WAY OUT WEST, FREDAGEN

Fyhelvete vad det regnade i fredags. Jag var blöt inpå underkläderna, det skvalpade i innerfacken på min väska, fingrarna var russin och gräsmattorna i Slottsskogen hade för länge sedan slutat se ut som gräsmattor. Så därför blev det inte så många bilder från festivaldagen, och vi hängde förresten på hotellet fram till kl 17, men det här lyckades jag fånga:

Way Out West, Flora Wiström

Först dagsfestade vi lite dårå. Träffade Hedvig, drack drinkar, dansade, var glad.

Way Out West, Flora Wiström

Sedan åkte vi till festivalområdet. Där såg vi Zara Larsson varpå vi dansade oss varma under tak. Dagens lifehack är att ha kepa när det regnar. Varsågod för tips.

Way Out West, Flora Wiström

Maja hade anslutit från Stockholm! Hurra! Vi var så jävla blöta och kalla här, på väg till hotellet, men ändå glada obviously.

Way Out West, Flora Wiström

Älskarom.

Flora Wiström

Väl på hotellet drog vi  av oss våra genomvåta jeans och hängde våra geggiga strumpor på tork, och så bytte vi om.

Flora Wiström

Å så var vi redo för fest.

Cleo, Way Out West, Flora Wiström

Vi åkte till GBG Studios där vi såg Cleo (så jäla bra herregu), Rosh och De La Soul. Dansade, sprang runt, drack öl, hade kul. Och det var allt jag lyckades fånga på bild från fredagen.

Nu sitter jag på tåget till min släkts landställe här i Bohuslän. Mina knän värker efter att vi dansade i timmarrrr igår kväll, och det ska bli så fint att bara vara för mig själv i några dagar. Ensamsemester är en av mina bästa grejer, speciellt efter tre dagar av konstant socialisering. Sedan kommer några från bokklubben och gör mig sällis, och därefter mamma, Viggo och mina brorsöner. En vecka vid havet alltså. Hoppas ni har det bra <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag måste väl erkänna att jag aldrig riktigt fattat grejen med festival, men det ser onekligen härligt ut att hänga med alla sina bästa kompisar! Plus att jag är superavis på Cleo + Rosh, vill också! Och eh, en vecka vid havet låter inte heller helt fel, haha!

    Beatrice 2016-08-14 13:25:42 http://herbariumet.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!