Häromdagen var världens finaste Paulina på middag hos oss och då bjöd vi henne på färska vårrullar med spenat, morötter, gurka, rödbetor och groddar.  Alltså bara råa ingredienser i rispapper. Froste och Dana gav mig receptet till en dippsås som är helt otrolig (ursprungligen från någon rawkokbok). Här är receptet till dippsåsen, jag lovar er att ni typ aldrig kommer att vilja äta något annat:
2 msk sesamfrö
1/2 dl olivolja
2 tsk senap
2 1/2 msk appelcidervinäger
2 tsk agavesirap
2-3 torkade dadlar
1 tsk färskpressad citronsaft
3 msk soya
1 vitlöksklyfta
2 msk jordnötssmör
Mixa alla ingredienser tills massan är helt flytande. Doppa, ät och avlid.I fredags kom Kajsa och Jakob på middag. Vi hade en så otroligt fin kväll med massa massa prat och skratt.Jag svängde ihop en sallad som blev så himla lyckad, så den tänker jag tipsa om också. Till den åt vi hummus, och då räckte det precis till fyra personer:
6 ugnsrostade paprikor (godaste jag vet nästan)
4 portioner quinoa
2 avokados
körsbärstomater
groddar
en näve valnötter, torrostade
basilika
olivolja, balsamvinäger, citronsaft, salt och peppar.