? Jag ger dig: mina fylleselfies

Hej och välkommen till dräggbloggen. Här är alltså mina samlade fylleselfies sedan april månad. Drink responsibly osv eller äh man gör som man vill

fylleselfies-flora2

Maj månad! Med Yrsa och Ellen och en med Maria på hemmafest. Tycker typ man kan höra oss garva till höger.

fylleselfies-flora-4

Jag och Yrsa var i Italien och drack rödvin på stranden. Tror kanske hon härmade mig och mina svårigheter med att få plats med en prilla under min miniöverläpp?? Och sedan fyllde hon år och då hängde vi i Vitabergsparken och blev fulla mitt på dagen. Ellen är fööör fin i bakgrunden.

fylleselfies-flora-5

Jag och Eveline samma kväll! Det regnade så alla knökade ihop sig under bron, där det var trångt och fuktigt. Till höger, samma plats (ja Trädgården då alltså) men i sällskap av mina bröder ???

fylleselfie-flora-kajsa

Glad med Myran och Kajsa.

svartklubb-kajsa-flora

Sju på morrn efter svartklubb. Så trötta å pirriga och helt okej glada.

full-flora

Accidental selfie (hade body så sitter praktiskt taget naken) till vänster och söndergråten till höger. För ibland gråter man när man är full och går hem ensam.

img_3416

Sitter på en tågräls i en skogsdunge och dricker Törley och funderar på om man ska orka gå in i tunneln och fortsätta dansa.

patte

Samlade på pussar på Patte hela sommaren. Sista bilden är en bonusbild på Maja, Bea och en arg tjej.

selfie-flora

Glad person och ibland trött och mosig person. Känns ändå rätt bisarrt att det var sådär ljust klockan 6 på morgonen en gång i tiden.

wow-fylleselfie

Var på Way out west. Tog bajamajaselfies, glitterselfies, efter-4-timmars-dans-selfies.

selfie

Tillbaka i Stockholm igen. Hade varit hos Isak hela eftermiddagen och ramlade in på Morfar Ginko på kvällen och folk ba ”wow du ser så glowy ut, har du fått ligga” och jag ba ;))))). Gullig Johanna till höger också, på Trädgårdenstängningen.

isakflora

Skulle ta en selfie men så ba pussade han mig :PpppPPppp

selfi

Moa, Anders, Isak, Bea, jag. Sista bilden togs typ en halvtimme innan Moa bar upp Isak på ryggen och han ramlade och bröt foten.

fylleselfies-flora-3

Här är bilder från när jag skulle läsa ur Stanna på Maktsalongens femårsfest, före och efter.

fylleselfies-flora-6

Kallar dessa ”full med lockig person”. Maja till vänster efter en kväll på Strand och 1137likes-Tora till höger på juldagen.

natalie

Okej måste avsluta med detta! När jag var på Yaki-Da i somras så hade jag och en tjej på oss exakt samma outfit. Då sprang jag fram till henne och ba ”jag måste ta en bild på oss!”. Och för några veckor kom det fram att hon 1. Känner Isak och hans vänner. 2. Har gått i min gymnasieskola OCH min högstadieskola! Fast två år över. Sjukt ändå? Bilden till höger togs förra helgen. Natalie heter hon. Så bra person.

Klart slutt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Men asså om ditt hår ser ut så där sju på morgonen efter en hel utekväll så undrar jag HUR? Har du en magiskt produkt eller bara bra hårgener?? Hoppas på det första, annars finns inget hopp för mitt frilla…

  Emma 2017-02-12 12:27:34
  Svara
 • Skönt att du belyser att man gråter ibland på fyllan och att alla kvällar inte blir lyckade :)

  Frida 2017-02-04 12:34:54 http://palpitations.for.me
  Svara
 • men vänta hold your horses och stopp å belägg. bröt isak foten på detta sätt? ”har jag missat det här?” (läses med denna betoning: https://www.youtube.com/watch?v=VEjBkNvdXP4) vad hände?! duktig festnivå med bruten fot ändå! cudos!! :-D

  lovisa 2017-01-31 22:34:09 http://polichinelle.se
  Svara
 • hahah kramar dig som en osäker högstadiekille som är rädd för närhet på bilden på oss. <3 <3

  maria 2017-01-29 20:20:58
  Svara
 • Detta inlägget var så oväntat roligt och bra!!! Älskar blandningen av systemkamerabilder och sånahär liksom.
  Men till en superviktig fråga: VAD ÄR DET FÖR NAGELLACK DU HAR PÅ BILD FYRA?! (Rad två, den i vitabergsparken med ellen i bakgrunden och du med en öl i handen) Sååå himla fint!!! Börjar byta ut mitt vintermörka gråa nu, för känner att våren ligger ju bara runt hörnet och man kan ju smygstarta på naglarna. Hoppas du minns eller har det kvar och att jag kan hitta det i butik. Kram på dig Flora!!

  Tilde 2017-01-29 10:54:27
  Svara
 • Så mycket kärlek på detta! Livet är ändå så många fylleselfies, kompisar och killar man gillar.

  Lennart 2017-01-28 22:41:52 http://coffeeandlipstick.blog/
  Svara
 • Hej Flora! Jätteskojiga och härliga bilder. Du är härlig och jag blir alltid så glad när jag ser att du har gjort ett nytt blogginlägg.
  Jag undrar en sak, se inte detta som någon form av kritik eller liknande, det är bara för att jag är otroligt nyfiken och har varit det ett tag. Du skriver ju mycket om alkohol, fyllor och sådant i din blogg. Jag har inget emot att du dricker alkohol och gillar att ”röja runt”, det är ju allas egna val. Men hur ser du på romantiseringen av alkohol? Hur ser du på att alla inte vill dricka men kanske inte vågar stå emot när du och så många andra romantiserar alkohol, kanske helt utan att tänka på det? Hur tänker du på sextonåringar som har kompisar som dricker men inte vill dricka själva. Det finns inte många bloggerskor och andra offentliga personer som inte romantiserar alkohol. I dagens samhälle är det en norm att dricka alkohol och bli full. Och det tycker i alla fall jag är fett jäkla problematiskt tbh. Samtidigt som jag är helt med på att alla ska få bestämma över sina kroppar och vad en ska göra med de. Det är också fett viktigt. Undrar också om du någonsin har känt dig tvingad att dricka alkohol för att alla andra gör det? Har alkohol någonsin känts jobbigt för dig, på något sätt? Vad är det du tycker är så najs med alkohol och med att bli full? Frågar åt en kompis. Lol skoja.
  Är jätteintresserad. Så ta inte åt dig på fel sätt.
  Du är grym och jag diggar din blogg jättemycket. Puss<333

  Anonym 2017-01-28 19:55:06
  Svara
 • Flora! Du! Nu måste jag ju fråga. Hur gör man faktiskt när man blir lite fladdrigt förälskad i en kompis men inte vet om det är snygg-känslor, kompis-känslor, eller kär-känslor. Snälla, har du tid att svara? Ska jag prata med honom. Eller ska jag fortsätta glida på och se va tiden utvisar?

  Maja 2017-01-28 18:15:12
  Svara
 • Älskar detta inlägget! Fan vad härligt det är med vänner ändå, man glömmer typ det ibland. Så nice att man ofta blir påmind om det här på bloggen!

  ems 2017-01-28 18:05:25
  Svara
  • Svar på emss kommentar.

   Men erkänn! Väldigt fint att vännerna ofta står i fokus på Floras blogg. Påminner en om att ta vara på sitt egna girl gang <3

   C 2017-01-28 21:26:59
   Svara
 • Flora, var är din keps ifrån? Måste få veta ju <3

  K 2017-01-28 18:02:34
  Svara
 • Himla snygga fylleselfies ändå! Och sista bilderna, med Natalite – så fin grej att träffa någon genom på pricken likadan outfit.

  Ellen 2017-01-28 17:50:06 http://ellenlindberg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!