Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

✎ TRE SKRIVRELATERADE GREJER

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 13.43.08

1.

Jag har intervjuat en av mina författaridoler, Jennifer Clement, till Culte. Det är ett nyhetsbrev som skickas ut en gång i månaden som handlar om allt som är djupt och ytligt med kultur.  Clement har skrivit En bön för de stulna, en bok som golvade mig helt och hållet, och jag fick chansen att fråga ut henne om skrivprocessen. Jäkla drömuppdrag!

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 13.57.42citat stanna flora wiström

2.

Adlibris har låtit sina läsare välja ut årets bästa böcker och min bok är en av dem, så sjukt fint! Stanna är även med bland listan över ungdomarnas bästa på samma sajt och ligger i toppen av ungdomsböcker på Bokus. Serrrri. Är så jävla glad över att den här berättelsen blir läst. Vet du förresten att du kan provläsa de första 22 sidorna på Bokus? Göre!

ESTERIÖR POP UP 1

3.

Min gollia kompis Henrik är en av två grundare av inredningsföretaget Esteriör. De har inrett Åsögatan 136 (Stockholm) och öppnar en inrednings-pop up. Det är liksom en lägenhet där alla möbler och inredningsdetaljer kommer att vara till salu! Pop up:en håller bara öppet mellan 2-6 december, och den 5e (på måndag) kommer jag vara där och sälja böcker + signera Stanna mellan 17-18! Kanske kan vara en bra julklapp till någon du gillar? Eller ba kom och häng! Läs om Esteriörs pop up här.

Bild 2016-10-19 kl. 15.52 #3

Puss å kram från novemberpersonen ovan.
Ps. Metro har tydligen ändrat designen här på bloggen. Fint ju!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Nummer 2, alltså heja, heja!! <3

  Ellen 2016-12-04 18:24:42 http://lindbergellen.com
  Svara
 • sträckläste de tjugotre sidorna och fastnade DIREKT. nu ska jag till odenplans akademibokhandel och köpa och läsa resten. det hann inte ens hända något starkt eller världsomvälvande under sidorna jag läste men blev ändå alldeles skakis och berörd. UNDERBART

  frida 2016-12-03 13:58:10 http://rothsandberg.wordpress.com
  Svara
 • Jag läste ut din bok för ungefär 2 veckor sen och samma natt jag läste ut den drabbades jag av magsjuka och vill skylla på att det är på grund av boken. Jag är fortfarande lite ärrad av hur boken slutade och allt som hände men jag måste fortfarande säga att det är sällan det tar mig knappt 3 dagar att läsa ut en bok. Grymt flora, jag älskade den!

  Dana Al-Qassam 2016-12-01 15:24:09 http://nouw.com/danaalqassam
  Svara
 • DETTA GJORDE MIN DAG. TACK TACK TACK. <3

  yrsa 2016-12-01 10:01:56
  Svara
 • en annan skrivrelaterad grej för att det inte går att kommentera på yrsas lilla textsida men jag måste få uttala mig om det någonstans där det kanske kan nå henne: alltså wow hennes ord är det finaste jag vet och efter alla hennes texter vill jag läsa MER. Mer om bh:ar i tak, om hur det går för personerna som gör slut, om linda och anders och allt sånt där. nu ska jag söka efter ert google docs här i bloggen för att få läsa henne lite mer. och tacka gudarna för att man iallafall får läsa dina texter varje dag. puss

  agnes 2016-11-30 23:23:55
  Svara
 • Jag efterlyser en SPA-guide! Efter allt snack om spakväll hit och dit är det väl som upplagt för en liten guide. Bästa ansiktsmasken, förslag på aktivitet eller något annat finurligt tips. Jag och min kille har bokat hotellrum som vi ska stänga in oss i och ha privatspa. Alla stämningshöjande knep uppskattas!

  Klara 2016-11-30 22:01:58
  Svara
 • Hej Flora! Eftersom du har sådan bra smak när det kommer till böcker har jag en fråga till dig. Det är så att jag har under 2016 haft en lista med böcker (bl a från olika genrer mm) som jag ska ha läst undre det här året. Nu när 2017 närmar sig håller jag på att knåpa på en ny boklista inför det kommande året. Så min fråga till dig är om du har några böcker att tipsa om? Jag har läst mycket av Chimamanda Ngozi Adichie men skulle vilja ha liknande eller andra böcker som bara är måsten att läsa. Älskar din blogg och älskade att läsa din bok (som var på min boklista för 2016!)

  Elise 2016-11-30 21:47:57
  Svara
 • Vart är denna fantastiska jumper ifrån??

  Carolina 2016-11-30 19:26:42 https://carolinarigo.com
  Svara
 • En sak jag tänkte på: säg till Metro att vänsterställa texten! Det kan vara jobbigt att läsa längre stycken centrerad text <3

  Emelie 2016-11-30 18:59:25
  Svara
 • Jag kan svara att den kommer från Gant Rugger, har en själv och älskar den! Dock tror jag den är helt slutsåld, jag köpte min för en månad sen och fick ringa runt till jättemånga Gant-butiker, alla skrattade typ åt mig och sa att den tog slut för länge sedan. I Uppsala lyckades jag knipa ett skyltexemplar! Tips är att kolla på tradera osv om någon hunnit tröttna. Lycka till!

  Linnea 2016-11-30 18:36:08
  Svara
 • alltså flora! jag har kanske tremiljoner olika embryon av berättelser och karaktärer i mitt huvud och jag vill så gärna få ner något av det på papper nån jävla gång. men varje gång jag ska sätta mig ner och bara nu jävlar skriver jag den här episka fantasyromanen jag har i huvudet så bara tar det stopp för jag har ingen dramaturgi?? vet inte hur man GÖR, hur man finner röd tråd, cliff hangers, tydliga saker som driver handlingen framåt osv. hur gjorde du? hade du hela berättelseförloppet klart för dig innan du började skriva? kom dramaturgin efterhand eller hade du spaltat upp den innan? kanske sånt man måste ha klart för sig med en gång för det ska bli något av det, vad vet jag ( :( ). jättetacksam för svar, vi är lika gamla och du är därmed en eggande you can do it-inspiration för mig! kram

  Ellinor 2016-11-30 18:18:40
  Svara
 • Så det var inte din idé att ändra layouten såhär? Metromode kör så många scripts som blockas i min webbläsare nu att jag nästa bara ser tomma placeholders. Inga bilder eller headers, bara text, LOL.

  Typiskt dåligt sett att designa webbz, men aja.

  Var till och med tvungen att tillfälligt stänga av blockeringen för att kunna skicka den här kommentaren.

  Fredrik 2016-11-30 18:01:48
  Svara
 • så jävla fin intervju ju vad cool hon är!!!

  yrsa 2016-11-30 17:48:47
  Svara
 • flora! tröjan du har på bilden längst ner!! varifrån??

  Moa 2016-11-30 17:33:21
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!