Det enda bröd vi hade hemma var en Il Fornaio-foccaica, sÃ¥ den Ã¥t vi till frukost meds smör med havssalt, prästost och gurka. Samt apelsinjuice, ägg och te. Okej, vet att detta ser osmakligt ut men jag lovar det var jättegott. Ugnsgratinerad aubergine med tomat- och kidneybönröra samt mozzarellaost. Vi Ã¥t dem med kokt potatis och smör. Dagen därpÃ¥ stekte jag den överblivna potatisen. ÃLSKAR stekt potatis, det känns sÃ¥ himla mycket som när jag var liten och mamma eller pappa gjorde helglunch. Till det Ã¥t jag en jättegod tomatsÃ¥s med purjolök och kidneybönor som vi hade över, samt avokado och keso. Snabbt och enkelt. Till mellis Ã¥t jag avokado med nutella framför nÃ¥gra avsnitt Glappet (en viktig och rolig tv-serie frÃ¥n 1997 som diskuterar könsroller och ungdom och sÃ¥nt bra). Det ÃR gott, jag lovar! FörstÃ¥r inte varför folk blir sÃ¥ chockade av att jag äter detta, jag menar, det är ju jättemÃ¥nga som gör raw-efterrätter pÃ¥ kakao och avokado, eller typ smoothies. Det funkar svinbra tillsammans, ni borde prova.
Translation: Some food I’ve been eating lately. Avocado and nutella is delicious, I promise!