Hitta en ny kompis! Gå på kompisdejt!

book club babes flora wistrom-5

Här kommer ett nytt inlägg till alla som har flyttat till en ny stad och vill ha en ny vän. Eller som bor kvar i samma stad men som vill träffa nytt folk. Kanske vill du resa ihop med någon? Ha en skrivkompis? Starta bokklubb? Träffa någon att träna med? Sist var det runt 250 personer som hörde av sig!

Finns inget som gör mig så glad som när ni skickar bilder, meddelanden eller grabbar tag i mig ute för att säga att ni träffat någon via den här platsen. Det är fan ALLT.

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail), men byt ut mot (at) så att inte kommentarerna hamnar i skräpposten. Lycka till!


Translation: Do you need a friend? Write a comment below in which you state your city, your email and some things about you. Hopefully you can find someone out there who’s lonely too. 

Kanske gillar du också:

Hitta en skrivkompis.
Hitta en reskompis.
Diskussion: Ensamhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
361kommentarer
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag heter Maja och fyller strax 19 år. Jag ska flytta till Stockholm om 3 veckor för att jobba och tillbringa min sommar där och vill gärna hitta lite nya härliga vänner. Jag är en tjej som älskar göra allt som är mysigt! Jag tycker också om att göra äventyrliga saker som att vandra, paddla och vill gärna lära mig klättra inomhus.

    Jag är en positiv filur som tycker om att prata om allt från ytliga saker till det som gör ont och känns jobbigt. Skulle vara fantastiskt att få träffa någon person som känner likadant. Någon som vill gå på café, ha picknick, ta en promenad eller hitta på ett litet äventyr tillsammans.

    Hör gärna av dig till: [email protected]
    Massa kramar.

    Maja 2017-05-30 13:23:03
    Svara
  • Hej!

    Mitt namn är Emma, en sjuttonåring från stockholmsområdet. Jag söker en skrivkompis. Just nu håller jag nämligen på med diverse olika skrivprojekt och skulle gärna vilja ha någon att bolla tankar med. Ideellt kan ni som kontaktar mig dela detta skrivarintresse, så att vi liksom får ett utbyte av varandras tips och ideér! Men naturligtvis kan vem som helst som bara vill ha en brevvän också säga hej! :)

    Maila mig på: [email protected]

    Emma 2017-05-25 23:16:04
    Svara
  • BERLIN
    Hejhalå!
    Jag heter Antonia, är 23 år, finlandsvensk och har bott on/off i Berlin i ca 3 år. Mina dagar här går främst ut på att jobba, hänga i Neukölln och dricka öl på kvällarna. Jag skulle så gärna träffa nytt folk och utvigda min kompiskrets lite, så hör av dig på tuuni(at)windowslive.com ifall du vill ses på kaffe/barhänga/klubba eller nåt annat najs.
    Puss och kram!

    Antonia 2017-03-25 23:12:05
    Svara
  • KØBENHAVN
    Heihei!
    Bedre sent enn aldri hva? Jeg heter Hanna og er 20 år og har nå har bodd i København i 8 mnd og trives godt med det. Jeg studerer fotografi ved journalisthøjskolen her, og elsker det. Jeg vil så gjerne utvide nettverket mitt, og hva er vel ikke mer perfekt enn å kompisdejte? Jeg er megafan av øl, vegoburger (seriøst, det er livet mitt), dra ut for å danse men også litt mer hverdagslige ting som gåturer, det å ligge i parken om sommeren og selvfølgelig kaffe, kaffe og mer kaffe. Hadde vært så fett om noen hadde vært sugen på att ta en øl, drikke en kaffe eller bare henge i vårsolen en dag. Hit me up på [email protected]

    xxxx

    Hanna Lauridsen 2017-03-21 11:21:35 http://hannalauridsen.com
    Svara
  • BELGRAD

    Scrollade igenom här i förhoppning om att hitta någon i denna stad, men fann noll. Är kanske lite sent ute, men tänker att kanske någon gör samma som jag såhär i efterhand. Jag ska i alla fall till Belgrad i över fem veckor i juni-juli 2017 och letar efter en kompis. Gillar konst och techno främst, dans/trans/glitter. Om någon känner sig sugen på att gå ut och strosa med mig i Serbien i sommar så kicka iväg ett mejl till: [email protected].

    Elsa 2017-03-19 11:31:32
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej hörru, vad gör du såhär långt bak i Floras arkiv PÅ HENNES GAMLA BLOGG?
    Nä men om någon fortfarande läser detta inlägg vore det ju guld.
    Jag heter Anna, fyller 23 om ett tag, har i vår pluggat klart två år högskoleförberedande typ folkis på Lidingö och skriver här för att *utmana mig själv*. Är ärligt talat dålig på att lära känna nya människor och tror att folk överlag tycker att det är svårt att lära känna mig och jag tycker det är ledsamt och tråkigt, för jag vill väldigt gärna lära känna nya människor. Det kanske är ett försenat nyårslöfte jag ger mig själv just i detta nu, ja, det får det vara. I år ska jag lära känna några nya människor.
    Jag tycker om: musik, design, konst, promenader, film, pepparmyntste, vatten (att bada i) & att ha d kul.

    Vill du ses på en promenad, kaffe, öl, eller en bit mat (:)), hmu!
    [email protected]

    Anna 2017-03-14 22:38:43
    Svara
  • STHLM

    Hej! Skrev här för ett tag sedan, tänkte slänga in ett till inlägg då mitt inlägg blev lite stress-skrivet.. Det verkar vara svårt att hitta jämnåriga (runt 18-19) som vill kompisdejta! Inte för att ålder är huvudsaken, men det är nog lite lättare att klicka med någon som är i samma ”stadie av livet” :) fan d lät präktigt..ajaaa

    Jag heter Dina och är i (läs ”nästan akut”) behov av att träffa nya människor, då jag pluggar hemifrån, inte har något jobb samt kånkar runt på ett tungt bagage av psykisk ohälsa mm. Hoppade av Södra Latin (i sthlm) efter en termin och då nådde jag botten, kompisar som slutade bry sig och jag var typ ingettingalls. Har börjat komma tillbaka på banan vad det gäller psyket men inte med allt annat. Har en känsla av att jag hamnar efter med livet då mitt har varit på paus under ett tag, vill liksom trycka igång allt igen om man säger så :), vill ha kul igen! Så jag är 18, fyller 19 i höst. Gillar att deeptalka, gå långa promenader, teckna (nordhkarsin.dina(at)gmail.com

    Kramhejjj!!!

    Dina 2017-03-03 15:35:20
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla fina!
    Jag kom på en knäpp idé! Finns det folk i Stockholm som är intresserade av en frukostklubb? Alltså ses innan plugg/jobb på ett café inne i stan för att äta frukost tillsammans? Typ en gång i veckan? Vore inte det hur mysigt som helst!? Bara ses och prata av sig om saker som man tänker på / som händer i veckan osv. Sen på sommaren kan man ju ses ute och äta frukost i en park!? Hallå hur mysigt haha? Hoppas det finns andra som delar min entusiasm till denna idé!!!

    Maila mig då! danceuntildawn89(at)gmail.com

    Emma 2017-02-28 23:28:07
    Svara
  • KALMAR … ANYONE?!

    Tja! Jag är en 28-årig singeltjej i Kalmar som söker roliga, härliga människor att hänga med. Singlar hade varit lite extra kul får jag väl erkänna med tanke på min egen relationsstatus hehe. Jag jobbar med reklam & marknadsföring, är en glad och social person som tränar och sånt.

    Jag gillar mat, vin, resor, fest, skratt, djupa samtal. Ja allt sånt där gött.

    Hör av dig! Antingen på mail: johanna (at)[email protected]
    eller lägg till mig på snap (tjugofemplus) eller instagram (JohannaPSnar).

    Okej hejdå!

    Johanna 2017-02-28 09:12:27
    Svara
  • Alright, min tur.
    Jacqueline heter jag, är 23 och nyligen tillbakaflyttad till Stockholm efter lite fläng ut i världen samt Skåne.
    Vill så väldigt gärna ha en/flera tjejkompisar. Som behöver mig som jag behöver dem. Som vill höras, ses, gråta, skratta, resa och framför allt ÄTA samt dansa ihop. Jag vill ha Kramer och Jerrys pop’in-förhållande, att du dyker upp hos mig spontant bara för att hänga. Jag vill ha vänskap.
    Jag lovar att jag är snäll och skön, skriv till mig så ses vi. Då berättar jag om mig, och du om dig. Det blir gött.
    Skriv ba’. [email protected].

    PS: Du får gärna bo i Sthlm, men det är inget måste då jag gillar att hälsa på folk i andra städer :). Puss.

    Jacqueline 2017-02-25 11:18:04
    Svara
  • MALMÖ
    Hej!! Jag heter Agnes, är 19 år och har precis flyttat ner till Malmö, Värnhem, för att jobba/plugga/hänga och ha det najs! Jag gillar att laga mat, läsa, kolla konst, gå på promenader, dricka öl, ha jättelånga samtal om vad som helst, tatueringar, lyssna på musik, gå på konsert och klubb, dansa osvosv. I framtiden vill jag plugga Freds och konfliktvetenskap/Statsvetenskap/Sociologi/Kriminologi, så är rätt nördig på sånt också, haha.
    Hoppas nån är sugen på att hänga, tveka inte att skicka iväg ett meddelande isf! Fick faktiskt höra av ett ligg en gång att jag va rolig, så tycker jag kan skriva och garantera det med säkerhet, haha:-)
    Maila mig på sahlbergagnes(at)gmail.com om du vill ta en öl/fika/promenad/vad som! puss å kram

    Agnes 2017-02-25 11:01:47
    Svara
  • MALMÖ
    Hej på er, speciellt er i Malmö-trakten! Mitt namn är Olivia, jag är inne på mitt 25:e år i livet och jag får känslan av att jag sitter och skriver en jobbansökan just nu, till ett jobb jag hemskt gärna vill ha. Det är en trevlig känsla! Jag har nu bott i Malmö i drygt 2 månader, så är relativt nyinflyttad och mitt kontaktnät är inte det största. Här bor jag tillsammans med min pojkvän som har danskt ursprung och som pluggar i Köpenhamn och som därmed knyter nya vänskapsband automatiskt och mest hela tiden. För mig är det lite svårare dock, som inte pluggar i nuläget och därför inte har samma enkelhet att träffa nya människor. Jag är en öppen människa som älskar att prata samtidigt som jag tycker väldigt mycket om att lyssna på när andra pratar. Jag intresserar mig för människor och deras historia och älskar att sitta och prata om allt och ingenting över ett glas vin eller tre eller sju. Fester är också något som ligger varmt och hjärtat, och dans, oj vad jag tycker om att dansa. Sjunga gör mig också glad, så glad att jag faktiskt ska joina en kör nu till mars. Fotografering är jag också ett fan av, periodvis. Och musik, musik är bra! Jag är en spontan människa och tycker om att göra nya saker, ibland kan jag bara behöva någon som kan komma med förslagen på vad som kan göras. Älskar att resa och upptäcka nya platser. Gillar spontana barbesök mitt i veckan. Chips och tapas. Scones och pannkakor. Och mat generellt. Har planer på att skriva in mig på gym och köra lite yoga, då det ska vara sunt för själen. Om du vill känner att jag verkar vara en intressant människa hade jag blivit hemskt glad, för sånt är ju alltid kul! Skriv gärna, så ses vi över en kopp te, ett glas vin, en tapas-lunch eller chips och dipp, ja vilket som!
    Olivia.rogo(at)hotmail.com
    Lev väl!

    Olivia 2017-02-24 01:05:04
    Svara
  • Uppsala
    Hej ! 22 år från Skåne bosatt i Uppsala, klar med studier till fysiotereaput och har precis börjat jobba. Söker träningskompis då staden blev lite tom efter examen,
    kram

    Ebba 2017-02-23 14:48:39
    Svara
  • BARCELONA
    Hej allihopa, jag heter Pernilla och är 22 år gammal. Jag har bott här i cirka 1,5 år nu och trivs som fisken i vattnet. Som av en händelse så har alla mina tjejkompsar flyttat härifrån så nu står jag här med mina killkompisar som skatar 24h per dygn. Hur mycket jag än älskar dem så vet vi ju alla att en behöver lite gärisar i sitt liv!! Jag älskar att promenera och se staden,hänga på bar och dricka vin i solen (stolt vinhagga), laga mat, gå på museum, spelningar osv osv. På somrarna hittar ni mig på stranden. Feel free att skriva antingen till pernilla.hilding(at)onecontact.cc eller på ig: prnillahilding.
    ha det bäst

    Pernilla 2017-02-23 12:12:45
    Svara
  • Vet inte om det här inlägget är så aktuellt längre, men jag bor iaf i NORA/ÖREBRO sedan i höstas. Jag är 24 år och pluggar till psykolog, dansar lindy hop och har sambo och hund. Gillar matlagning, vin, läsa och dansa typ? En massa annat också säkert som jag inte kommer på nu. Kan tänka mig att hitta på det mesta, vare sig det är att gå på nattklubb eller starta bokcirkel eller lära sig något nytt tillsammans. Mejla gärna [email protected]
    Kram alla som läser!

    Alexandra 2017-02-23 11:55:10
    Svara
  • UPPSALA
    Hej hej!
    Gud va pepp jag blev av att se alla inlägg! Så fint :) Kände att jag måste skriva ett själv.
    Jag heter Matilda och är 30 år (!). Jobbar i Sthlm, men bor i Uppsala och söker fler härliga personer att hänga med när jag är hemma i Uppsala. Tycker om att träna(på Friskis eller ute), fika, gå på spelningar/teater osv + att dricka öl, snacka skit och gå ut och dansa! Tycker det är himla kul att träffa nya personer och känner att det finns så många härliga kvinnor här. Tänker att vi kan inspirera, peppa och stötta varandra – är i behov av lite nya perspektiv! Vill du ses och hitta på något kul (små eller stora äventyr) eller bara hänga lite så maila mig på :matildasikberg(at)yahoo.se
    Hoppas vi hörs!
    Kram

    Matilda 2017-02-23 10:59:51
    Svara
  • Hej!
    Jag är född -95, bor i Skåne tillsammans med min kille (som typ e den enda jag umgås med lol). Har massa vänner från uppväxten som jag tyvärr glidit ifrån en aning pga olika val i livet. SÅÅ jag söker efter snälla människor som vill bli min vän<3 Har haft ett jobbigt liv so far men befinner mig i vändningsfasen just nu. Jag är intresserad av följande: illustrera, natur, skriva, pyssla, gosa med djur, dricka vin, dansa, filosofera, smink, resa, kramas och fota!!!!! finns det NÅGOT av det som du vill göra tillsammans med mej så skriv till mej på [email protected]!! Jag LOVAR att svara! Jag kan va lite av en blandning mellan en hormonsprängd, ångestfylld, nykläckt ynglig MEN också som en pensionerad gumma i sina bästa år. *skrockigt skratt* HÖR AV DIG!!!!!!

    Maja 2017-02-23 08:44:06
    Svara
  • BILBAO(pais vasco)
    Hallå! Superlångshot kanske eftersom Bilbao inte är den vanligaste staden folk hänger runt i men om någon vill ses här vore det ju grymt. Jag är här i ca fem månader som erasmus student. Det vore roligt att ha någon som vill ta en fika, hänga på barer och prata med folk på spanska, leta efter vegopintxos, gå på museer och kanske strosa i småbutiker i casco viejo med, andra idéer på äventyr uppskattas såklart också. Jag är en rätt go antropologistudent på 22 år, hör av dig det blir kul!
    Kram/ Märit
    [email protected]

    Märit 2017-02-23 08:43:55
    Svara
  • Okej det här inlägget är ju gammalt men skriver ändå för kompisdejting grejen tycker jag är så himla mysig?! Så… VÄSTERÅS.
    Heter Denise, bor tillsammans med min pojkvän och två katter, they are my babies. Just nu pluggar jag beteendevetenskap men blir klar till sommaren, jag jobbar även lite vid sidan av. Annars gillar jag vin, är beroende av sushi, jag gillar att laga mat så länge jag inte är själv med att göra det (vego), annars läsa, sommaren, picknick i park. Så ja, hej hej hoppas jag låter rolig. För övrigt har jag nyss blivit med lägenhet så söker nån som vill hänga där med mig i vår. Anyways, min mail är: denise.lofbom(@)gmail.com
    Hoppas vi hörs. PUSS

    Denise 2017-02-23 08:31:27
    Svara
    • Svar på Denises kommentar.

      MEN GU. menar blivit med balkong. Skyller på att de var tidigt på morgonen när jag skicka de andra.

      Denise 2017-02-23 11:47:45
      Svara
  • NORRKÖPING (Östergötland)
    Jag är 24 år gammal och vill lära känna nya coola kvinnor i mitt liv!. Jag är supersnäll och pluggar för tillfället statsvetenskap på universitetet. Låt oss dricka vin eller kaffe, fuldansa, laga mat eller dra på spontana äventyr? Detta blir kul!
    Skriv till: Madeleines.92(at)hotmail.com

    Madeleine 2017-02-22 23:11:00
    Svara
  • GÖTEBORG
    Har funderat och funderat över om jag borde skriva här eller inte sedan inlägget postades men vi kör på! Natalie är mitt namn, född 1998 men är novemberbarn så man är ju alltid lite efter alla andra:/ I alla fall nyss fyllt 18 och vill leva livet till fullo. Däremot känner jag inte att jag har någon fin människa att dela fina stunder med, å det skulle jag gärna vilja ha! Jag är personlighetstypen INFJ dvs. är lite känslosam och känner för mycket – men vad fan om man ska älska ska man fan älska på riktigt. Gillar: Serier, vegetarisk mat, vin, resa, klappa djur, moder jord, att hjälpa andra och att kunna vara mig själv. Sommaren närmar sig och därmed studenten och det hade varit fint med lite nya vänner som är all about self-love och att lyfta varandra. Om jag verkar nice och du vill hänga så skriv till mig! Ta hand om dig, KRAM! Ps. du behöver SÅKLART inte vara lika gammal som mig! ([email protected])

    Natalie 2017-02-20 20:49:30
    Svara
  • Hej alla fina människor!
    Åh annonserna här är så härliga, man blir så glad! <3

    Jag är 26 år och finns i Stockholm. Älskar att träffa människor men är visst ganska blyg till en början, kan vara svårt att hitta folk som vill prata då. Sitter man ensam med den känslan, eller är det någon som känner igen sig? =)
    Intresserad av natur, djur, kultur och allt kreativt! Har nyligen börjat plugga kristallhealing och yoga.

    Om du får lust att skriva till mig, please do! Skulle vara så roligt!
    Det jag sitter och tänker när jag ska svara på en annons här, är att jag blir så rädd att bli dömd. Eller som skrevs tidigare "varför skulle hon vilja prata med mig?!". Åh orkar inte, bort med allt sånt! Jag är inte den som dömer andra, kan bara hoppas på att få träffa likasinnade. =)
    Mer öppna sinnen och mer kärlek behövs i världen!

    Kram på er, tack för att ni läste!
    Stina

    Stina 2017-02-20 15:21:19
    Svara
  • HEEJ! Såg artikeln i SvD om Flora och hennes kompisdejtande och blev så taggad! Mitt namn är Sofia, jag fyller 21 och bor i Stockholm. Detta året har jag lovat mig själv är bli riktigt duktig på något och för mig är det löpning. Det skulle vara fett att hitta någon att träna med eller kunna motivera varandra i vad det nu än är man vill göra. Jag är fortfarande på amatörstadiet när det kommer till löpning men har som mål att bli riktigt grym!! Jag har även sedan en tid tillbaka velat lära mig att virka. Så om någon kan det, eller inte kan det, så kan vi göra det tillsammans. Jag tycker om att leva hälsosamt (så cringe haha men jag gör verkligen det), äta mat för att det är livet men livet för mig är också BRA vin, kaffe, muséer, att skratta, att umgås och göra i stort sätt vad som helst. Och vandra! Har precis börjat på den färdigheten så är även där amatör, men att vandra är verkligen trevligt! Om du sitter där och tycker att vi är superlika eller helt olika så skriv till mig oavsett, det blir kul. Kraamz (Sofia Hamrefors på FB och [email protected] )

    STOCKHOLM /TRÄNA/VANDRA/HÄNGA 2017-02-20 11:40:53
    Svara
  • Hej fina bloggläsare.
    Mitt namn är Mikaela och jag är en alldeles nybliven 18-åring från stockholmsområdet som ska ta klivet in i vuxenvärlden. Just nu känner jag mig ganska lost i vem jag är, vad jag vill bli osv, men jag valde att ta ett uppbehållsår efter tvåan på gymnasiet och går för tillfället bara en mattekurs. Jag valde att hoppa av främst för att jag lidit av psykisk ohälsa i flera år och vill satsa på mitt välmående, men även för att jag inte alls trivdes i klassen. Jag hade vänner, men kände aldrig att jag passade in, så jag gick min egen väg, som jag alltid gör och det blir förhoppningsvis bra. I och med att jag slutade skolan har jag glidit ifrån de allra flesta av mina vänner, som nu går igenom hela studentståhejet, och skulle därför uppskatta någon ny i mitt liv. Jag älskar att deeptalka. Jag arbetar på en förskola som vikarie och i köket, samt i den lokala badhallen.
    Saker jag lever för_
    – girlpower
    – barn
    – FULDANSA
    – katter
    – mina vänner
    – doften av rosor
    – min pojkvän
    – skriva
    – fika
    – resa.
    – Musik, mycket Lana<3
    Finns så galet mycket att säga men lämnar det så så får ni höra av er om ni vill veta mer. Mejla gärna på: mikaela.nelson(at)tabyenskilda.se
    Kram!

    Mikaela 2017-02-19 21:35:59
    Svara
  • HEJ!
    Jag heter Ginte(23år) och bor i Malmö. Jag kommer från Litauen – flyttade till Sverige för att plugga, men det var ju flera år sedan. Nu jobbar jag på ett hotel och söker vänner! Jag gillar att äta, dricka öl (eller vin!), prata om allting for houuuuurs, tycker jävla mycket om att dansa, gå på promenader, fika, och nästan allting annat (tittar på filmer och tv serier ganska mycket också, haha). Min svenska är ganska dålig, och jag pratar engelska nästan alltid, men jag vill bli bättre på svenska, så det går bra om vi kan pratar typ 50/50. Bara skicka ett mejl till mig om du tycker jag låter som en cool person, haha
    kram,
    Ginte
    ginte.mikolaityte(at)gmail.com

    MALMÖ 2017-02-19 19:21:12
    Svara
  • CYKELGÄNG/GÖTEBORG/BORÅS/KOSTER/SVERIGE

    Hej!!! Jag tycker om att cykla och skulle så gärna vilja ha en liten cykelklubb som ses då och då och cyklar tillsammans. Kanske gör vi en dagsutflykt, kokar kaffe på en grästuva, äter mackor och pratar länge, kanske stannar vi kvar och tältar och fortsätter cykla nästa dag, kanske cyklar vi Vätternrundan (eller Sverigetempot!!!) tillsammans. Är du sugen, skriv!! Jag heter Josefine, är 24 år. Kommer befinna mig lite här och var framöver, därav alla olika platser inklämda i rubriken.

    Josefine 2017-02-19 18:28:36
    Svara
  • Hellu! Jag heter Sara, Pakistani, 19 år från Gbg. Denna våren har ungefär 80% av min kompiskrets flyttat/är iväg och reser i världen så jag är in very much need of new people! Enligt personlighetstest är jag ENFJ dvs en glad, social, peppig person! Jag gillar att snacka om serier, böcker, mat, politik, intersektionalism, historia och poddar etc. Vill hitta folk som vill gå på museum, läsa böcker, plugga tillsammans i biblioteket, gå och spela badminton spontant nån helg, pröva alla nya matställen i stan, gå på konserter och spela pingis i Pustervik o allt annat kul man kan göra!
    Mejla mig på [email protected] om du är intresserad av att umgås!

    Sara 2017-02-19 13:37:07
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hejhej! Mitt namn är Sara och jag läser sista året på gymnasiet! Jag är 20 år och älskar att träna och att umgås med kompisar. Nya som gamla. Jag går i dans 1 gång i veckan och gillar verkligen att göra de. Men den största delen av min tid går åt till att studera. Ska bli väldigt skönt med studenten i sommar.
    Min mejladress: [email protected]

    Sara 2017-02-15 18:52:18
    Svara
  • BARCELONA-GÄRIS!

    Jag heter Johanna, är 22 år och bor i en stad mittemellan Malaga och Marbella. Här har jag bott i över två år och vuxit på mig en hel del. Jag kommer ursprungligen från Örnsköldsvik, som ligger i norra delen av Sverige. Pappan bor i Stockholm, så där hänger jag också en del. Den 3e mars flyttar jag till Barcelona för att läsa spanska och kanske hitta mig själv haha?? Jag lämnar iallafall min pojkvän kvar här i Sydspanien (:/) för att flytta helt ensam till en helt främmande stad. Har varit där förut i typ tre dagar och rådiggade staden. Jag ska stanna där minst tre månader.

    Jag är social, en bra lyssnare, avslappnad, framåt, fantasifull, äventyrlig, kreativ och en drömmare. Jag gillar att laga mat, fotografera, skriva, gå på konserter, dansa på rave, se på serier, dricka bärs och leta efter rooftops. Och jag älskar att vara ute och utforska nya ställen.

    Skriv till mig på [email protected] eller till johanna.wib på Instagram!!!

    Johanna 2017-02-14 22:07:54
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!
    Jag heter Jennifer, är 19 år, och pluggar konstvetenskap på uni. Förutom att plugga (som jag bara tycker är sjukt roligt då konst är ett av mina största intressen, och hur kul är det inte att kunna få fördjupa sig inom det ämnet!), ägnar jag min fritid åt att läsa böcker, skriva, dricka kaffe/vin/öl, laga vegomat, gå på museum, eller kolla på någon dokumentär. Har en ohälsosam kärlek till djur (allra mest hundar) och frågesport. Vill jättegärna träffa nya människor som förhoppningsvis blir till framtida vänner, vore så himla roligt! Min mail är jennifer.andersson12(at)hotmail.com :)

    Jennifer 2017-02-13 21:58:00
    Svara
  • 15 år
    Gillar musik, böcker och filmer med mera!
    Inte så speiellt kommentar men skulle mest vilja se ifall de finns några tonåringar på floras blogg!
    Sofiaanderskar(at)gmail.com

    Sofia 2017-02-13 21:20:21
    Svara
  • BERLIN/HÄNG/BOKKLUBB?
    Hejhej! Jag heter Emmy, 19 år, bor i Berlin sedan några månader tillbaka. Här jobbar jag på restaurang, går på skrivarskola och utforskar staden. Jag gillar musik, springa, laga mat, dricka kaffe, skriva och läsa . Om du vill hänga, gå på museum, dricka kaffe/öl, jazza, eller kanske starta en bokklubb? Skriv gärna till mig på [email protected] :)
    /Emmy

    Emmy 2017-02-13 19:32:26
    Svara
  • Hej allihopa!! Mitt namn är Holly, jag är 18 år gammal & går sista året på gymnasiet i Malmö! Om några månader tar jag studenten & efter ett sabbatsår vill jag gärna plugga fotografi i Skottland eller England! :) Vill gärna hitta några nya härliga människor att hänga med, även om jag redan har superfina vänner (finns alltid plats för fler!!). Jag älskar att fota & resa, det är det bästa jag vet! Jag gillar även musik, serier & film, läsning! Jag älskar att åka på utflykter & hitta på massa roliga saker & vill jättegärna hitta någon att göra det med! Om ni vill vara min vän & träffas för att fika, shoppa, äta mat, gå promenader eller vadsom får ni jättegärna höra av er; hollybloomfield(at)hotmail.se <3

    Holly 2017-02-13 18:09:58
    Svara
  • MALMÖ/LUND
    Går i tvåan på gymnasiet i Malmö och hade gärna träffat någon ny kompis! Gillar att träna, läsa, skriva och en massa annat.

    MG 2017-02-13 16:36:05
    Svara
  • LONDON
    Hejhej allihopa! Heter Johanna är 22 år och bor i London sedan 6 månader tillbaka. Bor tillsammans med min pojkvän och jobbar på pub och är lite smått förvirrad över vad jag gör med mitt liv egentligen. London kan vara väldigt ensamt och många kommer och går, och mitt nyårslöfte är att skaffa fler vänner så jag slipper vara så ensam, så letar nya kompisar så ofta jag kan! Gillar att chilla runt och göra lite vad som typ fika, gå på promenader, på marknader och sånt. Älskar musik så att gå på gigs är alltid nice. Favvo helg syssla är att gå ut och dansa någonstans då jag är något av en partypingla eller bara käka god mat och ha deep talks. Nu när det snart (typ) går mot varmare tider ser jag OTROOOLIGT mycket fram emot rooftop barhäng, att dricka cava i någon park och bara vara med härliga människor och skratta så mycket vi kan. Så hoppas på att hitta några fina sådana här!
    Hör jättegärna av dig om du vill hänga lite, min mail är:
    [email protected]
    Puss o Kram!

    Johanna 2017-02-13 14:31:25
    Svara
  • LUND

    Hej alla fina! Jag heter Ebba, är 19 snart fyllda 20, nyinflyttad och pluggar ariktekturhistoria på universitetet. Jag är en översocialperson som älskar att träffa nytt folk och att hänga, allt från att äta middag ihop ett gäng, kolla på film, träna ihop med andra eller bara sitta och småprata in till småtimmarna. Jag är också en riktig partypingla som älskar att dansa tills golvet töms och jag är den enda som står kvar när klubbarna stänger, skriksjunga och vara uppe till tidig morgon. Jag utbildar mig också till yogalärare och har därav stort intresse för att hitta harmoni och balans i livet. Låter jag som en som du vill hänga med så släng iväg ett mail till ebba.elander(at)gmail.com
    Kyssar <3

    Ebba 2017-02-13 14:02:45 http://www.devote.se/elander
    Svara
  • -BORÅS-
    Hej kompis! :)
    Jag heter Sara, fyller 23 iår och är en positiv tjej som är fylld av energi! Jag pluggar på textilhögskolan, flyttade hit från småland. Nu söker jag någon att fika med, dricka ett glas vin, ta en promenad eller varför inte dra ihop ett gäng och starta en liten bokklubb? Jag är öppen för förslag! Hör av er på Saraahj(at)live.se
    Hoppas vi hörs!
    Kram!

    Sara 2017-02-13 11:47:03
    Svara
  • INTERNET
    Hej! Hade tyckt att det vore fint att ha en facebookgrupp för oss med familjeproblem där man kan stötta varann och diskutera med andra som varit med om kanske liknande problem. Har själv ingen kontakt med min pappa och känner ofta att jag inte kan prata om det med mina vänner för att dom inte förstår situationen och då ger svar som sårar istället för att tröstar. Vill ju heller inte tynga ner dom med mina problem, men vet att det finns andra som har det likadant så då kan vi ju hjälpa varandra istället?

    Louise 2017-02-12 18:13:41
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag heter Amanda, är 22 och bor och pluggar/jobbar i Stockholm där jag även är uppväxt.

    Älskar att resa och skulle gärna åka iväg på en långresa igen till något soligt och varmt ställe så fort jag är klar med min utbildning om ett år. <3

    Jag tycker det är kul att träffa nya människor och känner att jag gärna vill utöka min umgängeskrets med nya härliga,spontana och positiva personer med bra energi då jag verkligen känner att jag behöver det just nu under dessa kalla och trista månader..!

    Skulle beskriva mig själv som en snäll och lättsam människa som försöker att inte ta livet på för stort allvar.

    Jag älskar att äta och laga mat (är förresten vegetarian), hänga på stan och gå ut och festa/dansa då och då, slappa och kolla på serier (jag tycker inte om träning men skulle gärna vilja börja göra det då jag är typ världens lataste), älskar musik (helst hip hop) och djur. Ses gärna och tar en kaffe eller ett glas vin eller så! :) maila mig på amanda.andreasson94(at)gmail.com

    Amanda 2017-02-10 00:01:18
    Svara
  • Hej! Jag heter Oda och är uppvuxen i stockholm, värmdö för att vara exakt. Jag är 23 år och pluggar på distans för att bli undersköterska.
    Jag har en hund som heter August, vinthundsblandning på snart 2 år som är en rescue från spanien så det blir mycket promenader, annars gillar jag att dricka öl, gå på museum, fika, äta mat, gå på open airs osv osv.
    Jag är också mycket pepp på att hitta på nya saker, upptäckte paddling förra sommaren och är sedan dess lite frälst så mitt nya motto är att försöka testa på nya saker lite hela tiden, blir så lätt att man fastnar i gamla mönster. Gillar du hundar eller kanske till och med har en egen fyrfoting så är det ett stort plus, jag och august behöver lite promenad sällskap! Mejla mig vetja så ses vi!
    Med vänlig hälsning, Oda

    jojjsen.c(at)hotmail.com

    Oda 2017-02-09 13:43:48
    Svara
  • Hejsan!! Jag heter Greta och är nyuppflyttad till Stockholm för att plugga. Jag tycker att det hade varit så kul att träffa några härlig människor här uppe! Jag har sett alla säsonger av GIRLS (3ggr), lyssnar på en varg söker sin podd för det mesta och föredrar öl före kaffe! Om du känner för att hänga så är jag din, hör av dig till: greta.peetre(at)hotmail.com

    STOCKHOLM 2017-02-08 18:44:14
    Svara
  • STOCKHOLM

    Jag heter Lili, är 29 år och tycker om att fotografera, skriva och skapa i största allmänhet. Jag arbetar med lite av varje, bland annat bildjournalistisk och att sälja böcker- just nu skriver jag själv på en. Jag sjunger gärna, fast kanske inte så bra, och jag fick nyss ett munspel av en vän så jag har börjat spela lite på det också. Jag är vegan sedan ett halvår tillbaka och ägnar mig gärna åt aktivism inom detta område, samt engagerar mig också för barns rättigheter, psykisk hälsa och HBTQIA-frågor. Jag kom själv ut som lesbisk i december. Jag dricker inte alkohol, men du får göra som du vill med den biten. Går gärna ut på barer och dansställen ändå, man kan ju umgås och lyssna på bra musik även om man inte dricker själv. :)

    Jag betraktar mig som social introvert vilket innebär att jag både tycker om och behöver vara för mig själv, men jag saknar för den sakens skull inte sociala skills och jag gillar att umgås med nya och gamla bekantskaper. Jag har dock inte så många människor att hitta på saker med så träffar gärna fler. <3 Vill du kanske bli min reskompis? När jag fått ordning på ekonomin igen tänkte jag nämligen resa mer.

    Annars vill jag väl mest bara äta choklad, dricka kaffe, prata om allt mellan himmel och jord, gå på utställningar och träna eller åka longboard ihop. Kanske kan jag fläta ett vänskapsarmband till dig, började precis med denna hobby och det är jättemysigt! Och jag är en generellt glad person, men med ett jobbigt förflutet och en humor som ibland kan vara mörk. Det kan vara bra att känna till. För mig är det dock en stor fördel idag, för jag kan använda mina erfarenheter i arbetet för en bättre värld och jag har blivit en mer empatisk och öppen människa.

    otystnad(at)gmail(dot)com är mailadressen!

    Lili 2017-02-08 15:40:28 http://otystnad.wordpress.com
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej hej!
    Jag heter Louise och bor centralt i stan i min etta. Jag fyller 22 nästa vecka (på alla hjärtans dag) och jobbar snart på Palmgrens. Jag testade att plugga i Uppsala i höstas men det blev lite för mycket fest och för lite plugg och utan motivation kände jag att jag ville flytta hem och jobba ett halvår till. Jag är en bra lyssnare och värdesätter mina vänner högt! Jag älskar spontanitet och skulle gärna hitta på något med en nyfunnen vän så det är bara att mejla mig på:

    louise.barkman(at)hotmail.com :)

    Louise 2017-02-08 12:36:42
    Svara
  • HEJ alla fina floraläsare. Visst är hon grym? Vet inte om denna tråd är så aktuell längre, men tänkte köra ett försök. Jag är 19 (20 om två veckor, iiih). Jag har precis flyttat till Karlstad för plugget och för kärleken. Bor nu tillsammans med min pojkvän och allt känns galet fint. Så som det skrivs om i böckerna typ. MEN; då jag pluggar en fristående kurs har det varit svårt för mig att lära känna nya och verkligen komma in i staden.
    Finns det någon fin själ därute som skulle vilja ses på en öl (eller 4) eller en fika (eller flera) så SKRIV till mig!! Jag är en sprallig, tankfull och skrattglad person. Älskar att filosofera och analysera livet och alla de känslor och saker som snurrar runt i huvudena våra. Annars älskar jag att gå ut och dansa, dricka öl, lyssna på musik (Kent, Beatles osv), fotografera och att skriva. Jag är snäll, lovar!!!

    Nå mig via emma.broberg2(at)gmail.com. KRAM.

    KARLSTAD 2017-02-07 23:03:14 http://nouw.com/emmabroberg
    Svara
  • STOCKHOLM

    HEJ! Sheima heter jag och är 22 år gammal, bor i söderort men föddes i någon värmländsk håla vid namn Degerfors. Tog sjuksköterskeexamen nu i januari och börjar nya jobbet på måndag – ASNERVÖS. Har egentligen så otroligt fina vänner, men det finns ju alltid plats för fler. Jag älskar rödvin, bra böcker, kent (<3), att skriva (trots att det blir för sällan tyvärr), helt enkelt saker som ger en något för själen. Typ att filosofera om random grejer eller älta/analysera olika situationer. Någon som förstår vad jag menar? Är dock öppen för det mesta :D

    p.s. Är ej åldersfixerad och har en smaskig berättelse om hur det kommer sig. Hehe. Skämt åsido (;pPPpp), SKRIV om du känner för det. Heter Sheimilion på instagram (har ett roligt spamkonto som är låst också, men det lämnar vi så länge:).

    [email protected]

    Pöss

    Sheima 2017-02-07 21:24:01
    Svara
  • Hej! Jag är en tjej på 17 år som bor i Stockholm och går i tvåan som estet m bild. Jag gillar att läsa, gå på opera eller museum, blogga, fota, hålla på med mode, dricka mycket kaffe och kolla på serier. Jag tycker att det skulle vara jätte kul att fika, kolla in en utställning, gå på en promenad eller något liknande. Emaila mig: [email protected] :)

    Sofia 2017-02-07 20:38:11 http://sofia.vendela.for.me
    Svara
  • SMÅLAND (JÖNKÖPING OCH VÄXJÖ)

    Tjo!
    Emilia heter jag, snart 22 år, ganska så extrovert och är nu tillbaka i min lilla håla i Småland igen efter några månader i London.
    Är en person som älskar att göra saker och se mig omkring så har sedan studenten för tre år sedan bott på Bali samt
    backpackat genom Sydostasien. Dagdrömmer mycket, älskar att fotografera, lyssna på vinyler, dansa och dricka öl med vänner,
    strosa runt och se nya platser samt se på en massa filmer.
    Tycker också att det är himla himla kul att träffa nya människor.

    Är inne i en period nu då jag känner mig ganska vilsen, vill inte riktigt vara tillbaka i mitt samhälle men ska försöka ta
    denna tiden till att komma på vad en vill och hoppas på att förhoppningsvis flytta till Göteborg i höst.

    Skulle vara himla kul om någon runt Växjö-området skulle vilja träffas, hänga och hitta på saker tillsammans!
    Ps. har en förkärlek till Kafe De Luxe i stan hehe :) Kram!

    [email protected]

    Emilia 2017-02-07 16:24:00 http://eewmiliaa.blogg.se
    Svara
  • STHLM

    HEJJ! Alltså Flora, tack.

    Okii så här är det, jag är18 år och bor i stockholm. När jag skulle börja gymnasiet vändes mitt liv upp och ned, har haft två mörka år med ätsörningar, social ångest mm. I och med det har jag tappat varenda en av mina vänner. Hoppade av gymnasiet efter att ha gjort flera försök på olika skolor, inget funkade. Som det är nu studerar jag gymnasiet på distans. Har två kurser kvar sen är jag härligt fri och sorgligt bortappad. I och med att jag saknar all form av ”social gemenskap” så blev jag sjukt glad av att trilla över detta blogginlägg, äntligen en chans typ!

    Jag bor hemma i väntan på en minilägenhet som blir ledig efter sommaren, då flyttar jag äntligen till eget. Älskar att läsa, LAGA MAT (vegan/vego), baka bröd, promenera, prata och dricka öl!! Drömmer om att flytta till köpenhamn och få ett fint liv där jag kan göra kul saker med kul folk :)) Har Asperger,vet inte riktigt hur man gör det här om jag eventuellt skulle få något svar… –> nordhkarsin.dina(at)gmail.com :// nervigt!! Tänker att det är bäst att vara ärlig: har inte ”hängt” med någon i min ålder på länge så är eventuellt liiite ringrostig på detta! Just det, ritar och illustrerar mycket och ofta. Skriver också, funderar för mycket och sover för lite. Kuul!

    Hjälp nu trycker jag på Skicka! Hej!!! <3<3

    Dina 2017-02-07 11:40:30
    Svara
  • AMSTERDAM!
    Hej alla ni i vääärldens bästa stad! Har flyttat hit (igen) för att plugga min master’s i business administration på Universiteit van Amsterdam och skulle supergärna träffa fler människor här! Älskar laga god vegetarisk mat, träna, gå ut på drinks och ut och dansa, läsa, snickesnacka på cafe, cykl runt i stan, gå på muse/konserter, jah ni fattar lite allt!! Hör av er om ni ser denna kommentar och vill hänga här :)
    [email protected]

    Hannah Rinne 2017-02-07 10:58:24
    Svara
  • ROM

    HEJ! Jag heter Maria och är 20 år! Om lite mer än en månad åker jag till Rom för att plugga italienska! Kommer vara där i 2 månader och det vore så fint att träffa några kul att upptäcka staden och äta orimliga (rimliga) mängder gelato med. Så befinner du dig i Rom så hör supergärna av dig! Kram!

    maria.sjoland(at)gmail.com

    Maria 2017-02-07 08:58:26
    Svara
  • Hej hej! :)
    Jag bor i Stockholm/i Stockholmsområdet, är 17 år (fyller 18 i år) och skulle vilja skapa ett bokklubb med någon. Så om någon skulle vara intresserad är min mail: lisa.Palmqvist.seatgmail.com
    Jag är annars en person som älskar att läsa, skriva och umgås med kompisar, sjunga e också kul. Hoppas detta inte blev en tråkig text och att någon vill höra av sig :)
    Juste, gillar att läsa drama böcker, självbiografier, lite romantik och lite övernaturligt/fanasy :)

    Lisa 2017-02-04 16:43:08
    Svara
  • LONDON
    Hej allihop! Flyttade till London för drygt 4 månader sedan, och insåg snabbt vilken ensam stad London kan vara! Jobbar just nu inom retail och vet inte riktigt vad jag gör med mitt liv haha. Längtar desperat efter att det ska bli vår så man kan börja hänga på najsa rooftopsbars som överblickar smutsiga men ändå magiska London. Bor i östra London där det kryllar av underbara Vintage Butiker och mycket veggomat. Älskar att gå ut och träffa härliga människor, dansa, dricka mojitos, läsa, gå på spelningar mm. Hade varit jättekul att träffa lite nytt folk!
    Om någon har lust att hitta på något får du jättegärna höra av dig till [email protected] :)

    Lovisa 2017-02-04 02:51:56
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag är 20 år och gillar att lyssna på musik, läsa, skriva, se på film och laga mat. Vill ha fler kompisar att hitta på roliga saker med! Eller bara prata. Eller laga middag. Vad som helst men februari tar död på mig. Skriv till ebbalr (at) kth.se om du vill ses!

    Ebba 2017-02-03 09:58:54
    Svara
  • BASEL/ZÜRICH/OMNEJD
    Hej! Jag är en 25 årig arkitektstudent som i september flyttade till Basel med min pojkvän, och nu är här och praktiserar på ett mindre, lokalt arkitektkontor. Efter ett par år när mycket har känts sisådär, eller rentav inte alls bra, för egen del så har jag repat mig insett saker om livet och mår fett najs just nu. En av mina stora insikter förra året är att jag ej mår bra av att vara ensam, måhända konstigt att det skulle ta 25 år för mig att inse det men så äre. Inser liksom att jag nu haft enbart min kille som socialt umgänge sedan i september och ej sunt i längden. Therefore, vill du som finns inom resavstånd från Basel eller rentav bor här ses? Vore så himla fint om det fanns någon som gillar kaffe lika mycket som jag, eller kanske promenader, diskussioner, vegeterisk mat, yoga, rentav ashtangayoga kanske, Wochenende-wandern, vinpimplande, böcker, arkitektur, konst, feminism, språk eller något helt annat. Brukar vara pepp på det mesta!

    elizabeth.johansson(at)live.se

    Elizabeth 2017-02-02 23:57:17
    Svara
  • GÖTEBORG
    Här kommer jag och kommenterar jättesent men man vet ju aldrig!! Jag heter Alice, fyller snart 21 år och bor just nu i göteborg. Hade varit superkul att hitta någon att starta en bokklubb med elr bara hänga. Tycker om att gå på konserter, dricka öl, gosa med hundar o laga NICE vegomat! Är extremt dålig på att kolla min mejl så skriv gärna på insta om ni känner för att hänga! @alice.nyberg
    PUSS O KRAM

    Alice 2017-02-02 23:14:57
    Svara
  • Vill så gärna göra detta men är bara 17 år:(:( Alla är ju 20+

    MG 2017-02-02 17:39:06
    Svara
  • LISSABON

    Jag heter Elin och är 18 (snart 19) år. I mitten av februari åker jag ner till Lissabon för att hänga där i ett par månader. Är superpepp på att utforska en (för mig) ny stad! Gillar att fika, gå på museum, åka på utflykter, äta vegetarisk mat, promenera, dricka öl och DANSA (är dock lite för feg för att gå ut själv, så vore asnajs att träffa någon som också gillar att barhoppa/gå på klubb). Jag är med på det mesta, så om du befinner dig i Lissabon och vill hitta på något kul hör gärna av dig till appelkvistelin(at)gmail.com!

    Elin 2017-01-30 00:28:44
    Svara
  • VÄXJÖ/EVENTUELLT LULEÅ
    Här sitter jag och sippar på ett glas rödvin som belöning efter dagens löprunda (hehe) och tänker att vi kör. Sent ute, kanske, men bättre än inget. Jag heter Sofia, fyllde 25 år förra veckan och är oerhört åldersnojig. Bor i Växjö centrum med sambo och en massa djur. Pluggar mitt sista år på universitetet, jobbar inom vården och är engagerad inom röda korset. Just nu är jag så trött på min tråkiga enformiga vardag att jag behöver lite nytt i mitt liv. Många av mina kompisar flyttade i höstas och de jag har kvar i mitt liv är fantastiska, men fruktansvärt ospontana och jag orkar inte leva för min kalender mer än vad jag redan gör. Jag behöver någon som följer med ut i skogen med hundarna, gärna splittar på en flaska vin, är bra på att snacka och gillar att utmana sig själv. Det gör jag, men jag är för feg. Just nu vill jag tatuera mig och börja med fågelfoto.

    Då jag inte bestämt mig huruvida jag ska läsa vidare på universitetet eller ej är det lite oklart var jag hamnar till hösten, antingen hänger jag kvar i Växjö eller så reser jag mot Norrbotten och snön. Oavsett hälsar jag på i Luleå rätt ofta, så även luleåbor är välkomna att höra av sig.

    Vill du skriva brev eller skrivpeppa med noveller/utmaningar osv kan du också höra av dig!

    Jag hoppas vi hörs!!!
    sofia.sjoelund(at)gmail.com är det som gäller.

    Sofia 2017-01-27 22:54:43
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!
    Förra veckan satt vi länge länge, min kompis och jag, på ett kafé och pratade igenom allt som hänt sedan sist. Vi pratade om hur det kändes i hjärtat, vilka kurser vi ska gå på i vår, hur precis allt på Borgs Bageris meny låter lockande. Allra mest pratade vi om hur livet känns nu, vad som är fint och vad som gör ont, vad vi längtar efter och vad vi är nöjda med. Vi kom fram till att livet och 2017 nog skulle bli extra fint med lite nya personer. Fler personer att mötas upp och dricka vin med, laga långa middagar ihop med, fler åsikter och tankar och ta del av. Vi tänker oss att det hade varit hur fantastiskt som helst att samla en grupp tjejer, som precis som oss, längtar efter att ha ett peppigt gäng att dela allt mellan himmel och jord med. Vi gillar b.la att gå på loppisar, hänga i parker, barer och på kaféer, gå på spelningar, gå ut och dansa. Vi båda flyttade hit från andra städer för ca 1,5 år sedan. Vi lärde känna varandra när vi började plugga socialantropologi på SU. Maria och Frida heter vi förresten! Jag, Maria, är 25 år och Frida är 21. Om du känner som oss och skulle vilja vara en del av detta, hör gärna av dig!
    Skriv till oss båda här: eerikssonmaria(at)hotmail.com och fridammsandberg(at)icloud.com

    Maria och Frida 2017-01-25 19:53:09
    Svara
    • Svar på Maria och Fridas kommentar.

      Hej Maria och Frida!
      Mitt namn är Clara och är 23 år.
      Alltså åh, befinner mig i exakt samma sits. Just nu bor jag i Skottland men kommer flytta till Stockholm i Juni (kommer även på besök i April). Vore askul att styra upp nåt när jag befinner mig i Stockholm igen om ni skulle känna för det.
      Jag är själv från Stockholm och flyttade för 4 år sedan till en liten stad i Skottland för att Plugga Psykologi. Tar examen nu i Sommar och är inne på att bli samtalsterapeut av nåt slag. Är jätteinne på att träffa/lära känna nya människor i Stockholm igen! Gillar att göra samma saker som ni typ: gå ut och dansa, älskar att laga mat, dricka vin, resa, läsa, DISKUTERA (!!!), rita, gå på spelningar etc etc… Är inte så sportig, hoppas ni har överseende med det hahah.
      Aja, maila mig om ni skulle vilja ses någon gång!

      Clara 2017-02-07 14:44:35
      Svara
  • Hej! Undrar om det finns någon här från JAKOBSTAD? Lol knappast men värt att prova. Jag flyttade hit från borgå för tre år sen, och har fortfarande inte riktigt hittat min plats i österbotten.
    Mejla mig: s.e.snellman(a)gmail.com

    Sandra 2017-01-24 17:45:05 http://sastronauten.ratata.fi/blogg
    Svara
  • MALMÖ

    Hej mitt namn är Sandra, är 23år. Alla mina andra vänner har flyttat till andra städer så hade varit roligt att hitta lite nya vänner.
    Bor med min pojkvän och katt. Jobbar om dagarna och älskar att vara kreativ och inredning är ett stort intresse. Tycker även om att fika, äta, dricka vin, gå ut och dansa och bara vara.

    Hoppas jag kan träffa några roliga människor som jag kan umgås med!
    Hör av dig Sandra.hellstrom93(at)gmail.com :)

    Sandra 2017-01-23 16:41:02
    Svara
  • GLASGOW (EDINBURGH?)

    Är nitton, snart tjugo, och pluggar första året på University of Glasgow! Skulle va najs med lite fler kompisar, går gärna på bio, fikar, drinkar, museum är ju rätt kul också. Pluggar Arkeologi, men är också intresserad av Konst & Konsthistoria, och typ Historia generellt. Kul med svenska vänner liksom, bor med 11 andra i uni-boende, inte så jävla kul hela tiden lol, men träffar typ inga andra skandinavier.
    nås via mail: mathilda.p.sjoberg(at)gmail.com
    hör av dig om du har lust att ses (eller ska hit på semester o vill hänga ;))

    Mathilda 2017-01-22 00:48:59
    Svara
  • STOCKHOLM

    Är inte speciellt social och är psykiskt sjuk. Man kan säga att psyk är min bästavän, så mycket som vi umgås liksom. Vill gärna ha en annan vän oxå. Annars gillar jag foto, film och skrivande. Är även 21 år och har inte bott i Stockholm i ens ett år. Umgås ej med någon förutom min hund och partner, så om det finns någon annan ensam där ute som behöver en vän, skriv gärna.

    [email protected]

    Josephine 2017-01-21 01:26:18
    Svara
  • PARIS

    Hej allihopa!
    Mitt namn är Animesh. Jag kommer från Indien och har flyttat till Paris sex månader tillbaka för arbete. Jag arbetar som dataanalytiker för Amazon. Innan jag kom till Paris, jag bor i Sverige i tre år. Jag talar lite svenska även om jag inte är flytande nog.
    På min fritid, jag gillar att resa runt, se platser, läsa böcker, träffa nya människor och ha intressanta samtal.
    Skicka gärna ett mail på animeshp(at)kth.se or facebook(/animeshprakashsrivastava), om du är intresserad av att möta eller hangout.

    Hoppas vi ses!

    Mvh,
    Ani

    Animesh 2017-01-19 13:07:45
    Svara
  • Hej!

    Mitt namn är Animesh. Jag kommer från Indien och har flyttat till Paris sex månader tillbaka för arbete. Jag arbetar som dataanalytiker för Amazon. Innan jag kom till Paris, jag bor i Sverige i tre år. Jag talar lite svenska även om jag inte är flytande nog.

    På min fritid, jag gillar att resa runt, se platser, läsa böcker, träffa nya människor och ha intressanta samtal.

    Skicka gärna ett mail på animeshp(at)kth.se or facebook(/animeshprakashsrivastava), om du är intresserad av att möta eller hangout.

    Animesh 2017-01-19 12:53:16
    Svara
  • Hej!
    Om bara några dagar så ska jag flytta till Stockholm där jag inte känner många alls. Är superpepp på att göra massa kul saker och få nya vänner! Jag är 25 år gammal och jag gillar: bar- och caféhänga, dansa till cheesy discolåtar (typ abba gör ju en väldigt pepp ändå), vara nerbäddad i soffan med kompis, vin och en serie man kan sträckkolla, löpning, skogen, titta på djurdokumentärer och fundera på hur man bäst skulle gå tillväga för att bli bästis med lejonen om man bodde på savannen (antagligen bli en hejare på att imitera ett), läsa många böcker och se på många filmer, vegetarisk mat och så borde man så ofta man kan fira allt bra med billig cava (typ som morotskakans dag den 3 februari eller att man matchade med nån extra snygg på tinder)!!
    Skriv jättegärna, [email protected] :)

    Kim 2017-01-18 16:43:50
    Svara
  • Hej allihopa!
    Jag heter Sara och är 25 år! Jag har precis flyttat till Malmö efter att ha irrat runt i några år och bott, jobbat och pluggat på diverse ställen. Nu har jag börjat läsa på socionomprogrammet. Känns jättespännande men också ensamt och läskigt med flytt och ett nytt liv. Jag är ganska introvert och det kan ta en stund innan jag släpper in människor och blir mer personlig. Dock så är det just detta jag längtar efter, fler vänner som jag kan vara mig själv med och som vill släppa in mig :) Jag är en deppis i perioder och känner en del ångest, så dela gärna med dig om du också kan känna så ibland!
    Utöver detta så älskar jag att resa, kom precis hem ifrån en lång resa som jag gjorde själv som var helt fantastiskt. Jag älskar att umgås med vänner, ”djupa” samtal, långa diskussioner, tycker om att dela tankar och åsikter. Tycker om kläder och second hand shopping, är dålig på smink. Har intresse för politik och samhälle. Spelar trummor och en del gitarr, så är öppen för att starta band! Tycker om att dricka öl och prosecco och röka cigg (ibland). Hör gärna av dig om du vill hitta på något, starta band, hänga, shoppa, se på serier, plugga, dricka öl, eller nått helt annat!
    Är öppen för förslag! ?

    Hoppas vi ses! ✨✨

    [email protected]

    MALMÖ/HELSINGBORG/LUND 2017-01-17 23:28:32
    Svara
  • PARIS/HELSINGFORS

    Hello hellooo!
    Jag är en finlandssvensk tjej och jag är 17 och blir 18 i sommras. Jag bor i Paris men reser ofta till Finland just nära Helsingfors för att träffa min familj. När jag far till Finland har jag ofta ganska tràkigt för att jag känner nästan igen av min àlder :’)
    Skulle gärna träffa en tjej för att fika eller shoppa till exempel i Paris eller i Helsingfors!
    (Jag bor i Paris sà jag är oftare i Frankrike)
    Jag älskar att shoppa, dricka kaffe, vara ute och se nya platser, äta god mat, träna, fiska, plocka blàbär och svampar, titta pà serier (skam,scream,scream queens till ex), träffa nya folk, going out on saturday nights osv…

    Do not hesitate to write an e-mail!!!
    [email protected]

    Anne-Sophie xx

    Anne-Sophie Oun 2017-01-17 22:01:25
    Svara
  • MALMÖ
    Hej, jag heter Rasmus, är 22 år och flyttar till Malmö i början av februari!! Jag är less på att jobba, gå hem, jobba igen. Less på Stockholm. Malmö ska bli min friska fläkt är tanken. Jag är intresserad av foto, musik, dricka öl, dansa på klubb, poppa bubbel, äta vegetarisk mat, vänsterpolitik, sällskap, katter och mycket annat. Jag vill träffa människor att lösa korsord med, gå på utställningar med, dansa med, fota med, allt möjligt! Vänner! Hör mer än gärna av dig för vad som helst på rasmus.jacobsson(at)live.com

    Rasmus 2017-01-17 19:34:06
    Svara
  • BOKKLUBB STOCKHOLM!
    Hej, jag är en 26-årig formgivare som vill starta en bokklubb och då söker jag några härliga personer att bilda den med. Jag älskar att läsa alla möjliga böcker, klassiker eller okända nykomlingar, noveller eller någon fin ungdomsroman. Min tanke är att man ses och diskuterar boken över ett glas vin, med kaffe och kakor eller bara med något gott att stoppa i sig! Det behöver inte bli så seriöst alltså som ett förhör utan mer avslappnat och mysigt.
    Hör av er vetja :)
    sara.jnor (at)gmail.com

    Sara 2017-01-15 20:35:07
    Svara
  • HELSINGBORG

    Jag heter Malin och gillar havet och frukostar lite mer än allt annat i världen. När jag inte jobbar med stadsplanering tycker jag om att resa, promenera och hänga med vänner och familj. Jag tränar ganska regelbundet och har alltid en bok att läsa. Eftersom jag gillar att läsa har jag och ett par vänner startat bokklubb ihop. Att diskutera böcker är verkligen roligt och ännu mer nu när jag har ett gäng att diskutera dem med! Jag gillar också att dokumentera, skriva och fotografera och detta får jag utlopp för i min blogg.

    Jag har hittat flera fina personer via sådana här inlägg, hos både Flora och Sandra Beijer, tidigare och är övertygad om att det finns fler spännande och roliga människor att hänga med där ute! Jag bara inte har träffat er ännu! Om detta låter intressant, skriv ett mejl till tiggerificbloggen (at) gmail (punkt) com så att vi kan börja snacka :)

    Svara
  • UMEÅ
    Jag har redan gjort ett inlägg, men jag kom på en till sak! MIDDAGSKLUBB – så sjukt pepp på det! Typ vara kring 5-8 stycken som turas om att bjuda varandra på middag m vin/cider/vatten/valfritt och bara ha ett gött häng!
    Vad tror ni? :)
    aggie.karbin(@)hotmail.com

    [email protected]

    Agnes 2017-01-15 11:04:40
    Svara
  • Malmö

    Hej! Jag och en tjejkompis vill starta en bokklubb i Malmö, maila om du vill vara med! :) vi är 25 år och flyttade till Malmö i höstas!

    Amanda 2017-01-14 17:42:25
    Svara
  • KAN VI STANNA UPP ETT ÖGONBLICK OCH BEGRUNDA DET FAKTUM ATT JAG TACK VARE DETTA INLÄGG PRECIS TRÄFFAT TVÅ ÜBERFINA MÄNNISKOR??? Tack Flora <3

    Andrea 2017-01-13 21:51:07
    Svara
  • UMEÅ
    Hej! Jag heter Agnes, är 22 år och är så pepp på att träffa nytt folk i min hemstad nu när jag har flyttat hit igen från Gävle, där jag pluggade Professionellt skrivande i tre år.
    älskar att skriva (underförstått kanske?) middagsbjudningar och fika, läsa (har en bokklubb) musik (alltid, överallt)
    Skulle vara fantastiskt att ha middagsdejter eller kanske skrivdejter (behöver ha någon som pushar mig i mitt skrivande, please help), eller bara ta en fika!!
    KRAM

    aggie.karbin(@)hotmail.com

    agnes 2017-01-13 21:40:55
    Svara
  • Hej! Sandra heter jag. Jag bor i Lund med min pojkvän och katt, och har bott här i ungefär två år. Det är ganska lång tid, men eftersom jag inte pluggar, tränar någon specifik sport eller liknande just nu utan mest jobbar så har jag inte lärt känna någon riktigt. Det har bara blivit att jag och min sambo träffat hans vänner, liksom. Som person är jag snäll och trevlig, introvert men tycker om att träffa nya människor. Tycker om att teckna och måla, fota, gå i skogen (saknar!), dricka öl och dansa, dricka kaffe, gymma, äta vegomat osv. Har som nyårslöfte att testa på klättring, hade varit trevligt med någon som vill gå med! Eller bara ta en kaffe och promenera, kanske. :)

    Maila mig på sandrapersson-(at)live.se (Det är viktigt med bindestrecket, missa ej)
    Kram!

    LUND 2017-01-13 17:35:57
    Svara
  • OSLO
    Hej hallå! Bodil, vilsen 22-åring, bosatt i Oslo, söker kompis! Har bott här i lite mer än ett år, men tycker ibland att det är lite svårt att lära känna nya när en varken pluggar eller är med i nån klubb eller sportar eller så. Jobbar i bokhandel, vill bli arkitekt, älskar att dansa loss med folk jag tycker om, dricka rödvin i fönsterkarmar, fota, promenera, läsa, laga mat, snacka hela natten, lyssna på vinyl etc etc. Hade varit så himla fint att lära känna nån ny i denna fantastiska lillstora stad!!!
    bodil.94(at)hotmail.com (gjorde den när jag var 13 oki)

    Bodil 2017-01-13 14:10:58 http://www.instagram.com/bodiljo
    Svara
  • KARLSTAD

    hallå, mitt namn är karin & född ’93. bor i karlstad sedan fyra-fem år sedan sen, och kommer från början från kungälv/göteborg. jobbar som projektledare, och utbildad kommunikatör. fullkomligt älskar litteratur, film & tv-serier! skulle vara toppen att ha någon att prata med sånt över en kopp kaffe/te eller glas rött. hör av er till karinbrorson(at)gmail.com, kram!

    Karin 2017-01-12 16:17:18 http://karinsuniversum.se
    Svara
  • NEW YORK/BROOKLYN/MANHATTAN
    Hej! Var för feg för att skriva nåt när detta inlägg postades, men har nu jobbat upp mod och hoppas att det inte är för sent..
    Katarina heter jag, är 22 år gammal, bor i Brooklyn och pluggar kemi på NYU. Söker någon som vill dansa/äta middag/gå på museum/dricka vin/dricka kaffe/hänga på mitt tak/sitta tysta tillsammans på ett kafé medan vi knappar på varsin laptop/läser varsin bok eller bara hänga och prata om allt möjligt! Hör av dig på katarina.rannaleet(at)gmail.com! Puss

    Katarina 2017-01-12 11:38:35
    Svara
  • JÖNKÖPING
    Hej alla goingar där ute! Felicia heter jag. 23 år gammal, pluggar sista året på förskollärarprogrammet vid Jönköping University. ÄLSKAR böcker (äger nog lite för många), te, god mat, vin, serier, diskussioner och liksom allt annat i livet som är mysigt. Vet att detta kanske är nååågra dagar sent men tänkte iallafall prova! Är nämligen så himla himla sugen på att starta en bokklubb och vill ju hitta massa nytt och härligt folk som kan vara med och prata böcker, dricka vin, umgås och lära känna varandra (vinet är inget krav, vi kan inta andra drycker också – typ te). Om finns någon mer i Jönkan som är sugen på detta, eller om du bara skulle vilja ta en kaffe, skicka ett mejl till felicia.safsten(at)hotmail.com
    Hoppas vi hörs! :-)

    Felicia 2017-01-12 11:33:14
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hejsvejs, mitt namn är Carolina och går sista året på gymnasiet. Möjligtvis lite sent ute med att skriva här men bättre sent än aldrig. Hade vart kul att träffa lite nya människor! Är öppen för det mesta så om du är sugen att ta en fika eller hitta på något annat kul är det bara att skriva till caro26(at)live.se
    Kram och hej!

    Carolina 2017-01-11 19:57:46
    Svara
  • MALMÖ

    Hej! Jag heter Nora, är 21 år och bott i Malmö ett tag men tycker det är trevligt att lära känna nya människor. Jag studerar konstfoto på folkhögskola, gillar att gå på kulturevenemang, spela sällskapsspel, laga mat och filosofera om livet till ett glas vin.

    Om du vill bruncha/gå på vernissage/teater med mig hör av dig till nora.maria.eriksson(at)gmail.com

    Nora 2017-01-11 19:48:28
    Svara
  • STOCKHOLM
    22 år gammal lärare som bor i söderort. Älskar kläder (Josefin Dahlberg & Vanja Wikström är mina stilförebilder), träning & yoga, mat (framförallt bubbel och instagramvänliga frukostar hehe) och att promenera, dricka vin och snacka skit.
    Bor ibland hos min familj men oftast hos min pojkvän på Kungsholmen där det bästa jag vet är att promenera med en latte i handen och lyssna på poddar.
    Vill gärna träffa en vän att hitta på spontana och ospontana saker med. Fika, dricka bubbel, gå på museum eller whatever.
    Hör av dig på liv.gustafsson @ instagram.

    Liv 2017-01-11 08:18:36
    Svara
  • RESEKOMPIS
    Hej, jag heter Clara och är en 21 år gammal svensk/fransk tjej som bor i Frankrike (nära Paris). Jag har studerat produkt design i två år, men har nu tagit en break i mina studier för att ”hitta mig själv”, tänka lite över vad jag vill här i livet och passa på att resa på nya ställen.
    Jag gillar att träffa nya människor, att upptäcka nya ställen, men också att ta det lugnt, läsa och kolla på serier, prata om allt och ingenting, dansa, dricka öl på fina uteserveringar och äta god mat.
    Vad jag letar mest efter här är någon som har lust att resa nu i våren men kanske inte vågar göra det ensam eller bara vill ha sällskap på sina äventyr. Men om du är i Paris och har lust att träffas för att hänga går det också bra. Du kan skicka mail till clarafolliotr(at)hotmail.fr.
    Kram, Clara :)

    Clara 2017-01-11 00:59:58
    Svara
  • Bättre sent än never:
    KÖPENHAMN
    Hej! Elvira heter jag, jag är 21 år gammal och (hyfsat) nyinflyttad till Köpenhamn. Det vore så himla kul att hitta nya vänner att hänga med här i byn! Jag läser första året på en bachelor i Naturresurser och ägnar största delen av ikke-pluggtid till att sitta och virka disktrasor i soffhörnet i mitt fantastiska kollektiv. Trivs mycket bra med detta, men jag tänker att det finns många andra kul saker att göra också. Så kanske vill du hitta på något tillsammans med mig? Vi kan till exempel: gå på matklubb, kolla in palmehuset i botaniska, laga vegoburgare, ta en löprunda (puh), starta ett band, dricka kaffe eller gå på loppmarknad? Hör hemskt gärna av dig! :) Mail: superviran(at)hotmail.com

    Elvira 2017-01-10 23:37:28
    Svara
  • Jag heter Paulina, är 23 år och bor i Landskrona. Älskar att gå på konserter, resa, träna, äta mat och dansa.
    Släng iväg ett mail till [email protected] så hittar vi på något kul!
    KRAM

    Paulina 2017-01-10 16:53:02
    Svara
  • STOCKHOLM
    HALLÅ! Mitt namn är Dovile, jag är 19 år (fyller 20 i maj(!!!!!!)) och är (relativt) nyinflyttad i Stockholm, flyttade hit från Västerås i typ augusti och har bara suttit hemma sen dess. I höst så pluggade jag akademisk engelska och litauiska på SU och nu på måndag börjar jag en ny kurs som är Media och kommunikationsvetenskap 1. Är super taggad på de(!!!!). Det jag gillar att göra på fritiden är att äta och laga mat, gymma (gymmar på Member24), kultur gillar jag också och konst, youtube och serier. Jag är en väldigt lätt stimulerad person så jag gillar att göra allt xD JUSTE jag ÄLSKAR att dansa, jag är inte bra på de men vad gör de om 100 år??
    Iallafall så skulle de va kul att träffa nya personer att antigen fika med och diskutera all världens problem eller bara strosa runt på stan med. Hör av dig om du vill hitta på något (vad som helst!!) till antigen fb där jag heter Dovile Berardi eller mail: dodo552(at)hotmail.com (japp jag har fortfarande kvar min mail från 2005)
    Instagram: dovileberardi
    ha de gött, hajj!!

    Dovile 2017-01-10 14:03:00
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej, Emmy heter jag och är 24 år (25 om 2 månader) Har bott i sthlm i snart 1 år och hoppat runt mellan olika jobb, är för tillfället receptionist. Älskar film och teater och går i drömmar om att bli skådespelare. Vill även starta en blogg och börja skriva då alla mina tankar i huvudet behöver användas till något hehe. Älskar löpning och att promenera runt och upptäcka stan. Dricka kaffe och prata bort några timmar. Då jag inte känner så många här så vore det toppen kul att träffa någon av er som läser, så skriv gärna! :)
    larsson.emmy(at)outlook.com

    Emmy 2017-01-10 13:55:04
    Svara
  • STOCKHOLM!
    Halli hallo! Mitt namn är Linnéa och jag är en tjej på 18 vårar, som är väldigt glad av mig. Just nu studerar på det tredje året inom samhällskunskap, och jobbar som barista på espresso house samt på en resturang. På fritiden gillar jag att resa mycket, äta veganskt, upptäcka nya platser, gå ut och dansa, lära känna nya människor, fotografera (med gamla kameror), röra på mig och massvis med annat skoj! Jag gillar verkligen att göra allt möjligt och skulle verkligen älska att hitta en kompis (oavsett ålder om du är äldre eller yngre)!
    Kram Linnéa :)
    mail: [email protected]

    Linnéa 2017-01-10 11:16:05
    Svara
  • GÖTEBORG/BOKKLUBB/KONSERT
    Hej! Jag heter Alice och kommer från Stockholm men har flyttat till Göteborg för lite mer än ett år sen, så relativt nyinflyttad :). Nu vill jag träffa lite nytt folk och upptäcka mer av Göteborg! Så lite kort om mig; är 28 år, gillar att gå på konserter ( Way out West yey! ), äta ute, dricka gott vin och öl, laga mat, träna på Friskis, festivaler och dansa på klubb plus att resa. Jag träffas gärna för att hänga/fika/träna/ta en öl/promenad eller upptäcka någon ny rolig restaurang. Skulle också vilja starta en bokklubb om det finns fler intresserade! Skicka ett mail till mig på alice.odeen at yahoo.se om du vill hänga :)

    Alice 2017-01-10 10:51:17
    Svara
  • STOCKHOLMO.
    Hallåå, Janine heter jag och är 23år. Bodde i Göteborg tidigare, men har nyligen flyttat hit till underbara Stockholm med min pojkvän. Har lite bekanta här uppe men vill lära känna fler härliga människor här i Stockholm. Jag vill göra allt ifrån att fika, yoga, dricka vin, promenera, utforska Stockholm, bada, fota, gå på museum eller bara umgås med. Jobbar en del kvällar så ifall du/ni kan umgås på dagtid så uppskattas det enormt. Ni kan hitta mig på [email protected] eller på insta: janinedh kram kram

    Janine Hamrin 2017-01-10 10:44:21
    Svara
  • TORONTO
    Hej! Jag heter Ida och har nyss flyttat till min kille i Toronto. Gillar staden men har inte riktigt hunnit skaffa några ”egna” vänner än. Om det finns nån i närheten som skulle vilja mötas upp på en öl eller fika skulle det vara superkul!
    Jag gillar att äta och laga vegomat, rita/måla, träna och resa. Har rest flera år i sträck och har även bott lite överallt.
    Hör av dig till Idaljnilsson(at)gmail.com om du har lust att hitta på nåt :)

    Ida 2017-01-10 06:10:18
    Svara
  • PARIS

    Salut!! Jag heter Ella, är 20 år och har bott i Paris sedan augusti förra året. Gör väl mest sånt som folk gör. Dvs sitter på café och dricker kaffe i timmar, läser lite, skriver en del, strosar runt i second-hand-butiker i Marais, hänger i barer och parker och klubbar ibland. Tycker alltid det är superkul att lära känna fler som bor här, så skriv gärna om du känner för att ses någon gång! På mejl eller facebook funkar (heter Ella Schiebe på fb). Puss

    [email protected]

    Ella Schiebe 2017-01-10 01:21:53
    Svara
  • VÄXJÖ
    Hej! Linnéa heter jag, 20år och bosatt i Växjö. Jag jobbar i matbutik, bor själv i en liten etta, gillar att laga mat, resa (!), att uppleva stort som smått, baka, långa caféhäng, fina vyer, blomsterbutiker och springa någon gång då och då. Söker någon som vill testa igenom Växjös café- och restaurang-utbud eller någon som bara vill hänga/snacka/gå ut en fredagskväll/laga mat/kolla serier/gå promenader/lära mig dricka vin/träna/ha picknick när det blir varmt/eller vad som egentligen. Nya bekantskaper är alltid kul så jag hoppas det finns några mer Växjö-bor här som vill utöka vänkretsen!
    Ifall jag låter intressant, tycker jag absolut att du ska skicka iväg ett mail till linnea-rosen(at)hotmail.com
    Ha det fint!

    Linnéa 2017-01-10 01:00:28
    Svara
  • Hej!

    Även om de är några dagar sedan så testar jag att skriva ändå! :)
    Jag heter Thea 21 år snart 22 år efter sommaren vilket för mig känns jätte knasigt att skriva.
    Jag har bott i Göteborg med min sambo i 1,5 år och stor trivs i staden kommer egentligen från Örebro vart tipsad av en vän om detta och de är ju jätteroligt att lära känna andra såhär, jag jobbar just nu i en butik så jag älskar kläder mode och skor dricker gärna ett glas vin på en fredagkväll men har inget emot att gå och fika och äta lunch en vanlig vardag, tränar en hel del och har spelat en hel del teater. Jag gillar de mesta och hade varit så kul att träffas!
    Kramar Thea

    theanilsson95(at)hotmail.com

    Instagram: theaaaaa

    GÖTEBORG 2017-01-09 22:43:45
    Svara
  • STOCKHOLM

    Tjoho! Vi är två 18-åringar från Stockholm som tänker starta en bokklubb med ett gäng sköna människor! Vi älskar att träffa nya människor och prata om livet och var passar det bättre att göra just det än i en bokklubb? Mejla [email protected] för att joina!

    Skulle vara superkul att ha er med!
    Ebba & Minna

    Ebba & Minna 2017-01-09 22:42:05
    Svara
  • LONDON
    Jag heter Josefine och bor i London. Jobbar och tar en kurs i kreativt skrivande just nu. Har bott här i tre år men vänner kommer och går i den här staden. Är nog ganska spontan och vill gärna hitta någon som vill göra massa knäppa grejer ihop. Kan ej leva utan kaffe och musik. Diggar djupa diskussioner om livet blandat med gossip om cute boys or girls man träffat ute eller annat roligt. Hoppas här finns någon londoner som vill ses och ta en kaffe, promenad, lunch. Dricka öl, vin, vad som helst eller dansa på en klubb någonstans i London. Hör av dig! jherrstedt(at)hotmail.co.uk

    Josefine 2017-01-09 21:31:27 http://nouw.com/linneajosefines
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Elin och är 20 år, bor strax utanför Stockholm stad. Älskar foto, smink, kläder (köper gärna för mycket av det), choklad, att prova nya ställen att äta på, promenader, feministsnack, att resa samt min absolut bästa: att skriksjunga mig hes på konserter. Har lite smått panik då jag inte har någon aning om vad jag ska göra med livet, men jobbar sedan ett par månader tillbaka med att synka undertexter till Netflix, SFA m.fl. (så ja, det kan ha varit jag som har synkat din favoritserie!). Hit me up på [email protected] eller insta missgenius :)

    Elin 2017-01-09 20:37:50 https://www.instagram.com/missgenius/
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Jag heter Paulina, är 23 år och bor i Landskrona. Älskar att gå på konserter, resa, träna, äta mat och dansa.
      Släng iväg ett mail till [email protected] så hittar vi på något kul!
      KRAM

      LANDSKRONA 2017-01-09 22:22:22
      Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Clara är 17 år (18 i sommar), bor en bit utanför Stockholm i en liten stad. Jag tycker om att läsa böcker, titta på serier, lyssna på musik, gå på konserter, fika, spendera pengar på kläder och annat kul. Tycker även om att resa och ta bilder på allt möjligt, även om det inte alltid blir så bra. Om det är någon som skulle vilja träffas på en fika eller göra något annat (är öppen för det mesta) så släng iväg ett mejl till mig. Även om den här texten blev ganska kort och tråkig.. Om du inte bor i närheten så låt det inte stoppa dig, en brevvän låter också trevligt.
    Mejl: clarakivela(at)hotmail.com

    Clara 2017-01-09 18:32:11
    Svara
  • Hej alla!

    Jag heter Alba och flyttade till Stockholm i höstas, men har åkt hem till Malmö jämt och ständigt för saknar mina vänner så. Men nu har jag fått förlängt jobb och ska vara i stan till juni. Så nu jävlar! Nu måste jag ju få lite vänner, eller hur? En av mina bästa vänner träffade jag via internet när jag bodde i New York en stund, så jag är 100% beliver in internet friends. Men jag fick lite panik över hur jag skulle presentera mig, och i fredags sa jag högt till mina vänner, med ett vinglas i ena handen och en kniv som jag hackade lök med i andra, ”Hallå hur ska jag sälja in mig själv så jag får lite vänner?” till min bästis i Malmö.

    ”Vänta, jag hjälper dig”, sa hon. Och skrev min kontaktannons såhär:

    Alba är den roligaste personen jag vet. Hon lagar alltid jättegod mat på vad som än finns i kylskåpet, och är jättebra på att bjuda sina kompisar på mat och vin och häng där hon klappar på oss, vare sig det är för att vi är ovanligt ledsna eller ovanligt glada. Har man läst en bra bok så kan man räkna med att Alba också har läst den och kan prata länge om vilken karaktär man helst skulle vilja bjuda med på fest och vilken karaktär som är mest lik ens senaste tinderragg. Hon är bäst av alla jag känner på att ha två-personers-förfest pga vill alltid leka lekar, dricka öl och hitta på olika roliga uppdrag för kvällen. Det finns ingen som planerar en fest lika bra som Alba. Hon blir riktigt glad när en bubbelflaska poppas och hetsdansar alltid när man spelar Love on top med Beyonce. Vill du göra henne glad så kan du säga i princip vad som helst som rör Brooklyn, golden retrievers eller pasta. Jag är så himla avundsjuk på alla personer i Stockholm som får chansen att hänga med henne när inte jag kan göra det. Mvh, Sally

    SÅ! Kolla så kul jag är!
    När ska vi dricka öl? Eller gå på teater? Eller promenad?
    Skriv till mig puss <3

    Alba Mogensen 2017-01-09 14:08:06
    Svara
  • UPPSALA

    Jag heter Milla, är 19 år och bor i Uppsala. Är härifrån men skulle vara trevligt att träffa lite nya människor! Just nu så gör jag lite allt möjligt, jobbar lite, pluggar lite osv. Gillar att dricka alkohol, att äta och laga mat, lägga ansiktsmasker och att snacka skit. Maila mig så kan du få en lite mer ingående beskrivning lol. Vore kul att bara träffas för en fika eller en öl eller vadsom. Min mail är milla-n(at)hotmail.com, och på instagram heter jag millanenonen! Puss och kram!

    Milla Nenonen 2017-01-09 12:49:31
    Svara
  • – ÖREBRO –

    Jag heter Ottilia, är 21år och har just flyttat ihop med min pojkvän i Örebro. Jag ska plugga kursen Psykologi 1 under våren då jag tycker att det är spännande och intressant. Jag kommer från Enköping och har därför inte så många vänner här utom min pojkvän och hans kompisgäng, jag skulle älska att hitta lite ”egna” vänner. Jag gillar tv-serier, växter, allt av Wes Anderson, öl, att dansa konstigt, att läsa, gå på museum, frukost, att skriva och att skapa (främst måla i akvarell). Sjukt mycket annars också, men släng iväg ett meddelande om du är intresserad av att träffas och hitta på någonting.

    ottilia.hjellstrom(at)live.se

    Ottilia 2017-01-09 12:22:21
    Svara
  • HELSINGBORG

    Louise 25, bor och arbetar i Helsingborg tillsammans med min pojkvän. Utbildad kommunikatör i Göteborg. Älskar att resa, träna, gå långa promenader, busa med djur, kolla på kläder och smink, tv-serier (just nu SKAM (ofc)), och filosofera kring livet över en kaffe (fast hellre ett glas vin eller öl?), ja det mesta helt enkelt! Det hade varit fantastiskt kul (ser att det är fler hbg:are, woop!) att hitta nya bekantskaper! Hör av er så drar vi ihop något skoj! louiseostrenius (at) gmail.com

    Louise 2017-01-09 12:06:59
    Svara
  • ~UMEÅ~
    Mitt namn är Sofia och jag är 25år. Majoriteten av mina vänner har flyttat från stan, både temporärt och permanent främst pga jobb. Jag känner därför att det vore fint att hitta fler vänner här i stan. I september blev jag mamma åt en liten skrutt och är nu föräldraledig. Så du bör inte ha problem att hänga med bebisar för den här bebisen hänger oftast med dit jag går. Om du har barn själv så vore ju det roligt när ingen i min närhet har barn men det är absolut inget krav.

    Jag gillar att baka, snacka feminism, gå långa promenader med podd i öronen, dricka rödvin, dricka kaffe, titta på serier och att sy. Som person är jag rätt lugn tror jag, tycker om att påta på med mitt hemma men jag gillar också att ha vänner på besök. Bokcirkel är något jag i teorin tänker att jag gillar, vi kan väl prova?

    Låter jag intressant? ;) Sofia.t.gustavsson(at)gmail.com

    Sofia 2017-01-09 11:14:15
    Svara
  • LINKÖPING

    Hej! Jag heter Emma och är en tjej på 26 år, 27 om två veckor och jag bor i Linköping. Jag skulle jättegärna vilja hitta en skrivkompis, eftersom jag inte har någon sådan för tillfället, så om det är någon som är intresserad så är det bara att höra av sig. Det spelar ingen roll vilken genre man skriver men det skulle vara trevligt om man skriver, eller vill skriva, just böcker som format. Själv skriver jag gärna YA fantasy och arbetar också som skolbibliotekarie.
    Skicka gärna ett mail till [email protected]. Kram!

    Emma Lind 2017-01-09 10:11:23
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Kristin heter jag och är 24 år. Mitt nyårsmål är att hitta fler vänner (för vänner är ju livet). Söker skrivkompisar och andra kompisar. Älskar att skriva men har kommit av mig helt pga jobb och livet. Vill ha en skrivvän så vi kan tvinga med varandra på skrivdejter och peppa varandra!
    Andra saker jag gärna vill göra med nya vänner: fika, promenera, dricka vin, dansa, bruncha, resa, upptäcka Sthlm (har bara bott här ca 1,5 år) och bara prata. Hoppas vi ses!
    kristin.sodren.sjogren(at)hotmail.com

    Kristin 2017-01-09 10:06:00
    Svara
    • Svar på Kristins kommentar.

      Hej Kristin!

      Jag såg din kommentar på Floras blogg, och tycker vi borde dricka lite vin eller ta en öl! Jag heter Alba, och flyttade till Stockholm i höstas för ett roligt jobb, men lämnade alla mina vänner hemma i Malmö. När jag skulle skriva en kommentar och beskriva mig fick jag lite panik och sa till min bästis, ”hallå, hur ska jag beskriva mig själv för att få en ny vän?”, hon svarade ”Jag hjälper dig!” Och skrev såhär:

      Alba är den roligaste personen jag vet. Hon lagar alltid jättegod mat på vad som än finns i kylskåpet, och är jättebra på att bjuda sina kompisar på mat och vin och häng där hon klappar på oss, vare sig det är för att vi är ovanligt ledsna eller ovanligt glada. Har man läst en bra bok så kan man räkna med att Alba också har läst den och kan prata länge om vilken karaktär man helst skulle vilja bjuda med på fest och vilken karaktär som är mest lik ens senaste tinderragg. Hon är bäst av alla jag känner på att ha två-personers-förfest pga vill alltid leka lekar, dricka öl och hitta på olika roliga uppdrag för kvällen. Det finns ingen som planerar en fest lika bra som Alba. Hon blir riktigt glad när en bubbelflaska poppas och hetsdansar alltid när man spelar Love on top med Beyonce. Vill du göra henne glad så kan du säga i princip vad som helst som rör Brooklyn, golden retrievers eller pasta. Jag är så himla avundsjuk på alla personer i Stockholm som får chansen att hänga med henne när inte jag kan göra det.
      Mvh, Sally

      SÅ! Vill du ta en öl eller ses över lite mat?
      Skriv gärna till mig! [email protected] :)))

      Alba Mogensen 2017-01-09 14:15:28
      Svara
  • GÖTEBORG

    Alla som vill dricka gott vin och äta (mycket) mat, hör av er till mig!
    Du får välja vilken typ av mat (jag gillar allt men mitt hjärta slår lite extra för bufféer) och även bubbel och öl går ner ifall du inte skulle gilla rödvin, hehe.

    ÄLSKAR att resa. Helst flera månader i sträck med ryggsäck! Samlar på länder istället för frimärken. Så vill du prata om resor, skriv!! Älskar det.

    Övrigt: 24 år med 1 sambo och 2 katter. Som person är jag väldigt glad, snäll och omtänksam. Uppvuxen i Småland men flyttade hit för 1,5 år sedan så jag håller fortfarande på att upptäcka Göteborg.
    Jobbar en del kvällar så ifall du kan umgås dagtid så uppskattar jag det till tusen.

    Hoppas vi hörs (och ses)!
    [email protected]

    Isabella 2017-01-09 02:49:22
    Svara
  • ÖSTERSUND Hallå! Jag är en tjej på 24 år som precis har flyttat tillbaka till min hemstad. Men, många kompisar bor inte kvar! Och skulle vara fett att träffa nya härliga personer att hänga med! Uppskattar att ta en lugn promenad lika mycket som att dricka vin och skratta en fredagskväll. Tror livet blir så mycket roligare med fler personer i det. Hör av dig! [email protected]

    Julia 2017-01-09 00:05:16
    Svara
  • Hej där! Jag och några kompisar bor för tillfället i Brighton, in le UK. Vi ska jobba och dansa här i några månader, jag ska även läsa en kurs i kreativt skrivande. Min fråga är om det finns några andra i närheten som vill hänga? Kan vara trevligt med lite svenskar att diskutera kulturkrockar och äventyra/fika med. Hojta isåfall! Vi är 19 soon to be 20 allihopa och är trevliga, (vi spenderar ju tid på denna lilla blogg så det är väl nästan underförstått.)

    Emelie 2017-01-08 23:34:48 http://nouw.com/bright
    Svara
  • — LUND —
    Hejhej, Stina heter jag, 23 år. Pluggar i Lund men vill egentligen bo någonstans där det finns berg & snö, eller åtminstone mer skog.. Vill hitta nytt folk & skriver därför här för att göra det på ett sätt som är lite utanför min comfort zone.. Söker någon som vill laga mat ihop en vanlig vardagskväll (gärna veg), hänga med på en löprunda, till gymmet, eller bara någon att gå runt och snacka med. Är öppen för lite vad som. Vill börja läsa böcker igen, och inte bara kurslitteratur som nu. Stickar ibland & tror jag är ganska lättsam att ha att göra med.
    Släng gärna iväg ett mail till 93stinao(at)gmail.com :)

    Stina 2017-01-08 23:04:27
    Svara
  • MALMEEEE (eller varsom i Skåne)
    Tjolahop tjolahej!! Astrid heter jag och går andra året på samhällslinje i Malmö (men bor på näset en halvtimme därifrån…). Gillar att laga och äta vegetarisk mat i alla dess former, dricka goda havrecappuccinos på café samtidigt som jag avlyssnar nån intressant dialog vid bordet bredvid och att träna (mest yoga, dans(!!!) och lite styrketräning). Såååå sugen på att träffa nya kompisar att fika, prata, skratta träna, gråta och/eller bara vara med. Är en väldigt grubblande och stundvis pessimistisk person, men trots det skrattar jag åt det mesta (OBS! Torr humor). Vill du träffas? Hör av dig på astrid.totte(at)gmail.com så ses vi, kramelikram

    Astrid 2017-01-08 21:26:54
    Svara
    • Svar på Astrids kommentar.

      Sjukt löngesedan inlägget menmen you seem like my kind of person, jag är också en grubblande person som gör yoga, och springer. Jag äter massor av vegetariskt och är på caféer så mycket ekonomin tillåter. Jag går estet, andra året, i Båstad på internat, men på helgerna är jag i Höör (typ) hos min familj. Du verkar asschysst, by the wayy ?

      Ylva 2017-02-02 15:11:42
      Svara
  • STOCKHOLM
    Hello!
    Johanna heter jag och ör 19 år. Jag är till största del uppvuxen i Nora (en liten stad utanför Örebro) men för en månad sen ungefär flyttade jag Stockholm. Här känner jag inte så jättemånga så det vore så kul att lära känna lite fler! Är en snäll och glad (oftast hehe) person som tycker om att laga mat, dansa på klubb, dricka bubbel, läsa böcker och fika i evigheter. Om det är någon du vill kompisdejta så är det bara att höra av sig till [email protected]. Kram!

    Johanna 2017-01-08 21:26:46
    Svara
  • UPPSALA!
    hej hej! heter emelie och är 27 år. söker någon att hitta på roliga saker med – egentligen vad som helst, t.ex, fika, träna, gå på bio, ta en drink, promenera, m.m. m.m. själv är jag bibliotekarie och gillar att läsa och prata om böcker, men älskar också musik, film, kultur, historia – och är absolut öppen för nya intressen! ^_^

    Emelie 2017-01-08 20:57:36
    Svara
  • GÖTEBORG.
    Hejhej! Mitt namn är Olivia och jag är 19 (fyller 20 i juli) och jag har nyligen flyttat till gbg. Jag har en sån MEGA-aptit på livet och vill uppleva allt nununu helst. Men det är lite tråkigt eftersom jag har begränsat med kontakter här (</3). Så därför söker jag någon/några härliga och sköna människor som vill umgås!

    Jag är en ganska enkel person och försöker att inte ta livet på för stort allvar. Utan min livsfilosofi är att njuta så mycket som möjligt av så mycket saker som möjligt. Så jag uppskattar att göra det mesta. Jag gillar att hänga hemma en hel dag och kolla serier, gå ut och dricka drinkar och dansa tills klubben stänger, gå på promenader, träna yoga, läsa böcker, fotografera och så mycket mer.

    Vad DU kan förvänta dig om vi hänger! Många djupa frågor (tycker det är SÅ intressant vad som pågår i andras hjärnor), mycket skratt (det sägs ju att delad glädje är dubbel glädje, så get ready för att höra alla mina fails), någon som är på allt (jag tycker en ska testa -typ- allt minst en gång iallafall, så tackar sällan nej till något) och pepp såklart. Är väldigt peppig av mig så behöver du en egoboost är det mig du ska hänga med haha! Kram<3

    Maila mig på
    oliviakallaste (at) gmail.com

    Olivia 2017-01-08 20:51:27
    Svara
  • UPPSALA!
    Jag heter Emelie, är 27 år och bor i Uppsala. Jag söker någon att hitta på roliga saker med, t.ex. fika, gå på bio, träna, gå ut och ta en drink, etc. etc. Jag provar gärna nya saker, och hittar nya intressen! Jag jobbar som bibliotekarie och tycker mycket om att läsa och prata om böcker. Älskar också musik, kultur, historia, språk….
    Hör gärna av er!

    Emelie 2017-01-08 20:27:28
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Hur underbart som helst att detta finns :) Jag som önskat mig ett ”Tinder för vänner”. Amanda heter jag, är 24-år och pluggar till ingenjör. Jag letar efter fler vän/vänner för lättsamt häng!

    Jag är bland annat intresserad av tv-serier, politik, livet, kärlek, skogen, träning, vetenskap, middagar, konserter, fotografera, konst men framförallt bara snacka skit och skratta på barer :) Äh nu får jag ge mig, skulle kunna lista typ fyra sidor av saker!

    Om du vill ses en sväng på ett glas vin eller dylikt så hör gärna av dig :)

    Man når mig på: amandasmailadress (at) gmail.com

    Amanda 2017-01-08 20:20:19
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hejsan,
    Jenny heter jag och fyller skrämmande snart 21. Jag känner väl att jag kanske mest står och trampar vatten för tillfället. Alla kompisarna har antingen börjat plugga eller också är de ute på äventyr i världens alla hörn. Själv har jag snart haft samma heltidsjobb i 2 år i väntan på att bli antagen till läkarlinjen. Jag skulle verkligen älska att träffa lite nytt trevligt folköver en kaffe eller ett glas rödvin (eller cava kanske). Skulle även uppskatta att kanske bara varva läsandet, de tappra yoga-försöken och körkortsplugget med lite old school brevväxling.

    Om du bor i Sthlm eller kanske bara vill skriva ett par ord maila gärna;
    jempalindqvist(at)gmail.com

    Jenny 2017-01-08 20:19:41
    Svara
  • UPPSALA/BREVVÄN

    Hej finisar!
    Heter Elina, är 18 år och går sista året i gymnasiet. Bor mitt ute i ingenstans men spenderar ändå majoriteten av min tid i Uppsala pga skolan. Jag var i Indien i tre veckor i höstas och sedan dess har det mesta känts lite märkligt. Längtar tillbaka med allt inom mig och är övertygad om att Indien är mitt soul home (flummig term men ni fattar grejen). I och med det här känns mitt liv här i Sverige nästan lite trist just nu och det skulle därför vara fint med lite nya kompisar. Jag tycker om att skriva, läsa, yoga och diskutera. Dessutom gillar jag att plöja tv-serier och dokumentärer och lära mig nya saker. Det skulle vara jättekul att hitta någon att diskutera skrivandet och/eller böcker med, eller varför inte någon att dricka rödvin och titta på SKAM med? Jag vet inte, är pepp på det mesta för tillfället. Om du inte bor i närheten skulle det vara jättefint med en brevvän också. Förlåt för den här röran till en presentation (allt är som sagt lite märkligt just nu, inklusive jag) men om jag verkar det minsta intressant är det bara att mejla till elina.nilss(@)hotmail.com
    kram <3

    elina 2017-01-08 19:52:21
    Svara
  • Hej! Mitt namn är Emma och jag fyller 24 år om en vecka. Jag bor för tillfället i Linköping och läser till bibliotekarie på distans + jobbar lite vid sidan av. Som person är jag lugn och snäll :)). Jag älskar böcker och bibliotek och museum och sånt. Tycker även om att laga mat, träna och sitta på nån bar och ta ett glas och bara prata lite. Maila gärna: emma.andersson834(at)gmail.com så kan vi ses över en fika, lunch, promenad eller liknande, typ vad som helst! Massa kramar!

    Emma 2017-01-08 18:24:24
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej, mitt namn är Sara, jag är 30 år och bor sedan i september i Göteborg. Växte upp i närheten men har sedan efter gymnasiet rest och studerat på andra orter. Nu är jag äntligen tillbaka i stan men tyvärr har alla mina vänner lämnat staden.
    Jag gillar att hitta på saker och söker nya vänner att göra det med. Förra året gick jag i keramikkurs, klätterskola, seglarskola, biodlingskurs och startade ett stickcafe.
    Jag älskar att handarbeta, läsa böcker, kolla på film, vandra, springa, klättra och experimentera i köket. Är också stort fan av fantasy, arkeologi och historia så har sytt en hel del medeltidsklänningar och hängt på
    medeltidsveckan i omgångar.

    Ses gärna för fika, bokklubb, pysselkväll, vinprovning, med mera trevligheter!
    Min mail: sara_kba(at)hotmail.com

    Sara 2017-01-08 18:23:39
    Svara
  • DUBLIN.

    Jenny heter jag och är 21 år gammal. Jag har bott i Dublin i 2 år och jobbar för SEB.
    Hade varit kul att träffa någon på eftermiddagarna (efter jobb) och ta en fika etc.
    Min email är jennysareborn(at)live.se :)

    Jenny 2017-01-08 17:40:17
    Svara
  • SAN FRANSISCO/BAY AREA/USA
    Jag ramlar nästa vecka ner i bay area där jag kommer plugga på distans från Sverige. Drömmer om att sitta på fräna ställen och plugga, gärna med en rolig pluggkompis som man kan fnittra med och prata livet emellanåt liksom. Vill du inte plugga och fnittra kan vi gå o klättra, vandra, dansa, dricka kaffe, spela spel eller vad som helst! Jag är som en tom bok som ska skrivas i, och sidorna ska fyllas med så mycket galna upplevelser att boken får hamna på fin hyllan för att den är så speciell. Vill du vara med så gör vi den här våren fri, galen, dansant med så mycket hångel det bara går. Ålder, kön, och nationalitet spelar inte så stor roll. jenny.lm.carlssonSNABELAgmail.com

    jenny carlsson 2017-01-08 17:11:19
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej,
    Jag heter Nellie och är 22. Har bott i Stockholm hela livet och blivit bekväm med att stanna i den umgängeskrets som jag fått genom skola osv. så jag känner att det är dags att träffa nytt folk nu. Jag jobbar på ett bageri och pluggar kreativt skrivande/ litteraturvetenskap – dvs gillar att läsa och att skriva. Jag är också nybliven vegan och ÄLSKAR mat, tycker verkligen det är minst topp tre i anledningar att leva. Ska väl även tilläggas att när jag inte äter så blir jag lite hängry och otymplig att tampas med. Med det sagt, äter gärna, lagar gärna mat i gäng, dricker gärna vin/öl/fancy drink/kaffe, läser, ser film osv. Har förövrigt som mål att se fler filmer som jag inte sett förr – är en typisk om-tittare (läs: slö-tittare) och vore kul att ha någon att titta och prata film med.
    Om du bor i sthlm så hör gärna av dig så kan vi ses i någon biosalong, soffa eller kök? eller i baren någonstans.
    Kram ( nellie.gummesson (at) hotmail.se )

    Nellie 2017-01-08 16:36:38
    Svara
  • BORLÄNGE
    Hallojsan! Är 20 år och uppvuxen i Dalarna. Jag älskar smink, vegetarisk mat, katter, se serier eller bara dricka ett glas vin!
    Vill lära känna nya härliga människor för kompisdejt eller bara hitta på något skoj med.
    Finns på instagram under hannanygards eller via mail: hannanygards (at) hotmail.com

    Hanna 2017-01-08 16:32:33
    Svara
  • Malmö
    Hej! Behöver fler kompisar. Bor på Värnhem och läser en polkand i Lund, har tappat all studiemotivation men gillar min katt, fina väggfärger, asian fusion (lemongrass<3), billig öl, inomhuspalmer och min pojkvän ibland! Är inte så preppy. Slarvar med maten och är dålig på att svara i tlf men bjuder gärna in till fest och försöker alltid va snäll.
    email: [email protected]

    Julia 2017-01-08 16:29:11
    Svara
  • STOCKHOLM-BOKKLUBB!
    Hej, jag är en 26-årig nyexaminerad gymnasielärare som söker några härliga personer att bilda en bokklubb med. Jag älskar att läsa härliga böcker på svenska eller engelska, klassiker eller okända debutanter, noveller eller tjocka tegelstenar. Jag tänker att boksamtalen inte behöver bli alltför seriösa. Vi möts, snackar om boken vi läst, dricker lite vin eller kaffe o pratar om livet i allmänhet om vi känner att det ger mer än månadens bok. Hör av er :)
    emma.lars (at)hotmail.com

    Emma 2017-01-08 16:24:02
    Svara
  • BERKELEY/SAN FRANSISCO Heluuu :——-) Jeg heter Nadine, er en halvt norsk/engelsk 26 årig jente fra Oslo. Jeg er for tiden på utveksling ved UC Berkeley der jeg tar sosiologifag. Til vanlig studerer jeg pedagogikk ved Universitetet i Oslo. Drømmen min er å kunne forske på kjønn innenfor pedaogikkfaget. Som person er jeg veldg livlig, morsom, spontan, empatisk og nysgjerrig. Vennene mine sier at man kan høre meg på lang avstand siden jeg ler så høyt. Er veldig uhøytidelig og chill. Liker: å skrive skjønnlitterært, lese bøker, spille tennis, bade, se film, dra på utstillinger, ha laaange samtaler om det som er spennende/interessant/gøy/vanskelig og gjøre alt mulig som er gøy. Elsker å bli kjent med nye mennesker. Forstår og kan snakke svensk/dansk/norsk/engelsk. Mail: nadiine991(at)hotmail.com

    Svara
  • BERLÍN
    Hi!
    I’m new in Berlin. I arrived here I month ago and I’m an aupair here. I have 23 years old. I haven’t met almost no-one in here yet so I would like to meet people to go drink a coffee, go to book shops or just hung out.
    [email protected]

    Dora 2017-01-08 15:51:09
    Svara
  • Hej! Det här är så utanför min comfort zone så vet verkligen inte vad jag ska skriva här haha, men jag heter Amanda och är 18 år (fyller 19) och går sista terminen på gymnasiet. Har inte riktigt nån hobby men skulle verkligen tycka det var så kul att träffa lite tjejkompisar i alla åldrar som vill dricka vin eller fika och bara snacka skit och bonda lite! Vi kan hitta på vad som helst (: nås nog lättast över instagram (amandabalck) men annars på mail: Amanda.balk(at)globala.se kram!!

    STOCKHOLM 2017-01-08 15:33:40
    Svara
  • Helsingborg, Skåne, Sverige!
    Julia heter jag och är 22 år gammal. Söker nytt folk att hänga med eller bara prata med då jag vill vidja mina vyer! Har gått igenom både den bästa och värsta hösten i mitt liv och vill bara ändra på allt som känns fel. Tycker om det mesta från serier till långa äventyrs promenader. Både att träna intensivt på vardagarna och festa järnet på helgen. Att prata om allt från hur ugglorna i Harry Potter fungerar till varför kärlek är både det bästa och sämsta som finns. Har planer på att resa till hösten så det är såklart perfekt om det finns någon med lika tankar. Så om det finns någon som är sugen på att ha att göra med mig så skicka ett mejl till [email protected] :)

    Julia 2017-01-08 15:05:30
    Svara
  • ¡BARCELONA!

    Hej, jag heter Anna och är 22 år gammal. Jag har bott i Barcelona i två månader nu och letar efter nya roliga personer att hänga med. Om du också gillar att hitta på saker istället för att dega hemma, hit me! Anna_Luong_94(at)hotmail.com

    Anna Luong 2017-01-08 15:04:15
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Elin och fyller snart 19! går 3:an i gymnasiet, läser estetik och media. Jag gillar att läsa, skriva, snacka skit, bada, å mysa med min hund<3 gillar att prata om stora saker och tänka tsm!! men också om mindre viktiga saker som the kardashians eller hur dåliga killar är:-)
    Vi skulle kunna gå på promenader, prata om böcker, fika, dricka öl, gå på museum lr något helt annat! Vill gärna prova på nya grejer! Är också lite taggad på en BOKKLUBB så om nån e intresserad knsk vi kan starta en?
    hit me up om du vill träffas lr bara prata lite!
    elinfilippamaria(at)gmail.com

    Elin 2017-01-08 15:03:19 http://nouw.com/elinidk
    Svara
  • Hallå!
    Jag heter Lucy, är 18 år gammal och bor i Uppsala. Jag går mitt tredje år på gymnasiet men längtar bort till större och roligare äventyr än denna stad, MEN; tänker att den förmodligen blir lite mer överlevbar med lite nya själar att prata om livet med. Jag gillar annars att dansa (fuldans obs), förtära olika substanser som alkohol och kaffe, diskutera världens alla fuck-ups, skriva och resa! Sen en massa annat också, men lite information måste ju sparas till senare tillfällen. Är i allmänhet väldigt nyfiken som person så feel free att höra av dig om du vill kompisdejta lite, även om du hatar fuldans och ölhäng!
    lucy.nordmark(at)hotmail.com

    UPPSALA 2017-01-08 14:50:33
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Mitt namn är Emma och jag fyller 24 år om en vecka. Jag bor för tillfället i Linköping och läser till bibliotekarie på distans + jobbar lite vid sidan av. Som person är jag lugn och snäll :)). Jag älskar böcker och bibliotek och museum och sånt. Tycker även om att laga mat, träna och sitta på nån bar och ta ett glas och bara prata lite. Maila gärna: emma.andersson834(at)gmail.com så kan vi ses över en fika, lunch, promenad eller liknande, typ vad som helst! Massa kramar!

    Emma 2017-01-08 14:29:45
    Svara
  • MALMÖ (PYSSELKLUBB)
    Hej!
    Jag heter Matilda, är 22 och bor i Malmö sedan i somras tillsammans med sambo och nakenkatt. Eftersom att jag älskar att pyssla men gör det alldeles för lite tänkte jag att en klubb skulle vara världens bästa idé! Vi är sex medlemmar och har vår första träff nästa vecka, då med temat broderi. Varje träff kommer vi försöka ha ett specifikt projekt så att vi kan peppa/lära varandra. Om någon är sugen på att vara med så maila mig! [email protected] (Du får dessutom gärna maila om du bara vill fika, dricka vin, bli springkompisar, starta bokklubb eller ha katt-playdate!)

    Matilda 2017-01-08 14:28:31
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla! Jag heter Fredrika och är 20 år, fyller 21 om ett tag. Just nu studerar jag fri konst på Gerlesborgskolan, mest inriktad på film, skulpturer och textil, men testar på allt. För fyra veckor sedan flyttade jag till en egen lägenhet som jag försöker inreda och känna mig som hemma i, svårt men jag ger det lite tid! Just nu försöker jag lära mig att prioritera rätt och att embracea dagarna mer, speciellt vardagar. Vill se fram emot en vardag lika mycket som jag längtar efter helger, kanske avdramatisera helger lite för att inte känna att de försvinner så snabbt?

    Jag tycker om att hänga med vänner, nya som gamla, dricka bubbel och vin, titta på film, ha middagar mitt i veckan, dansa överallt, gå på bio rio, klättra, upptäcka nya ställen och umgås med personer som stärker varandra, delar med sig och inspirerar. Tänker att jag länkar min instagram ( @fredrikatorn ) för att ge en liten bild av vem jag är. Ser fram emot det här fett mycket, kram !!

    fredrikastockholm(at)yahoo.se

    Fredrika 2017-01-08 13:03:40
    Svara
  • VÄXJÖ/VÄRNAMO
    Halloj! Jag heter Emma och blir snart 19. Jag är inne på mitt sista år på humanistiska programmet med inriktning kultur. Älskar saker som böcker, att skriva, musik (både att lyssna på och spela själv), museumbesök, att teckna, träna och hänga med roligt folk som man kan utbyta tankar med. Skulle nog beskriva mig själv som en glad och pluggig drömmare som efter studenten vill ut i världen. Söker kanske främst en brevvän men om det är någon som bor i krokarna ses jag gärna och tar en fika eller något. Låter detta intressant och du också söker någon att diskutera framtidsplaner och annat med så mejla gärna mig på emma.jonasson98(at)gmail.com. Bamsekram!

    Emma 2017-01-08 12:56:18
    Svara
  • JÖNKÖPING/MALMÖ
    Hejsan! Vilma heter jag och bor mestadels i Sveriges kanske tråkigaste stad och är sugen på att träffa nya människor. Går i tvåan på gymnasiet och älskar musik, konst och mode. Är i Malmö ungefär två gånger i månaden så möjligheten att träffas där finns också. Som sagt älskar jag musik – allt mellan soul, hip hop, cloud rap, rnb, punk och en del välgjord pop. Lyssnar även mycket på äldre musik på min älskade vinylspelare. Kläder och skor är något av de bästa jag vet och är något jag gärna spenderar pengar på! Tycker om att kompishänga och fika men även dricka vin och dansa. Har själv drömmar om att kunna skejta, dj:a och skapa egen musik så om du kan lära mig något av detta är det ett extra plus! Hoppas någon tycker det låter kul, isåfall får du gärna höra av dig på min mejl: [email protected] eller min instagram: vilmanilssonnn
    Ha det bra! Kram <3

    Vilma Nilsson 2017-01-08 12:42:03
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej :) Jag heter Ebba och flyttar tillbaka till Stockholm i februari efter ca 3 år i Skåneland. Jag har hört att jag har en kattpersonlighet: lugn, ärlig och hyfsat smart. OBS är rätt tam och bits inte. Jag söker andra pseudointellektuella med melankoliska anlag och slöare temperament att dissekera böcker, film (älskar animerat) och livet med. Jag trivs på museum, biosalonger, hemmafester (är rätt charmig berusad), bland träd och framför nåt ätbart. Jag fyller 25 år i mars och inte i kattår.

    ebba.smith(at)gmail.com

    Ebba 2017-01-08 12:26:48
    Svara
  • GÖTEBORG
    Lite sen på bollen här men here we go… Hej! Har bott i Gbg i några år nu och mött en del sköna människor, framförallt genom jobbet vilket kan bli en rätt homogen krets (som kanske mest har jobbet gemensamt). Har mitt girl-gang på annan ort, och söker sköna tjejer att hänga med i GBG; ta ett glas/drink spontant en tisdag, laga middagar, gå ut o DANSA, shoppa på stan, plugga tillsammans etc.
    Jag gillar; hudvård, sneakers, rap/rnb (men även mkt annan musik), dansa, mat, träna osv.
    Skriv till mig om det låter intressant! schlooki(at)hotmail.com

    Sara 2017-01-08 12:10:51
    Svara
  • STOCKHOLM

    HEJ! Jag är ganska nyinflyttad i Stockholm, har bott här i ungefär 4 månader tillsammans med min roomie. Jag kommer från hälsingland, är 20, snart fyllda 21 år och vill ha någon/några att hänga med som INTE är min pojkväns kompisar. Jag gillar det mesta som vi härinne verkar gillar, kultur, va kreativ, äta gott, fota, kolla serier OSV. Hola at me om du vill ta en kaffe/öl/ så kan vi kompisdejta!! Kram

    Anna 2017-01-08 12:07:26 http://annaelisabeteliasson.blogspot.com
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag är en person på snart 24 år som trots att jag har en del människor runt omkring mig känner mig väldigt ensam ibland. Till vardags pluggar jag till förskollärare och jobbar på förskola. Bor med min pojkvän och hund i en förort och är ganska nöjd med livet. Skäms absolut inte när jag säger att jag längtar efter Svensson-livet, för det är det jag vill ha just nu. Omständigheter har gjort att jag ibland känner mig som 10 år äldre än mina jämnåriga vänner, vilket ibland kan vara jobbigt, samtidigt som jag ibland är barnslig som en 15-åring. Skulle beskriva mig själv som en hemmatjej, tycker om att strosa runt på långpromenader, gå på museum och sitta på barer och kaféer. Skulle vilja träna mer. Kanske låter dödstrist, kanske inte. linneajohanna.h[at]gmail.com

    Linnea 2017-01-08 11:53:45
    Svara
  • LUND
    Hej allesammans! Clara heter jag, är 31 och håller på att ta mina första skälvande steg ut i frilanslivet där jag (bland annat) kommer att jobba med min ledarskapsblogg Bossbloggen. Hade velat ha någon skrivkompis att hänga med på bibblan eller något fik då och då för att skriva (eller plugga) ”tillsammans men var för sig”. Och fika lite däremellan såklart! Det är ett plus om du med tycker det är kul med att prata om affärsliv, samhällsfrågor och sociala medier men det är verkligen inget måste. Jag gillar att prata högt och lågt om det mesta.

    Så om du vill ha någon att få saker gjorda med under trevliga former är det bara att mejla mig på [email protected].

    Kram /Clara

    Clara, Bossbloggen 2017-01-08 11:50:13 http://www.bossbloggen.se
    Svara
  • BARCELONA
    Hola! Jag lämnade kalla Stockholm för Barcelona ett år sedan och lär fortfarande känna denna fantastiska stad. Gillar att prata om livet, äta god mat (favoriter i stan: El Pachuco & Koku Kitchen), fuldansa till solen går upp, gå på flea markets och skratt. Jobbar med digital produktion och är ibland rätt nördig. Letar efter någon som vill upptäcka stan med mig (och kanske öva lite spanska). Kontakta mig på —> elina.nilsson(at)hyperisland.se. Om du är nyfiken kan du även kolla in min instagram, @elinanilsson. Nos vemos pronto!

    Elina 2017-01-08 10:25:10 https://www.instagram.com/elinanilsson/
    Svara
  • FLORENS/ITALIEN

    Flyttar till Florens nu, ska plugga och läka ett ledset hjärta. Gillar film, musik, ost, livet och prosecco. Maila mig pronto på [email protected]

    Lisen 2017-01-08 07:54:43
    Svara
  • SAN DIEGO
    Hej! Louise heter jag, 23 ar. Jag har bott i San Diego nastan hela mitt liv men ar hel-svensk och vill alltid hitta svenska vanner att hanga med! Kanns som att jag klickar battre med svenskar. Just nu tar jag ett (par) sabbats-ar eftersom jag inte vet vad jag vill plugga vidare med. Men nar jag ska plugga vidare sa blir det nog i sverige eller danmark. Vill helst flytta ifran san diego ett tag, vilket jag vet kanske later konstigt for manga, men jag drommer om nagot annat. Jag tycker om att fika, promenader, lyssna pa musik, och grafisk design.
    Hoppas det finns nagon i san diego/la trakterna som vill hanga! louisemlindstrom(at)gmail.com /// insta: louisemlindstrom
    /kram!

    Louise 2017-01-08 03:33:25
    Svara
  • KÖPENHAMN
    Inte så bra på att läsa instruktioner så mitt förra inlägg hamnade nog i skräpposten :) here I go again:
    Kärleksflykting i cph. 29 gamla år och ny i staden med vänner och allt det där på andra sidan bron. Jag älskar kultur (speciellt litteratur och modern dans), vänner och att bli salongs på fint vin eller billig tuborg. Hatar däremot att åka tåg så skulle vara kul med människor att hänga med i Köpenhamn också. Mail: minaxnim(at)gmail.com

    Mina 2017-01-07 22:57:39
    Svara
  • LUND- även Malmö

    Hejhej! Jag heter Yra och fyller 16 i år. Längtar ihjäl mig till gymnasiet och stör mig på att (nästan) alla är sjukt omogna i min skola. Gillar politik (är feminist och antirasist), att läsa, göra kreativa saker, laga vego-mat, resa och träffa gamla kompisar och nya människor. Tränar på gerdahallen och hade gärna velat ha en till träningskompis, måste dock inte gå på de jobbigaste passen. ;) Ser en hel del på serier också.. Hit me up om du vill ses och prata, gå på loppis/second hand, laga mat, träna eller något annat du känner för!

    yraalice.berg(at)gmail.com

    Yra 2017-01-07 22:23:24
    Svara
  • BREVVÄN SÖKES
    Hejsan! Johanna heter jag, och är en 18åring från Jönköping (heh, vilken standard pick-up line här i etern). Jag pluggar mitt sista år på IB-linjen på ett gymnasium i staden och har således tankarna på den stundande vårterminen, men också livet efter studenten såklart. Älskar böcker, skriverier, musik, mat, finurliga tankar, kul häng med kul folk, träna och att *resa*. Vill ut ut i världen och se saker. Får väl lov att beskriva mig själv som pluggig, men tycker om att diskutera allt mellan himmel och jord. Vore kul med input från lite nya peeps och skulle därför gärna ha en eller två eller flera brevvänner! Från varsomhelst. Låter detta kul och intressant, mejla mig på jannasson[at]gmail.com. Vi hörs, kramis!

    Johanna 2017-01-07 21:50:19
    Svara
  • STOCKHOLM.
    Hej kära vänner! Okej jag vet verkligen inte vad jag ska skriva här. Jag kommer iallafall att flytta till Stockholm i februari efter att ha varit bosatt i Oslo de två senaste åren. Har hängt en del i Stockholm under hösten på grund av lite mindre roliga grejer och såå men känner mig liksom äntligen redo att lösa problemen istället för att springa ifrån dem och hoppas på en nystart i och med den här flytten. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv ärligt talat men alla har vi väl små kriser i livet. Annars kan jag väl säga att jag har en förkärlek för allt kreativt, tycker om ord och bilder och fina melodier, dricker alldeles för mycket kaffe, äter vegetariskt (var vegan i ett år men blev tvungen att börja med lite mejeriprodukter igen </3) och ä l s k a r att resa. Brukar vara rätt lugn och är tyvärr rätt osäker på mig själv men jag jobbar på det okej!! Nu blev det här alldeles för långt känner jag men vill ni veta mer om mig är det bara att skriva en rad eller två! (linda.hou96(at)gmail.com) kan också nås på instagram: @lindaelizabethx (lite självpromo, what else?). kram

    Linda 2017-01-07 21:49:05 http://www.instagram.com/lindaelizabethx
    Svara
  • MALMÖ

    Hejsan! Amanda är mitt namn, jag är 21 år gammal och bor i fantastiska Malmö tillsammans med min pojkvän. Pluggar till socionom i gosiga Lund och lever loppan här nere i Skåne. Tycker om att fotografera allt det vackra jag ser (vilket är lite väl mycket enligt mina nära och kära), se på SKAM och sjunga sjunga sjunga. Vill gärna gå med i en kör nu den här terminen, eller eventuellt nästa. Är för övrigt väldigt pratglad och framåt, gillar att diskutera allt mellan himmel och jord och bara flumma.

    Om du också har partner så hade det varit kul att köra på dubbeldejt :):). Kanske köra lite shuffleboard eller äta middag?

    Min mail är: [email protected].

    Hoppas vi hörs! Allt gott <3

    Amanda 2017-01-07 21:44:36
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Fin grej detta! Heter Madde, är 25 år från Stockholm och pluggar till lärare. Letar en kompis eller två (varför inte ett helt gäng) som är sugen på lättsamt häng nånstans med valfri dryck och mjuka stolar. Tycker om att dansa, skriva, fastna i serier och mysa med katten men är med på det mesta som erbjuds. Var alltför längesen jag var ute och klubbade och önskar att jag läste mer (än kurslitteratur :))) och gick på fler konserter. Vill en bli brevvän så är jag med på det också, hur fint liksom?? Skriv en rad så hörs vi! madeleinefransson0(at)gmail.com
    Hadeeee!

    Madde 2017-01-07 20:46:03
    Svara
  • MALMÖ
    noraflygt(at)gmail.com

    hej hej!
    nora heter jag, är 15 år (snart 16) och bor i malmö. gillar att skriva och lyssna på hellström och maggio. älskar feminism och är grundare och ordförande gör feminism för unga (om någon är intresserad så finns mer info om det på fb och insta). behöver nya vänner som vill göra skojiga (och gärna spontana) saker.
    pls skicka iväg ett mejl så blir jag glad, kram<33

    Nora 2017-01-07 19:57:33 http://instagram.com/noraflygt
    Svara
  • HELSINGFORS
    Hejsan alla, Jenny heter jag och är 21 år gammal. Jag bor i Helsingfors (Finland) där jag studerar. De närmsta månaderna kommer all tid gå till att skriva på slutarbetet så det jag söker är helt enkelt lite kompishäng mellan allt skrivande. Jag gillar att dricka kaffe, är allför besatt av tv-serier (just nu Skam såklart!), läser en massa böcker och går gärna långa promenader. Sådana här presentationer är alltid lika svåra att skriva, men om du blev intresserad skicka iväg ett mejl till: jenny.hoffstrom[at]hotmail.com
    En dröm hade ju varit att starta en bokklubb också (blir alltid lite avis på Floras bokklubbsmöten för det verkar så mysigt).

    Jenny 2017-01-07 19:45:57
    Svara
  • MALMÖ
    noraflygt(at)gmail.com
    insta: @noraflygt

    hej hej, nora heter jag. är 15 år (snart 16) och bor i malmö, gillar att skriva och lyssna på hellström och maggio, älskar feminism och är grundare och ordförande för feminism för unga.
    pls skicka iväg ett mail (för då blir jag glad). kram!!
    //n

    Nora 2017-01-07 19:33:26 http://instagram.com/noraflygt
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej cutiepies! Jag heter Frida och är 21 år, och är sedan 2,5 år inflyttad till Stockholm. Flyttade hit för att plugga, blev blixtkär i en kille i min klass och därför så har min upplevelse av Stockholm varit mer ”vår” än ”min”. Saknar att ha egna vänner som inte är hans sedan innan eller gemensamma pluggkompisar, för få grejer ger en ju så mycket styrka och glädje i livet som häng med tjejkompisar.

    Jag gillar det mesta! Springer (både på löpband till åttiotalshits och längs med brunnsviken med en podcast i lurarna), älskarrr att laga mat, att äta ute och att dricka vin på barer eller på lummiga uteplatser. Gillar gå på bio, promenera, resa, förfesta och att lära mig nya saker. Bland annat så fick jag en sushikanon i min paketkalender som jag är SJUKT sugen på att lära mig använda. Och så gillar jag att lära känna nya människor!

    Om nån vill ses över ett glas vin eller en kopp kaffe, eller bara vill snacka mer över mail, så hör gärna av dig!

    [email protected]

    Frida 2017-01-07 19:12:01
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Mitt namn är Rebecca och i höstas flyttade jag till Stockholm från Örebro! Jag är 20 år, fyller 21 i maj. Jag bor tillsammans med min flickvän i en liten lägenhet och jobbar för närvarande på café. Jag söker nya vänner att hänga med här i Stockholm, då i princip alla mina vänner bor kvar i Örebro, som gärna har samma intressen som mig! Några av mina intressen är att dansa, både på klubb och på scen, kläder, att skriva, gå på museum, spelningar, dricka bubbel, fika och ha middagar! Som person är jag snäll och rolig(som de flesta!), påhittig, självständig och tycker mycket om sällskap. Låter jag intressant så får du gärna höra av dig! Lovar att jag är kul att ha som kompis!
    Hör av dig till:
    [email protected]
    <3Kram!<3

    (Hehe råkade glömma min mail i min förra kommentar så skrev en ny!)

    Rebecca 2017-01-07 18:40:03
    Svara
  • Hej! Mitt namn är Rebecca och i höstas flyttade jag till Stockholm från Örebro! Jag är 20 år, fyller 21 i maj. Jag bor tillsammans med min flickvän i en liten lägenhet och jobbar för närvarande på café. Jag söker nya vänner att hänga med här i Stockholm, då i princip alla mina vänner bor kvar i Örebro, som gärna har samma intressen som mig! Några av mina intressen är att dansa, både på klubb och på scen, kläder, att skriva, gå på museum, spelningar, dricka bubbel, fika och ha middagar! Som person är jag snäll och rolig(som de flesta!), påhittig, självständig och tycker mycket om sällskap. Låter jag intressant så får du gärna höra av dig! Lovar att jag är kul att ha som kompis
    <3Kram!<3

    Rebecca 2017-01-07 18:32:45
    Svara
    • Svar på Rebeccas kommentar.

      Hej! Mitt namn är Rebecca och i höstas flyttade jag till Stockholm från Örebro! Jag är 20 år, fyller 21 i maj. Jag bor tillsammans med min flickvän i en liten lägenhet och jobbar för närvarande på café. Jag söker nya vänner att hänga med här i Stockholm som gärna har samma intressen som mig! Några av mina intressen är att dansa, både på klubb och på scen, kläder, att skriva, gå på museum, spelningar, dricka bubbel, fika och ha middagar! Som person är jag snäll och rolig(som de flesta!), påhittig, självständig och tycker mycket om sällskap. Låter jag intressant så får du gärna höra av dig! Lovar att jag är kul att ha som kompis
      rebeccahelland(at)gmail.com
      <3Kram!<3

      Rebecca 2017-01-07 18:34:13
      Svara
  • TOKYO/YOKOHAMA

    hei! ingvild (24) flytter til japan for 2:de gang og vil gjerne kompisdejta noen som liker kaffe, øl, litteratur, pedagogik, träning, yoga, skogen, havet, hunder etc. ingvild.uo(a)gmail.com

    Ingvild 2017-01-07 18:25:39
    Svara
  • Äsch, glömde så klart att skriva at i mejladressen. Nåväl, nytt försök:
    STOCKHOLM
    Hej! Kristin heter jag och är 24 år. Mitt nyårsmål är att hitta fler vänner (för vänner är ju livet). Söker skrivkompisar och andra kompisar. Älskar att skriva men har kommit av mig helt pga jobb och livet. Vill ha en skrivvän så vi kan tvinga med varandra på skrivdejter och peppa varandra!
    Andra saker jag gärna vill göra med nya vänner: fika, promenera, dricka vin, dansa, bruncha, resa, upptäcka Sthlm (har bara bott här ca 1,5 år) och bara prata. Hoppas vi ses!
    kristin.sodren-sjogrenathotmail.com

    Kristin 2017-01-07 18:23:28
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Kristin heter jag och är 24 år. Mitt nyårsmål är att hitta fler vänner (för vänner är ju livet). Söker skrivkompisar och andra kompisar. Älskar att skriva men har kommit av mig helt pga jobb och livet. Vill ha en skrivvän så vi kan tvinga med varandra på skrivdejter och peppa varandra!
    Andra saker jag gärna vill göra med nya vänner: fika, promenera, dricka vin, dansa, bruncha, resa, upptäcka Sthlm (har bara bott här ca 1,5 år) och bara prata. Hoppas vi ses!
    [email protected]

    Kristin 2017-01-07 18:16:19
    Svara
  • OSLO
    Hej!
    Mitt namn är Sofia och jag är 19 år. Jag är en livstörstig tjej som precis lämnat min lilla hemstad i Värmland för att smaka på livet i Oslo. Jag jobbar som barista och på fritiden gillar jag att umgås med vänner, dricka vin, teckna, fota och har i princip alltid musik i öronen. Drömmer om att tågluffa i Europa tillsammans med härliga människor och kanske bosätta mig i London. Jag vill uppleva och äventyra, så om du vill skapa värdefulla minnen och lära känna mig så får du väldigt gärna skriva till [email protected]

    Kram

    Sofia 2017-01-07 18:08:09
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej alla fina! Mitt namn är Evelin, för 4a dagar sedan blev jag 23 år. Studerar tredje året på Dietistprogrammet på Sahlgrenska. Jag kommer från Malmö så jag har en skön skånsk dialekt. Bor mitt i stan men även det kan vara ensamt. Jag vill ha härliga vänner, där vi kan prata om allt eller kanske ingenting utan bara va.. Jag kör en hel del spinning, älskar matlagning och mat dock är jag ingen mästare i köket, men jag är grym på att öppna vinflaskor eller varför inte sätta sig med ett glas prosecco? Just nu nördar jag dock SKAM. Förutom det älskar jag att resa, ta foton eller bara strosa på en liten mysig gata, kaffe älskar jag också! Hör av dig.
    Instagram: Evelin.niicole
    Mail: Evelin.procivitas(A)live.se

    Evelin 2017-01-07 17:28:17
    Svara
  • STOCKHOLM!!
    Hej! Jag heter Felicia och jag är en 20 årig västkustare som flyttade till Stockholm för lite över 3 år sedan. Under gymnasietiden pluggade jag musik, det senaste halvåret har jag pluggat konstvetenskap på SH och till våren ska jag bl.a plugga japanska på distans, resa en kortis till Sydafrika och försöka ha så roligt som jag bara kan!! Jag älskar musik, konst, vegomat, mina växter och att umgås med fantastiska människor. Som många här skriver så är det mycket som förändras när man slutar gymnasiet, så många som bara försvinner!! Skulle älska att hitta folk att bruncha med, dansa med och att klia på rygga när den är ledsen. Tänk om vi är menade för varandra!! Låter jag ens lite kul så hör av er till min mail andrea97felicia(at)hotmail.com
    HA DET

    Felicia Norén 2017-01-07 16:35:54
    Svara
  • GÖTEBORG.
    Hejhej mitt namn är Olivia och jag har nyligen flyttat till Gbg för att hitta på något nytt och utmana mig själv! Jag är 19 år (fyller 20 i juli) och letar efter härliga, öppensinnade och sköna människor att hänga med. Jag har en mega-aptit på livet och känner att jag vill göra alltalltallt NU. Men med begränsade kontakter i gbg blir det lite ensamt. Jag är verkligen en person som uppskattar det mesta i livet, gillar att gå på promenader, träna yoga, läsa böcker, dansa tills klubben stänger, testa restauranger och så mycket mer såklart. Jag är en ganska enkel person och försöker att inte ta livet så allvarligt, utan försöker njuta så mycket som möjligt av så mycket saker som möjligt.

    Om man vill hänga med mig kan man förvänta sig: djupa frågor (tycker det är JÄTTEintressant att veta vad som pågår i andras hjärnor), många roliga och pinsamma historier (delad glädje är dubbel glädje sägs det, så get ready för att höra alla mina fails), någon som är på ALLT (tycker en ska testa typ allt minst en gång iallafall) och en peppig vän.

    Vill verkligen uppleva allt tills jag känner att Göteborg är -min stad- och vore fantastisk att få göra det med någon/några andra. Kram på er!
    oliviakallaste(at)gmail.com

    Olivia 2017-01-07 16:29:25
    Svara
  • GÖTEBORG
    !!!! Behöver verkligen det här, e fett nervös för jag flyttar till Göteborg om EN VECKA och känner mest min kille som bor där. Är så himla van att ha ett gäng av underbara tjejer i mitt liv och vill gärna fortsätta med det. Det här tänker jag att gäng gör: Spexar, myser, pratar. Gärna i kombination med vin o mat. Eftersom jag är ny i stan vill jag också upptäcka vilka som e dom bästa caféerna och barerna, butiker och klubbar. Gillar teater, skriva, läsa, dansa, bada – återigen gärna i kombination med vin o mat. Är 22 och kräfta, skyller många av mina dåliga sidor på mitt stjärntecken i övrigt är jag relativt rimlig. skriv till mig om du vill bli min vän OBS inga krav att vi ska bli vänner men det kan vara kul att testa? [email protected]

    Lisa 2017-01-07 16:21:13
    Svara
  • KØBENHAVN
    Hej alla coola, jag heter Thea, är 19 år och bor i glimrende København! Flyttade hit i september 2016 och bor sedan några månader i ett kollektiv med tre roliga och smarta kompisar<3 Jag jobbar som assistent åt en stylist men ska snart påbörja en praktik hos ett showroom i byen :)
    Saker jag gillar och brukar göra: dricka öl och dansa, upptäcka KBH, laga veggomat, snacka feminism, gå på promenader osvosv. Jag är för övrigt så jävla pepp på kommande våren och sommaren, livet i allmänhet! Så, bor du KBH/Malmö eller nära och är taggad på att hänga med en härlig tjej och kanske lära känna tre andra fantastiska individer på köpet, släng iväg ett mail vettja! Det blir kul! Min mail är thea.nelander(a)mail.com

    KRAMIS

    Thea 2017-01-07 16:03:41
    Svara
  • NEW YORK
    ~~~~~~~~
    Hej! Jag (Emma, snart 22) flyttar till New York i Mars för att ha 10 veckors praktik och då vill jag gärna ha en ny kompis att hänga med. Jag pluggar grafisk design och tycker om att gå på museum, laga/äta mat, måla, pyssla med växter, shoppa, dansa, leva lajf. Hör av dig på emmaljungberg(at)live.se om du vill bli min New York-kompis!

    Emma Ljungberg 2017-01-07 15:17:55
    Svara
  • MALMÖ
    Hej, jag heter Marina och är 20. Kommer ursprungligen från Göteborg men har under ett och ett halvt års tid bott här nere i metropolen Skurup där jag gått på folkis och pluggat upp mina gymnasiebetyg. Nu är jag äntligen klar och har tagit steget till Malmö. Är nyinflyttad, rädd och hänger mest bara med min kille i brist på en större umgängekrets. Tycker alla ni här verkar så himla mysiga och skulle jättegärna träffa någon för o ta en fika för o se om vi klickar. Är även himla pepp på att starta en bokklubb då jag älskar att läsa och vill försöka upprätthålla det under året. Annars jobbar jag för tillfället som vårdbiträde men hoppas börja plugga igen till hösten. Tycker om att skriva (men har himla svårt att få någon struktur på det), smink och hudvård, litteratur och foto. Går gärna ut och dansar eller tar långa promenader och skulle älska att hitta någon liksinnad som delade mina intressen. Kram! Hoppas ni hör av er! Ni når mig på djudjamarina(at)hotmail.com och finns även på ig under marinadjudja där jag accepterar i princip alla och ni gärna får snoka lite!

    Marina 2017-01-07 14:39:39
    Svara
  • MALMÖ
    Hej jag heter Linda-Maria och är 38 år. Är ganska ny i stan och känner inte så många. Sjunger ett i band och skriver musik. Men nu bor ju då resten av bandet i Sthlm så tyvärr blir det inte lika ofta längre.Surfar!!! Det är ju så sjukt bra att bo i Malmö då. Drar iväg längs med Skånes kuster så ofta det går. Annars så läser jag, kollar film, skriver och stickar raggsockor. Springer gör jag en hel del också och rider. Har en hund. Jag vill gärna träffa fler folk som gillar att hitta på lite olika saker. Behöver inte vara ngt av ovannämnda såklart. Jag är hänger på det mesta. Skriv ett mail om du vill ses, så styr vi upp ngt.
    /L-M

    lmdavidsson(at)gmail.com

    Linda-Maria 2017-01-07 14:22:17
    Svara
  • STOCKHOLM
    Elin heter jag, 22 fyller snart 23 år. Bor i Älvjsö söder om stockholm. Till vardags jobbar jag på SJ, så reser oftast var och varannan dag. Då många av mina kompisar har flyttat utomlands/börjat plugga på annan ort vill jag utöka min umgängeskrets och träffa lite nytt härligt folk. Är öppen för att göra det mesta- äta mat, fika, gå på museum, dricka vin, svettas på ett dansgolv mm. Skulle vara kul att hitta någon som tycker om att resa också!
    Men är verkligen superpepp på att träffa nytt folk så hojta till om ni vill ses!!
    /Elin
    ebran94(at)gmail.com

    Elin 2017-01-07 13:49:04
    Svara
  • LUND/BREVVÄN FRÅN VARSOMHELST
    Hej!
    Jag heter Signe och är en sextonåring som går första året på samhällslinjen. Jag tycker mycket om att läsa och prata om böcker, sitta länge och prata på caféer, skriva brev, diskutera hur vi ska rädda världen och hundar!! Jag gillar också att träna, godis och att se på filmer och dokumentärer. Tycker om alla djur och vegomat! Om du känner att vi har något gemensamt, eller kanske inget alls, hör av dig! Söker också brevvänner så att du bor nära är inget krav!! Maila mig så vi kan prata mer!! signerlandsson(at)gmail.com

    Signe 2017-01-07 13:25:27
    Svara
  • HELSINGBORG
    Hej, Jenny(aka Jempa) heter jag. Har bott och pluggat i Helsingborg i ett halvår nu (från Stockholm).
    Tycker om att: Träna, äta och laga mat, kläder, läsa böcker och hitta på roliga saker.
    Skulle vara kul att lära känna fler kompisar i Hbg som man kan fika/ promenera/ hänga med.
    Skriv till mig vettja: jenny.e.molin(at)gmail.com

    Jenny 2017-01-07 13:13:24
    Svara
  • STHLM
    En kompis sa till mig häromdagen att det är så himla kul att sammanföra nya och gamla vänner och vet ni vad, det är kul! Så därför tänker jag skriva.

    En 2017-dröm är ju att starta en klubb (läs: vinkvällar mitt i veckan) och prata strunt med likasinnade, tänker allt från himmel till jord, val av strumpor, böcker, drittsekkar, feminism och goda vegetariska recept.

    Okej! Jag då, är soon to be 21, heter Johanna. Ä l s k a r kultur i alla dess former, dvs. typ gå på gratis spelningar, museum, vernissage och titta på fina byggnader. Listan kan göras lång. Är dessutom bra på att hitta event (tror jag)

    Lever studentlivet och pluggar mkv på dagarna. Så en pluggfika är ju fin fint det med.

    Vore sååå himla skoj med lite mail,
    johannanilsn(at)gmail.com

    (Flora, himla fint inlägg detta!)

    Johanna 2017-01-07 12:37:15
    Svara
  • LULEÅ

    Hej alla coola :-) är en rätt så härlig person som söker folk i min stad som jag verkligen KLICKAR med. Är rätt så pratig, gillar att skratta och uppskattar ett bra häng typ. Vill du dricka öl/te/smoothies och snacka skit???
    maila på Isabelle.93(at)live.se

    Isabelle 2017-01-07 12:34:11
    Svara
  • GÖTEBORG/HALMSTAD

    Hallå hej! Jag heter Josefi, utan något himla n på slutet (viktigt, viktigt när cirka varenda ny person man möter verkar tro att man glömt det!) Jag är en glad och babblig tjej på 22 år. Jag älskar brittisk indie, popcorn, vinylskivor och kjolar – bara för att nämna lite av vad som utmärker mig!

    Från mitten på januari och fram till mitten på februari kommer jag att vara ute på praktik i Göteborg. Kommer att bo hos min brorsa i Halmstad under tiden, men spendera mestadels av tiden i Göteborg, såklart. Hade därför varit kul att kanske passa på att utnyttja denna perioden till att få hänga med någon eller några härliga om kvällarna/helgerna! Jag är öppen för allt ifrån att ta en öl efter praktiken, att gå på konsert, kolla någon härlig utställning på museum eller bara ta en promenad och snacka järnet. Ifall detta är i Halmstad eller Göteborg spelar ingen roll. Så maila mig, då blir jag glad! :)

    Josefi(at)hotmail.se

    Josefi 2017-01-07 12:17:41 http://brickroad.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hallå! Sandra heter jag. För tillfället 23 år gammal (24 om mindre än en vecka woop woop). Håller på att utbilda mig till förskollärare och har något år kvar innan jag är klar. Har planer på att göra 2017 till ett riktigt härligt kompisår och vill gärna utöka min umgängeskrets. Är öppen för att göra det mesta – äta god mat, promenera, ta en kaffe eller varför inte ett glas vin, se en film hemma eller på bio, gå på museum/utställningar/konserter eller helt enkelt bara hänga. Kan även nämna att jag är mycket språkintresserad och drömmer om att resa lite här och var. Har pluggat spanska ett gäng år, gått en kurs i teckenspråk och precis börjat lära mig några ord på italienska tack vare Duolingo.

    Btw, lyssnar du också på Kehlani? Den 11 mars kommer hon till Sthlm och jag är sjukt sugen på att gå! Kanske du med?
    Oavsett vilket – låter det som att vi skulle klicka? Släng iväg ett mail vettja :)
    sandraejansson93(at)gmail.com

    Sandra 2017-01-07 11:36:13
    Svara
  • STOCKHOLM (aspudden för å vara väldigt exakt)

    HEJ! Jag är en soon to be 25årig fröken som flyttade till Stockholm för tre år sen. Har under en termin av dessa tre år bott i Polen och längtar ganska ofta tillbaka dit. Med det sagt är jag alltså en lite rastlös själ som ofta tröttnar på grejer? Just nu har jag tröttnat på Stockholm. I nuläget fyller jag ut min tid med att läsa, rita, ibland sy, vika origamifigurer, dricka vin. Ni vet sånt man gör för att det är kul men också för att man inte ska tänka på att man är sjukt uttråkad. Är det nån som vill bli min kompis? Det här gillar jag: gå promenader (om nån tvingar med mig ut), prata om djur och/ klappa djur, simma (om nån vill göra det är jag game), dricka öl, dricka vin, snusa snus, läsa böcker. Finns de nån kul person där ute får ni gärna höra av er till mig på –> [email protected] <– obs kan vara lite blyg i början men sen blir jag hella fun lovar!

    Julia 2017-01-07 11:30:36
    Svara
  • LINKÖPING – RESEKOMPIS
    Halloj! Julia heter jag, 19 år och lite vilsen i livet. Kämpar med högskoleprovet för att komma in på psykologprogrammet, vilket kan vara lite tungt. Därför är jag supersugen på att flytta och jobba i något annat land i vår/sommar och kanske längre! Jag gillar att ta en öl/ett glas vin, snacka/kolla film, feminism, spela sällskapsspel, träna, ha picnik, gå prommenader, ba hänga, dansa hela natten, musik o allt där emellan! Jag känner att jag behöver lite pepp och förnyelse i livet, och det skulle vara så himla roligt att dela en sådan upplevelse med någon! Dessutom är det lite småläskigt att åka helt själv :P. Är du också sugen på något liknande? Eller bor du redan någonstans där du kan tipsa om att åka till?? Alla länder är för mig intressanta att åka till och är därmed öppen för förslag! Du är varmt välkommen att höra av dig till: juliagustawsson at gmail.com
    KRAM!

    Julia 2017-01-07 11:20:55
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej!
    Elin heter jag, jag är en snart 22 år gammal tjej som flyttade till Göteborg i augusti för att plugga till Arkitekt. Jag trivs jättebra med utbildningen och kompisarna jag fått där, men upplever att det är svårt att hitta nya vänner utanför skolan och det blir lite utav en sluten bubbla. Det skulle vara underbart att hitta nya fina människor att umgås med i stan!

    Jag känner fortfarande inte Göteborg utan och innan, och skulle gärna bara strosa runt på gatorna och utforska/lära känna stan bättre. Tycker mycket om att mysa i alla dess former och skulle älska att sätta igång projekt som: Prova alla kaféer i stan och sen bli stammis på favoriten! Eller bara ses över ett glas vin/öl, alternativt hänga hemma och laga mat tillsammans. Som person är jag lugn och omtänksam, kreativ och tycker om att illustrera, älskar kaffe, att läsa, och att prata. Att ha allvarliga samtal varvat med skrattanfall!

    Hör gärna av dig, så bokar vi in en kompisdejt!
    mail: e.c.holm(at)telia.com
    Kram Elin

    Elin 2017-01-07 11:18:51
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Jag heter Emilia, är 24 år och flyttar till Göteborg om 2 veckor för att jobba. Gillar musik, löpning, böcker, havet, laga mat, baka bröd och promenader.

    Jag vill hitta på kul saker i min nya hemstad – bokklubb, gå på konserter, ta en långpromenad, upptäcka nya platser, laga mat tillsammans, hitta nya löparrundor. Låter det intressant, hör av dig till emljungkvist(at)gmail.com

    Emilia 2017-01-07 10:45:20
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hejsan! Mitt namn är Alexandra. Jag 20 år gammal och nyinflyttad i Stockholm för att plugga. Att plugga är förövrigt något som jag gillar, liksom att resa och lära mig språk. Första dejten borde vara runt nåt ätbart, så att inte hungriga jag kommer fram och bits hehe… Annars är jag med på det mesta, inom ramarna för min studentbudget förstås! Ska jag vara kräsen, så föredrar jag ställen där muntlig kommunikation är möjlig (läs; promenad, café, hemmahäng etc., EJ volymmässigt överdimensionerad nattklubb). Om du tål, eller till och med skrattar åt mina alternativa formuleringar, tror jag att vi kan trivas tillsammans. Skicka en rad eller fler (n är ett reellt tal större än 0) , till alexandra.wide(at)gmail.com (korrespondens med ovan nämnda mailadress kan innehålla spår av Monty Python-referenser)

    Alexandra 2017-01-07 10:42:08
    Svara
  • MALMÖ
    Hej! Jag heter Matilda, är snart 25, bor i Malmö, jobbar för tillfället i Stockholm under två månader och kommer ursprungligen från Nyköping. Jag har precis tagit examen i medie-och kommunikationsvetenskap och väntar nu på att se vad som ska komma härnäst. Jag gillar musik, böcker (älskar böcker), serier, dricka vin, skriva (trotts att jag inte vågar visa någon det jag skriver), dansa (helst till svenska pop) med glitter i ansiktet, gå på loppis osv. Jag söker någon att göra allt sånt där som är kul med! Kanske fika? Laga mat? Starta bokklubb?

    matilda.wahlne(at)outlook.com

    Matilda 2017-01-07 10:22:15
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej hopp!
    21 årig tjej som söker någon att hänga med. Jag är en sådan person som gärna skulle vilja vara en mästerkock i köket men sällan orkar att laga mat. Som skulle vilja bo i en inomhusdjungel men knappt kan hålla liv i en kaktus. Behöver mer pepp i livet. Älskar böcker, film och chips. Är galet kär i min hund. Vill du fika, promenera, gå på bio eller bara hänga? Hör av dig.
    /Emelie – emelietak(at)gmail.com

    Emelie 2017-01-07 09:57:13 https://www.instagram.com/em.tak/
    Svara
  • UPPSALA
    Alltså Gud vad positivt överraskad jag blev när jag såg hur många härliga uppsalabor som kommenterat!!! Tänker att varför inte maximera allas chans att få nya vänner med att typ ses allihopa en gång? Jag kan göra en chatt på Facebook eller så.

    Min mail är noreahammarin(at)hotmail.com, så ni kan ju skicka iväg ett meddelande där eller kommentera med ert namn här om ni är intresserade! Eller om ni bara vill maila om annat så går ju det precis lika bra. Norea heter jag i alla fall, är en snart 20-årig och förvirrad själ som pluggar historia just nu. Kommer härifrån men mina gamla vänner vill typ aldrig ses? Plus de jobbar jämt, går ej på nationer osv. Vore kul att hitta nytt folk att hänga med i vilket fall som helst!! Vi kanske kan fika, dricka billig öl på nation, ha vinkvällar?

    Norea 2017-01-07 09:04:25
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Jag heter Emilia, är 24 år och flyttar till Göteborg om 2 veckor för att jobba. Gillar musik, löpning, böcker, havet, laga mat, baka bröd och promenader.

    Jag vill hitta på kul saker i min nya hemstad – bokklubb, gå på konserter, ta en långpromenad, upptäcka nya platser, laga mat tillsammans, hitta nya löparrundor. Låter det intressant, maila då på emljungkvist(at)gmail.com

    Emilia 2017-01-07 08:58:45
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!!
    Jag heter Fideli. Jag är sexton, snart sjutton, år och är nyinflyttad till Stockholm. Flyttade hit själv från Örebro för att börja singer&songwriting på gymnasiet. Nu bor jag tillsammans med min storasyster i en lägenhet och jag stormtrivs. Det enda som fattas är vänner :/ Jag gillar musik (väldigt olika genrer, men Ed Sheeran är någon som inte sviker mig), kolla på serier (SKAM!!!!!!!!!), promenader, resor, regn och att laga (vego)mat. Älskar secondhand och att ta bilder i vardagen, och letar väl mer eller mindre efter någon som inte suckar när en ber snällt att inte röra den fina konsten på kaffeskummet innan en knäppt en bild haha. Tveka inte på att höra av dig (även om du ej bor i Stockholm)!! Fideliwalll(at)gmail.com
    Vi hörs :’)

    Fideli 2017-01-07 03:20:35
    Svara
  • LOS ANGELES
    Hej!
    Jag heter Nicolina, ar 19 ar, pluggar konst, promenerar, kollar reality serier och skriver pa amerikanskt tangentbord. Forutom att plugga konst gillar jag att teckna och mala bade digitalt och icke digitalt och jag alskar att prata konsthistoria (framst renassans till romantik). Jag bor i West Hollywood med min megaharliga, supersnygga pojkvan Aubrey som ar varldens mysigaste person, vi gillar att ata mat och ga pa bio. Som jag namnde alskar jag att promenera, en sjukt underskattad aktivitet. Jag gillar museum och fikor ocksa. Kanye West ar pa riktigt min storsta inspiration och jag ser the Kardashian West’s som en del av min familj aven fast de inte vet om att jag finns. Jag har just nu cirka noll tjejkompisar och det hade varit mysigt att lara kana nagon som bryr sig om reality serier och ansiktsmasker och sant lika mycket som jag gor! Om du vill ta en promme eller ata en bulle med mig ar det fritt fram att hora av dig! Kontakta mig via mail eller instagram dar jag hanger mesta dels av tiden. ( nico at artsbynico.com eller at nicolinaojala )

    Nicolina 2017-01-07 01:46:27
    Svara
  • BORDEAUX

    Hej! Jag heter Elin, är 23 år och pluggar vanligtvis i Lund. Nu har jag dock precis åkt på utbyte till Bordeaux, och hade varit superkul att träffa någon här (kanske inte så stor chans men en kan ju alltid testa)! Jag gillar svensk indiepop, att sjunga i kör, dricka vin och fika och allt sånt!

    Skriv till
    hermansson.elin (at) live.se

    Elin 2017-01-07 01:18:30
    Svara
  • Hej på er! Jag heter Amanda, är 23, pluggar genus och ska läsa litteraturvetenskap under våren. Gillar hundar, film, livemusik samt bakar alldeles för ofta. Vore fint att hitta nya kompisar att prata om Skam, könsroller eller kärleksbekymmer (är kanske lite väl insatt i alla dessa) med över en öl eller fika . Är supersingel så att ha någon att gå ut att dansa med vore också rätt grymt!
    Finnes här –> adaggertnilsson (at) gmail.com

    KARLSTAD 2017-01-07 01:08:16
    Svara
  • UPPSALA. Det känns som att man måste kommentera här när Flora skapat ett så fantastiskt forum & vem vill inte ha fler kompisar? Jag heter Hanna oh fyller 19 på söndag. Förra året var jag på utbyte i Frankrike och går nu sista året på gymnasiet. Jag känner mig lite ur rytm och kanske lite småtrött på att alla rutiner är precis som innan och blabla. Nästa år har jag ingen aning om vad som händer. Kanske att jag backpackar, kanske att jag börjar plugga energi och miljö i LUND. Jag gillar rödvin, att läsa, att resa/plugga språk, jag har oftast lätt att se det roliga i det mesta. Kan gå med på en liten tour i STOCKHOLM om någon vill visa mig favvokaféet/favvobaren, bästa promenadsträckan eller annat. Hanna Sjöstedt Eriksson på Facebook eller hannasjer(at)gmail.com

    Hanna 2017-01-07 00:49:53
    Svara
  • Tjofräs! Louise, 19 barre och jag vet inte riktigt ifall jag ska hänga här nu eller om jag håller tummen för att det dyker upp en till sån här fantastisk tråd om några månader men aja, let’s give it a try. I Maj tar jag studenten från mitt gymnasium här i Göteborg. Jag har då en dröm om att fly iväg till nord-Norge någonstans vid Lofoten. Jag har ett intresse för surf (både våg och wind)/skate/klättring/segling/politik(ungt engagemang) och vill alltså bosätta mig någonstans på Lofoten, typ Svolvaer och jobba/leva lajf. Just nu känner jag absolut ingen i Lofoten eller över Tønsberg men vill verkligen hitta någon att få greppa tag om, åtminstone lite grann, kanske en ledtråd om var jag ska gå tillväga. Eller någon som har varit i liknande situation! Eller rent utav delar samma intresse och hänger i Göteborgs-trakterna fram till Maj! Men skicka supergärna iväg ett mail ifall något låter minsta intressant, puss å kram skumbanan.

    Mail: waldenbylouise at gmail.com
    PS: Flora, Waldenby Louise, not walden by louise heheh<333

    LOFOTEN/GÖTEBORG 2017-01-07 00:16:44 http://nouw.com/louisew
    Svara
  • PARIS- vänner & bokklubb

    hoho Kajsa heter jag och är i behov av kompisar i min nya stad. Gillar alkohol, konserter, böcker, solen, museum, traska omkring i staden, skogen och mat. söker även folk till en bokklubb, hade varit allt!

    bli min vän!
    nås på fb elr mail: [email protected]

    Kajsa 2017-01-06 23:57:20
    Svara
  • VÄSTERÅS
    Hej!
    Mitt namn är Isabelle och jag fyller 21 år om exakt en månad. Jag bor sedan september i Västerås tillsammans med min kille som studerar här och när jag inte jobbar så hänger jag med honom i vår lilla lägenhet. Vi är båda från Skåne och jag har lämnat kvar alla kompisar där och skulle nu tycka det var kul att hänga med lite tjejer här i Västerås. Jag tycker om inredning och kläder men njuter som mest av att få resa, äta god mat eller få uppleva magiska konserter. Har du lust att kanske fika, träna eller dricka lite vin och snacka en massa, hör av dig så kan vi hänga!
    isabellesandberg(at)hotmail.com

    Isabelle 2017-01-06 23:22:33 http://nouw.com/sandbergisabelle
    Svara
  • UPPSALA/STOCKHOLM
    Hallå! Är en soon to be 18 åring bosatt mitt emellan dessa två städer så tar mig snabbt till båda. Älskar att laga vegetarisk mat, resa, sitta salongsberusad och snacka skit, träna(friskis<33), se på serier och fika. Är nästan alltid på för en plugg-fika-dejt! När jag inte går i skolan (läser sam-internationell) extrajobbar jag som barista och kämpar med att någon dag bemästra latte-art. Är spontan och har har lite snott nike's motto och gjort det till mitt eget, ni vet "just do it", tycker livet blir roligare om man är lite spontan. Gillar att träffa nya människor (smått översocial), så när jag såg detta inlägget kände jag bara "varför inte?", kan ju liksom aldrig skada att lära känna nytt härligt folk. Så om du känner för att ta en fika/träna med en glad och sprallig jente är jag bara ett mejl bort!
    maiahrne(at)hotmail.com

    Mai 2017-01-06 22:52:54
    Svara
  • MALMÖ och LUND
    Men hej!
    Om tio små dagar ska jag börja plugga Freds- och konfliktvetenskap som enskild kurs i Lund! Jag är 97:a och bor i Malmö och har gjort hela mitt liv. Är lite skakis inför att börja plugga i en så stor studentstad med massor av människor jag inte känner. Det ska dock bli svinkul. Söker väl kompisar i Lund/Malmö som är lite i samma situation dvs. rättså grön på universitetsfronten. Älskar att prata väldigt mycket, speciellt att analysera ungefär allt runt omkring mig. Annars gillar jag även smink(!), dricka vin eller kaffe och att skriva. Dock mkt mkt känslig när det gäller skrivandet, behandlar mitt skrivande som en pytteliten känslig igelkott. Vågar knappt prata med folk om den pga rädd att den ska bli rädd och försvinna. SÅ om någon vill gå med i en nation med mig, kanske dricka vin eller kaffe och analysera saker?? Ps älskar att skratta och att få andra att skratta också!!! Att underhålla är min favoritaktivitet!
    Om man vill får man stalka mig på insta lol: @ellenedman
    Hör av er till [email protected]

    Ellen 2017-01-06 22:43:50
    Svara
  • JÖNKÖPING/STOCKHOLM MARS-JUNI
    Hej människor! Hanna heter jag, är 21 år och pluggar medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University. När jag inte stressar över plugg eller lyssnar på Håkan så läser jag böcker, skriver, tittar serier eller hänger med vänner. Kravlöst häng är bland det bästa jag vet, att sitta på ett café i timmar är något annat jag gillar väldigt mycket. I mars flyttar jag till Stockholm för att ha praktik i tre månader och tänkte även passa på att utvidga min umgängeskrets lite. Kanske över en fika, promenad eller en eftermiddag på museum? Hör av er på: hanna.larsson1(at)telia.com!

    Hanna 2017-01-06 22:39:59 http://hhhannahhhs.blogg.se
    Svara
  • FALUN (och lite STOCKHOLM)
    Hej! Jag heter Annika och är 22 år, kommer från Stockholm men bor sen 1,5 år tillbaka i Falun för att plugga film&tv-produktion på högskolan. Jag är ganska bra på att antingen fylla ut min tid med så mycket planer och projekt som det bara går eller att bara ligga hemma i sängen och bingekolla på en serie. Är vegetarian sen 9 år tillbaka och älskar att laga mat, jag är den som ställer kikärtor i blöt i 12 timmmar och friterar mina egna falaflar bara för det blir så SJUKT mycket godare. Samlar på vinyler och krukväxter, och min lägenhet är ett experiment över hur mycket ljusslingor man kan ha i ett hem. På sommaren när jag inte pluggar tar jag mitt pick och pack och åker ner till Stockholm och jobbar i en båttillbehörsbutik och när jag får chansen passar jag på att åka ut och segla med min egen lilla pärla till båt. Tycker om att bara hänga och bara prata om roliga eller intressanta saker liksom att åka iväg och göra något mer planerat. Nås på annika(at)ekholms.com (japp, proffsig mejladress jag vet, folk brukar säga det)

    Annika 2017-01-06 22:39:24
    Svara
  • Flora! Jag råkade skriva @ så tror mitt hamnade i skräpposten nu…

    Matilda 2017-01-06 22:35:41
    Svara
  • MALMÖ
    Hej alla fina bokälskare! Jag och min kompis Emma vill starta en bokklubb detta året (sååå inspirerat av bcb hehe) och letar efter unga bokälskare i Malmö/Lund att göra detta med! Kön spelar ingen roll men allmänt bra åsikter (läs: inga rasister eller kvinnohatare tack) är ju skönt. Vi går i gymnasiet båda två och är du i åldern 15-20 och gillar att läsa och prata om böcker så skriv till kamillebenthien(at)gmail.com !!! Har du frågor är det bara att slänga iväg ett mejl också. puss xx

    Kamille Benhien 2017-01-06 22:17:30 http://mjolkpoesi.blogg.se
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Jag heter Sofia, är 24 år och jobbar som fotograf. Gillar färg och form, bakning, Internet, böcker, indiepop och havet. Letar efter någon att hänga med (fika, äta tacos<3, utflykta, gå på konserter, dricka öl, pyssla osv)!
    Min mejl: [email protected]

    Sofia 2017-01-06 22:05:27
    Svara
  • KARLSKOGA/ÖREBRO!
    Heeej!
    Asså, blir så glad av att se att man inte är ensam om att inte ha tusen vänner haha!
    Clara heter jag :) Är 28 år, från Norrköping men kommer från och med nästa vecka att flytta till Karlskoga då jag ska studera:) Har bott utomlands sen jag var 22 så känner mig lite lost i både Norrköping och Karlskoga(man tappar liksom kontakten med folk när man varit borta i så pass många år) , det är super tråkigt! Så jag söker nu några schyssta kompisar som vill göra vad som helst egentligen! jag är på det mesta! Är väldigt spontan och säger du ”nu bokar vi in paris resa om 2 veckor” , ja fan då gör vi det ! :) Älskar livet! resa! ha kul! skratta! shoppa, unna mig , äta god mat( är vegetarian sen 15 år tillbaka) , dansa! festa! ”clara vi hoppar bungyjump” Ja men lätt! Jag vill säga JA! till livet :) Söker någon som känner samma sak! Gillar dock även lugna saker ofcourse, som att läsa , fika, äta chips framför sköna serier , baka, parkhäng, spela spel, BIO! jag älskar bio !
    Så hör gärna av dig om du vill dansa fötterna av dig med tequila shots i handen eller bara hänga över en go middag, eller boka en spontan resa till paris ;) (eller vilket land som föredras), jag föredrar allt :)

    Puss&Kram!

    clara.andersson(at)live.se

    Clara 2017-01-06 21:40:38
    Svara
    • Svar på Claras kommentar.

      Hej Clara!
      Jag försökte skicka ett mail till dig, men fick bara ett svar att det inte kunde levererats. Typiskt när någon vill hänga i Karlskoga av alla ställen ;) Får väl prova att skriva här istället.
      Jag heter i alla fall Annie och är 25 år. Kommer från Karlskoga från början och har (något motvilligt) flyttat tillbaka hit tillsammans med min sambo. De flesta av mina kompisar bor i andra städer numera, så det vore superkul att hitta fler i Karlskoga att hänga med! Jag lägger nog mestadels av min tid på att jobba, men gillar att resa, gå på konserter, träna, fota, läsa, promenera och äta god mat såklart. Min mail-adress är annie.strm(at)gmail.com

      Annie 2017-01-12 18:19:43
      Svara
  • STOCKHOLM
    Kommer att flytta till Stockholm nu på söndag (så jäkla nervös) och söker efter någon att hänga med! Jag är 22, kommer jobba med kultur och har mina rötter i Finland. Drömmer nu om att leva life i Stockholm i minst ett år. Vill dricka vin, hänga på mysiga lägenhetsfester, fika, gå på museum och allt annat roligt i världen. Kanske någon vill kompisdejta mig? Visa mig ditt finaste Stockholm! Var är utsikten bäst, var finns de sötaste pojkarna och vilket café är mysigast?
    Hit me up, vill ju hänga med dig. irene.hagmn(at)gmail.com.

    Irene 2017-01-06 21:36:00
    Svara
  • STOCKHOLM

    Aspiring musiker/multikonstnär, har precis läst psykologi 1 på Stockholms Universitet. Har lite den här ”vad ska jag göra med mitt liv”-tankar för tillfället så testar på det mesta nu. Vill innerst inne gå musik-vägen och ska söka till musikhögskolan i sthlm. Kommer plugga tyska (tänker bo en Berlin nångång i framtiden på obestämd tid) och filmvetenskap till våren.

    Har väl av bekvämlighet fastnat i samma umgängeskrets och vill därför träffa nytt folk och göra nya bekantskaper.

    Saker jag gillar att göra:
    Gå på konserter (alla sorter!), kolla konstmuseum, eller event som händer i staden som känns intressanta! Dansa på klubb (ibland på en onsdag eller annan vardag), Gillar även att bara chilla och typ diskutera världen och feminism eller drittsekkar och sånna djupa existensiella grejer haha.

    annars grejer som att åka på festivaler, dagsutflykter utanför stockholm eller kanske nån weekend till nån större stad, kanske köpenhamn? Är öppen för förslag! Även om det kan hur gött somhelst att ligga med laptopen på magen och glo på serier så är jag nog mest ute efter nån som vill hitta på aktiva grejer där man kommer ut på lite äventyr och utforskar nya saker!

    Det är bara att höra av sig! keya.hedlin(at)hotmail.com

    Keya 2017-01-06 21:26:03 http://keylot.tumblr.com
    Svara
  • VÄXJÖ
    HALLA ! Jag har bott i Växjö i typ fyra år och jobbar med ungdomar. Då många av mina vänner flyttade när jag tog examen är jag pepp på att lära känna nya finisar. Jag bangar inte fest men älskar serier. Gillar att läsa men läser sällan ut en hel bok. Vill du promenera? Sammanföra tjejgäng, klaga på saker eller ba dela på en flaska vin? Call me maybe!! [email protected]

    Elin 2017-01-06 21:25:13
    Svara
  • ÖREBRO
    Hej hej är en 18 årig tjej som bor i Örebro och vill gärna träffa lite nytt folk då jag tycker det är fruktansvärt kul. Älskar att gå ut och dansa så du hittar mig oftast på Strömpis eller Satin på fredagskvällarna om du inte hittar mig hemma med mina bästa vänner/pojkvän och lagar någon god mat och dricker vin. Sitter gärna även på uteserveringar och dricker is latte eller så tar jag en runda på stan för lite shopping. Är väldigt glad och har lätt till skratt och om du också har det och gillar att festa och fika kommer vi nog komma bra överens<3
    Skicka iväg ett mejl till [email protected] om du bor i Örebro trakten, är i min ålder och vill hänga!

    Julia 2017-01-06 21:21:23 http://nouw.com/juliaembretsen
    Svara
  • HAMBURG/KÖLN/MÜNCHEN

    Hej!
    Jag heter Olivia, är 23 år och ska ut och resa ensam i ovannämnda städer i 1,5 månad (start slutet på januari). Jag skulle så himla himla gärna vilja hänga med någon eller några peppiga glada personer under tiden. Antingen om du bor i någon av städerna och har lust att visa allt najs som man kan hitta på i Tüskland eller om du också är ute och reser så kan vi springa runt på äventyr tillsammans i tyska storstäder. Extra plus om du älskar att vara spontan, gillar att barhänga, är utåtriktad, tycker om att snacka om lajf, gå på konserter, matcher eller kulturevenemang av olika slag, och inte är sen på att springa runt och utforska nya platser – för sånt tycker jag är supertrevligt.
    Känner du dig väldigt träffad??? Släng isf iväg ett mail till oliviawik(a)hotmail.com vetja!

    Olivia 2017-01-06 21:21:21
    Svara
  • MADRID
    Hej alla! Om några veckor flyttar jag till Madrid för att plugga spanska fram till mitten av maj. Jag åker helt själv och träffar därför gärna andra för att exempelvis ta en öl, äta tapas eller gå på museum med. Jag är en 19-årig tjej från Stockholm som tog studenten i våras. Så, om du, precis som jag, är sugen på att upptäcka en ny (iaf för mig) stad och lära känna nya människor, hör av dig!
    verakjessler(at)hotmail.com

    Vera 2017-01-06 21:05:20
    Svara
  • LUND (eller Malmö! Älskar Malmö!)
    Hej gullisar!! Ni verkar alla så himla fina och jag önskar vi kunde hänga allihop. Eller ha en megafest! Mysigt. Jag är 22, pan, pluggar till vatteningenjör, sjunger, målar, pysslar med mina växter, lagar veganmat, bakar, dansar på moriskan eller på smålle, dricker te eller tranbärsjuice. Vill gärna hitta fler kompisar som vill gå ut! Har många vänner som åkt på utbyte mm och är just nu i en monorelation med en man som inte hemskt gärna vill dansa med mig, whoups. Så lite egentid (utanför badkaret (eller i, varför inte liksom?)) med ett gäng coola brudar är kanske optimalt. Är på om det blir bokcirkel! Vill öva på turkiska och finska så om du kan de språken hör av dig! Om du inte kan något av dem men t ex vill gå på en prommis eller dansa med mig, hör av dig ändå! Kram, Marika. – marikamourujarvi(at)hotmail.se

    Marika 2017-01-06 20:35:30 http://telivet.blogg.se/
    Svara
  • PEPPKOMPIS I STOCKHOLM!

    Hurra vad roligt! jag är alltid up for att träffa nya människor såklart jag slänger iväg en kommentar! Jag är 27 år, bor obvi i sthlm, pluggar MKV och letar efter härliga, drömmande människor att hänga med! skulle så gärna ha fler vänner som peppar mig (eller ja, varandra såklart) att våga chansa, våga satsa på sina drömmar, våga prova nya saker! Är så trött på att hålla mig tillbaka och bara se problemen, jag vill ju så mycket i livet och vill så gärna träffa folk som pushar varandra att satsa. Är så övetaggad på allt nu inför 2017 så kanske låter annorlunda om en månad, meeeeen fikadejter eller ett glas vin vore så roligt! maila gärna på isaaa_[a]msn.com. Ja, det är 3 st a:n. Sånt var coolt 2004.

    ISA 2017-01-06 20:25:12 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • STOCKHOLM
    KlaraBärta heter jag och är snart 24 år. Jag har bott hela mitt liv i Västerbotten och ska den 25:e januari ta allt mitt och min sambos pick och pack och flytta ned till Stockholm för att börja arbeta efter 4,5 års studier på juristprogrammet i Umeå. Börjar äntligen återfå min kreativitet igen efter att ha ägnat den mesta energin åt mina studier. Jag har just börjat brodera, gillar att rita/måla (gick estet-bild på gymnasiet) och är i tankarna om att gå någon keramikkurs till våren!

    Annat jag gillar är att gå på konserter/festival, museer (är mkt peppad på Liljevalchs vårsalong), laga mat+baka, läsa böcker, dricka prosecco och resa. Har även blivit mkt intresserad av hudvård på sistone efter att lyssnat på Kakan Hermanssons podcast. Skulle jättegärna vilja vara med i en bokcirkel, var med i en feministisk bokcirkel i Umeå som var himla mysig, läser dock det mesta och just nu Emma Clines ”Flickorna”. Maila mig på klara.nasholm(at)gmail.com eller lägg till mig på FB så kan vi styra upp en kompisdate! Klem!

    KlaraBärta 2017-01-06 20:19:57
    Svara
  • UPPSALA/STOCKHOLM
    Hallå! Jag fyller 18 om blott ett par månader och är bosatt mellan dessa två städer. Älskar att laga vegetarisk mat, kolla serier, sitta salongsberusad och snacka skit, träna(friskis<33), resa och fika, ganska basic liksom. Om nån är på humör för en pluggfika-dejt är jag nästan alltid på! När jag inte går i skolan (läser sam-internationell) jobbar jag extra som barista. Tycker alltid om att träffa nya människor (smått översocial) och testa nya saker, så när jag såg detta inlägg kände jag bara "varför inte?". Så om du är på humör för att ta en fika med en pratig glad jente är jag bara ett mejl bort!
    maiahrne(at)hotmail.com

    Mai 2017-01-06 20:04:47
    Svara
  • HELSINGBORG
    Hej! Jag heter Matilda, är precis 21 år fyllda och har nyligen flyttat till Helsingborg där jag just nu känner 1 person vilket är min pojkvän. Vill därför JÄTTEgärna träffa lite härliga tjejkompisar<3
    Jag pluggar ett kandidatprogram i Malmö som handlar om media (vad annars), älskar kaniner och tycker matlagning kan va rätt skoj ibland.
    Jag tycker om det mesta och är nog rätt rolig att umgås med (hoppas jag???) mest för att jag försöker bjuda på mig själv. Gillar att dricka öl och skvallra. Älskar att gå på dejter men har aldrig kompisdejtat än så hör av dig om du bor i Helsingborg!
    matildazeneli123(at)gmail.com

    Matilda 2017-01-06 20:02:11
    Svara
  • PARIS

    hoho Kajsa heter jag och behöver vänner i min nya stad. Gillar alkohol, konserter, museum, att traska omkring, skogen, klättra på tak, bada, blåsa såpbubblor, dansa, böcker & mat.

    bli min vän snälla!
    skriv på fb: Kajsa Almquist

    Kajsa 2017-01-06 20:01:23
    Svara
  • UPPSALA
    Heeej ! jag heter Alice och pluggar min femte termin i Uppsala som är en superduper mysig stad!
    jag kommer från Stockholm men har flyttat massor runt om i Sverige och utomlands.
    Skulle va superkul o träffa fler kompisar o gå ut med, dricka kaffe, gå på stan, träna och bara hänga :))
    alice.heden(at)gmail.com

    Alice 2017-01-06 19:57:41
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej, känner mig lite som en dinosaurie jämfört med er andra som skrivit… Fyller nämligen *the big 30* i höst och känner mer press på att ha en fet fest än åldersnoja. Än så länge. Annars heter jag Sofia och jobbar heltid i en ungdomsorganisation, försöker träna på Friskis, ser serier på löpande band (senast Skam!), shoppar för mycket, läser böcker, går på konserter (älskar Håkan!), åker på festivaler och drar utomlands ibland. Vill ha någon/några att ha soffhäng med, dricka öl, fika, gå på bio och sånt. aprilskyar[a]hotmail.com

    Sofia 2017-01-06 19:52:28
    Svara
  • LUND
    Hej alla fina! Jag är en 19 årig tjej som ursprungligen kommer från Örebro men flyttade ner till Lund i höstas för att börja plugga till mitt drömyrke och hjärtefråga, genusvetare! Trivs otroligt bra och ångrar mig inte en sekund men skulle gärna träffa lite nya vänner! (Inga fel på dem jag har men va tusan en vill väl ha så mycket av det goda som det går) Jag är pratglad och lättsam, älskar att hamna i diskussioner om intressanta saker mellan himmel och jord. Allt från politik och diskriminering till sminkmärken och kärlek. Är väl även lite av en partypingla med förkärlek till Cosmopolitan, dans till stängning och att skrik sjunga till feta låtar men även en slukare av serier och bäcker.
    Tveka inte för att höra av dig så kan vi ses på en fika eller en drink! [email protected]

    Matilda Gustavson 2017-01-06 19:40:05
    Svara
  • LISSABON
    (ompost pga glömde ju hälften av sakerna)
    hej alla fina.
    jag ska bo ensam i lissabon i sommar, från mitten av juni till mitten av augusti.
    är 20 år, bor i malmö annars. kommer precis ha tagit examen från ett tvåårigt psykiatriprogram och ska läsa nån sommarkurs på distans.
    skulle va fint att ha någon att träffa som typ gillar att prata om böcker, smink, modern family, kanske plugga ihop, gå ut och dricka öl, dansa eller nått annat kul.
    så det blir mindre ensamt och läskigt i en främmande stad.
    ebba.sigeback(at)live.com
    kram

    Ebba 2017-01-06 19:11:28
    Svara
  • hej alla fina.
    jag ska bo ensam i lissabon i sommar, från mitten av juni till mitten av augusti.
    kommer precis ha tagit examen från ett tvåårigt psykiatriprogram och ska läsa nån sommarkurs på distans.
    skulle va fint att ha någon att träffa som typ gillar att prata om böcker, smink, modern family, kanske plugga ihop, gå ut och dricka öl, dansa eller nått annat kul.
    så det blir mindre ensamt och läskigt i en främmande stad.

    kram

    Ebba 2017-01-06 19:08:05 http://cosmogirl.blo.gg
    Svara
  • BORDEAUX

    Hej! Jag heter Elin, är 23 år och pluggar vanligtvis i Lund. Nu har jag dock precis åkt på utbyte till Bordeaux, och hade varit superkul att träffa någon här! Jag gillar svensk pop, lakrits, att sjunga i kör, dricka vin och fika och allt sånt där! Kanske inte så stor chans att det finns någon här, men alltid värt ett försök!

    Skriv till: hermansson.elin (at) live.se

    Elin 2017-01-06 19:03:43
    Svara
  • KÖPENHAMN
    Kärleksflykting i Cph. Ny i staden med hela det sociala livet på andra sidan bron. Är 29 gamla år och jobbar på domstol i Malmö (men hippie i själen). Älskar böcker, vänner och dekadens. Hatar dock att pendla så skulle va kul att ha någon att hänga med i Köpenhamn. Mail: [email protected]

    Mins 2017-01-06 19:02:55
    Svara
  • Ekemohanna(at)hotmail.com är min mail med!!

    Hanna 2017-01-06 19:01:33
    Svara
  • HAMBURG
    Hallå! Är 20 år och bor numera i Hamburg där jag pluggar Art Direction. Gillar att fika, laga mat, gå och kika i konsthallar och långa promenader. Skriver gärna mera men tycker det är roligare om vi lär känna varandra istället! Hör gärna av er på carro.rigo(at)hotmail.com.

    Carolina 2017-01-06 19:01:18 https://carolinarigo.com
    Svara
  • BUDAPEST

    Hej! Vi är två finlandssvenska tjejer, Sara och Frida 22 år gamla, som bor och studerar i Budapest. Skulle vara super nice och träffa lite nytt folk, så om ni också befinner er här, kontakta oss så kan vi ta en öl eller två!

    Man kan maila oss på frida.ahl(at)gmail.com

    Kram

    Frida 2017-01-06 18:55:02
    Svara
  • BUDAPEST

    Hej! Vi är två finlandssvenska tjejer, Frida och Sara 22 år gamla, som bor och studerar i Budapest. Skulle vara super nice och träffa lite nytt folk, så hör jätte gärna av er om ni befinner er här, så kan vi träffas på en öl eller två!

    Man kan maila oss på frida.ahl(at)gmail.com

    Kram

    Frida 2017-01-06 18:49:12
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hallå! Sandra heter jag. För tillfället 23 år gammal (24 om mindre än en vecka woop woop). Håller på att utbilda mig till förskollärare och har något år kvar. Har planer på att göra 2017 till ett riktigt härligt kompisår och vill gärna utöka min umgängeskrets. Är öppen för att göra det mesta – äta god mat, promenera, ta en kaffe eller varför inte ett glas vin, se en film hemma eller på bio, gå på museum/utställning/konsert eller helt enkelt bara hänga. Kan även nämna att jag är mycket språkintresserad och drömmer om att resa lite här och var. Har pluggat spanska ett gäng år, gått en kurs i teckenspråk och precis börjat lära mig några ord på italienska tack vare Duolingo.

    Btw, lyssnar du också på Kehlani? Den 11 mars kommer hon till Sthlm och jag är sjukt sugen på att gå! Kanske du med?
    Oavsett. Låter det som att vi skulle klicka? Släng iväg ett mail vettja!
    sandraejansson93(at)gmail.com

    Sandra 2017-01-06 18:40:25
    Svara
  • MÁLAGA
    Hejsan hej därute! Matilda heter jag och är 23år. Bor egentligen i Uppsala där jag pluggar kinesiska, men befinner mig förtillfället i Malaga för ville verkligen iväg och leva lite innan terminen börjar. Har som mål att inte göra så mycket mer här än att spatsera runt och titta på allt fint som finns här (gator, byggnader, människor, växter, typ allt!!) men vill jättegärna gå och ut dricka vin och äta tapas och prata om livet och sånt fint och härligt. Adjökens (tillsvidare??!)
    Norelius93(at)gmail.com

    Matilda Norelius 2017-01-06 18:26:11
    Svara
  • Hej! Alltid vid hitta kompis-inlägg funderar jag länge på hur jag ska skriva för att försöka väcka så mångas intressen som möjligt, men äsch, nu kör jag ba! Jag fyller 18 i år och pluggar naturlinjen på en skola i Jönköping. Tycker om att laga (vego)mat, diskutera psykologi, bli full, slappa i sängen, strecklyssna på poddar, läsa romaner och träna. Är intresserad av miljö och totalt hänförd av SKAM, gillar promenader i skogen och är dessutom en riktig Hemnet-junkie (drömmer såå mycket om att få inreda min egen lägenhet i framtiden). Tvivlar du nu på att du och jag har något gemensamt vill jag säga att joho, vi har ju faktiskt Flora! Det är ju alltid något, eller hur? Skicka gärna iväg ett mejl till lovajun(at)hotmail.com så hörs vi kanske snart! Ha det gött!

    Lova 2017-01-06 18:23:37
    Svara
  • MALMÖ
    Matilda heter jag, snart 25 år, bor i Malmö, jobbar för tillfället två månader i Stockholm och kommer ursprungligen från Nyköping. Har precis tagit examen i medie-och kommunikationsvetenskap och väntar nu på att se vad som ska hända härnäst. Jag gillar musik, böcker (älskar böcker), dricka vin, gå på loppis, skriva, dansa (helst till svensk pop) med glitter i ansiktet, träna, titta på serier osv. Letar efter någon att hänga med och göra allt sånt där som är kul med! Kanske fika? Laga mat? Starta bokklubb?

    [email protected]

    Matilda 2017-01-06 18:15:54
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!! Jag är en 20-årig tjej som precis flyttat upp till Sthlm för att göra något nytt och flytta ifrån det lilla stället jag är ifrån.
    Gu va svårt att beskriva sig själv men till vardags jobbar jag på H&M, älskar att äta god mat och kolla serier, och lediga dagar gillar jag att käka ute, *gå på stan*, hänga på barer eller gå ut och dansa. Är en glad och lättsam tjej som älskar att resa och *leva life* men också bara hänga hemma, se på new girl och diskutera feminism, smink & beauty elr bara tröttsamma killar.

    Känner att jag behöver lite nya härliga människor att hänga med här uppe, och även om alla på mitt jobb är amaze så tkr jag det är ett lite svårt sammanhang att bli bra vänner typ? så hör av er till mig alla gulliga!!
    stina.astrom1(at)gmail.com

    Stina 2017-01-06 18:09:30
    Svara
  • SUNDSVALL

    Hej jag heter Sabina och jag studerar sista året på gymnasiet nu, på det naturvetenskapliga programmet. Ägnar större delen av min fritid åt plugg och framförallt gymnasiearbetet så skulle vilja hitta någon att fika med eller kanske ta en promenad med. Mina intressen är annars att läsa och titta på serier. Är besatt av skam just nu och särskilt av Vilde och Magnus relation så om du är det är det ett stort plus. Min mail är: [email protected]

    Sabina 2017-01-06 18:04:15
    Svara
  • SKRIBENT/BLOGGARE under 18 år.
    Hej hej!
    Jag heter Klara och jag har ett tag nu gått och haft en idé. En idé jag vill förverkliga. Jag håller på att skapa en blogg/hemsida/webbtidning, vad man nu vill kalla det. Den ska handla mycket om etiska frågor som feminism, antirasism, miljö osv. Men den ska också vara väldigt estetisk av sig med mycket konst, bilder, foton, bra skrivna texter, poesi, mode och musik. Det ska vara en blogg som handlar mer om allt det vackra som finns på insidan av varje människa. Artiklarna ska skrivas av några tonåringar med intresse för sådant här. Det krävs att man har en bra kamera, bra åsikter, ett intresse för konst, är relativt bra på att skriva och att man är villig att lägga x antal timmar i veckan. För att man ska få vara med ska man dessutom helst klara av att skriva ca fyra blogginlägg i månaden. Det är dock ingen jätteseriös grej. Det ska vara roligt att göra detta, ett fritidsintresse. Estetiken är vintage, girls, vin, röda naglar och New York-drömmar.
    Låter det intressant? Maila mig på irrblossa(at)gmail.com för att få reda på mer.

    Klara 2017-01-06 17:36:10
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Så kul med sånt här igen!!
    Hur som, jag är nyss fyllda 24 år, flyttar snart tillbaka till Gbg efter två månaders backpackande. Är usprungligen från mellersta Norrland. Pluggar vid GU och ska nu påbörja fördjupningskurser i globala genusstudier, är sååå peppad!

    Mina intressen är att dansa på typ Pustervik, simma, hänga med vänner, dricka öl osv. Som person är jag nog rätt social, pratsam och spontan men lite envis.

    Vill gärna träffa människor som jag kan upptäcka Göteborg ännu mer med, tex roliga äventyr, gå på svartfester, plugga ihop med etc. Jag nås på min mail:
    rosita.lindgren(at)live.se

    Rosse 2017-01-06 17:30:50
    Svara
  • BARCELONA
    hejhopp är boende i Barcelona sedan fyra månader tillbaka! Har ingen egentlig brist på vänner i stan men det är alltid kul att träffa nya människor :) jag träffar gärna vem som helst som tycker om att hitta på något. Jag filmar mycket, hänger runt, dricker kaffe och rödvin. 20 år okomplicerad :) hör av dig!!
    linndesod(at)gmail.com

    Linn 2017-01-06 17:30:31
    Svara
  • BRYSSEL
    Hej! Är 25 år, heter Sarah och pluggar i Bryssel, Belgien. Känns som ett långskott, men kanske finns det någon mer som läser bloggen som bor här? Jag studerar kriminologi men hoppas att komma in på Polishögskolan till hösten. Gillar träning i nästan alla former, att spela basket, åka snowboard, fika, dricka öl/vin/drinkar, laga mat, läsa, slappa framför serier och att resa. Hade varit kul att träffa någon man kunde dricka öl och gå på utställningar med, eller kanske utforska någon belgisk stad med :)
    Mail: kri14sro(at)student.lu.se

    Sarah 2017-01-06 17:22:13
    Svara
  • Hejhej!
    Jag heter Ellen, är 21 år och pluggar media och kommunikation på GU i Göteborg, dit jag flyttade i höstas. Utöver studierna så älskar jag att dansa (både ta klasser o dansa natten lång på klubbar), skriva, fota, läsa bloggar (Floras såklart), resa, äta sushi (eller all mat för den delen), streckkolla serier o dricka bubbel. Är också med i en dansförening via uni, men känner att det finns så mycket mer att upptäcka i Göteborg och fler goa människor att träffa! Därför vore det jätteroligt om du, precis som jag, känner för att utöka vänskapskretsen lite och kanske ses för pubhäng/fika/gå på roliga events av olika slag eller bara utforska Göteborg. Skicka isf iväg ett mejl till Ellen.gribing(at)hotmail.com Ha det! :)

    Ellen 2017-01-06 17:18:22
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Ellen, är 21 år och pluggar media och kommunikation på GU i Göteborg, dit jag flyttade i höstas. Utöver studierna så älskar jag att dansa (både ta klasser o dansa natten lång på klubbar), skriva, fota, läsa bloggar (Floras såklart), resa, äta sushi (eller all mat för den delen), streckkolla serier o dricka bubbel. Är också med i en dansförening via uni, men känner att det finns så mycket mer att upptäcka i Göteborg och fler goa människor att träffa! Därför vore det jätteroligt om du, precis som jag, känner för att utöka vänskapskretsen lite och kanske ses för pubhäng/fika/gå på roliga events av olika slag eller bara utforska Göteborg. (Eller om någon mer därute dansar och vill ta dansklasser ihop!)

    Skicka isf ett mejl till ellen.gribing(at)hotmail.com
    Ha det fint! :)

    GÖTEBORG 2017-01-06 17:13:28
    Svara
  • LUND
    Hej hallå! om en liten vecka bor jag i Lund och ska läsa konstvetenskap och är totalt jävla dödsnervös för känner inget folk där förutom killen jag ligger med.
    Tycker om att dricka vin, gå på museum och att skallra på caféer, alternativt göra tantsysslor såsom korsord och lyssna på radio. tycker också att bokklubb låter f1 nice????
    Vill ha en kompis!! P.s är jättedålig på att brevväxla.
    ps2 är 21 år.
    ps 3 malmökompisar går väl an de me!!!!!
    kan verkligen inte skriva en vettig presentation men skicka ett mail om du vill ha mig som vän
    HEJDÅ mvh wera.mullerstrom(at)hotmail.com

    wera 2017-01-06 17:02:40
    Svara
  • LUND
    Hej! Flyttade till Lund från Stockholm i höstas för att plugga, har hängt mkt med gamla kompisar här som nu är klara med sitt plugg, och står nu mer eller mindre utan kompisar(för att jag inte prioriterat folket i klassen, väldigt synd men jag jobbar på det!). Jag gillar mat(nybliven vegan, eller iallafall till 85 % av tiden), shopping, inredning, pk diskussioner, film(favvo film: bridesmaides), serier, böcker(harry p always) mm. Finns det några som vill starta bokklubb kanske? Vore himla trevligt att hitta lite fler kompisar, jag är snäll och ganska rolig när jag klickar med folk! Vill även börja träna, så om någon letar gym(egentligen pass) eller löpar-kompis så look no further!

    Filippa 2017-01-06 16:55:49
    Svara
  • STOCKHOLM.
    Hallå! Amanda heter jag och jag pluggar på högskola för att bli en megabra front-end utvecklare. Jag tycker om att resa mycket och upptäcka nya städer, men är för tillfället lite fast här i Stockholm på grund av att jag kärat ner mig i världens bästa person. Letar därför efter någon som kan tänka sig att åka på många billiga weekends, äta svingod mat och gärna är lite pepp på något kreativt/master på musik eller kultur. Hoppas vi hörs! <3<3

    amandawallin(at)live.se

    Amanda 2017-01-06 16:49:39
    Svara
  • UPPSALA
    HEJ!!!!! Supermysigt att göra detta igen?? Long story short: jag heter Martina, 22 år och kommer lite utanför Estocolmo men flyttar till UPPSALA nu (exakt i denna skrivande stund ). Ska börjar plugga till personalvetare och är superexcited och lite nervös. Anyway, på fritiden tränar jag, dricker rödvin, kramar tjejkompisar, lyssnar på poddar, har precis skaffat Netflix så är helt obsessed, vill börja med boxning eller yoga (om någon vill hänga på), äh jag vet inte. Jag har varit ute och rest i ca 2 år och ska slå mig till ro nu i Uppsala ett tag. Och vill ha massor av fina kompisar. Och vill dricka vin. Varför inte slå två flugor i en smäll?? Hör av er till mig om ni är sugna på pluggdejter, rödvinskvällar, en träningspartner osv. PUSS!!!

    Martina Höst
    [email protected]

    Martina 2017-01-06 16:48:35
    Svara
  • BERLIN
    Hej!! Jag och min vän Ella bor i Berlin och har inte överdrivet mycket folk vi känner här. Så om det är någon annan som också bor i Berlin och har lust att ses och dricka kaffe så är det bara att höra av sig :)

    Filippa 2017-01-06 16:34:59
    Svara
  • Eh helvete glömde addressen såklart! Elena(at)tadah.fi

    Elena 2017-01-06 16:34:11 http://www.elenahenriikka.com
    Svara
  • HELSINGFORS. Hej från Finland, skulle gärna träffa någon för att skriva med. Jobbar freelance skribent och skulle verkligen uppskatta någon att hänga med lite här ich där. Är 32, älskar SKAM och Yahya Hassan tex. Kram!

    Elena 2017-01-06 16:32:43 http://www.elenahenriikka.com
    Svara
  • NORRA STOCKHOLM/
    Hej, jag heter Josephine och bor sedan ett halvår tillbaka i norra Stockholm med min sambo. Vi har en liten hund på 1,5 år som är helt underbar. Det känns som många här beskriver sig som väldigt sociala, och jag måste bara säga att jag är raka motsatsen! Har svårt att släppa in folk och tar en stund för mig att lära känna nya personer. Jag är oxå sådan där deppig person som går på medicin och hänger på psyk varenda vecka. Eftersom jag lämnade mina vänner och familj i Malmö för att bo i Sthlm så träffar jag alltså ingen mer än min sambos vänner och läkare/psyk. Hoppas alltså att någon vill kontakta mig trots att jag är hänger på psyk och inte är speciellt social. Vill ju gärna ha en vän här uppe, blir rätt ensamt. Jag kan oxå berätta att jag är rätt nördig, gillar mycket serier, filmer, böcker, speciellt sci-fi. Är stort Doctor Who och Potter -fan. Gillar även att pyssla och speciellt att skriva. Vill förmodligen hålla på med spel eller film i framtiden. Kanske animation, kanske manusförfattare eller programmering. Vet ej än, men någon gång kanske jag kommer på det! Hoppas.

    skriv gärna ett mail till [email protected] om du vill och orkade läste allt detta

    Josephine 2017-01-06 16:23:11
    Svara
  • STHLM!

    Hello!
    Skrev fel två gånger när jag skulle skriva min ålder, men är en 21årig tjej och alltså inte 20 eller 22 som fingrarna först skrev. Jag har bott Stockholm i 5,5 år vilket är så sjukt när man inser att det gått så lång tid. Jag gillar att hänga hemma, läsa, äta, gå på museum och lägga ansiktsmask.
    I år vill jag lära känna många nya människor, starta en bokklubb och skratta massor. Jag tycker att det skulle vara kul att hitta en brev/mailkompis eller en vän att ta under armen och vandra genom stockholm med. Kanske inte nu eftersom det är så förbaskat kallt, men kanske om någon månad iaf. Tills dess kan en ju hänga hemma och snacka eller laga mat. På tal om mat, jag är vegan och vill bli bättre på att experimentera med nya rätter, lära mig att vattna mina blommor bättre och dammsuga oftare.
    Andra sjäklvklara saker är att jag är Skam-fan, feminist och vintertorr. Mitt namn är Liv föresten, jobbar på ett jobb där jag inte riktigt trivs men har andra planer för livet så försöker stå ut, ska läsa minst 20 böcker i år och försöka börja träna men tycker det är supertråkigt. Finns det någon som är sugen på kompishäng så hör av er, hade varit superkul. livaxelsson(a)live.se <——
    Ha de!

    Stockholm 2017-01-06 16:00:35
    Svara
  • Amsterdam

    Hej! Jag är en 22-årig studerande, ursprungligen från Helsingfors. Jag ska på utbyte till Amsterdam och läsa trendwatching vid universitetet. Till vardags studerar jag journalistik! Jag tycker om att läsa romaner, kolla på SKAM, jogga, laga mat, dricka vin och hänga med vänner. Jag söker nya, pigga bekantskaper att umgås med! Själv skulle jag definiera mej som underhållande, spontan och energisk. Älskar att diskutera allt från a till ö :)
    sofia.stromgard(at)gmail.com

    Sofia 2017-01-06 15:53:19
    Svara
  • UMEÅ
    hej! flyttar till umeå om en vecka ca för att plugga och det vore kul om nån där ville kompisdejta!
    jag heter nora, är 22 år. gillar mest böcker, musik och att skriva, men annars åka på äventyr, musik, feminism & politik, gulliga kaniner på instagram, växter, museum, promenera, laga (vego)mat med kompisar osv osv.
    Skulle väldigt gärna vilja starta/vara med i en bokklubb, eller bara dricka öl/kaffe med någon! Är bra på att fika riktigt länge.
    skicka ett mejl till norajonss(at)gmail.com!

    Nora 2017-01-06 15:40:42
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej, jag heter Eva, snart 23 år. Bor i Stockholm sedan ett år tillbaka och pluggar till sjuksköterska, tycker att det är så svårt att få kompisar i den här stan. Jag pluggar mest hela tiden och vill återfå ett socialt liv. Vill du äta middag, gå långpromenader, dricka te, träna spinning, prata om resor, åka på miniutflykter, skriva listor, få hjälp att rensa garderoben, plugga, titta på film eller bara ha lite sällskap, hör då av dig till mig! evaabergenstrom(at)gmail.com

    eva 2017-01-06 15:39:23
    Svara
  • SAN DIEGO

    Hej! Jag heter Josefin och är 22 år gammal. Om några dagar ska jag flytta till San Diego för att läsa där en termin som utbyte på psykologprogrammet som jag annars går på. Jag känner knappt någon där just nu och är därför så sugen på att träffa vänner. Någon att göra vad som med typ, shoppa second hand, fika, gå på bio, dricka öl/vin/cola, surfa, åka på roadtrips osv osv. Jag gillar matlagning, att dansa, dricka prosecco, prata om feminism och smink.

    Hör gärna av dig om du (eller någon du känner) kommer vara i San Diego eller någonstans nära någon gång under våren och vill gå på kompisdejt med mig<3

    Så maila josse_samuelsson (at) hotmail.com om du vill hänga :)

    Josefin 2017-01-06 15:16:53
    Svara
  • LUND
    Hej! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet där jag pluggar musik, vilket avslöjar ganska mycket av mina intressen: jag har just startat ett band, älskar att sjunga och spelar gitarr och lyssnar huvudsakligen på indierock. Är även intresserad av politik (är vänster), yoga, träning och kompishäng. Jag jobbar på ett konserthus (mejeriet) och kan bjuda med diverse golddiggerkompisar på konsert om du gillar sånt!
    Bor du också i Lund, Malmö eller något runtom och vill ses för fika, promenad, skridskoåkning, vegomatlagning eller något annat? Maila mig till [email protected]!

    Karin 2017-01-06 14:58:53
    Svara
  • ÖREBRO
    HEJ! Har hängt i Örebro i snart 2,5 år och trivs men hade gärna utökat min vänskapskrets till fler än bara juriststudenter. Är 22 år, blir glad för småsaker och går sönder lika lätt för annat. Gillar musik, att vara med folk, att vara själv, att diskutera, dricka vin, producera konkreta ting och allt annat. Skrattar högt åt 1337likes på insta, läser bloggar dagligen och detta inlägg gav mig mer prestationsångest än att skriva text till tinderprofilen.
    sannawedding(at)hotmail.com

    Sanna 2017-01-06 14:58:12
    Svara
  • Vil du være min venn i KØBENHAVN?
    Hei alle! Jeg heter Ingvill, er en 23årig jente fra Norge, og neste torsdag flytter jeg til København på ubestemt tid. Har aldri vært på kompisdejt før, men kjenner ingen i Køben bortsett fra kjæresten min (som studerer musikk der), så er veldig klar for å møte noen likemenn(damer)! Målet mitt er å følge drømmen som skribent og forfatter, og det hadde vært superkult å møte noen som deler interessen og som vil snakke om skriving, og kanskje gi hverandre litt respons på tekster. Men jeg er også veldig åpen for å møte alle typer mennesker! Jeg snakker gjerne om bøker, musikk, film og feminisme (og egentlig alt som er gøy å snakke om), og elsker øl og taco. Ellers kan jeg friste med gratis oversettelse av SKAM hvis det er noen danske og svenske fans der ute. Er også veldig åpen for å møtes en gjeng på flere. Min mail er ingvill.kvalvag(at)gmail.com :)

    Ingvill 2017-01-06 14:41:35 http://www.ingvillrk.squarespace.com
    Svara
  • EN GÖÖRGÓ KOMPIS I GÖTEBORG
    Hejsan! Josefine heter jag, blir 25 år till sommaren och bor sen tre år tillbaka några minuter utanför Göteborg (Surte för att vara mer exakt). Jag tycker väldigt mycket om musik, speciellt från 60- och 70-talet som Led Zeppelin, Black Sabbath, Queen, Aerosmith, Pink Floyd, The Doors och sånt fint. Går gärna på konserter och besöker varje sommar Sweden Rock Festival i Sölvesborg. Frilansar som bland annat fotograf. Plåtar då mycket bröllop, pressbilder till band och artister etc. Det är kul! Jobbar även extra inom vården, fotolärare och servitris.
    Skulle vara jättekul att liksom…hitta någon skön kompis i stan att ta en bärs med, gå på konserter ihop, styra upp vinylkvällar, promenera i Slottskogen och sånt där fint med. Är en positiv människa som tycker väldigt mycket om att träffa nya människor.
    Ha dä gött, HÄJ!

    Josefine 2017-01-06 14:39:39 http://www.josefinelarsson.se
    Svara
  • OSLO Halloj i yrvädret! Jag heter Lisa, är 22 år gammal och har precis kommit i ordning i min nya stad som jag redan håller kärt. Är en framåt, spontan och glad person som äter taco till middag minst 5 dagar i veckan. Mina vänner skulle nog beskriva mig som en spårad spillevink( villket jag tror är bra?). Om dagarna säljer jag kläder i butik, tränar, dricker litervis med kaffe och soffhänger med mina roomisar. Om helgerna är det 50/50 filmhäng varvat med vin och när temperaturen stiger hittar ni mig antagligen på en uteservering med en öl i näven. Då precis alla jag känner i den här staden jobbar på exakt samma ställe så vore det så fett att ta en fika/öl/promenad osv med någon helt annan. Tror vi skulle ha askul ihop. Släng iväg ett mail om du känner fört pöss. Liisaabergqvist(at)hotmail.com

    Lisa 2017-01-06 14:25:22
    Svara
  • Hej! Jag heter Eli och är 19 år (fyller 20 i mars) och bor i STOCKHOLM. Jag söker vänner. Någon att göra vad som med, typ fika, bio, ta valfri alkoholbaserad dryck, second hand shoppa eller något annat. Jag jobbar som lärarvikarie men ska börja litteraturvetenskap. Jag älskar att skriva, läsa och att lyssna på musik (mest indie) Jag självklart feminist och är ickebinär så mitt pronomen är hen!
    Skicka gärna ett mail: ellen.persson203(at)gmail.com

    Eli 2017-01-06 14:20:22
    Svara
  • BACKPACKING – ASIEN/AUSTRALIEN/NYA ZEELAND/WHATEVER
    Hej! Jag heter Mikaela, bosatt strax utanför Stockholm, är en soon-to-be 19-åring och är svintaggad på att ge mig ut och resa. Jag vill göra en långresa över hösten och vintern till Asien eller Australien/Nya Zeeland, antingen denna höst eller nästa beroende på hur mycket jag hunnit spara ihop… Däremot är ingen av mina vänner sugna på att göra samma resa, och därför letar jag efter ressällskap! Jag tycker om äventyr, öl och tycker väl själv att jag inte är så himla knepig att ha å göra med. Hör av dig om det verkar kul! Skicka DM till @mikaelaviklander på instagram eller Facebookmessage till samma namn :)

    Mikaela 2017-01-06 14:19:04
    Svara
  • MALMÖ
    HEJ!! Emma heter jag, är 20 år gammal och är mitt i steget att flytta ner till Malmö (ska bara skaffa mig ett jobb och bostad så är jag där). Jag är ursprungligen från Linköping men behöver nu se något nytt/hitta nya äventyr/gå på nya gator/hitta nya favvoställen och också hitta nya personer att hänga med! Jag älskar att laga go mat (oftast på känsla efter eget huvud) och poppa en flaska bubbel/rödtjut till, gå på loppisar och fynda möbler och porslin, åka till valfri växtbutik och titta på/köpa med mig något grönt, åka på utflykter till naturen och kanske ta med någon god matsäck, läsa böcker, diskutera viktiga frågor (t.ex. feminism) över en kopp kaffe på något mysigt café, ta i med mina muskler på gymmet och gå ut och dansa mig svettig till peppig musik. Håller även på att lära mig någon form av handarbete så har provat på både stickning och virkning om någon kunnig skulle vilja dela med sig av sin kunskap!
    Som person är jag energisk, glad och driven och är gärna den som tar initiativ till att planera och fixa inför något skoj.
    Hör mer än gärna av dig om du vill gå på kompisdejt med mig!! Jag är i Malmö 6-16 januari innan jag far en sväng till Indien och Kambodja, så om jag kunde hinna med en dejt innan det skulle jag bli väldigt glad! PUSS&KRAM
    mejla mig på: emmachjohansson(at)gmail.com

    Emma 2017-01-06 14:18:36
    Svara
  • VASA, FINLAND
    Hej! Jag är Rebecka, 23 år och bor i Vasa, Finland. Tror stenhårt på att du Flora har läsare även här så jag provar lyckan! Jag studerar till speciallärare och jobbar som personlig assistent, och när jag inte gör det gillar jag att sjunga i studentkör, lyssna på poddar, läsa när jag tar mig tid, drömma om stundande resmål och så har jag anmält mig till en skrivkurs i vår vilket jag är jäkligt taggad inför!

    Vill gärna hitta en ny kompis som gillar att prova nya maträtter , gå på promenader när man inte orkar studera och ha långa diskussioner om stort och smått, både i skogen eller på café. Du får gärna gilla att dricka vin en tråkig måndagskväll, skratta åt mina skämt så jag inte behöver skämmas och gå på teater med mig nån gång. Eller så kan vi beta av studierelaterade deadlines tillsammans, det ska ju göras också.

    reebecka_S (at) hotmail.com

    Rebecka 2017-01-06 14:06:40
    Svara
  • DALARNA/UMEÅ

    Jag bor i Falun, är 19 år och ägnar mycket av min tid till att klura ut vad jag vill göra härnäst i livet. Jag vill plugga. Kanske i Umeå. Någon som pluggar på universitetet där som kan berätta hur det är? Allt från arbetsmiljön, människorna, miljön runtikring, din kurs/ditt program, eller vad som helst. Är JÄTTenyfiken.
    Hänger ganska mycket i Stockholm också, för där hör jag liksom hemma på riktigt (rent känslomässigt). Ta en titt på min instagram jenniecjacobs så kan du se hur jag (typ) ser ut och så kan du ju skicka ett mail till jenniejacobs(at)hotmail.se ifall du vill:
    -diskutera ungefär vad som helst
    -träffas för att fika/skriva(!!) t.ex
    -berätta något av ovanstående, om Umeå

    ps. Jag är snäll. Och jag gillar allt utom kaffe och manssvin. Typ.

    Jennie 2017-01-06 13:59:53 http://sagnanting.blogg.se
    Svara
  • GÖTEBORG
    HEJ! Flyttade precis hem till Trollhättan från Berlin (tråkigaste grejen) men ska snart börja jobba/plugga i Göteborg. Är pga den här flytten mitt i en omfattande identitetskris och känner att jag behöver nya människor att umgås med ca nu. Gillar att måla, dricka öl, luncha, dricka vin, laga veggomat och prata om böcker och poddar och allt annat som är kul att prata om.
    Mail: rebecca-a(at)hotmail.se

    Rebecca Alaska Valdemarsdotter Andréasson 2017-01-06 13:57:15 https://www.instagram.com/reb.cca/
    Svara
  • SKÅNE
    Heej!
    Mitt namn är Hanna och det verkar som jag är bland de yngsta som skriver här, är 17 och ska fylla 18 om någon månad.
    Går natur i tvåan på ett musikgymnasium och mina fritidsintressen är musik, att läsa, träna, laga mat (är vegan tjoho men bits ej) och umgås med de få vänner jag har. Är även väldigt intresserad av miljö och samhället i största allmänhet. Har som sagt inte så många vänner och kan ibland känna mig ganska ensam när jag är med dem jag har. Vill gärna träffa någon som jag kan hänga med, spelar egentligen inte så stor roll vad vi gör, jag är öppen för det
    mesta :) Såå om du bor nånstans i Skåne, söker någon att umgås lite med och tycker jag verkar okk får du hemskt gärna höra av dig!
    mejlen är [email protected] :)

    Hanna 2017-01-06 13:53:48
    Svara
  • STOCKHOLM – Vill du plugga spanska med mig + bli min vän?
    Hejsan hoppsan. Jag heter Matilda, är 22 år gammal och pluggar till fritidshemslärare på Södertörns högskola. I samband med det nya året så vill jag äntligen lära mig spanska. Jag har studerat språket i 6 år men aldrig riktigt lärt mig det, och nu vill jag ha någon som sparkar mig i baken – och som jag kan i återgäld motivera också. Du behöver INTE kunna spanska, men du har viljan att lära dig tillsammans med mig (alternativt lära mig om du kan). Du vill umgås med mig (jag är rolig lovar!) och typ käka middag, se på filmer, gå på promenader och bara umgås over all. Basically: bli min amigo!
    Bor i söderort i en liten studentlägenhet, har pojkvän, fyra syskon. Gillar att se på tv-serier, fota och skriva (de sistnämnda har dock fått lida de senaste åren). Bott i Thailand ett år som au pair. Är snäll, älskar sarkasm och diskuterar gärna. Hit me up: matilda.bjuvgard (at) live.se puss och kram!

    Matilda 2017-01-06 13:52:13 http://www.fjarilsknut.se
    Svara
  • BERLIN
    Hej hallå! Jag heter Nicoline, jag är 23 år och flyttade till Berlin i höstas där jag stannar på obestämd tid. Jag är bildkonstnär och jag kommer ursprungligen från Finland. Jag vill gärna träffa nya människor medan jag är här. Så i brist på ett hittakompis-tinder så testar jag skriva här ifall någon av er också bor i denna fantastiska stad! Jag tycker om att göra allt möjligt. Vill du luncha, bokklubba, göra/äta middag, träna, dansa, diskutera, promenera eller utforska ödehus så är jag up for it! :)
    Hör av dig här: [email protected]

    Nicoline 2017-01-06 13:49:57 http://solkatt.ratata.fi
    Svara
    • Svar på Nicolines kommentar.

      Tycker så mycket om ditt inlägg.
      Bor tyvärr i Frankfurt men jag jobbar med Berlinale i februari . Vore underbart att ta en fika, promenera, prata, vsh? :)

      Jordan 2017-01-07 17:12:55
      Svara
  • UPPSALA.
    Hejhej! Jag heter Cajsa, är 19 år gammal och pluggar medie- och kommunikation. Gillar TV-serier, vegetarisk mat, vitt vin, feminism, fikor och förhoppningsvis att träna när jag äntligen orkat skaffa gymkort.
    Vore kul att hitta någon att gå på teater med, ta en öl på nation med, eller vad som helst som är lite halv-spontant. Är med på det mesta faktiskt.
    Hör av dig! Min mail är [email protected]. KRAM

    Cajsa 2017-01-06 13:47:33
    Svara
  • SYDNEY
    HALLÅ! Jag heter Lisa jag är 23 (i mars) år och jag åker till Sydney själv i februari! Jag tänker att det nog mest är härliga och vettiga människor som är här och läser så jag tror att en kompisdejt med någon annan läsare bara inte kan gå fel! SÅ! Om du också ska flytta till Sydney snart eller om du rent av redan är där och vill ha en ny kompis så – Halla! Här är jag!
    Jag gillar att hänga i parker, café, stranden. Älskar ramen och andra asiatiska rätter. Can’t wait tills jag bor i en storstad (kommer från liten håla i Blekinge) och kunna välja och vraka mellan alla rooftop barer och hidden bars!

    Maila mig: lisarodin(at)live.se

    Lisa 2017-01-06 13:38:02
    Svara
  • Heeej allihopa!

    Hanna heter jag, 19år (snart 20!!) och bor i staden Stöckhölm. Flyttade nyligen tillbaka hit efter 15 år på andra platser i världen (uppvuxen med två resegalna lärare) så har varit lite här och var. MEN nu är jag tillbaka i min födelseort och det känns sååå kul. Jag jobbar på restaurang och ska studera filosofi till våren. Älskar att diskutera allt och ingenting (killar, genus, toapapper, öl, kultur). Andra saker jag lägger tid till är att läsa allt, måla/rita, skriva dagbok, träffa nya och gamla bekanta, 2hand shoppa i timmar, gå på veggo-middag hos pappa i Nacka, öla och hitta på knasiga saker som gör vardagen lite mer färgglad. Allt man ska göra när man är 19 (snart 20!!) helt enkelt!

    Det var väl ”lite” om mig,
    pöss å kram

    STOCKHOLM 2017-01-06 13:35:31
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Sofi, är 17 år och bor lite utanför för huvudstaden. Går nu (läs ”kämpar igenom”) tvåan på naturlinjen på gymnasiet. På fritiden gillar jag att läsa böcker, allt från deckare till hemska verklighetsberättelser. Spelar även tennis vilket är sjukt kul!! Är även en liten naturfantast – gillar vandring, skidor, löpning, simning och promenader. Annars älskar jag att vara med min famIlj och vänner. Det jag letar efter är en bokcirkel-kompis eller en kompis man bara kan hänga med. Ni kan nå mig på [email protected] – hoppas vi ses!

    Sofi 2017-01-06 13:24:47
    Svara
  • Hej! Jag är Johanna, är snart 30 år och bor i Hedemora men pluggar till lärare i Falun! Jag gillar att läsa och skriva, är fascinerad av hajar, lyssna på musik/gå på konsert, laga nya spännande maträtter och dricka en god kopp te & prata om livet!

    Ses gärna för en kompisdejt eller startar upp en bokcirkel (då mina två tidigare bokcirklar runnit ut sanden..)!

    Nås via mail: jo.engstrom(at)hotmail.se
    Hoppas vi hörs! :)

    HEDEMORA/DALARNA 2017-01-06 13:17:39
    Svara
  • UMEÅ!

    Fanny heter jag, är 22, har bott i denna braiga stad i ett och ett halv år. Pluggar media på universitetet gör jag. Är sugen på att lära känna massa nya bra personer då man aldrig kan ha för många vänner tänker jag!

    Jag tycker om att hitta på spontanäventyr, tycker det är sjukt kul med kläder+smink, träning+gym, film/tv vilket jag nog även vill jobba inom, att lyssna på LP-skivor, fika och middagar ute/hemma med kompisar, gillar barhäng och fest och sånt också. Älskar att ta en drink eller ett glas vin med någon och snacka om vad som helst.
    Släng iväg ett mail om du vill ta en fika eller så! kram
    fannylingmanuf(@)live.se

    Fanny 2017-01-06 12:54:24
    Svara
  • OSLO
    Hello! Jag heter Johanna, är 26 år och pluggar master i Oslo (UiO) sen något år tillbaka. Ca alla jag känner har flytt landet, söker därför med ljus och lykta efter nya roliga personer att luncha/dricka vin/uppsatsångesta/träna/gå på tur med! Drömmen skulle vara en pluggkompis att kaffepausa med på biblio, men är helt extremt öppen för allt annat typ av häng också. Skriv skriv skriv det blir kul jag lovar!
    jkeliassson(at)gmail.com (jupp det ska vara med 3 s………)

    Johanna 2017-01-06 12:31:34
    Svara
  • GÖTEBORG
    Jag är 22 år gammal och pluggar på GU. Gillar att skriva, spela fotboll och dricka bubbel! Hade gärna hängt och druckit öl eller kollat på film eller idrottat! Eller ha långa middagar och peppa varandra! Skriv gärna om du är pepp på häng till apelsingras(at)gmail.com :-)

    Moa 2017-01-06 12:24:30
    Svara
  • Hej! Jag heter Jenny och är 23 år, fyller 24 i april. I februari ska jag läsa grafisk design/reklam som kvällskurs i stockholm två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar. Jag bor utanför Örebro men kommer ju hänga ganska mycket i sthlm nu och planen är att flytta dit så småningom! Så, om det finns någon som är sugen på att luncha, ta en fika eller bara hänga lite vore det superkul!! Jag tycker om att resa, älskar kreativitet, kläder, sociala medier (lyssnar på poddar ca hela tiden) prata och äta! Maila mig på Jenny-Lundberg(at)live.com, har även lille bloggen om ni vill kolla upp mig. Kram!!

    STOCKHOLM 2017-01-06 12:13:45 http://jennyapril.blogg.se
    Svara
  • KAPSTADEN!

    Hej! Flyttar tillsammmans med en kompis till Kapstaden den 27 januari för 4 månaders praktik! Vore superkul ifall det är någon mer som bor i Kapstaden eller som också kommer åka dit som vill hänga lite! Jag har varit där 2 gånger innan så känner till staden bra :)

    Bara att kontakta mig på; [email protected]

    Sara 2017-01-06 12:09:36
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej hej!
    Jag heter Emma och är en göteborgare som flyttade upp till Stockholm i höstas för att praktisera PR men senare fick jobb inom foto. Jag är 20 år, omger mig helst med fina ting och dricker cava samt ÄLSKAR att fika. Jag drömmer om: uppstyrda lägenhetsfester med vimplar i taket och handfat fyllda med öl, sunkiga fester i London eller pittoreska cafer i Frankrike.
    Kanske nån här som gillar samma saker som mig? Hit me up på emma_p_k(at)msn.com

    Emma 2017-01-06 12:02:18
    Svara
  • UMEÅ.
    Jag heter Julia, är 26 år och lärare i bild och svenska. De senaste åren har alla mina vänner flyttat från stan och jag söker efter lite kompishäng. Jag gillar att åka snowboard, promenera och dricka öl eller att laga mat, äta mat och dricka kaffe. Musik lyssnar jag knappt på, men har alltid film i bakgrunden när jag är hemma. Jag läser gärna massa böcker och ligger på stranden när det är säsong för det. Som person är jag en extrovert men ängslig person, ser mig själv som himla rolig och trevlig.

    ljuvajulia(at)hotmail.com

    Ljuva Julia 2017-01-06 11:50:09 http://ljuvajulia.se
    Svara
  • GÖTEBORG + Bokcirkel/Teatervän

    Sara här! 20 år gammal och bott i Göteborg sen 1 år tillbaka men ännu inte funnit så många buddies här i stan!

    På dagarna pluggar jag inom samhällsbyggnadsteknik på Chalmers sen i höstas men i övrigt är jag feminist, teater fantast, boknörd och gillar naturliv! Tidigare har jag varit aktiv i ickevåldsfrågor och saknar lite numera att vara aktiv och ha ett forum att vistas i!

    Skulle gärna gå med i en BOKCIRKEL med feministiskt (eller ickevålds) tema för att engagera mig och diskutera det jag brinner för alternativt hitta en ny TEATERVÄN som vill hänga på stadsteatern med mig!

    Well, det får räcka så ! Mejl : saradipp(at)hotmail.com

    Sara 2017-01-06 11:49:28
    Svara
  • Hej!

    Gabriella heter jag. 21 år. Student, nysingel (nåja. några månader har gått) och pepp på livet! Jag blir ibland deppig av tanken på alla människorelationer där ute som man går miste om såvida man inte tar tar tag i saken. Så nu gör jag det! Kanske skulle vi bli riktigt bra kompisar? Vi skulle t.ex. kunna äta middagar, ha pluggfikor, gå på promenader, träna, göra avancerade drinkar, locka varandras hår, DANSA på nation etc etc.

    Jag tycker om: Programmet jag pluggar (geovetenskap), mina syskon, att läsa böcker, träna, långa utekvällar och att träffa nya roliga personer (dig kanske).

    Hör av dig på gabriellaskog(at)hotmail.com

    Pusssss

    UPPSALA 2017-01-06 11:22:57 http://thebookofb.wordpress.com
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Ida heter jag och fyller snart 21. Jag ska börja plugga franska i Göteborg och letar efter nya bekantskaper. Jag är en glad och positiv person som tycker om att promenera, samtala, läsa, äta vegetarisk/vegansk mat och spela brädspel om kvällarna. Gillar att samtala om miljö, kärlek, livet, böcker m.m. Hör mer än gärna av dig till idafritiofsson(at)live.se!

    Ida 2017-01-06 11:22:54
    Svara
  • MALMÖ
    tjabatjena!!!! jag e en skitjobbig lesbisk dödsfeminist. är från Stockholm men nu bor jag i Malmö med min tjej där jag pluggar skrivande på en folkhögskola. jag är en deppis som går på antidepp och hänger hos psykvården ungefär 3 timmar i veckan, men låt dig icke avskräckas för jag e rätt rolig också!! tex mkt bra på att laga mat och dricka kaffe och skriva roliga rim till människor jag gillar. skulle ej banga på att dra ihop en bokcirkel i Malmö! gärna med feminister och queera personer. skriv till mig!!! PUSS

    Maja
    majathedeen at hotmail.com

    Maja 2017-01-06 11:17:43
    Svara
  • KÖPENHAMN
    Jag flyttar till Köpenhamn om en månad och letar efter kompisar där! Jag är social, har bäst musiksmak och kan laga supergod vegomat. Hoppas någon vill kompisdejta mig!

    Rebecca 2017-01-06 11:12:29 http://spaceherosuits.webblogg.se
    Svara
  • Stockholm!

    Hej jag heter Matilda och är 22 år. Jag flyttade till Stockholm för ca 2,5 år sedan! Sedan dess har jag gått folkhögskola(sång och teater) och jobbat/jobbar som lärare. Jag älskar allt som har med musik, teater och kultur att göra. Jag är social, älskar att prata, gå promenader i Stockholm, god mat, öla! Älskar att läsa böcker. Min dröm är att bli skådespelerska. Jobbar med projekt här och där osv! Vore så kul om detta fick någon respons. Mitt nyårslöfte var(för jag blir så inspirerad av flora) att skaffa mer tjejkompisar!
    Hör av er!

    lisa.matilda(at)hotmail.com

    Matilda Andersson 2017-01-06 11:11:06
    Svara
  • OSLO
    Hellu! Jag heter Frida och är 22 år och söker nya vänner i Oslo! Har bott här i 3 år nu och många av mina vänner jag haft här har flyttat vidare så söker nu nya vänner som vill hänga :) Gillar att läsa, skriva, gå promenader, prata, fika, dansa, gå ut, ha hemmakväll, gå på bio…mm.
    Söker någon att liva upp kalla Oslo med helt enkelt, man blir så lätt deppig när det är så kallt tycker jag ;) Ett bonus är om du gillar skräckfilmer, för letar efter någon att se de senaste skräckisarna med! ;) Skicka iväg ett mail till fcarlson(at)live.se !!
    Pussar och kramar!

    Frida 2017-01-06 11:02:35
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!

    Så kul att fler redan har skrivit, och därmed också kollar Floras blogg first thing in the morning!

    Är det bara jag, eller känns det som att varje gång man ska presentera sig själv så man är tillbaka i lågstadiet och alla sitter i ring på golvet med korslagda ben och presenterar sig själva som ”Hej jag heter Elise och jag gillar färgen vitt och att leka med mina vänner”. Jag faller iallafall alltid tillbaka till det minnet eller den känslan när man ska presentera sig. Så nu kör jag. Jag heter Elise och färgen vitt är min favoritfärg. Det var jag, nästa persons tur!

    Nej men en lite mer nyanserad bild, personligheten har väl ändå utvecklats något sedan man var typ 6 år? (Ps! Min favoritfärg är fortfarande vitt och jag gillar fortfarande att vara med mina vänner så så mycket har den kanske inte förändrats ändå). Jag är iaf väldigt social, nyfiken och trivs i att träffa nya personer. På det sättet är jag mer en lyssnare än pratare i samtal, då jag tycker det är intressant att lära känna andra och vad de tycker, känner och upplever. Jag gillar att dra ihop vänner från livets olika hörn och hänga tillsammans, ex. en utekväll! Som person är jag intresserad av psykologi, teknik, personlig utveckling, mode och mänskliga rättighetsfrågor. Jag är spontan, men ändå planerare. Njuter av att vara i min hemstad men älskar ändå att vara på resande fot.

    Just nu läser jag boken ”How we learn and why it happens” av Benedict Carey för att på det sättet få någon form av superminne (well vi får se hur det går va). Jag gillar indie, pop och älskar att dansa. Kommer likt Flora också börja på friskis för att dansa i år, ser så mycket fram emot att dansa som träningsform! (Man har liksom kul när man tränar…?!)

    Hoppas ni har en mysig morgon/eftermiddag/kväll/natt/närsomhelst people läser detta på dygnet. Om du är som mig, eller är olik mig, hör av dig för en fika en solig dag!

    //Elise
    [email protected]

    Elise 2017-01-06 11:01:22
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Ida heter jag och är snart 21 år. Jag ska börja plugga franska i Göteborg och letar efter nya bekantskaper. Jag är en glad och positiv person som tycker om att gå promenader, läsa, fotografera, äta vegetarisk/vegansk mat och spela brädspel om kvällarna. Gillar att samtala om miljö, kärlek, livet, böcker m.m.
    Hör er än gärna av dig till idafritiofsson(at)live.se!

    Ida 2017-01-06 10:46:25
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hallå! Jag har skrivit ett par gånger under de här inläggen och fått kontakt med riktigt härliga människor så tänkte att jag skulle slänga in en ny kommentar igen. Jag heter Daniella och är 19 år. Tog studenten förra sommaren och just nu jobbar jag som förskolelärare (vikarie) och det är ganska så kul, gillar barn! Till hösten planerar jag på att börja studera psykologi (förhoppningsvis!). Jag gillar att ta långa fikor och bara snacka, gå på bio, museum, göra aktiviteter anpassat efter vädret.

    Det skulle vara super att hitta någon som gillar att diskutera mycket, jag är ganska bra på att lyssna också hehe, kan inprincip prata om allt, det finns alltid något att kommentera om. Jag gillar också att läsa böcker och titta på filmer/serier, baka och ha myskvällar (är en riktig hemmatjej hehe). Hör av er isf på den här mejladressen; daniellamaraui(at)hotmail.com

    Hoppas någon nappar, puss och kram!

    Daniella 2017-01-06 10:41:08
    Svara
  • MALMÖ/RESKOMPIS
    Hej! Lo heter jag, 29 år och bor i Malmö med mina två kattsambos. Jag känner att jag behöver ut och resa, men vet inte riktigt vart eller med vem. Kanske på yogaresa? Kanske till en strand och inte göra nånting förutom läsa bok och bada? Kanske kombinera strandsemester med utflykter och hyra cyklar och se fina platser? Eller nåt helt annat? Vill du bli min reskompis? Skriv till mig på lohedengran(a)gmail.com!

    Lo 2017-01-06 10:40:14 https://feministfasoner.wordpress.com
    Svara
  • MALMÖ

    Hejsan!

    Sofia heter jag och är 21 år. I höstas började jag plugga på Alnarp och där läser jag trädgårdsingenjör design, vilket jag tycker är jättekul. Jag kommer urpsrungligen från Dalarna, så kände ingen här nere när jag flyttade. Däremot har jag skapat mig en liten umgänges krets men skulle gärna vilja hitta flera kompisar eller kunna haka på något annat kul men kanske utanför skolan så det blir lite mer omväxling. Jag älskar mat, går gärna på promenader, vill upptäcka Malmö, Lund och Köpenhamn mer, öl är grejer och jag mottager gärna andra förslag på vad man kan göra!

    Hoppas jag låter intressant hehe
    Mejla mig isf på Sofia.hellbom(at)hotmail.com

    Sofia 2017-01-06 10:37:36
    Svara
  • FALUN
    Hola! Tove heter jag, är 22 år (23 i januari wopido åldersnoja) och bor i Falun sedan April. Pluggar till sjuksköterska på högskolan och stormtrivs med det.
    Har ett stort intresse för musik, böcker och skrivande. Att dricka ett glas rödvind, lyssna på en gammal LP och äta vegetarisk linsgryta är något jag mer än gärna gör också. Vill du göra mig sällskap?
    PS: gör mig absolut ingenting att komma i kontakt med personen som inte bor i just falun/dalarna såklart! och kan tänka att en kul grej även kan vara att brevväxla, fast i mailform. Eller något. Är öppen för förslag. DS
    Kom igen det blir kul!!
    toveaspgren_12(at)hotmail.com

    Tove 2017-01-06 10:34:29
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej peeps, Jenny heter jag och är 21 år gammal! Jag flyttade till Stockholm i början på augusti för att påbörja min utbildning på KTH. Pga tidigare studier på LiU har jag hoppat in lite senare och därmed halkat efter litegrann på vänskapsfronten, därför söker jag nu någon trevlig att utforska Stockholm med!

    Jag är en person som älskar att prata och kan i princip prata hur länge som helst om i princip vad som helst. Gillar främst att diskutera sådant som intresserar mig i form av feminism, rasism och diskutera samhället i stort, däremot har jag inte superkoll på allt och vill jättegärna lära mig mer! Utöver seriösa diskussioner håller jag gärna konversationer om sådant som egentligen inte spelar någon roll men som kan vara SÅ kul att prata och lyssna på i alla fall, like: serier, filmer, människor, allt! Hör gärna av dig till [email protected]! :)

    Jenny 2017-01-06 10:21:12
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Ida heter jag och är 20 år. Jag ska plugga franska i Göteborg nu till våren och letar efter nya bekantskaper. Jag är en glad och positiv person som gillar att promenera, diskutera, läsa, fotografera, dansa och äta vegetarisk mat. Samtalsämnen jag tycker om: miljö, kärlek, livet, böcker m.m. Skulle bli jätteglad om du hörde av dig till idafritiofsson(at)live.se!

    Ida 2017-01-06 10:20:57
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!! Jag heter Madeleine, är 23 år och flyttade till Stockholm i höstas för att läsa ekonomi på Handelshögskolan. Har vissa rädda världen-komplex och skulle vilja jobba med socialt entreprenörsskap eller något kopplat till effektiv altruism. Mina bästa grejer är att skriva, läsa, life hacks, sätta upp mål, listor, Excel, feminism, filosofi, drömma stort, analysera argument/relationer/allt och *fundera över livet*. Brukar trivas tillsammans med drivna personer som Vill Mycket Med Livet, bara kör och tar i när de gör saker, oavsett om det gäller att fixa härliga fester, spela teater eller starta företag. Ses gärna och går prommisar eller har plugg/skrivdejter!
    madeleine.ahlstrom(at)hotmail.com

    Madeleine 2017-01-06 10:20:44 http://made.devote.se
    Svara
  • LINKÖPING/NORRKÖPING

    Joline heter jag (ja, som sången), 26 år och bor i Norrköping men jobbar i Linköping. Tänkte att det ju aldrig kan skada att utvidga sitt kompisgäng :))

    Jag gillar att baka, laga mat, dricka rödvin, hitta på spontana grejer, landet, resor och att träffa nytt folk. Som person är jag väldigt extrovert (tror typ 93 % enligt Myers Briggs hähä), varm, generös och kärleksfull mot de jag gillar. Typ det bästa jag vet är att ordna fester och andra tillställningar. Ska också köpa gymkort på Actic om någon vill träna ihop! :)

    Maila på jolinejacobsson @ hotmail.com så kanske vi hörs :)

    Joline 2017-01-06 10:10:14
    Svara
  • LINKÖPING
    hejsan! Mitt namn är My och 19 år fyllda. Flyttade till Linköping i höstas för att börja plugga statsvetenskap och känner mig definitivt redo för att vidga umgängeskretsen utanför programmet(eller inom också, men nya människor välkomnas liksom). Gillar att diskutera allt mellan himmel och jord, promenera, äta men framförallt bara hänga med folk som är goa.
    Skicka till [email protected] om det känns rimligt att träffa en liten humanist som har abstinens från att få prata :p

    My 2017-01-06 10:07:43
    Svara
  • LONDON/LINKÖPING
    hej alla fina!
    jag heter erica och är 17, snart 18 år! pluggar just nu årskurs 2 på svenska skolan i london, men bor ’egentligen’ i Linköping. drömmer om att gå på massa (!) festivaler i sommar, tågluffa i europa & jobba som journalist i framtiden. min mail är [email protected] & min instagram är ikkaerica. skulle vara jättemysigt om någon av er blev pepp på att ses!! massa kramar <3

    Erica 2017-01-06 10:07:29
    Svara
  • Hej! Jag heter Sara och bor i Göteborg. Jag är 20 år gammal och jobbar till och från med olika jobb, för tillfället som vikarie. Jag gillar att träna, shoppa, resa, läsa, umgås, laga mat, gå ut på promenader, skriva och fota!
    Jag söker nya vänkretsar att umgås med! Hör av er om ni bor i Göteborg eller i närheten så tar vi en fika!

    Kram Sara. 96saph06(at)gmail.com eller kolla upp mig på Facebook och instagram (Sara Phillips) (phillipsara)

    Sara Phillips 2017-01-06 10:04:24 http://dislocatedswedie.tumblr.com
    Svara
  • Hej, Malin heter jag 23 år och läser min master i statsvetenskap och management här i lund sen i höstas. har inte funnit mig helt i staden än, försökte ta kontakt med folk redan i höstens inlägg om att hitta vänner men Livet kom emellan :( tycker om att laga mat( gärna vegetariskt veganskt), är en sucker för kaffe eller te och bara sitta o prata något jag verkligen tycker om, feminism o politik, friluftsliv, eller sträck titta på serier :)
    Hade varit så kul att träffa fler folk! Min mejl är [email protected]

    Malin 2017-01-06 10:01:47
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Åhhh, vilken master läser du? Jag bor inte i Lund för tillfället, men kommer läsa master där i höst (i stats) och då vill jag gärna hänga!

      Olivia 2017-01-06 10:46:25
      Svara
      • Svar på Olivias kommentar.

        Hej Olivia, jag läser welfare policies and management men har kompisar som läser andra masters, skriv bara till mig om du har frågor ?

        Malin 2017-01-07 17:09:40
        Svara
  • Hej! Mitt namn är Sara. Jag är 20 år och bor i Göteborg. Vill hitta fler vänner/vänkretser att umgås med. Jag gillar att träna, shoppa, resa, laga mat, prata, läser mycket böcker och tittar mycket på serier/filmer.
    På dagarna jobbar jag eller försöker hitta nya platser i världen att resa till. Gillar att utforska och fota!
    Hör av er om ni bor i Göteborg eller närheten så tar vi en fika!

    Kram, Sara

    Sara Phillips 2017-01-06 10:01:39 http://dislocatedswedie.tumblr.com
    Svara
  • ÖREBRO

    HEJ!
    Är en go och glad 25-årig värmlänning som på grund av jobb flyttat till ”storstaden” Örebro och känner mig helt vilsen utan ordentligt kompishäng. Så är du som jag och gillar att fika, träna eller bara att umgås så hör gärna av dig!

    sara_jonasson(at)live.se

    Sara 2017-01-06 09:53:03
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      ÖREBRO
      Hej! Jag är en örebroare på 27 år som gärna ses och hittar på något. Har flängt runt en del de senaste åren men är nu tbx i stan. Spenderar dagarna på jobbet och är oftast helt slut på kvällen, så behöver någon eller några som kan hålla mig borta från att dega i soffan! Gillar t ex att laga mat samt titta på och prata om serier, och om du vill ha någon att simma eller löpa med så är jag påt. Min mejl är cambergstrom(at)gmail.com

      Jag skickar iväg ett mejl!

      Camilla 2017-01-06 16:02:31
      Svara
      • Svar på Camillas kommentar.

        ÖREBRO!

        Åh äntligen lite örebroare som skriver!
        Jag är Linnéa och är 26 år gammal. Efter att ha pluggat på annan ort i en massa år har jag nu flyttat tillbaka till staden jag är uppvuxen i för att jobba. Väl här upptäckte jag att alla jag känner har flyttat härifrån :(
        Jag skulle så himla gärna vilja träffa lite nya kompisar att hänga med!!
        So hit me up! linnea_werme(at)hotmail.com

        Linnea 2017-01-07 11:18:46
        Svara
        • Svar på Linneas kommentar.

          ÖREBRO
          Härligt att se lite Örebroare här i kommentarsfältet! Josefin heter jag, är 24 år och jobbar som designer på en reklambyrå. Flyttade till Örebro för att plugga för ca 4,5 år sedan och när mina kompisar flyttade till andra städer för att jobba blev jag kvar här. Gillar serier/poddar/film/sociala medier och sånt, skulle gärna ses och hitta på lite vad som helst! Vi verkar ju vara några stycken så vi kanske till och med skulle kunna dra ihop ett litet gäng? Skriv på facebook eller mejla mig på j.wiksten(at)hotmail.com

          Josefin 2017-01-09 00:21:52
          Svara
  • DALARNA
    Hej, jag heter Maria och är 30 år. Har skrivit tidigare under illande inlägg men då kom livet emellan och lyckades inte få ut något av det. Påt igen!
    Jag pluggar i Falun, är rätt nydumpad och skör och känner att jag behöver lite förändring 2017. Jag älskar musik, att laga mat, dricka ett glas vin då och då. Har börjat läsa mer böcker senaste tiden som inte är kurslittetur och kollar gärna en hel serie i sträck. Jag gillar kläder och smink och hudvård, men gör alltid mig fin för min egen skull. Jag gillar kärleken och att prata om den, även om jag just nu har ett kyligt förhållande till den. Hoppas vi hörs.
    mariagrannas(at)gmail.com

    Maria 2017-01-06 09:48:38
    Svara
  • VÄXJÖ
    23 år, bott i Växjö sedan augusti förra året, men är ursprungligen från ett litet samhälle 50 min söder om Stockholm. Studerar till ämneslärare med inriktning engelska och svenska som andra språk. Tröttnat lite på tillvaron och söker därför goa personer som främst kan umgås rätt spontant, låt säga en helt vanlig tisdagskväll eller varför inte en hel söndag. Sedan jag blev singel i somras har jag insett hur viktigt det är att ha sköna människor runt sig som kan umgås ofta och spontant, och det brister lite på den fronten just nu. Vi kan ta en fika, äta god mat, gå långa promenader, se på serier/film, gå på stan, kanske träna tillsammans (?), gå på bio, se nya saker. Gå ut och ta en drink (eller flera) vore ju trevligt också. En personlig favorit är ju att gå på konsert. Helt ärligt öppen för det mesta. Ha det gött!

    aamyroxburgh(at)live.se

    Amy 2017-01-06 09:40:57
    Svara
  • STOCKHOLM
    syjunta! / handarbetescirkel
    Jag tycker om att sticka, det gör inte mina kompisar. Jag vill sticka med människor som stickar virkar broderar gör frivoliteter eller vad för handarbete/pyssel ni tycker om. Är en 22-årig student förresten.
    viiccco(@)gmail.com

    2017-01-06 09:40:57
    Svara
  • LUND
    Hej, Rebecca, 21 år (snart 22). Flyttade ifrån Stockholm till Lund för 2.5 år sen för att plugga astronomi/astrofysik. Känner att jag hamnat lite off på vännerfronten då många i min utbildning inte riktigt delar samma intressen som mig (vilket självklart inte är ett måste, men underlättar ju lite!). Dricker inte alkohol vilket gör att jag också kännt att jag hamnat lite off i denna studentstad där alkohol är en rätt så stor grej.

    Jag är en person som gillar att vara ute, ta långa promenader, cykla och springa. Tränar en del så hade varit mysigt att göra det ihop med någon ibland! Annars söker jag vänner som vill laga mat ihop med mig (äter veganskt, kan laga jättegod mat till dig!), dricka te, snacka feminism, miljö och bara ha det bra ihop. Gå ut och fika eller bara kunna ringa varandra ibland!
    Snälla hör av dig!
    rebecca.forsberg(at)hotmail.se

    Rebecca 2017-01-06 09:18:42 http://nouw.com/fysiskainstitutionen
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Adina och är 20 år. Jag flyttade upp till Stockholm i augusti 2016 för att plugga Digitala medier på Su. Jag är en glad, social person som älskar att träna på gym, laga god mat, dricka vin och analysera lite för länge om livet och över dumma killar. Söker fler vänner här då jag främst hänger med mina gbg-vänner som också flyttat upp! Låter det intressant? Då nås jag på Adiinaa(at)hotmail.com :) :) :)

    Adina 2017-01-06 09:17:07 http://adinaeriksson.blogg.se
    Svara
  • KÖPENHAMN

    Hej!
    Jag heter Lovis, är 22 år och är ursprungligen från Finland men har bott i Köpenhamn de senaste 3 1/2 åren. Jag håller för ögonblicket på med min magister i antropologi. Då jag inte pluggar gillar jag att läsa, skriva och gå på evighetspromenader eller dricka öl/kaffe med vänner. Jag har också sysslat med improvisationsteater i ett drygt år och improvisationsteori och feminism är de två ämnen som jag djupdyker i mest just nu.

    Ifall någon vill gå en promenad eller träffas på en öl för att diskutera feminism, böcker eller improvisation hör gärna av er! :)

    lovis.hakala (at) yahoo.fi

    Lovis 2017-01-06 09:12:46
    Svara
  • KARLSKRONA

    Hej hopp! Sarah heter jag, fyller 23 år i februari och är ursprungligen från Skåne men flyttade till Karlskrona pga studier. Klurigt att beskriva sig själv på ett bra sätt, men gillar att ha djupa samtal och filosofera om allt möjligt, dricka vin, laga god mat, träna då och då, och att festa till det emellanåt. Ganska enkel som person, duktig på att lyssna och öppen för nya förslag och möjligheter. Söker nya vänner pga kul och spännande ju! Om något av detta låter intressant så släng gärna iväg ett mail till sarahericsson94(at)hotmail.com :)

    Sarah 2017-01-06 09:01:40
    Svara
  • hej alla älsklingar!! jag ska flytta till UPPSALA och plugga lite där nu i januari. min kille bor i uppsala nu men dör om han kmr va den enda jag ska hänga med. jag ska ta examen som socionom (om en vecka!) och sen plugga sociologi ett halvår där uppe. jag tycker om att yoga, gå på stan (<3), titta på grejer, äta saker, LAGA MAT (lovar jag kan bjuda dig på god mat), dansa etc etc. med mina kompisar vill jag antingen 1. hänga och dega, äta, kolla serier eller 2. göra oss snygga ihop och dansa så mkt. annan hobby: snacka skit om killar och prata om feminism.

    pls hör av er till lilla mig!! på ronja.ottosson(at)hotmail.com

    Ronja 2017-01-06 08:57:35 http://kokakolaveins.blogspot.com
    Svara
  • LINKÖPING

    Hey! Jag heter Karolin, studerar till civilingenjör på Linköpings universitet & är 23 år.
    I studentsammanhang är jag med i en förening som arrar konserter och en annan förening som arbetar för ett ökat genustänk på campus.
    När jag inte gör detta kollar jag på serier, äter god mat och klättrar. Gillar även att resa, fjällvandra och måla akvarell.
    Söker nya vänner pga alltid kul ju.

    Om detta låter intressant, holla at me på–> karolin.storck(at)hotmail.com

    Karolin 2017-01-06 08:52:58
    Svara
  • HALLA (vad annars)!!!!! Mitt namn är Sabine och jag är 19 år och fyller 20 ungefär när kungsan är fylld av rosa blommor. Jag bor i centrala stockis och flyttar snart till Uppsala med min sambo och med mitt spirit animal (rescue-hunden Laika som är det gulligaste någon sett). Kommer att bo i båda städerna och vill görna ha kompisar överallt!
    Jag ska precis börja jobba på en hbtq-förskola. På fritiden lyssnar jag på poddar, går långa promenader, lägger ut bilder pp mina bröst på instagram, äter kladdkakor, läser böcker, går på rave i oändlighet, bresar med benen på tunnelbanan så att gubbar ska bli provocerade, är arg på män, kramar mina tjejer och hånglar med ett skägg. Ungefär. Mina framtidsplaner innefattar bla att dra iväg till typ asien och jobba i 3-6 månader. Annars ska jag plugga och bli något av en svensson och äta tacos på fredagar och dricka rödvin på lördagar (men bara LAGOM mycket, någon måste ju stå för allt normbrytande också).

    Vill bli kompis med alla!! All makt åt flora osv!!!!

    (heter Jantelaget på instagram if u wanna make sure i’m real)

    sabine.engstrom(at)outlook.com

    Puss kram puss kram puss kram Glad helg

    Sabine Engström 2017-01-06 08:43:53
    Svara
  • Tjolahopp! Magdalena heter jag, fyller 19 år nu i mars och bor i världens minsta lilla håla i norra SKÅNE.
    Så himla svårt att beskriva sig själv haha men skulle väl säga att jag gillar att umgås med kompisar, hitta på roliga grejer, utflykter, äta, träna, chilla, lyssna på musik, läsa etc. Att festa har man ju också blivit rätt duktig på nu hehe. Så ja, jag skulle väl säga att jag är som vilken tonåring som helst :)
    Jag tar studenten nu fram till sommaren och min plan är att jobba under sommaren och hösten för att resa iväg över vinter. Jag MÅSTE göra något annat än att plugga, jobba och hänga med samma människor på samma platser som jag gjort under hela livet. Jag vill se mer av världen och få perspektiv på saker och ting liksom ?
    Det finns många olika typer av resor jag vill göra och är egentligen öppen för det mesta. Men det jag vill mest just nu är att säsonga någonstans i Alperna eller Kanada över vintern. Skidåkning är bland det roligaste jag vet och skulle helst vilja bo i någon ort i Österrike, Schweiz, Italien eller Kanada dårå.
    Detta gäller över vintersäsongen, alltså december-april ungefär, och tanken är att bo/åka ner med flera stycken, inte bara en. Väl nere i alperna vill jag lägga fokus på framförallt skidåkning såklart men också jobba och festa, så det hade ju varit bra om man hängde med likasinnade ?
    Kolla in min Instagram om du vill se hur jag ser ut, magdalenahamacek heter jag där!
    Epost: magdalena.hamacek(at)hotmail.com

    Magdalena 2017-01-06 08:23:01
    Svara
  • Hej!
    Matilda heter jag, för nuvarande 23 årig uppsalabo men snart tar jag examen från lärarprogrammet och då finns det en tanke om att flytta till Sundsvall. I Sundsvall finns det ett fint bibliotek, vilket är bra för jag gillar att läsa. Det finns massor med nice restauranger, vilket är bra för jag älskar god mat. MEN i Sundsvall finns inga vänner, vilket är dåligt för jag gillar vänner .Jag undrar därför om nån sundsvallsbo vill testa ett litet brevvänsprojekt, kanske behöver jag inte känna mig kompislös när/om jag och pojkvännen flyttar dit i sommar?
    Skriv till mig på matildagranlund(at)hotmail. Com!
    Kram till er därute och tack Flora för en fantastisk plattform

    Matilda Granlund 2017-01-06 08:02:18
    Svara
    • Svar på Matilda Granlunds kommentar.

      Har bott i Sundsvall i 1 år nu och har aldrig varit så ensam och uttråkad… Kanske är mitt eget fel dock, är inte så mycket för att äta på restaurang, shoppa på birsta o.s.v. Men det känns nästan omöjligt för mig att hitta nya vänner här. På krogen sitter liksom alla i sina sällskap och snackar och sen drar hem känns det som, och får en ”skumtyp”stämpel om man försöker socialisera med någon. Hade gärna hängt med någon som velat, så tråkigt att du inte flyttar hit förrän i sommar.. skall kanske flytta härifrån i sommar om det går vägen..
      Dock är sundsvall en jättefin stad! Och som du säger har de ett stort bibliotek med bra utbud och jäkligt många restauranger. Hittar man bara några sköna att hänga med så är stan säkert inte fyskam. Man kan säkert hitta kompisar via facebook eller något om man har det. Hoppas du får det bättre i Sundsvall än vad jag fick!

      Jenny 2017-01-07 12:03:22
      Svara
  • GÖTEBORG – BOKKLUBB

    Hallihallåå! Jag heter Alice och är snart 23 år. Jag är en riktig bokmal men saknar verkligen att ha någon att diskutera böckerna med. Jag skulle så himlans gärna vilja skapa en bokklubb i Göteborg med ett gäng härliga tjejer. Tänker att det skulle bidra både till att man träffar människor man inte skulle träffat annars och förhoppningsvis givande samtal. Är det fler som gått i samma tankar som jag?? Maila isåfall på gusedsal(at)student.gu.se

    Alice 2017-01-06 06:41:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!