❄ ❅ ❆ ❅ ❄

I år firar jag jul med Danas (amerikanska) familj vilket betyder att det är den 25:e då festligheterna framförallt kickar igång. Jag kommer väl börja gråta vilken minut som helst för det är fan en konstig känsla att vara ifrån min familj och pojkvän på julafton, men jag tänker tvångskrama Froste hela julhelgen och tröstäta lussebullar utan uppehåll.

Så! God jäkla jul. Det ÄR okej att gråta på julafton. Och att bli osams. Och att bli besviken. Men försök vara lite extra fina mot varandra och se till att kramas asmycket.

Och till er som inte firar jul: Hoppas ni får det asfint i ledigheterna. Puss från yours truly.

Translation: Merry friggin x-mas. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Ja, god jäkla jul! Jag spenderade min jul med att gråta pga paus/uppbrott med min pojkvän som fan är allt för mig. Min julönskan blir att vi hittar tillbaka till varandra, det vill vi båda. Någon som har tips på hur man överlever tills dess? Tycker detta är så himla jobbigt.

  linnea 2015-12-25 23:30:01
  Svara
 • Feel ya flora, jag har bott i Australien senaste två åren och jul, födelsedagar osv känns alltid lite sorgligt utan familj, MEN tänk på att fysisk närvaro inte är den enda typen av närvaro, dom man älskar finns med en alla dagar ju! Puss och god jul :)

  Amanda 2015-12-24 13:02:27
  Svara
 • du er så jäkla bra! <3
  god jul kjære Flora!

  marire 2015-12-24 12:07:50 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • God jul, härliga Flora!
  Hoppas du också får kramas mycket och mysa och så. :)

  ElinH 2015-12-24 11:29:04 http://elinharaldsson.blogg.se/
  Svara
 • God jul Flora! Älskar din blogg jättemycket! Men jag vill ändå att man tänker efter innan man skriver ”God jäkla jul”. Jag menar, julen är ju en kristen högtid och även fast man inte är troende (vilket jag inte är) så tycker jag ändå att man ska tänka på varför vi egentligen firar jul här i Sverige. Jag har i alla fall kommit fram till att jag tycker det är olämpligt att skriva svordomar i samband med detta. Det var bara en liten tanke som man kan tänka på till en annan gång, kram!

  Evelina 2015-12-24 11:16:16
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Jag tänker att Flora försökte vara inkluderande i att skriva ”Och till er som inte firar jul…”. Själv är jag ateist men älskar julen och firar den gärna, för mig är det mer en traditionsgrej än religions, oavsett om traditionen härstammar från en religion eller inte. Ha det fint :)

   Frida 2015-12-25 17:43:07
   Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Jag förstår inte vad detta att ”man ska tänka på varför vi firar jul i Sverige” har med svordomar att göra? Sen att julen skulle vara en kristen högtid stämmer inte. Jul har firats långt innan Jesu födelse. Läs på här till exempel https://hogtider.wordpress.com/2012/12/23/ar-julen-en-kristen-hogtid/

   Moa 2015-12-25 00:24:34
   Svara
 • God jul fina Flora! Kommenterar alldeles för sällan men har läst din blogg sen du gick i åttan och jag i sexan (hur sjukt!!). Vill bara skicka en julkram från mig och säga att du ÄR (inte bara ”verkar vara” för det känns ju verkligen som att jag känner dig?!) en helt fantastisk person. Det är så fint att du alltid inkluderar alla. Ha det så mysigt som det går idag, trots att du är långt hemifrån och som du säger: det ÄR okej att gråta och vara ledsen idag (och vilken annan dag också ofc)!! Så viktigt att poängtera det. PS. sluta aldrig blogga (hehe för det bestämmer ju jag… men man kan ju önska). DS. KRAM!

  anna 2015-12-24 10:55:19
  Svara
 • God Jul till dig!!! Njut, vips så är du hemma ju! :))))

  Alice 2015-12-24 10:21:30
  Svara
 • God jul fina du!!

  Emilia 2015-12-24 10:13:24
  Svara
 • God jäkla jul Flora. Du är bäst!<3

  Tora Hansson 2015-12-24 10:06:37 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Tack flora och god jul! Känns som att du är typ den enda på hela internet som skriver att det är okej att gråta på jul etc. Älskar sig för det. Kram!!

  Alexandra 2015-12-24 08:46:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!