Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

♥ SVARA PÅ MIN UNDERSÖKNING KOMPIS ♥

DSC_6398 DSC_6399

Hjälp mig göra den här bloggen bättre genom att svara på några frågor. Det skulle göra mig såhär glad ↑

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Glömde skriva i formuläret att du och din blogg är så jävla GRYMMA!!!!!!!!!!!!

  Claire 2016-05-05 00:00:39
  Svara
 • Förslag till rubrik: Diskussion: Varför måste allt dokumenteras hela tiden?
  Vad skulle hända om vi gick på en middag/fest utan våra mobiltelefoner? Varför tar vi en bild så fort ngt är roligt/vackert. Vart ifrån kommer behovet av att dela den med andra sen? osv.
  Tänk på saken och njut av Maj :)

  Cortney 2016-05-04 07:19:08
  Svara
 • Hittat till din blogg måste jag ju ha gjort redan i bloggarnas begynnelse, men börjat läsa regelbundet (och numer dagligen!) för något år sedan, det känns som att bloggen fick världens uppsving då + att jag VERKLIGEN enjoyat dina inlägg om acne då jag själv haft problemhy i så många år och det är så himla nice att någon faktiskt pratar om det som FÖRSTÅR och har så himla queenigt klok inställning till det. I allmänhet gillar jag hur du pratar om saker, och att du pratar om saker, liksom skildrar verkligheten utan censurer, med blodsockerfall och ångest and what not, det är inte bara rosenskimrande som det lätt blir på internet eljest. Det är nog det som fått mig att ~falla~ för bloggen.

  Okej wall of text men visste ej om detta platsade in i enkäten, vad jag vill komma fram till: ba fortsätt gör som det är nu! Winning the internet! <3

  Linnea Chickpeas and Understanding 2016-05-03 21:48:04 http://peasandunderstanding.wordpress.com
  Svara
 • Haha ja du låter som en 50-åring. Är inte läsplatta typ kindle och liknande medan surfplatta är det du syftar på? Haha puss du är så bra

  Fanny 2016-05-03 09:54:11
  Svara
 • Hej hörru, kanske knasig fråga men hade du inte kunnat nämna inlägget om resekompis i ett annat inlägg, så det liksom marknadsförs lite igen? Tycker att det är ett så himla fint initiativ.

  E 2016-05-03 06:34:58
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!