⚡️ Veckans lista ⚡️

veckans lista flora

Helo. När det här inlägget publiceras så befinner jag mig på Yrsas landställe. Vi stannar här tills på torsdag för att jobba med våra respektive skrivprojekt. Jag ska försöka internetdetoxa lite men har förstås förprogrammerat blogginlägg till er. Har ju bloggat nästan prick varje dag sedan 2007 (tio år i mars!) så varför skulle jag göra något annorlunda nu liksom.

Fan vad fina ni är förresten. Har fått så sjukt mycket kärlek på sistone och blir så oerhört jävla glad. TACK för det.

? Veckans huvudfokus:

Skriva på det som jag hoppas ska bli min andra roman. Gulp.

? Veckans läsning:

Välkommen till Amerika av Linda Boström Knausgård och kanske även Indianlekar av Felicia Stenroth. Om jag hinner båda dvs.

? Veckans tråkiga:

Bokföring zzzZZZzzzzzz.

? Veckans struktur:

Skriva fram till 12, äta lunch och ta en promenad, dricka kaffe, eftermiddagsskriva, ta en drink, laga middag och sitta och tjöta. Kanske skriva lite mer, eller läsa, eller se en film. Lite så brukar det se ut. Timmarna innan lunch är i alla fall mest heliga för mig.

? Veckans andra planer:

Skrivpeppsfika med personen som vann min Musikhjälpenauktion och medverkan i podden Psyket i P3.

? Veckans pepp:

Skogspromenader! Eftermiddagsdrinken på glasverandan! Högläsa! Skrota runt med flottigt hår, säckiga pyjamasbyxor och smutsiga raggsockor! Allt det peppar jag.

? Veckans matlagning:

Jag och Yrs ska laga enchiladas, korv med bröd, bánh mì och rotmos + misoglaserade morötter a la Sara. GOTT VA. Kan ge recept sen!

? Veckans sköna:

Kommer tvinga mig till rätt mycket hårkli och ryggkli denna vecka ;-)))))))

? Veckans oplanerade:

Hela helgen är oplanerad vilket känns så skönt. Men kanske hänga med mina småsyskon? Vill gå ut och dansa också!

? Veckans blogginlägg:

Om när jag och Isak gick hem med varandra första gången, god mat jag ätit på sistone (dvs recepttips!), blandade fylleselfies, ett poddavsnitt om otrohet, ett tips på en svinbra bok och ett gäng roliga saker jag gjorde i helgen. Bland annat. Om du önskar nåt speciellt så är det bara att skriva en kommentar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • så bra lista på kommande inlägg! din blogg är så bra just nu, alltid sugen på att läsa mer. skulle gärna vilja ha nåt slags girlpower-peppigt inlägg eller liknande då jag är lite ledsen över en kille jag är typ olyckligt kär i och det skulle vara fint att få läsa nåt som får hans betydelse att verka lite mindre. puss!

    emma 2017-01-24 16:42:21
    Svara
  • Alltså ditt hår är SÅ SNYGGT, on fleek, osv <3

    Julia 2017-01-24 10:08:47
    Svara
  • Hej Flora!!

    Älskar verkligen din blogg då varje inlägg är intressant och roligt. Jag undrade om du skulle kunna förklara hur du fick din lägenhet, vilken ålder du var när du köpte den och hur mycket det kostar på ett ungefär.

    Kramar Linnea

    Linnea 2017-01-23 21:50:33
    Svara
  • En outfit som sannerligen lever upp till sitt syfte! Tror på dig

    Elsa 2017-01-23 21:44:50 http://elsaherlitz.blogg.se
    Svara
  • Heter det landställe?! Jag trodde det hette lantställe? Gaaah.. Snälla säg att båda är rätt och bara dialektalt eller nåt för pallar inte att jag gått runt och trott fel i 29år… ?

    Elin 2017-01-23 21:22:40 http://elinsara.com
    Svara
  • Flora! Du som kan det här med att ragga osv. Om en är sugen på att ligga med nån, hur visar en det? Är liksom inte så intresserad av något seriöst i första hand… Eller ska en sluta vara så subtil och bara fråga helt enkelt (när modet finns) om den vill ligga vid något skede? Gud, jag kan inte sånt här. Kram iaf

    Sanna 2017-01-23 20:04:00
    Svara
  • Hej Flora! Du verkar laga så himla mycket god mat så undrar ifall du har några tips för att komma igång med att laga lite mer spännande grejer för den som inte är så van? Internet svämmar ju över av recept osv och jag tänker varje år att NU ska jag lära mig mer om matlagning istället för att bara laga typ makaronilåda varje dag men kommer aldrig igång, vet liksom inte i vilken ände jag ska börja för det finns så mycket jag inte kan? Vad gör du när det känns trögt? Kram!

    julia 2017-01-23 16:56:40
    Svara
  • Hej Flora!
    Vill bara tacka dig för allt du ger!
    Podden, den här plattformen som en hel värld av underbarheter rent av en skattkista!
    Vill också bara säga att jag kände igen mig så när du berättade om dina otillräcklighets känslor i din och Fridas blogg. Tycker det är så bra att du är så ärlig kring de känslorna.
    Jag kunde relatera så starkt till det där med att nästan bli lite paranoid till allt när jag är i min svacka, när jag mår dåligt. När det känns som att alla ser igenom en och samtidigt förbi. När det känns som att inget precis inget är enough. Tänker att vi alla mer eller mindre får krama om vårt inre sårade starka barn i sådana svackor och våga sträcka ut en hand till en vän eller så. Det blir så mycket lättare då. Vi alla har ju de, de jobbiga stunderna, mer eller mindre. Det är ju så viktigt att ta hand om sig själv, för precis som du skrev vi är ju huvudpersonerna i våra egna liv. Vi ska gå i de förtrogna skorna, kyssas, skratta och va stört förälskade, gråta, skrika och ha oss. Tror så att ärlighet kring sitt mående, hur kantigt eller runt, varmt eller kallt det än känns tar oss mycket längre fram än vi kan ana. Önskar så att alla fick lära sig det från blöjben. Kram och kärlek till dig och alla som kämpar med ångest och kärlek därutee! <3

    Agnes 2017-01-23 16:26:01 http://www.devote.se/agnesblixa
    Svara
  • smink, hår och hudvårdsrutin steg för steg

    frida 2017-01-23 16:05:58
    Svara
  • Hej goaste flora!
    Jag har en fråga eller ett helt ämne till er podd (om jag skulle få bestämma). Men hur som helst så är det säkert något som både du och frida stött på och alla andra. Jag tycker iallafall som singel att det är så fruktansvärt svårt att hitta killar med bra värderingar, speciellt jag som är feminist och kommer från ett arbetarhem med socialistiska värderingar.. Alltså hur ser era erfarenheter ut kring detta med killar och politik. Också när en väl träffar någon en gillar sen ba är människan helt tvärt emot sina egna värderingar. Knepigt detta men skulle vara kul att höra er prata om det här.
    Ha det bäst, gillar allt med den här bloggen. Massa pepp och kram

    Emma 2017-01-23 15:24:49
    Svara
  • Skönhetstips!!

    Carro 2017-01-23 13:42:22
    Svara
  • Hej bästa! Har för mig att du klagat över att vegetariska/veganska ofta är gjorda för att vara ”nyttiga”. Hittade och lagade denna asgoda gräddiga gryta med smörigt potatismos o tänkte på dig. Säker att den går att veganisera! Kram http://www.madebymary.se/2014/december/graddig-julgryta-med-sojabitar-rodvin-farska-champinjoner-creamy-vegetarian-christmas-stew-2.html

    Alice 2017-01-23 12:31:00
    Svara
  • Hej flora! Vill bara tipsa om bästa grejen just nu. Har hittat fontanas vegetariska ravioli på burk och den är så najs att ha i skafferiet eller med på resan. Lika god att värma som att äta direkt ur burken! OBS, såg nu att pastan innehåller äggvita, men för de som accepterar det är den perfekt för bakisdagar eller stressiga luncher. Puss

    http://fontana.se/product/ravioli-vegetarisk/

    {"author":"Ebba" 2017-01-23 12:28:32
    Svara
  • Det var väl den härligaste mixen av kommande blogginlägg jag varit med om på länge!

    m 2017-01-23 11:13:12
    Svara
  • I och med att du alltid är så inspirerande så undrar jag såklart var din fina scarf är ifrån? :)

    Lo 2017-01-23 11:05:51
    Svara
  • Så gøy og håper du får det kjempefint med Yrsa + får skrevet mye.
    Gleder meg til å lese blogginnlegget om deg og Isak + boktips!
    Ønsker gjerne innlegg om hvordan du redigerer bilder, evt fototips! og kanskje noe om interiør?

    Kram kram

    Nora 2017-01-23 09:55:09
    Svara
  • Den där matveckan lät iiiinte dålig! Är också pepp på att göra enchiladas snart!
    Ha en fin vecka på landet :)

    Svara
  • I’m convinced your 2nd book will be at least as successful as your first book!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    Rena 2017-01-23 08:29:22 http://dressedwithsoul.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!