, målar, fikar/tar en öl, samt lagar vegetariskt mat. Har känt mig lite ensam här i Linköping då jag inte riktigt klickat sådär på djupet med någon här än (förutom min pojkvän). Vore himla kul om jag kanske kunde träffa någon på detta sätt! Hör av dig till josefinecarlsson_92 (at) hotmail.com

    Kram!

    Josefine 2015-11-06 16:36:06
    Svara
  • Bryssel

    Hej på er framtida kompisar!
    Jag och min sambo flyttade till Belgien, Bryssel för ett tag sen och nu när jag har landat, fixat boende och jobb så vill jag ut och lära känna nytt folk! Jag är såklart himla härlig att hänga med så oro er inte för det, hör gärna av er om ni vill börja med en pumkin spice latte på grand place(de är ju sååå goda). Sen kan vi ha dussins med middagar och weekend resor runt omkring. Det är ju så smidigt att resa när en bor i Bryssel.
    (Intressen: ”kultiverad” som en är så går jag gärna på utställningar/museum och läser böcker, mitt netflixkonto är välanvänt och mina största pinterest’s boards handlar om inredning och mode-big fan.) Jag är såklart mycket mer än detta, folk har ju inte bara en personlighet. Men några stora drag är glad, engagerad/positiv och pk.

    FilippaEAjansson(at)live.se

    Ha det bäst tills vidare!

    Filippa 2015-11-06 16:16:11 http://twovagabonds.blogg.se
    Svara
  • hej där ute, jag är faktiskt inte nyinflyttad i LUND längre och har redan en bunt vänner jag tycker massa om – men jag vet hur jävla ensamt studentlivet kan kännas. särskilt i början. så jag tänkte väl mest att du ensamma student (eller icke-student) gärna får komma och dricka öl hos mig på smålands nation. eller hänga med mig på sydskånska nationen där jag är förman. eller hinka kaffe med mig på AF-borgen. så kan jag lära dig allt jag kan och du kan lära mig allt du kan. tycker om: människor med självdistans, värmeljus, all form av musik, Döners kebabpizza med pommes och att läsa allt annat än kurslitteratur. är socialist och sånt men tycker inte att det spelar roll eftersom det skulle vara skittråkigt om en bara omgav sig med människor baserat på att det tycker som en själv. sist men inte minst klipper jag aldrig håret pga ska bli troll när jag blir stor. om det låter som att vi kan bli kompisar kan du höra av dig på astrid.eckerbom(at)hotmail.com hej så länge!

    Astrid 2015-11-06 16:12:05 http://liminal.blogg.se
    Svara
  • SMÅLAND (bor i Anderstorp, men har nära till Gislaved, VÄRNAMO, Gnosjö…och hänger ofta i HALMSTAD). Kan ta mig till alla dessa platser!

    Jag själv heter Hanna och läser tredje året på gymnasiet – och jag vill så enormt gärna lära känna nya kloka människor!

    För övrigt längtar jag efter något större – den här orten är för liten för mig… Och de flesta jag känner har jag känt sedan barnsben, vilket ju är ett tecken på att det är dags för något nytt.

    Jag är intresserad av en massa saker. Skriver t.ex. artiklar och krönikor för lokaltidningen, läser böcker, tränar boxning och går på yoga. Är dessutom mycket samhällsintresserad och tycker alltid att det är kul att lära mig nya saker.

    Jag vill egentligen lära känna vem som helst som är en skön människa. Är öppen för allt från att ta en fika till att starta en skrivargrupp i t.ex. Halmstad (är såklart öppen för andra förslag).

    Tveka inte att höra av dig! Det kommer att bli så roligt.

    hannor97(at)edu.gislaved.se

    Hanna Nordemark 2015-11-06 15:23:05
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hallå! Jag heter Julia! Jag är 22. Jag skulle tycka de var kul och mysigt och träffa lite fler folk!
    Jag pluggar i Göteborg och tycker om att hitta på kul saker när jag inte är i skolan. Häng i alla möjliga former!
    Kanske börja vänskapen me en öl eller två?
    Mail: [email protected]
    Puss!

    Julia 2015-11-06 15:05:34
    Svara
  • Stockholm

    Hej!
    Jag är en 15årig tjej från Södermalm i Stockholm. Går i skolan hela dagarna men längtar bort och ut till vida världen. När jag inte pluggar (vilket tydligen är det enda en gör i 9:an) dansar jag balett, modernt, spelar teater och skriver. Jag älskar 60-tals musik, att skriva noveller och te. Te 4 lajf.
    Dessutom är jag väldigt politiskt intresserad och är med i Unga Feminister (F!s ungdomsförbund).
    Jag diskuterar gärna politik och feminism.
    Finns det någon runt min ålder och uppåt som gillar bl.a. att fika, diskutera politik, film och teater, GoT, Girls eller någon annan mycket trevlig tv-serie så skriv gärna så kan vi bli bästisar!!! (gillar massor av andra saker också ofc).
    kan också tänka mig någon som bor längre bort och att typ skriva brev(((:
    puss och kram /julia

    mejladress: beckmanjulia14(at)gmail.com

    Julia 2015-11-06 15:02:21
    Svara
  • Nyinflyttad till Göteborg och tycker om kaffe, naturen, träning, podcasts etc! Älskar att gå på museum, mysiga caféer och härliga och vettiga människor! Är 21 år men känner mig snarare som 65 eftersom t ex glöggkväll > galen utekväll!

    [email protected]

    Alice - Göteborg 2015-11-06 15:01:48
    Svara
  • Hej hallå!

    Vi flyttade till Stockholm för tre månader sedan och längtar fortfarande så efter att hänga med ett annat par, vilka som helst egentligen! Spela spel, laga mat, musikquiz, ta en öl ibland, gå på museer, sitta och prata i timmar. Bara göra massa saker med helt enkelt!

    [email protected]

    Hanna 2015-11-06 14:54:11
    Svara
  • STOCKHOLM

    Nina heter jag, 20 år. Är hyfsat nyinflyttad till Stockholm. Min pojkvän bodde redan här och jag inte visste exakt vad jag skulle göra efter studenten så nu har jag bott här i drygt 1 år. Pluggar konstvetenskap numera och är inne på min andra termin. Men studentlivet här är såå tråkigt och asocialt.
    Jag gillar att fixa middagar, planera och organisera, design och konst i alla slags former. Vill någon gång jobba med något kreativt (reklam kanske).

    ninajohansson04(at)gmail.com

    Nina 2015-11-06 14:52:02
    Svara
  • BOGOTÁ
    (ja alltså chanserna är små men så är ju också världen liten)
    Hej ni vettiga!
    Fredrika heter jag (vilket i spanskan blir Federika) och bor sedan 3 månader och i 3 månader till i Colombias huvudstad.
    Jag är här som volontär med ICYE Colombia, eller PeaceWorks som de heter på svenska.
    Är glad, för snäll, romantiserande och konstant fikasugen. Tycker att feminism, miljömedvetenhet, jämlikhet är viktigt (hmm quite obviously kanske) och tror inte på fri vilja.
    Är det därför någon som skulle vilja spy lite galla på alla catcalls en får här, eller ses för fika, för att salsa bort natten, upptäcka Bogota eller följa med på utflykter i ett av världens vackraste länder så HÖR AV ER! Min mail är: fredrikaandersson1996(at)gmail.com

    ELLER om ni är intresserad av att veta mer om volontärutbyte, typ hur jag tänkte vad jag gör. Minns att jag sökte sådana personer för ett halvår sedan.

    ABRAZOS!

    Fredrika 2015-11-06 14:35:05 http://seismeses.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM!
    Hej! Jag är 27 år, precis färdig-pluggad och nygift och känner panik över alla som pratar om att skaffa barn, flytta ”hem” och säger saker som ”vi är inte 18 längre”. Jag vill bara dansa och ha kul och ha spontana kvällar. Men jag har inget gäng, jag har vänner utspritt men inget gäng att dra ihop utgång med, käka långa middagar med eller ha bokklubb med. Gillar du mat (att äta och laga), dricka vin, prata om böcker/film/samhället/musik/existensiella frågor (jag är inte så pretentiös som jag låter, lovar!), fuldansa och hitta på utflykter och upptåg och vill vara med i mitt gäng, maila till wermelin.lisa(at)gmail.com
    Puss!

    Lisa 2015-11-06 13:47:42
    Svara
  • STOCKHOLM! Flyttade alldeles nyligen till huvudstaden och pluggar till medievetare på Södertörn. ÄLSKAR Håkan Hellström, att gå ut och äta, laga grymt god mat, gå långa promenader, gå på bio, umgås med vänner över en drink och att kolla på svenska tv-serier. Om mig då? Jag är en snäll, nyfiken, ambitiös, glad och rolig (tycker jag i alla fall!) tjej som är 21 år. Frida heter jag förresten. Let’s be friends! KRAM!

    fridaoxelmark(at)live.se

    Frida 2015-11-06 13:21:22
    Svara
  • Malmö

    Hej! Jag är 20 år och bor i en färgglad tvåa i Malmö med min lilla valp. Gör inte så mycket mer än umgås med min valp (5 månader nu, helt underbar är hon) och pluggar lite till högskoleprovet till våren. Jobbar på att bli frisk från psykisk sjukdom med en psykolog varje vecka. Jag är väldigt pratglad med personer jag trivs med och känner. Annars tar jag inte så mycket plats, men när man lär känna mig så kan jag prata om allt. Förutom min partner och min valp så har jag några vänner jag umgås med ibland men är annars rätt ensam, inte så mycket mig emot egentligen då jag är rätt introvert. Men saknar en kompis som vill och kan träffas oftare och som jag liksom kan prata med! Jag är ingen konstälskare och tycker inte om att gå på klubb eller sitta på en kall uteservering med vin. Dock älskar jag serier, filmer, temafester, hemmafester, inredningsprylar, sugrör, vimplar, serie-och-filmmarathons, godis och min valp såklart! Doctor Who är en serie som ligger mig riktigt varmt om hjärtat och är något jag gärna pratar om.! Har heller inte haft byxor (räknar inte pyjamasbyxor) på mig sedan jag var typ 13..! Hoppas någon skriver, hejhej! :)

    ccskywalkerjb(at)gmail.com

    Hörs där! :DDD

    Josephine 2015-11-06 13:07:09
    Svara
  • Malmö!

    Hej! Jag är 20 år och bor i en färgglad tvåa i Malmö med min lilla valp. Gör inte så mycket mer än umgås med min valp (5 månader nu) och pluggar lite till högskoleprovet till våren. Jobbar på att bli frisk från psykisk sjukdom med en psykolog varje vecka. Jag är väldigt pratglad med personer jag trivs med och känner. Annars tar jag inte så mycket plats, men när man lär känna mig så kan jag prata om allt. Förutom min partner och min valp så har jag några vänner jag umgås med ibland men är annars rätt ensam, inte så mycket mig emot egentligen då jag är rätt introvert. Men saknar en kompis som vill och kan träffas oftare och som jag liksom kan prata med! Jag är ingen konstälskare och tycker inte om att gå på klubb eller sitta på en kall uteservering med vin. Dock älskar jag serier, filmer, temafester, hemmafester, inredningsprylar, sugrör, vimplar, serie-och-filmmarathons, godis och min valp såklart! Doctor Who är en serie som ligger mig riktigt varmt om hjärtat och är något jag gärna pratar om.! Har heller inte haft byxor (räknar inte pyjamasbyxor) på mig sedan jag var typ 13..! Hoppas någon skriver, hejhej! :)

    [email protected]

    Hörs där! :DDD

    Josephine 2015-11-06 13:06:04
    Svara
  • GÖTEBORG: Hej! Jag är 23-åring från Göteborg som tycker om att träffa nya människor! Är du en person som tycker om att prova nya saker, ta ett glas någon kväll eller bara umgås över en fika? Skriv! Saker jag uppskattar i livet är exempelvis: att uttrycka mig kreativt genom att måla eller skriva, Fredagspodden, umgås med härliga barn, Modern family, resa, träna, läsa eller bara hitta på någonting annat kul! Tycker du att detta kunde vara något, skicka iväg ett mail till [email protected].

    Ha en fin dag allihopa!

    Agnes 2015-11-06 12:59:45
    Svara
  • OSLO
    Hei! Jeg heter Natalie og flyttet til Oslo i August, og har ikke kommet i kontakt med så mange mennesker her. Jeg studerer historie, og liker å dra på museer, utstillinger, kafeer, middag, og utflukter. Håper det finnes lesere i Oslo også, og at vi kan møte hverandre her :)
    natalie_utheim(a)hotmail.com

    Natalie 2015-11-06 12:55:51
    Svara
  • HELSINGBORG.

    Nyinflyttad och umgås i princip bara med min boyfriend. I NEED FRIENDS, det kryper i mig. Vad jag gör for fun; lyssnar på podcaster, kollar dokumentärer, läser en del, äter?? jag vet inte. Söker någon som vill hitta på mycket och prova nya saker!

    är 22 år min mail är:

    idaljung(at)live.se

    ida 2015-11-06 12:42:38 http://bambimagnet.tumblr.com
    Svara
  • Hej! GÖTEBORG
    Daniela heter jag och är 22år. Har bott i Gbg i snart 1,5år och behöver verkligen någon att umgås med. Älskar allt som har med makeup o skönhet o göra, men även väldigt intresserad av dans och spel :) stor passion för lastbilar men även en lugn kväll hemma med film absolut, men är man sugen på nått mer fartfyllt så är jag på. Söker någon som vill ta en fika då o då och hänga, så hör av er gulliga både killar och tjejer!
    Kram

    Daniela 2015-11-06 12:31:32
    Svara
  • Stockholm!

    Hej hörni!
    Har nyss flyttat till Stockholm för att driva ett marknadaföringsbolag och tycker det skulle vara kul att ha en till kompis. Någon annan därute som är intresserad av form, design och konst och vill hänga med mig på Moderna om lördagarna? Tycker om vernissager, yves klein, gin n tonic och yoko ono. Ogillar finlandsfärjor, gubbar i kostym och kött.
    Skriv till mig!

    ida(at)winter.ax

    Ida 2015-11-06 12:26:58
    Svara
  • BERLIN!
    Jag och en kompis kom till berlin för några dagar sedan. Vi är snälla och roliga och vill gärna träffa fler snälla och roliga människor här! skriv om ni vill ta en öl eller kaffe eller vad som helst.

    elintalevskiska(at)gmail.com

    elin 2015-11-06 12:18:20
    Svara
  • Tänker att det är bättre att alla får vara med å fira vad som helst! Medför förhoppningsvis ökad förståelse, integration och kulturutbyte! Jag vill jättegärna att folk firar exempelvis midsommar med mig och struntar i om det blir kommersiellt eller what ever, bara fint när människor kan samlas kring något och dela erfaranheter, kultur och språk. Att avstå tror jag snarare skapar vi och dom känslor och segregation. Men förstår att man också väljer att göra det! Vi lever i ett samhälle som mår bättre av att dela med oss av vad olika kulturer och människor har att erbjuda. Livet blir roligare då:)

    I 2015-11-06 12:05:13
    Svara
  • Göteborg!

    Hej! 22 år gammal tjej som älskar vintage, smink, hudvård, musik och matlagning! Vill gärna träffa någon att fika med, gå på stan med, laga mat med, ja umgås med helt enkelt! :)

    ellen.eriksson1993(at)gmail.com

    ellen 2015-11-06 11:55:50
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla fina! Frida heter jag, är 22 år och har bott i Stockholm hela mitt liv. Skriver mest för att jag känner att fastnat lite i livet och behöver prata & träffa nya, smarta människor. Just nu studerar jag till fysioterapeut och jobbar även i butik vid sidan av. Tycker om barhäng, fikahäng, parkhäng och diverse andra häng så länge man har bra folk omkring sig! Är säker på att alla som läser Flora är bra folk :). Maila mig på frida.oberg93[at] gmail.com så hänger vi någon dag!

    Ha det bäst!

    Frida 2015-11-06 11:40:06
    Svara
  • Hej, håller på att starta igång en bokcykel i Malmö/Lund-trakten och vill jättegärna ha medlemmar till den. Tänker mig att man läser samma bok och sen träffas över fika/middag/vin och diskuterar. Mejla mig om du är intresserad!

    Madeleine_57(@)msn.com

    Madeleine 2015-11-06 11:32:21
    Svara
  • Fin idé! Har bott i min stad i över ett år nu, men nya vänner är ju aldrig fel. Jag heter Mimmi, är 20 år och bor i GLASGOW (inser att chansen är liten att någon annan bor här också – men kan ju alltid försöka!). Jag studerar litteratur, jobbar i tebutik, bloggar och bakar surdegsbröd. Jag tycker mycket mer om att ta en fika eller ett par glas på en pub, än att gå ut och klubba. Att testa nya kaféer, pubar och restauranger är lite av en hobby. Utöver det så är jag vegetarian, feminist, Harry Potter-nörd, bokmal och morgonmänniska. Mailadress: ronning.mimmi(at)gmail.com :)

    Mimmi 2015-11-06 11:32:13
    Svara
    • Svar på Mimmis kommentar.

      Hallå! Jag flyttade till Glasgow för typ 1,5 månad sen. Pluggar engelska och journalistik på Strathclyde, och är också vegetarian, feminist, Harry Potter-nörd och bokmal. Om du tycker att det vore kul att ses får du gärna maila mig på irmacorneliaandersson(at)gmail.com. :)

      Cornelia 2015-11-06 12:13:40
      Svara
      • Svar på Cornelias kommentar.

        Åh! Jag bor också i Glasgow, har bott här i sedan 2014, pluggar sociologi och teologi på UofG och gissa vad.. Jag är också vegetarian, feminist och Harry Potter-nörd (önskar jag var en bokmal men om sanningen ska fram läser jag aldrig annat än kurslitteratur just nu). Vore kul att ses någon gång! Min mail är elinfranzens(at)gmail.com

        Elin 2015-11-07 09:21:19 http://emliarnia.wordpress.com
        Svara
  • GÖTEBORG

    Hej!! Mitt namn är Elin och jag är 20 årig tjej som gillar att måla, lyssna på musik, fika, promenera, skapa, lyssna på fredagspodden, resa, gå ut och dricka öl och umgås med mina vänner. Har dock ett problem!! Största delen av min vänskapskrets befinner sig i London/Bali/Australien eller typ folkis. Vilket gör att jag själv går runt här i Göteborg och känner mig lite ensam ibland.. Så om du vill ha någon att fika med och prata om allt eller ta en öl eller gå ut och ha kul så kan ni ju höra av er. Hade vart så kul att bara träffa någon ny som man bara kunde hänga lite med :-))))) kram

    ->>>> [email protected]

    Elin 2015-11-06 11:24:09 http://www.ellery.devote.se
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Jag är 23 år och bor i Göteborg. Är du en person som gillar det mesta som är trevligt i livet och tycker om att hitta på nya saker? Skriv! Själv uppskattar jag att resa, umgås, äta god mat, uttrycka mig kreativt genom att måla/skriva, ta ett glas någon kväll eller upptäcka någonting helt nytt! Ett urval av andra saker jag tycker om: Fredagspodden, att umgås med barn, Modern Family, personer som får mig att skratta, skidsemestrar, språk och nya kulturer!

    Om du känner att det vore trevligt att ses är det bara att skicka iväg ett mail på: [email protected]

    Ha en fin dag allihop!

    Agnes

    Agnes 2015-11-06 11:21:53
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!!! Jag heter Nadja! Jag gillar böcker, kaffe, läppstift och svettiga dansgolv. Är glad, smart, knäpp och fyller 20 om två veckor. Pluggar på en låtskrivarlinje och har precis landat i Sthlm. Söker peppiga människor här som vill fika/öla/dansa/laga veggiekäk/upptäcka stan (eller visa mig runt mvh mapstjej_95). Skriv till nadjaevelina(at)gmail.com så styr vi upp häng!

    Nadja 2015-11-06 11:10:44
    Svara
  • Hallå ÖREBRO!

    Jenniina heter jag, 22 år fyllda, kommer ursprungligen från Finland. Har bott i Örebro i 3 år där jag pluggat digital mediedesign, tog kandidatexamen i somras. Just nu läser jag praktik hos en reklambyrå!

    Jag älskar: teckning/måleri, fotografi, yoga, hundar, broad city & the office, MAT, earth wind & fire, FULDANS, att snacka goja, folk som skriker när de är frustrerade, hyenaskratt, GOS.

    Jag har lite introverta tendenser och trivs väldigt bra själv men samtidigt kan jag vara supersocial och känner att det skulle vara sketakul att träffa lite nytt folk! Därför undrar jag ifall det finns någon härlig tjej (eller flera!) med humor och självdistans runt min ålder här i Öret som också letar efter någon att dansa, äta, gosa, ha photo shoots och filosofera med!

    Känner du dig träffad? – Yes queen! Hör av dig vettja!
    Mailadress: [email protected]

    Jenniina 2015-11-06 11:05:50 http://jenniina.tumblr.com
    Svara
  • hallihallå alla fina människor där ute! jag bor i OSLO o skulle tycka det var världens finaste grej att ha nån att promenixa genom slottsparken med, dricka kaffe på koseliga caféer o prata om vettiga o oviktiga ting med över nån helgfrulle då o då. Utlovar massa mys o lite skratt också. Kompisar är finaste grejen!!!

    Skriv en rad eller två så klart som korvspad att vi ska hänga: [email protected]

    K
    R
    A
    M

    Josefine 2015-11-06 10:56:46
    Svara
  • Hej, håller på att starta igång en bokcirkel i Malmö/Lund-trakten och vill jättegärna ha medlemmar till den. Tänker mig att man läser samma bok och sen träffas över fika/middag/vin och diskuterar. Mejla mig om du är intresserad!

    Madeleine_57(@)msn.com

    Madeleine 2015-11-06 10:49:59
    Svara
  • HALMSTAD
    Började plugga här nu i höstas till sociolog, samhällsförändring och social hållbarhet heter linjen! Gillar att fika, laga mat, baka och kolla på massa serier och tv-program, dricka vin, gå på promenader och hur mycket som helst mer. Ja jag vet knappt vad en kan hitta på i Halmstad ens, finns säkert massa roliga saker som jag inte upptäckt??
    [email protected]

    Ellen 2015-11-06 10:40:10 http://www.passionsbyellen.blogg.se
    Svara
  • LUND
    Hej! Jag heter Stina, är 25 år och bor i Lund sedan fyra år. Just nu pluggar jag hemifrån pga har en hund som inte kan vara själv (HUR JOBBIGT?!) så är lite isolerad. Därför tänker jag att lite nya bekantskaper vore nice. Jag gillar att: läsa böcker, fika, äta mat, prata om feminism och politik, kramas, sticka, virka, dricka bubbel, kolla på ocreddiga filmer. Mailz pls till: christina.skagert(at)live.se
    Hejsålänge!

    Stina 2015-11-06 10:37:09
    Svara
  • hej!
    mitt namn är sarah, 22 år gammal och bor i MALMÖ, nyss hemkommen från tokyo. jag har tröttnat på att festa och behöver helt enkelt göra andra saker med nya fina människor i MALMÖ/LUND/KÖPENHAMN. jag är snäll, nyfiken, självsäker och spretar åt alla håll just nu, är i en period där mycket händer. älskar musik, kläder, smink och fotografi. hatar att vara så dålig på att presentera mig såhär. men hör av dig till sarah_helmertz(at)yahoo.co.jp om du vill träffa någon med märkliga historier, vänstervridna åsikter och mycket pepp.

    sarah 2015-11-06 10:34:52 http://sarahhelmertz.tumblr.com
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Linn heter jag och är 24 år gammal. Tycker om att läsa, kolla serier, träna med mera. Min favoritfärg är röd. Har en megasöt unge på 5mån. Söker någon att hitta på saker med, till exempel prova badminton, gå på Naturhistoriska, åka på utflykt eller bara ta en öl. Maila linntalmark at gmail.com

    // Linn

    Linn 2015-11-06 10:05:14
    Svara
  • Hallååååå!!

    Jag bor i BERLIN (min absoluta favoritstad och typ största kärlek lol). Nyss flyttat tillbaka och majoriteten av mitt gamla gäng är inte längre kvar *snyft*. Så I need fler vänner! Lite om mig: tycker om att försvinna in i överfyllda techno-dansgolv, går gärna på vernissage och klagar alltid lite om det inte erbjuds gratis vin, har Little Jinder som idol, ÄLSKAR chips, förfestar allra helst med bubbel och typ Britney Spears-klassiker, behöver mysiga filmkvällar och glöggkvällar etc. för att överleva vintern, läser alla buzzfeed-artiklar som nämner Harry Potter (hur löjliga de än är) och jag är 23, pluggar genus på distans, vill kanske bli fotograf och heter Veronica.

    Let’s be vänner??? JA!! :D :D :D

    veronica.jonsson.92(at)gmail.com

    Veronica 2015-11-06 10:04:21 http://anverjo.blogg.se
    Svara
  • Hej!

    Jag bor i PARIS! Skriver mest för att säga att detta verkligen fungerar. Flora-läsare är bra personer, helt enkelt. Förra inlägget gav mig två nya kompisar som är huuur bra som helst! Så verkligen värt att skriva här, tips! Men ja, jag har ju inget emot fler kompisar. Jag gillar att upptäcka Paris, allt matrelaterat, både barrundor och dansiga klubbar och för tillfället alla julkänslor som börjar pirra. Min mail är cajsa.hemstrom(at)outlook.com

    Hare!

    Cajsa 2015-11-06 09:55:23
    Svara
  • Hej!
    JÖNKÖPING är min lilla stad jag bor i och bott i det senaste månaderna. Är 21 år och ganska vanlig, skulle jag tro, utåt sett iallafall hehe. Släng iväg ett mail vetja!
    louiseehanssonathotmail.com

    Louise 2015-11-06 09:17:01 http://www.nouw.se/lolita
    Svara
  • Hej,

    Jag bor i FRANKFURT. Det är väl kanske inte någon läsare som bor just här, men det hade ju varit rett kul att komma i kontakt med någon andra smarta människor här i Tyskland! Anyhow. Alla som gillar Flora gillar något asbra, i alla fall.

    xoxo

    en vän 2015-11-06 09:09:12 http://dukanikkeflykte.blogspot.com
    Svara
  • hejhej, jag är miriam, en 17-årig väldigt braig tjej från Stockholm. jag lägger ner den största delen av min tid på att försöka lyckas på den naturvetenskapliga linjens andra år på södra latin, och det går väl sådär. i smyg drömmer jag om att rädda världen och om diverse snygga killar. jag är en omtänksam, blyg, överambitiös, musikälskande tjej som vill ha en ny vän. <3

    [email protected]

    miriam 2015-11-06 08:35:20
    Svara
  • Okej, ytterst liten chans men ändå: FUNCHAL, MADEIRA.
    joannawahlin(at)hotmail.com

    joanna 2015-11-06 08:25:21
    Svara
  • MALMÖ

    Hej alla kommentarsläsare och kompissökande! Jag är en tjej på 25 år som nu nor i Uppsala (kommer från Sundsvall) och pluggar juridik (men examen i januari!!). Så efter årsskiftet blir det nya äventyr och jag flyttar till MALMÖ och letar nytt häng där! Jag gillar vin- och ostkvällar hemma, dricka öl på nån skön bar/pub, gå på museum/utställningar/ spelningar/festivaler, cykla runt och se nya parker, stränder och caféer, gruppträning på gym, yoga, prata om livets enkla saker men samtidigt om livets stora frågor, läsa böcker, flanera i inredningsbutiker. Jag är glad och gillar att skämta och retas lite, men har också mina stunder då jag måste gråta ut.

    Hör av er :) eleni.norberg(at)gmail.com.
    Finns på facebook å! Kram
    Eleni

    Eleni Norberg 2015-11-06 08:24:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!