Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

✉ ✍

IMG_7840 IMG_7846Foto: Hanna

En sak som jag går runt med ständigt dåligt samvete över är de mail ni skickar till mig som jag inte har svarat på. Jag läser dem, tänker ”oj det här kräver ett bra svar, jag får återkomma när jag har tid” och sedan blir det ett stressmoment som jag inte tar tag i. Jag gillar verkligen när ni mailar mig, och jag ber om ursäkt till alla er som bara fått tystnad som svar.

Ni som inte har fått svar kan väl skicka era mail på nytt? Och snälla, inte milslånga brev, för då hinner jag inte! Sedan får jag avvara en eftermiddag eller två till att svara på era funderingar. Låter det okej? Ni kan skicka dem till wistromflora@gmail.com.

Translation: All of you who have sent mail to me without getting an answer: send them again, to wistromflora@gmail.com. I’m sorry for not answering them earlier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Flora, jag vet att du svarat på den här frågan förut, men varifrån kommer din och Felix röda soffa? Förmodar att den är second hand, men vad kallas den (alltså om den sortens soffa har nåt namn typ) och vet du var man kan hitta en sån eller liknande? Kram

  Anna 2014-02-08 13:35:21
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej! Jag vet tyvärr inte vad modellen kallas. Den är köpt på Blocket. Sök på sammetssoffa så kan du säkert hitta något liknande! Kram

   Flora Wiström 2014-02-08 17:57:45
   Svara
 • Vart har du köpt din underbara tröja som du har på denna bilden? Kram

  Rebecka 2014-02-07 17:54:51
  Svara
 • Vet du vad. Nu har jag skickat mail till dig Flora! :)

  Nike 2014-02-05 17:58:50 http://konstgjort.devote.se
  Svara
 • testar att skicka om!! XX

  dani 2014-02-05 14:51:32 http://vapenbroder.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!