DET HÄR ÄR JAG-LISTAN

Lista från Lovisa.

På restaurangen…

är jag den som redan har kollat upp vad som finns på menyn och som eventuellt har ringt och bett dem styra upp något veganskt. Eller krånglar för att få till något veganskt. Jag är troligtvis även den som har bokat bordet. Och som klagar på maten om den inte lever upp till mina förväntningar :-)))) UNDERBAR PERSON.

På nattklubben…

är jag en person som inte använder ordet ”nattklubben”. Nej men ÅKEJ! Jag är personen som dansar. Nästan jämt. Och dricker svinmycket vatten mellan varven. Och smugglar in sprit i trosan.

I klädbutiker…

vet jag ofta innan vad jag letar efter, för att jag har sett det online.

På flygplan…

läser jag en bok, jobbar eller sover med munnen vidöppen och dregel som rinner ner över kinden.  Att balansera en laptop i knät samtidigt som jag dricker svinvarmt kaffe och lämnar plats åt stolsgrannen som behöver gå på toaletten är min specialitet.

På café…
dricker jag cappuccino med havremjölk eller bryggkaffe och sitter och knattrar på min dator. Skriver på något kanske. Gör jämna avbrott för att sträcka på ryggen, ränna på toa eller scrolla instagram. Helst med en skrivkompis intill mig.

I skolan…

hade jag supermycket prestationsångest och var svinnervös inför att hålla redovisningar. Har dock alltid varit en pratig person med ett *rikt socialt liv*. Har även smörat en del för lärarna vilket jag ju då ej är stolt över. En gång sa den biträdande rektorn på min gymnasieskola ”fortsätt sprida glädje i korridoren”. Detta ostiga citat har förföljt mig sedan dess, mina kompisar gillar att göra sig roliga över det.

I ett förhållande…

är jag ompysslande och initiativtagande. Lagar mat till den jag gillar, vill hitta på grejer och föredrar middag vid matbordet än framför en tv-serie pga gillar ju att prata. Går ofta runt naken vilket säkert kan vara trevligt för personen i fråga. Tror att jag är rätt go att vara ihop med faktiskt?! Men jobbar ju lite för mycket och blir lite inåtvänd när jag är stressad. Oooops.

I matbutiken…

hänger jag gärna länge. Jag brukar gå runt i sakta mak mellan gångarna och planera vad jag ska äta. Det ger mig så mycket sinnesro. Det här är alltså en väl utarbetat strategi jag tar till när jag har ångest.

På morgonen…

är jag fett pigg och går upp och sätter på kaffe nästan direkt. Vill liksom konversera tidigt på morgonen vilket nog är lite halvjobbigt för den jag sovit med :/// Fast sen gillar jag att dricka kaffet och äta frukosten bredvid en viss varm person i sängen.

På kvällen…

har jag svårt att bara vara, och sitter oftast och redigerar bilder eller bloggar. I alla fall har jag en sån period just nu. Känns som att jag aldrig hinner klart med det jag ska hinna klart med.

På bussen…

hejar jag alltid på busschauffören (förvånansvärt få personer som gör detta?!), svarar jag på mail, instagrammar eller läser en bok. Kollektivtrafiksläsning är den bästa läsningen.

På jobbet…

är jag rätt ensam eftersom jag ofta jobbar hemifrån. Fast jag gillar ju det, och planerar rätt ofta in luncher med polare eller har cafédejter för att inte bli för rastlös. Jag tror att jag är rättså enkel att ha att göra med i jobbsammanhang, har lätt för att kompromissa, men säger också ifrån om jag tycker att något känns osoft.

Just nu…

dricker jag en GT med en göttig prilla i käften, iklädd mjukiskläder bredvid min kille. Obs att detta inlägg är förprogrammerat, dricker väl inte en GT en lördagsmorgon. Eller?

Bild 2016-11-10 kl. 19.16 #6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • Flora, du er en favoritt! Hilsen norsk fangirl :D

    Luisa Fernanda del Mar 2016-11-14 14:45:56 http://la-mar.no
    Svara
  • Hur lyckas du alltid vara så himla roliga!? alltså blir fnissig av alla svar! <3

    ISA 2016-11-12 23:14:11 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • ursäkta smuggla sprit i trosan??? Hur jävla queen är du inte åh!! Hur gör du?? du måste berätta vill ju också kunna smuggla sprit i trosan ju

    E 2016-11-12 22:38:05
    Svara
  • Hej Flora! Jag har precis flyttat till Malmö och behöver lite hjälp när det gäller att hitta kompisar. Har du något bra tips? Minns att du har gjort ett inlägg om det här för längesedan men kan inte hitta det. :)

    Ebba 2016-11-12 17:11:52
    Svara
    • Svar på Ebbas kommentar.

      HEJ EBBA! välkommen till MALMÖ! nu är jag lite småfräck här och tipsar om mig själv och vårt projekt lilla vardag. vi anordnar då och då kompisträffar där härligt malmöfolk som vill lära känna nytt malmöfolk dyker upp. spana in oss på instagram @lillavardag för att hålla utkik efter när det är dags nästa gång?
      eller bara maila oss så har vi dig i åtankarna när det bjuds in!!

      KRAM

      Lilla Vardag 2016-11-13 10:06:20 http://www.lillavardag.libsyn.com
      Svara
  • Hej Flora!
    Har för mig att du för några månader skrev att du skulle sluta med kaffe för koffeinet påverkar dig negativt? Har sett nu att du ofta dricker kaffe och undrar om du har kommit över det på något sätt?
    Mvh person som älskar smaken av kaffe men blir kallsvettig och får hjärtklappning av svagaste svaglatten :)

    Karin 2016-11-12 16:13:48
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Jag tror att det handlar om en vana – min kropp förväntar sig att få kaffe 2 ggr per dag nu. Förut drack jag kaffe så sällan, så när jag väl gjorde det så blev min kropp helt förvirrad och svettig och stissig. Kram

      Flora Wiström 2016-11-17 10:54:13
      Svara
  • Du skriver såå himla bra Flora, så inspirerande! Din blogg är faktiskt den enda där jag verkligen läser texterna och noggrant dessutom!

    Nicole 2016-11-12 13:41:51
    Svara
  • borde vara obligatoriskt att hälsa på busschaffisen! eller på typ alla man får lite ögonkontakt med, det är ju kul och trevligt tycker jag :)

    Linnea Rosvall 2016-11-12 12:58:03 http://linnearosvall.wix.com/portfolio
    Svara
    • Svar på Linnea Rosvalls kommentar.

      Jag är introvert, och jag har jobbat inom service och visst, när man är en mot en och ska hälsa är det fine. Men när alla i rad säger hej och du förväntas vara trevlig tillbaka så är det utmattande. (Svaret: då ska man inte jobba inom service. Ja..rimligt, har slutat, haha). Men jag menar att det ska väl inte vara något måste kring det utan man ska försöka läsa av situationen bara. Ibland vill man inte synas eller socialisera. :)

      V 2016-11-12 14:27:24
      Svara
  • Shit dere er så like utseendemessig! & fine :)

    Kaja 2016-11-12 12:37:25
    Svara
  • Haha är det bara jag som tycker att dom två är lite lika varandra?

    Kajsa 2016-11-12 12:16:45
    Svara
  • Alltså he’s a cutieeee ?

    Cornelia 2016-11-12 11:45:05
    Svara
  • blev så längtig av det här inlägget!!! puss

    my 2016-11-12 10:42:39 http://hjarnknas.blogg.se
    Svara
  • Hejar också alltid på busschauffören! : )

    julia 2016-11-12 10:33:46
    Svara
  • Hej Flora! Varnar redan innan för troligtvis världens längsta och svamligaste kommentar men hoppas du orkar läsa och svara. Jag tycker du verkar så himla skön som person och jag har tänkt mycket på det i bloggen och podden att du verkar vara så mänsklig? (OBS komplimang!) och att du är okej med att du är mänsklig? Jag själv har såna fruktansvärda issues med att göra fel, vara mänsklig och inte perfekt. Jag har såna enorma krav på mig själv att jag inte får göra fel för då kommer alla lämna mig. (Jobbar med det här i min terapi och vet att det kommer från min uppväxt). Jag förstår att det här är en blogg och att du också har dåliga dagar och tvivel, men du verkar ändå ha en rätt avslappnad inställning till dig själv och livet? Hur gör du för att ha självdistans och våga vara så mänsklig? Puss och tack för inspirationen att det kanske är ok att vara bara människa.

    Hanna 2016-11-12 10:08:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!