? På sistone

Hej kompis! Låt oss kika på vad som hänt sedan sist:

För en vecka sedan var jag på dejt på Pelikan. Med vem, med vem, men berätta rå

Med Bella! Vi flirtade med den sextioåriga servitören och drack öl och skrålade nästan lika högt som fyllegöbbarna intill. Tipsar samtliga som har partner: dejta hens bästisar. Detta är alltså Isaks vän om inte det framgick.

Åt svampfyllda kroppkakor som är så goa att det inte är klokt. Bara att byta ut smöret mot olja så är de veganska, tips tips.

I fredags var jag och mamma välkomstkommitté på centralstationen till min storebror Viggo och hans son Mio. De var ju på Stockholmsvisit över helgen.

”Titta vad fin himlen är Flora!”

”Ja, det är den verkligen.”

flora mio eloise

Vi åt middag hemma hos pappa och Jo och jag fick ha två av mina bästa personer i knät. Åt binillglass och fick pussar. Älskar dem sönder och samman men det vet du ju vid det här laget.

En annan dag var jag på Konditori Ritorno med Zara. Vi skulle skriva men sörplade mest kaffe och tjötade om tjärleken och kändisar och roliga projekt. Zara är så bra, för varje gång jag börjar snacka om att jag måste vara med disciplinerad i mitt skrivande så säger hon ”Men Flora, den kreativa processen måste få ta tid”. Ja tack.

Häromdagen gick jag genom Vasaparken på väg till ett gympapass på Friskis. Det var så rockig stämning där. På Friskis alltså, inte i Vasaparken. Mannen som höll passet lät oss stampa hårt i golvet till Guns N’ Roses eller nåt, vad vet jag, jag kan inget om rock.

Skärmavbild 2017-01-19 kl. 12.44.06

En annan dag frågade jag om Majsan ville äta middag med mig. Det ville hon! Det var storm och jag slapp gå utanför dörren.

Så jag packade korgen med lite käk och vin och åkte ner sex våningar för att plinga på.

Älskling ♥

Vi hörs snart kompis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Undrar också vart den vita skjortan är ifrån? Så himla fin!

  Elin 2017-01-22 16:54:37
  Svara
 • Gillar denna typen av inlägg. Så mysigt att läsa :)

  Carro 2017-01-21 13:07:52
  Svara
 • Fint! Vita skjortan på pelikan, varifrån är den? Perfekta skjortan ju!!

  Emma 2017-01-21 11:41:14
  Svara
 • Är så himla glad just nu därför att jag äntligen vet vad det där konditoriet heter! Ritorno, alltså :) Var där med en superfin person när jag var i Stockholm på en studieresa och har fantastiska minnen som är förknippade med platsen. Försökte att memorera namnet men lyckades alltså inte, hehe. Så, är som sagt jätteglad nu och ska absolut gå dit igen om jag kommer till Stockholm.
  Älskar dina blogg och podd! Det är så otroligt viktigt att ni tar upp ämnen som ofta är tabubelagda i podden, har binge-lyssnat på alla avsnitt.
  Kram från St:Petersburg :)

  Vera 2017-01-20 22:43:15
  Svara
 • Blir så himla glad av huset vi bor i. Har också en granne slash vän som messar ibland och ba, ska vi kolla film? så packar man snacks och mat och går över till grannen. <3

  Jenn 2017-01-20 16:40:21
  Svara
 • älskar att få läsa allt som har med din skrivvardag att göra. vet hur läskigt det är att dela med sig av sitt skrivande medan man är mitt i det, så ville bara trycka lite på hur mycket jag uppskattar att få läsa om det. tack!

  Ulrika 2017-01-20 15:41:28 http://www.facebook.com/unettelblad
  Svara
 • Hej Flora! Hoppas du kan ge lite råd/pepp eller något i nästa Q&A. Du verkar nämligen ha den bästa av kompiskretsar. Jag känner mig så himla ensam. Bor i en småstad och alla mina vänner har flyttat till olika orter för att plugga. De flesta blir borta i minst 3 år framöver. Jag pluggar också och är klar med min utbildning om ett år, har inte hittat några direkta kompisar i klassen (jag har några som jag umgås med, men liksom inte kompis-kompisar). Har bara en nära vän kvar här som jag kan umgås med… Och min sambo. Men det känns ju sjukt deppigt att bara umgås med honom, man vill ju ha sina tjejkompisar nära också. Självklart träffar jag mina vänner när de kommer hem osv men jag saknar verkligen det här vardagshänget som du beskriver ovan. På mitt nuvarande extrajobb är alla 40+ och ja, som sagt så är det ett år tills jag är klar med min utbildning och kommer ut i mitt ”riktiga” arbetsliv. Kanske får jag bara hoppas att jag hittar nya vänner då men det känns så långt borta. Vet inte vad jag vill ha, men typ tips/tankar/pepp för känner mig så ensam…

  anonym 2017-01-20 14:27:35
  Svara
 • FLORA!!!!
  Kan inte du SNÄLLA göra ett tills inlägg om att hitta en reskompis? Tror flera är sugna på att planera resor nu inför detta året och vore SJUKT KUL om du kunde göra ännu ett inlägg om detta?
  Du är bäst!!!

  Elin 2017-01-20 13:55:31
  Svara
 • Så herlige stunder <3

  Luisa - La Mar 2017-01-20 12:57:14 http://la-mar.no
  Svara
 • ALLTSÅ! Flooooora läs detta!!!!!!!!!!!!!!!

  Jag tycker du gör ett så jävla bra jobb. Älskade de senaste avsnittet av podden å vill också att en kvinna ba ska få leva! Förstår verkligen din prestationsångest å allt man ska leva upp till osv, men du är perfekt som du är! Helt seriöst!!!!!!!!!!! Och jag älskar att ni tar upp de ämnet för de hjälper mig så mycket. Ingen ska behöva oroa sig över va folk ”tycker”. Och jag tycker du är så bra på att visa att du bara är en människa. En får lov att ba va utan att vara rädd och ängslig över vad andra ska tänka å tycka för de tankarna leder ingen vart ändå. Allt som krävs är love mot varandra, visa att man inte vill någon något illa, att vi inte tittar på varandra med kritiska blickar 24/7 för alla är redan upptagna med sin egna lilla kritiska demon som sitter på axeln.
  Du känns som min kompis fast du inte är det fast så är du ju de ändå å och det hjälper mig å får mig att bli glad. Kram!

  Melina 2017-01-20 11:32:50
  Svara
 • Vill bara ge dig en STOR komplimang såhär en fredag. Jag läser otroligt mycket bloggar men finns ingen jag fastnat för som med din. Kanske för du känns lik mig, jag vet inte. Älskar ditt sätt att skriva, hur du ser på saker och ting och du verkar bara vara så sjukt vettig person. Heja dig!

  Kajsa 2017-01-20 11:10:41
  Svara
 • Kul att se lite av din matkorg! Kan du inte göra ett inlägg där du visar vad du brukar handla för mat, vad du har i skåpen och dina bästa snabba vardagsrecept? Känner att lite matinspiration skulle va bra nu, har nämligen fastnat i att äta frypizza och pasta mest hela tiden :))))

  Mirjam 2017-01-20 10:29:26
  Svara
 • Men åh inser nu hur mycket härligare allt ätbart blir när det stoppas i en korg.

  Elsa 2017-01-20 09:43:16 http://elsaherlitz.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!