EN MYLUNCH OCH EN TORSDAGSOUTFIT

Hej alla måndagsbarn. Förra veckan var helt sjukt händelserik med massa, massa anspänning inför boksläppet. Avslutade alltihop med att sitta på en buss till Yrsas landställe och hulka i hennes famn och snyta mig tills papperstussen var en våt liten klump i handen.

Men idag vaknade jag alltså upp i ett hus i skogen. Här finns det en bröddeg som ska bakas ut och kantareller som ska plockas och ett påbörjat worddokument som ska fyllas.

babel deli flora wiström-6

Nu hoppar vi till i torsdags, för i bloggvärlden kan man nämligen förflyttas i tiden.

babel deli flora wiström-4

Då mötte jag upp denna skapelse. My.

babel deli flora wiström-5

Eftersom hon har börjat plugga på Handelshögskolan, som ligger alldeles i närheten av min lägenhet, så lyckades vi tajma en spontan lunchdejt. Ja ja oui oui yes yes.

babel deli flora wiström-1

Vi gick till Babel Deli och åt svingod meze.

babel deli flora wiström-3

Uteserveringslunch är de bästa luncherna dessutom.

babel deli flora wiström-8

Vi hade inte träffats på ett par veckor och hade fett mycket att prata igenom. TV-medverkan och skolstart exempelvis.

Flora Wiström, http://florasblogg.se, @florawis

Sen fick hon agera personlig outfitfotograf. Jag hade på mig hängselbyxor från Monki, t-shirt från H&M, jacka från Levi’s och skor från Nike.

Flora Wiström, http://florasblogg.se, @florawis

Berätta om er helg snälla? Vill så gärna höra. Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
61kommentarer
  • I fredags var jag så glad och hög av energi att jag var tvungen att springa (minst) fem gator från krogen innan jag hoppade på bussen hem!

    Marlene 2016-09-07 14:25:04
    Svara
  • Jag och min pojkvän flyttade till Madrid! Känns helt knäppt och konstigt att vi bor här nu, men det gör vi och det är så himla roligt!

    Elinor 2016-09-06 16:28:10
    Svara
  • jag jobbade hela helgen och kände i lördags kväll efter en stängning att nej nu FAN I JÄVLAR får det vara nog på det eviga pendlandet mellan lägenheten jobbet och skolan och om igen. Så jag skulle ut bestämde jag. Dessvärre var alla mina kompisar bortresta, på sittningar, pluggade, jobbade osv osv. La mig i badkaret, skrev till mitt ex, åt choklad och kollade sex and the city. Klyschan ni vet? Så till slut får jag svar av en vän som skriver ”men du jag ska till hard rock med ett gäng, häng med!”

    Så jag hängde med, drack öl, fuldansade till beyoncé hela natten. Vid 4 tändes lamporna och vi gick och åt vegetariska burgare. Så helt plötsligt hade jag fått en pangkväll och en nyfunnen vän. Mitt ex skrev ”är du vaken fortfarande?” och jag kände att ja jävlar det är jag.

    Amanda 2016-09-06 00:20:31 http://amandaragnas.blogg.se
    Svara
  • Var full på nation på fredagen, var bakis (+hade mensvärk) i min säng på lördagen och pluggade hårt hårt på söndagen. Träffade inte någon på två dagar vilket fick mig att känna mig ensam. Ringde mamma och började nästan gråta av det faktum att jag nog egentligen inte hade känt mig mindre ensam om jag faktiskt hade tagit mig ut och träffat någon. Ensamhet har blivit en konstant känsla och det spelar ingen roll om jag fysiskt är själv eller omgiven av människor. Men så kan jag ju inte ha det så för att råda bot på detta tänker jag fortsätta umgås med halvbekanta klasskompisar tills jag känner att jag når någon PÅ RIKTIGT. Vill så himla gärna skaffa mig någon nära vän i den här staden.

    Miam 2016-09-05 22:59:10
    Svara
  • Eeeeeftersom du frågar ??

    Har just kommit till Barcelona där jag ska plugga hela terminen, så har varit ute och drällt med mina nya klassisar exakt hela helgen. Och fastän det är supermysigt och spännande och KUL så finns det liksom en liten ledsenhet inom mig som verkligen kommer upp när jag ser min familj och min stad på *sociala medier*. Fattar inte hur det kan kännas så rätt och så fel att vara här på samma gång.

    Men!! Då tänker jag på när du flyttade till SF i våras och var rätt ledsen första tiden och om du, som i mina ögon är så himla cool och äventyrlig och social ha hemlängtan så borde jag väl också kunna acceptera att jag har det.

    Puss, hoppas att det hjälpte att hulkgråta i Yrsas knä!

    C 2016-09-05 22:36:57
    Svara
  • Jobbat. Haft sovmorgon. Gullat med kattungar. Gått på loppis. Kollat på new girl. Ätit syltmackor. Sovit.

    emma 2016-09-05 22:23:47
    Svara
  • Åh fina du, tänk vad bra du är! Jag har ätit massa kantareller, gullat med barn och hängt på torp. Plus haft stress och ångest i kroppen som en ju har :))

    Nora 2016-09-05 22:07:25
    Svara
  • Jag har läst din bok! Jag och en kompis crashade faktiskt en ”bokafton” på vår bokaffär för att få köpa boken. Tror dock inte att tanterna blev så arga!
    Du har skrivit en väldigt bra bok i alla fal1! Måste nästan stoppa mig själv från att läsa ut den på direkten, den är så fin! Längtar redan till din nästa bok.
    Kram!

    Julia 2016-09-05 22:04:12
    Svara
  • vilka magiskt fina bilder floran. min helg: köpte en massa växter åt en massa pizza <3

    sara 2016-09-05 21:44:25 http://sara.metromode.se
    Svara
  • Flyttade ihop med min pojkvän (iiiihhhh!). Drack för mycket vin. Dansade natten lång på en nattklubb. Försökte rymma två personers grejer i en etta. Fick rensa garderob och börja sälja på Tradera. Gick en långpromenad i höstsolen. Somnade tätt ihop med personen som är min trygghet.

    Felicia 2016-09-05 21:03:51
    Svara
  • Lyckades hamna på gästlistan till ett hemligt adidasevent på Glypoteket i Köpenhamn i fredags där Silvana Imam, Cherrie, Michel Dida, Erik Lundin etc. Casually hängde och drack gratis drinkar. Dansade och fangirlade hela kvällen med min lillasyrra. Kom hem till Malmö 03 någon gång. Lördagen blev en spontanutgång med min bästa killkompis och hans lillebror som var på besök. Dansade till sent. Fin och sleten helg!

    Lamia 2016-09-05 20:39:11
    Svara
  • Jag jobbade några timmar på mitt nya jobb – en mysig veganresturang på Söder, sen har jag varit på bio med min fina kille, fixat lite i vår lägga o haft en del pluggångest. Typ så!
    Kram!

    Sabina 2016-09-05 20:08:00
    Svara
  • Var på 25års-fest mitt ute i ingenstans och dansade dansade dansade. När klockan var 03.30 tyckte jag det var en bra idé att öppna en flaska bubbel någon gömt i en buske och lägga mig på rygg och titta på en magiskt stjärnklar himmel. Kände mig så himla tacksam för att jag lever.

    Tack för en fantastisk blogg Flora!

    Linn 2016-09-05 19:58:21
    Svara
  • minns en person med bläckfisktröja som gick väldigt snabbt förbi utanför konsthallen som förvandlats till festlokal i natten och han log och jag gick efter men han gick så snabbt så jag tappade bort honom där någonstans bland barerna och gatuköken och fick stå lutat mot en skrovlig vägg i skuggan för att det gjorde mig så sorgsen

    cosmo 2016-09-05 19:40:06
    Svara
  • jag har mest legat i sängen och gråtit över att den personen jag älskar mest i hela världen hatar mig. och gått runt söder efter cigg eftersom det är sånt en gör när en är 16 och fattig.
    men jag har också gosat med mina småkusiner och känt hopp om livet för att de kommer växa upp och bli världens bästa personer<3

    julia 2016-09-05 18:56:21 http://vinyl-princess.tumblr.com
    Svara
  • Var på kalas på fredagen och skaffade några nya fina kompisar.
    Resten av helgen var det bara plugg och plugg och plugg. På söndag var det i alla fall så fint väder att man kunde sola/plugga utomhus. Senare på kvällen blev det hamburgare i bilen med en kompis medans vi kollade på världens vackraste utsikt.
    Fortsätt vara så bäst och klok och fin

    Josephine 2016-09-05 18:24:27
    Svara
  • Jag stängde ner jobbdatorn och var med min kille och vår dotter! I skogen, i sängen, i soffan. Och så fick jag en stund för mig själv att vila och ringa min älskade farmor. Mysigt alltihop!

    Maricka Berggren 2016-09-05 18:15:18
    Svara
  • Jag tjuvstartade lite på helgen genom att åka hem till mina föräldrar redan i torsdags kväll och sov sådär gott som man bara kan göra i sin gamla säng. Jobbade hemifrån på fredagen och pausade lite extra med fika och paketöppning med mamma och pappa för på lördagen skulle jag fylla år och då åkte de till landet så att jag och mina kompisar skulle kunna ha kräftis. Det blev världens bästa fest!! Städningen efter var inte ens jobbig tack vare alla snälla som hjälpte till och idag när jag kom tillbaka till jobbet var min plats överbelamrad med ballonger och serpentiner som mina gulliga kollegor fixat i smyg. Världens mest bortskämda 25-åring!

    Hedvig 2016-09-05 18:07:53
    Svara
  • Jag och min kille skaffade netflix och sedan hade vi netflix n chill hela helgen!!!

    Ronja 2016-09-05 17:13:25 http://ronjaengberg.blogg.se
    Svara
  • Hej! när ska du börja med två inlägg om dagen igen?

    Sara 2016-09-05 16:39:15
    Svara
  • på fredagen var jag i stan och drack vin, åt ost och kex och dansade mig svettig med vänner, tappade bort min plånbok, fann den igen, köpte kläder och annan materiell lycka. åkte till fjälls dagen efter med min mamma, åt god mat, njöt av brist på mobil täckning, plockade en hel icakasse med fjällkantareller (så mycket godare) och sträckläste din bok ”stanna”. en TOPPENHELG med andra ord. ps. fett imponerad av dig. mvh en som följt din blogg typ 7-8 år.

    lovisa 2016-09-05 16:34:31
    Svara
  • I lördags åkte jag själv till grannstaden och kollade på spex, eftersom mitt senaste span medverkade. Hade inga egentliga förväntningar och blev blown away. Så himla roligt och annorlunda. Sen åkte jag hem, käkade sushi med en vän och surrade tills vi båda slumrade till i soffan.

    Olivia 2016-09-05 16:21:32
    Svara
  • Hej Flora! Ville bara berätta att din bok landade i min brevlåda för några minuter sedan. Jag hittade din blogg via instagraminlägget där du berättade att du fått bokkontrakt, och har följt bloggen och längtat efter boken sedan dess. Vill börja läsa nu nu nu! Är säker på att den är lika bra som din fantastiska blogg.
    Kram!

    Wilma 2016-09-05 15:53:51
    Svara
  • Flora du är bäst! Älskar dig och bloggy 4ever.
    Hela min helg var sensommar-Paris med pojkvän. Vinglas på en uteserveringar + people watching. Aimer manger boire et chanter, det e livet det.

    Hoppas du mår bra, längtar tills boken släpps! <3

    Isabelle 2016-09-05 15:50:52
    Svara
  • jag gick ut och dansade i fredags och vaknade 9.30 ensam i min säng trots att det var planerat att min lillasyster skulle sova hos mig. tittade på mobilen och såg att mina kompisar vi var med på klubben hittat henne illamåendes vid buskarna och tagit med henne till sig <3 sen kom hon hit, jag kräktes fyra gånger, såg big hero 6 och klockan elva på kvällen lyckades jag äta mina tre rumsvarma frukostmackor. igår var jag gravidnojig och var ledsen pga allt kvinnoförtryck i indien dit jag ska i januari och blev opepp på att behöva skyla mig hela tiden, men idag fick jag min mens och gav blod så det känns bättre igen :) puss!

    Julia 2016-09-05 15:43:58
    Svara
  • Jag hade världens finaste helg. Blir helt varm inombords då jag tänker på den!
    Jag har precis flyttat fem timmar ner i landet från Östersund för att börjat studera på Uppsala universitet. Hemma i Östersund bor fortfarande min kära pojkvän som jag inte skulle få träffa på minst en månad. I fredags så var jag på en så kallad ”sittning” med min nollningsgrupp då jag får ett sms ”Jag kan inte hålla mig ifrån dig, jag är hos dig om en timme”. Alldeles bubblig i kroppen av all alkohol men också helt överväldigad av känslor för att min finaste person var på väg, satte jag min fulla bak på cykeln och trampade som en tok mot centralstationen. Där vankades det pusskalas. Så jävla fint.
    Han flög ner hit bara för att kunna spendera en dag med mig, det är så fint att jag blir bubblig i kroppen nu.
    Min helg var alltså väldigt fin.

    Johanna 2016-09-05 15:17:29
    Svara
  • Jag är superpepp på att läsa din bok! (och älskar Babel Deli!)
    I fredags hade jag landat i Lund igen efter jobb på vattenveckan i Stockholm och var TRÖTT. Min nya roomie hade precis flyttat in och jag gjorde lägenheten mysig. Lördagen började med scones och kaffe. (Jag försöker charma roomien som du kanske märker.) Vi myste i soffan och målade naglar och planerade hennes dejt. Jag drog på inflyttningsfest, hon på dejt. Festen var lite skum men avslappnad. Kollade MMA. Brottades lite. Sjöng allsång. Jag hamnade på ett rave i östra hamnen i Malmö och åkte svarttaxi hem på morgonen. Gick upp 11 och satte en bröddeg på jäsning, la mig bredvid pojkvännen igen. Bakade ut brödet kl 15 och stannade inomhus hela dagen. Det regnade på fönsterblecket. Tände ljus. Bakade muffins. Roomie kom hem och vi tre kurade ihop oss i soffan och kollade på sista avsnittet av min favoritserie. Det var en fin helg.

    Marika 2016-09-05 14:53:23 http://telivet.blogg.se/
    Svara
  • Jag har under hela helgen känt mig skör och liten. Så jag bestämde mig för att ligga i soffan, äta godis och bakelser och gråta när jag kände för det. Sen läste jag Creative artikeln om kreativ prestatonsångest och mådde lite bättre. Det mesta jag rörde mig hemifrån var i söndags när jag och min kille körde ut i skogen för att leta kantareller. Vi tappade bort varandra och gick runt i ungefär 20 minuter och letade efter varandra, tills vi tillslut möttes i närheten av bilen.

    Hade ändå en fin helg, även fast jag kände att minsta ord skulle kunna få mig att gå sönder i småsmå bitar.

    Erika 2016-09-05 14:38:45
    Svara
  • Blev kysst av min gymnasiecrush (en superhjälte-typ som jobbar som ambulansperson nu) på en klassträff i lördags haha. *check på tonårsdrömmen och high five med mig själv för 6 år sen*. Och i söndags frågade han jag dejtar ganska seriöst nu om jag vill träffa hans mamma för hon slutar inte fråga efter mig – det var en bra killhelg?

    alice 2016-09-05 14:25:43
    Svara
  • I lördags var vi hos prästen i min sambos gamla socken för att prata inför sonens kommande dop. Jag kände mig falsk både mig mig själv och prästen (och Gud hehe) när jag satt där och pratade psalmer. Min sambo försökte trevande och långdraget linda in att vi helst vill ha psalmer där det inte är för mkt prat om Gud eftersom vi inte är SÅ troende (dvs inte alls) hehe.. Hujedamej. Sen åkte vi och kollade på vårt hus som vi flyttar in i i november och bondade med det gamla paret som flyttar ut, han lärde mig allt om trädgården och jag fick en klump i halsen när jag vet att hans hjärta kommer krossad när han nästa sommar får se hur icke-gröna fingrar jag har.
    En typiskt inte så händelserik helg för en tjej över 30 som har en 4 månaders på armen ;)

    C.Maria 2016-09-05 14:16:42
    Svara
  • Flora, blir du ledsen eller arg om folk printscreenar dina bilder på snapchat om du skulle skicka en snap som svar till någon? :) eller är det okej så länge de håller bilden till sig själv eller bara visar sin vän typ?

    Kramar!

    Sandra 2016-09-05 14:06:34
    Svara
  • Har jobbat och jobbat på Kulturhuset i stan. Det är pianofestival här och pensionärerna klär upp sig i kostym och klackskor på kvällarna, håller armkrok och ser varandra djupt in i ögonen. De är så fina!

    Elin 2016-09-05 13:36:37
    Svara
  • jag var på dagsfest och blev jättefull och när vi (mina kompisar och deras band) åkte hem till en persons lägenhet klippte jag och en väldigt gullig kille av en stickling på en fikus när alla andra var och köpte folköl. han var så varsam med det blöta pappret vi virade om roten. nu har jag planterat den i såjord hemma och håller alla tummar och tår för att den ska överleva och må bra. nu ska jag bara våga smsa honom och säga att han är så himla himla söt också. hejarop skulle uppskattas, för han är så söt och jag är så nervös och jag kan inte sluta tänka på honom utan kläder.

    agnes 2016-09-05 12:24:12
    Svara
  • i fredags var jag ute med delar av min nya klass, vi ska plugga genusvetenskap ihop! så pepp! i lördags fyllde en av mina närmaste vänner 20 så då firade vi henne, spelade sällskapsspel och myste. min pojkväns morfar har en jättestor trädgård med dansbana och grejor, så där var det musikunderhållning i söndags eftermiddag. septembersolen värmde och livet var härligt.

    Ida Rigby 2016-09-05 11:57:47
    Svara
  • Hade min första jobbfria helg på en månad och det skulle tas till vara! I fredags åt jag middag hos min mormor innan jag mötte upp mina närmaste vänner för att dricka drinkar och diskutera allt som hänt i livet sen sist. Sen sov en av dem hos mig och fortfarande småfulla åt vi mackor och kollade på SATC tills vi somnade. På lördagen var jag på en dejt jag aldrig skulle gissat att jag skulle gå på men som var förvånansvärt bra. Fick hångla på den finaste balkongen jag sett och somna med en bröstkorg mot min rygg.

    Bra helg.

    Lova 2016-09-05 11:53:02 http://nouw.com/lovar
    Svara
  • jobbade på millesgården i helgen, sväng förbi vettja! det är mönster-och akvarellkonstnären josef frank som ställer ut! och helt out of the blue men undrar; på bokmässan nu – signerar du bara bokexemplar som köps där eller kan en ta med sig boken som en köpt hemma eller vad en ska säga (dvs inte på bokmässan?) xo

    liz 2016-09-05 11:49:25
    Svara
  • Mötte My på en toalett på en nation i Lund för säkert 1,5 år sedan. Hon sa något i stil med ”wow vilken snygg klänning!” och jag sa ”men gud tack!”. Ville egentligen säga ”kan vi inte ta en kaffe en dag? Du verkar vara världens härligaste”. Hälsa henne det nån gång kanske.

    Sofie 2016-09-05 11:43:22
    Svara
  • Min helg gick alldeles för snabbt, träffade bästa vännen och låg och såg upp mot himlen med henne, pratade om allt och inget. Träffade några till och försökte dansa i natten, det gick sådär, men var ändå mysigt. Söndagen försvann i ett vimmel av tankar och texter.

    elsa 2016-09-05 11:39:45
    Svara
  • Alltså ja: uteserveringsluncher <3 Min helg var en lugn men fin en. Hängde med min kille, åt middag hos svärisarna och pluggfikade själv på café (ändå mysigt). Har väl egentligen inte gjort så mycket i helgen men den har ändå känts lång, har verkligen laddat upp med energi för den här veckan!

    Klara 2016-09-05 11:36:04 http://klaraamandas.blogg.se
    Svara
  • ALLTSÅ du har alltid så HIMLA snygga kläderrrrrrrrr, vill också haaaaa, men har inga pengar????? :((((((

    elsa 2016-09-05 11:35:37
    Svara
  • Min helg har varit MAGISK. Dansade med min bästa vän på en hemmafest till klockan tre på fredagsnatten och på lördagen gick vi på Tallest man on earth och dansade lite till!

    Lisa 2016-09-05 11:02:17
    Svara
  • Min helg var inte så magisk. Varit himla ledsen denna helg. Nått som gör lite ont. Firade iaf en bästis födelsedag och mös med syskonbarnen men det är ändå något som skaver. Puss

    Happy 2016-09-05 10:56:25
    Svara
  • Åh älskar spontanluncher! Min helg var magisk, började i fredagskväll med att köpa din bok flora och ha myskväll hemma med chipsskål, serier och bokläsande! På lördag var jag på stan och skaffade mig en ny garderob, älskar när man sparat och äntligen få ge sig ut och köpa precis det man vill ha! På kvällen firade jag min kusin med massa av hennes vänner och helt plötsligt går hennes kille ner på knä och friar!!! Igår fick bli en ta ikapp dag med plugg, städning och matlagning! Grym helg helt enkelt ;)

    Helena 2016-09-05 10:29:23
    Svara
  • nä gud min helg har varit så konstig. började precis plugga på uni i uppsala och har hamnat i en sådan killångest att jag får andnöd. crushar rätt mkt på honom men vet verkligen inte om det är besvarat, och fråga vågar man ju inte. aaaaaah, så jobbigt. hade önskat att man hade sluppit sådant här nu när man inte är en liten tonåring längre but i guess not.

    n 2016-09-05 10:26:06
    Svara
  • jag har precis flyttat från en småstad till Göteborg så i helgen har jag utforskat staden. Har till exempel promenarat i Slottskogen och varit på Pustervik! Mycket trevligt var det, jag tror verkligen jag kommer trivas här.

    Erika 2016-09-05 10:21:49 http://www.sparvel.webblogg.se
    Svara
  • Jobb 06-17 sen grillfest på fredagen, lördag hjälpte jag min morbror i ladugården sen blev det kräftskiva på kvällen som avslutades med biljardspel. Berättade för folk att vi förlovat oss <3 Sovmorgon på söndag, promenad med hund och fina människor sen soffan resten av kvällen.

    Jessica 2016-09-05 09:54:01
    Svara
  • I helgen fick jag träffa min pojkvän för första gången sedan juli. Som det blir när man bor med ett halvt land mellan sig. Jag visade min hemstad, vi hånglade, hängde på kajen mitt i natten, pratade och hånglade lite till. Och just nu, när jag vaknar ensam i ett tyst rum, är såna stunder värda allt i världen. Plus att jag äntligen kan köpa din bok idag! Kram

    A 2016-09-05 09:40:41
    Svara
  • Min helg. Ända sedan i torsdags har jag känt förkylningen komma smygande och helgen var ett enda steg mot den. Nu måndag morgon har den brutit ut officiellt.
    Jag slutade klockan två på fredageftermiddag, gick in på Akademibokhandeln Ringen och frågade efter ’Stanna’. De hade precis fått in den och hade inte ens hunnit packa upp böckerna för att ställa in dem i hyllorna -men jag fick en direkt ur lagret. Vid kassan stod en ung tjej. När hon såg boken sade hon: ”Åh den där tror jag är bra.”
    ”Det tror jag med”, svarade jag
    Och Flora – det var den! Jag gav mig fan på att läsa ut hela boken över helgen och det gjorde jag. Tack för den här boken. Jag har aldrig sett vänskap och syskonskap gestaltas på detta sätt tidigare.

    Saga 2016-09-05 09:08:58 http://cargocollective.com/sagaurora
    Svara
  • Jag har varit hemma hos mina föräldrar under helgen. Blivit förkyld, sådär nästan mysigt höstförkyld. Somnat innan elva, vaknat innan åtta. Struntat i att plugga kemi. Istället åkt ut i skogen och legat utsträckt i solen mellan lingonris och spindlar.

    Signe 2016-09-05 09:05:16
    Svara
  • Love the cool outfit with the culotte dungarees!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    Rena 2016-09-05 08:56:55 http://dressedwithsoul.com
    Svara
  • Fina fina Flora!
    Du ser så strålande ut och det är så mysigt att läsa din blogg. Den ger mig så mycket. Vi har inte alls samma stil men älskar dina outfit-bilder så mycket. Hur du skriver och uttrycker dig inspirerar mig. Har återfått min egen Bloggpepp, mycket tack vare dig! Ville bara säga det! ❤️

    Karoline 2016-09-05 08:41:32 http://www.karolinesvintage.se
    Svara
  • Min fredag började med finbesök, jag och min flickvän har distans och nu anlände hon till mig för att spendera helgen ihop. Under min föreläsning gick hon till biblioteket och pluggade, för en stund kändes det som vi pluggade på samma universitet. Vi firade in helgen med indisk mat och secondhand. På lördagen skildes vi åt igen då jag hade en kurs, när vi sågs igen har hon blommor i famnen. Hon gick och spontantköpte blommor för att hon var så kär! Vita blommor som hon vet att jag älskar och lite rosa för feminism. På kvällen gick vi ut med mina vänner, temat var glitter och alla verkade lite extra peppade. Många träffade min flickvän för första gången, det var så fint att få presentera henne för min lilla värld. En vän menade att jag såg så lycklig ut, det var jag. Söndagen började med scones och film i sängen. Efter ett avsked och vi ses snart cyklade jag iväg till skolan. Resten av söndagen spenderade jag i ett magiskt kalkbrott där vi spelade in en musikvideo. Vi var två dansare som dansade på grus och tagningarna tog aldrig slut. Flera timmar senare hade vi blodiga fötter och händer från allt grus och våra kroppar var stela men vi var ändå så peppade och skrattade av trötthet. En magisk helg helt enkelt.

    Nadja Nilsson 2016-09-05 08:38:01
    Svara
  • Hej flora! I helgen har jag haft full sjå. Fredagen spenderade jag med att följa med en väninna och köpa massa saker till hennes nya lägenhet samt till min egen som jag bott nu i en månad i! Vi åt maxmat och senare på kvällen vinade vi, spelade spel och hade musikquiz med våra partners till det började ljusna här i Luleå. På lördagen fotade jag ett magiskt bröllop och sedan var det festligheter i form av sittning på universitetet jag studerar på. Söndagen blev inte lika kul då jag drog på mig en förkylning efter att ha stått i kö alldeles för länge med alldeles för kalla kläder, tur min favoritperson tog hand om mig och strök mig på pannan hela dagen medans vi kikade på film och spelade Frozen på PS4.

    Anna 2016-09-05 07:59:59 http://annawssrmnn.vsco.co
    Svara
  • Wow!
    Jag höftade en kladdkaka i fredags och pratade i timmar med nya klasskompisar, och i lördags åkte jag över till Köpenhamn från Malmö där jag bor och dansade i timmar. Så himla najs att cykla omkring i ett annat land ba sådär över en helg ?

    Agnes 2016-09-05 07:51:52
    Svara
  • Firade en fodelsedag I Hawick med massa mat, bubbel och walks!

    C 2016-09-05 07:47:22
    Svara
  • va fin du är! helgen började med förkylning men slutade desto bättre! Har haft överraskningsmiddag, sprungit och orienterat i skogen, lagat söndagstacos och legat som en trött deg i soffan.
    Kram

    Evelyn 2016-09-05 07:37:45
    Svara
  • Min helg är ännu inte ens slut pga en studiedag och därför avslutar jag min helg genom att idag endast marathonkolla på Gilmore Girls och käka rostat valnötsbröd med smör som smälter på mackan. Igår käkade jag lunch på Delivore i Hornstull. Tips tips på ett hundra procent veganställe. De har bland annat svingoda milkshakes och annat gött so bevisar att veganskt kälk inte måste vara raw/healthy/paeleo etcetc.

    Alma 2016-09-05 07:35:05
    Svara
  • Alltså byxorna!!! Längtar förövrigt tills jag kommer hem till Sverige och kan köpa din bok :)

    Jag har faktiskt haft en ganska så najs helg. Bojkottade alkohol och istället så hade jag och min sambo en sån där lördag då man bara tittar på nykomna filmer och testar olika snapchatfilter. Himla skönt faktiskt. På söndagen packade vi en ryggsäck med mackor och varm dryck och gick långt, långt för att plocka blåbär och få andas frisk luft. Efter några timmar hittade vi färskt björnbajs så då vände vi hem hehe…

    Ida 2016-09-05 07:34:23 http://nouw.com/idarehn
    Svara
  • håper du får en fin tid på landstedet! <3
    min helg var mye søvn, sol og sykkel, egentid og utekino. en fin helg, og en nødvendig oppladning til uka som kommer.
    igjen grattis med boken!

    marire 2016-09-05 07:32:02 http://hoydepunkt.wordpress.com
    Svara
  • Hängselbrallorna är ju bara ++++++++++
    I helgen har jag gått igenom ett kylskåpstrauma! Mitt och snubbens kylskåp la av, så vi fick 1) slänga fett mycket mat och 2) köpa ett nytt kylskåp för läskigt många tusen med expressleverans.
    Sen skulle vi alltså själva bära in en baddare på 60 kg, 210 cm hög och 60 cm bred i vår lägga. Det var hemskt! Vi var så rädda att tappa kylskåpet och att kasta alla pengarna i sjön. Men vi klarade det till sist. Sen firade vi med lyxig veganmiddag ute och igår fyllde vi vårt rymdskepp med en massa härlig mat. Ganska så bra ändå :)

    Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-05 07:26:12 https://vegokak.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!