Ojdå. Nu blev det ännu ett inlägg om mat.

DSC_7407Häromdagen lagade jag detta. Ni ba: vad fan är det där? Jo förstår ni, det är zucchini och aubergine som har fått puttra jättelänge så att all vätska försvinner. På så sätt blir det megasmakrikt. Jag hällde på en skvätt matlagningsgrädde och förstås en massa kryddor och så åt vi det med papardelle och tryffelolja.DSC_7412På kvällen kom Felix mamma Inger förbi. Vi åt fruktsallad, drack te och hade en mysig stund ihop.DSC_7409Banan, honungsmelon, nektariner, jordgubbar, granatäpple, mynta, honung och en skvätt apelsinjuice utgör den här goda! DSC_7414Min fina, fina nästan-svärmor.  DSC_7419En annan dag lagade jag rotfrukter och grönsaker i ugn med en mynta/honung/lime-sås till. Oh yes.DSC_7479Och i lördags åt vi frukost med vidöppna fönster.  DSC_7486Jag hade på mig min somrigaste stass, nämligen den här byxdressen från Beyond Retro.DSC_7482Jag har kommit in i en smoothieperiod. Den här innehåller nektariner, banan, kokosdryck, kokosflakes och mynta.  Har ni några smoothietips?

Translation: What I’ve eaten lately, more or less. I want your smoothie recipes! 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!