? Kompisdejtandet – vad hände sen?

500495047ee5b3fa8e9c6099725119ef_980x0_c_85_s_v4tjurpannan flora wiström-17Sågaretorp Flora Wiström -30snorrgården flora wistrom-48Sågaretorp Flora Wiström -32s Sågis 2016 flora wiström -32s norrgården flora wistrom-26

Vi i Book Club Babes har träffats genom internet – i morgon åker vi iväg igen ♥


Ni vet mina kompisdejtsinlägg? Sist fick jag 300 kommentarer från personer som vill ha vänner. Nu undrar jag – vad hände sen? 

Det händer att någon rycker någon tag i mig i toakön på en klubb och säger ”vi har träffats via kompisinläggen på din blogg” och då och då får snaps med med texten som typ lyder ”kolla vår nystartade bokklubb, du har sammanfört oss”. Detta är ju helt jävla undernart. Det gör liksom hela bloggandet så mycket mer värt.

Kan inte ni som vill skicka bilder till mig ([email protected] – märk mailet med kompisdejt) eller skriva något i kommentarsfältet om hur det har varit att få en ny kompis via den här platsen? Så sammanställer jag det i ett blogginlägg.

Jag skulle älska det. ÄL-SKA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Oj jag ser att hon jag kompisdejtar har redan kommenterat men vill bara stämma in med min lilla röst om hur otroligt (OTROLIGT) glad jag är för henne och hela det här konceptet. Vid årsskiftet hittade jag en finlandssvensk tjej i kommentarsfältet på ditt senaste kompisdejt-inlägg (typ vid årsskiftet?) och efter några mejl fram och tillbaka så sågs vi och bara totalklickade. Hon, Irene, är så obeskrivligt härlig, skrattig men framför allt varm. Vi kan prata på, dansa, dricka, asgarva, museivandra i timmar. Fast vi bara har setts fem-sex ggr än så länge så känns det som att hon är en vän för livet redan nu. Jag älskar att visa henne runt om i Stockholm (att vi bor på varsin sida av vasaparken har visat sig perfa <3) men mest älskar jag energin som HON ger Stockholm. Hon är så himla bra. Och det är du med, Flora! Världens bästa grej, den här bloggen.

  Malin 2017-02-05 23:59:15
  Svara
 • ja snälla gör en ny <33 nu blev det min tur att byta stad. tack för massa fint!

  Olivia 2017-02-05 23:23:15
  Svara
 • Det inlägget med allas historier skulle jag ÄLSKA att läsa!

  Ellen 2017-02-04 20:33:21 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Samma vecka som jag flyttade till Stockholm så postade du ditt kompisinlägg. Och under de fyra senaste veckorna har jag träffat två pangfina brudar och deras kompisgäng. De har visat mig stadens dansgolv, de bästa caféerna och skickar alltid snapchats för att se att jag kommit hem ordentligt. Var så himla nervös och orolig över att flytta till ett nytt land och en ny stad utan att känna någon men har inte för en sekund ångrat mig eller känt mig ensam i denna stad. <3

  Irene 2017-02-03 19:30:48
  Svara
 • Alltså fick friendzzz för livet i Paris som jag lärde känna genom ett av dina kompis-dejt-inlägg. Ägit sätt att lära känna människor och ta sig utanför sin comfort zone. Tack flora för att du ger oss den här möjligheten.

  Maria Nordvall 2017-02-03 15:46:46 http://marianordvall.blogg.se
  Svara
 • Träffade min kompis elina i London efter ett av dina inlägg. Nu bor vi tillsammans, hon jag och tre till, och vi är som en liten familj. Evigt evigt tacksam för det.

  Tove 2017-02-03 01:42:46
  Svara
 • Hej Flora!

  Jag undrar om du skulle kunna ge dina bästa tips på hur man har en riktigt bra sleepover med kompisar och sedan dina bästa tips på hur man gör en kompismiddag som bäst.

  Stora kramar,
  Linnea

  Linnea 2017-02-02 23:37:26
  Svara
 • åh flora! har alltid gillat de här inläggen så mycket men aldrig riktigt känt ett behov av att skriva/ta kontakt med någon själv. förrän nu! PRECIS vad jag tror att jag skulle behöva nu, en näve nya härliga personer att vara nyfiken på och utveckla något fint med. plz säg att du ska göra ett till inlägg snart igen!!! :)

  Lisa 2017-02-02 23:34:16
  Svara
 • Internet alltså <3 samt vilken DUNDERBRA idé, ser så mycket fram emot att ta del av ett sånt sammanfattande inlägg!

  Linnea | (Chick)peas & Understanding 2017-02-02 22:52:54 https://peasandunderstanding.wordpress.com
  Svara
 • Ditt inlägg i somras har gett mig 6, fatta SEX STYCKEN, så jävla nya fina kompisar. Jag skrev min annons då mitt liv var tryggt men tråkigt och ensamt sen vilket under hösten blev den värsta i mitt liv pga heartbroken forever. Och alla dessa personer har varit vid min sida som klippor hela vägen. Vi har redan gråtit ihop lite över hur glada vi är att vi har varandra i våra liv nu.
  Hade nog inte klarat hösten utan dessa. TACK som fan Flora för denna superidé. Och tack alla oss som vågade skriva och svara. Så jävla fint.

  Lili 2017-02-02 22:43:46
  Svara
 • ett grymt gäng som håller varann om ryggen <3

  sara 2017-02-02 22:36:23 http://sar.as
  Svara
 • Det är så fantastiskt vad du bidragit till med att sammanföra människor! Jag har precis flyttat till Stockholm efter några år i sydligare breddgrader i Europa och det är lite kallt och mörkt och svårt att träffa människor. Svårt o veta hur man egentligen drar igång en bokklubb exempelvis? Kan du inte anordna ett till sådant här ”event”? Det är kanske fler än jag som behöver en nystart på 2017 :D

  Lillan 2017-02-02 22:17:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!