1.
AUBERGINESALLAD MED PINJENÖTTER, PERSILJA OCH SULTANRUSSIN
2.
LASAGNE
3.
VÅRRULLAR MED RÖDBETOR OCH MYNTA
4.
BUTTERNUT SQUASH-SALLAD MED TAHINISÅS
5.
FRYST SNICKERSTÅRTA
Hej där.
Jag heter Flora och är 22 år gammal. Det här är en blogg om skrivande, illustration, vegomatlagning, fotografi, tighta jeans och feminism. När jag skapar något så hamnar det med största sannolikhet på den här bloggen, som har över en halv miljon sidvisningar i månaden. I höst kom min debutroman Stanna ut hos Bonnier Carlsen.
Utöver bloggandet frilansar jag som skribent och illustratör. Du hittar min portfolio på florawistrom.se.
Samarbete? Frågor? Maila mig på [email protected].
In English: Hi. My name is Flora and I’m 22 years old. This is a blog about writing, illustration, vegetarian cooking, photography, high waisted jeans and feminism. But mostly it’s a blog about my life in Stockholm, Sweden. I work as a blogger, author, freelance writer and illustrator and this blog has over 500 000 page views a month. You can se my work here: florawistrom.se and contact me here: [email protected].
älskar vårrullar och gör det ofta – men jag har helt fastnat på att ha koriander. men mynta är ju genialiskt. måste testa!! kanske avsluta med snickerstårta? älskar din blogg btw!
Snickerstårtan verkar sannerligen helt insane! Jag experimenterar med en massa veganburgare just nu och jag är fast besluten om att skapa några riktigt grymma rackare. Men det är fan svårt! Jag har aldrig varit ett stort fan av bönbiffar typ, men jag hoppas ändå få ihop något.
Wow! blir sugen på allt! ska nog prova snikens tårtan snart snart snart <3 <3 <3
Snickertårtan gjorde jag och min partner som födelsedagstårta och wowawiwaaaa vad god den blev!!
auberginesaladen ser makalös ut!
Den där frysta snickerstårtan är helt gudomlig!