✨ Veckans lista! ✨

bild-2017-02-02-kl-10-07-3 bild-2017-02-02-kl-10-06-2

?Veckans låt:

? Veckans läsning:

Älskade av Toni Morrison denna vecka med. Bokklubbsbok ju.

✏️Veckans skrivande:

Kan ju meddela att förra veckans skrivande gick åt helvete. Skrev typ en sida. Men så får det vara ibland. Den här veckan tänkte jag skicka de första sidorna på mitt nya bokmanus till min förläggare, och så ska jag skriva på onsdag och torsdag förmiddag.

Veckans festliga:

Elle Decoration-galan i morgon kväll med Isak! Möjligtvis fest på Natalies jobb och fest på Scenkonstmuseet på torsdag. Mycket parti parti alltså. Får se hur mycket denna arma kropp klarar av.

Veckans övriga planer:

Ska träffa farmor, gå på yoga, luncha med mamma, spela in podd, gästa en annan podd och spela in några filmsnuttar som ni kommer få se snart.

? Veckans storslagna:

På fredag åker vi till Kalifornien! Vi börjar i LA i två nätter och sedan bilar vi längs kusten till SF. Jävligt märkligt att komma till Trumpland förstås (vi bokade innan han vann om någon undrar), men så jävla fint att träffa min bror och hans fru som ju bor i San Francisco.

☀️ Veckans pepp:

23 FUCKING GRADER I LOS ANGELES

? Veckans tv-serie:

Vill se mer av Black Mirror. Bah, så bra.

? Veckans blogginlägg:

Ni ska få en lista på mina bästa låter just nu, 1 foto i timmen (missade det förra veckan sorreeey), outfit, boktips, massa bilder från bokklubbshelgen, ett poddavsnitt om bl.a. socialt ansvar – och vad mer vill ni läsa om? Ge mig tips på konkreta rubriker så kanske jag kan kirra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Måste bara berätta om en upplevelse jag hade med Youth Lagoon! Jag hade lyssnat sönder just den låten 17 och skulle äntligen få höra bandet på Pustervik i Göteborg och smög mig in med en vän back stage för att träffa dem och sa till han som sjunger att jag älskar 17 så himla mycket. Han var lite oskön och sa ”vilken låt är det?”, jag blev jätteosäker, tänkte att jag kanske sagt (uttalat?) 17 fel? Sen sa han att han skämtade och vi skulle möta upp dem efter spelningen.

  SEN SPELAR HAN INTE DEN LÅTEN? Jag var så besviken för den låten hade betytt så mycket för mig. Så jag gick raka vägen hem efter konserten. Det var som när jag såg The Kooks och de inte spelade Seaside. Haha oklart varför jag vill dela med mig, men fy 17 vilken bra låt 17 är! Kram och tack för fin blogg.

  Jossan

  Josefine 2017-02-06 15:46:48
  Svara
 • Flora jag ÄLSKAR din blogg. Det var allt, pusshej

  J 2017-02-06 09:37:22
  Svara
 • oj wow bokade du och isak en långresa till usa tsms när ni hade varit ihop i ca 1-2 månader?

  essie 2017-02-05 22:31:51
  Svara
 • ”Min hudvårdsrutin”

  ap 2017-02-05 22:21:42
  Svara
 • Youth Lagoon är så sanslöst bra!

  OTYSTNAD 2017-02-05 21:15:49 http://otystnad.wordpress.com
  Svara
 • vad jag annars skulle vilja läsa är nån miniguide, typ lifehacks eller nåt. behöver inte vara så avancerat (tänker att guider, som i typ sthlm-guide, tar aaaaslång tid att göra) utan bara någon lista eller dylikt på ett specifikt tema :)

  Ellen 2017-02-05 20:00:28
  Svara
 • åh vad gulligt med emojis som punkter! ser fram emot veckans blogginlägg!!

  Ellen 2017-02-05 19:58:49
  Svara
 • Kan du skriva ett inlägg om ditt förhållande till mat? Typ om du haft någon period då haft ett mer eller mindre komplicerat förhållande till mat.

  Janina 2017-02-05 19:14:40 http://nouw.com/janinawi
  Svara
 • Hej!
  Blir så himla peppig av att läsa din blogg och ser alltid fram emot podden på torsdagar!
  Här kommer en oklar fråga: Hur gör du med tvätt osv. Får i alla fall intrycket att du använder typ nya plagg varje dag, tvättar du alltid dina kläder efter en användning (om de inte är fläckiga/luktar svett) eller vädrar, hänger du tillbaka de? Själv tycker jag bara att ”använda-kläder-högen” här hemma bara blir större och större och nästan består av hela garderoben. Så mycket i-landsproblem i denna fråga men jag vill kunna ha olika klädeplagg varje dag och tycker samtidigt att det är onödigt och sliter på kläderna att tvätta de hela tiden. Så därför undrar jag bara hur du resonerar kring detta?
  Kramis

  Helene 2017-02-05 16:53:26 http://nouw.com/detkreativalabbet
  Svara
 • Ofrivillig förebild?
  Blir du påverkad av hur andra ser på dig och hur du tror att de tänker om dig? Kan du ändra på dig enbart för att du tror att det förväntas av dig? Har du känt dig uttittad och har det i så fall påverkat dig och dina val?
  …jag vet inte riktigt om du hänger med i min tankebana, men det vore alltså kul och intressant att höra om du känner dig ”tvingad” till att göra vissa val eller stå för vissa åsikter?! Hur påverkar kändisskapet ditt liv (kortfattat ?)? Tack för en underbar blogg och all inspo du förmedlar ?
  Kram!!

  Emmy 2017-02-05 15:16:04
  Svara
 • Jag kan sakna dina outfitinlägg!! Typ dagens outfit oftare men också ÄLSKADE det inlägget ”vad jag har på mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig”, kan fortfarande gå in och kolla på det pga hjälp i klädkris plus tillfredställande pga du har snygga kläder. Men tänker att det kanske är nya kläder i det inlägget om du skulle göra det nu!

  typ också ett inlägg om du har några lifehacks?? d vore kul!!! annars vill jag ba följa med i din vardag för såna inlägg blir aldrig tråkiga!! <3 < 3 <3 #hejaflorasblogg :)))

  mos 2017-02-05 13:52:48 http://www.botellonz.blogg.se
  Svara
 • Ett inlägg om dina standardvaror i kylskåpet och frys. Sådant du alltid har hemma. Hade varit spännande att se hur det ser ut. Är du organiserad eller stökig i kylskåpet?!

  Samma som ovan också, matveckoinhandling. Även hur handlar du? Typ skriver listor, spontant, har en stående lista som fylls på efterhand, planerar middagar varje söndag inför kommande vecka etc
  Var och hur handlar du? Lite varje dag på mini Ica/Coop, en gång i veckan på Mathem/mat.se, storhandling på Coop Forum etc

  Alltså allt om dina matshoppingvanor hade varit spännande!

  Åh en sak till. Tips på vegetariska pålägg. Vi kör köttfri februari och saknar skinka och leverpastej. Behöver tips. Hörde att Pastejköket släppt en ny. Hittar den INGENSTANS. Någon som testat?

  PS. Haha du märker nog att livsmedel och mat är mitt stora intresse och att jag är en nörd…

  Katarina 2017-02-05 13:41:03
  Svara
 • Det skulle vara jättekul att se vad du handlar för mat en vanlig vecka!! alltså från Ica/Coop/Hemköp osv, en matkassehaul typ! alltid kul med matinspo liksom och se vad andra människor alltid har hemma

  agnes 2017-02-05 13:13:48
  Svara
 • Fler musiktips (det ovan var så bra!)
  Ett inlägg om ålder och känslor kring det, tex om någon ålder varit extra ångestladdad, skön eller så
  Har du någon bucketlist? Skulle vara jättekul att få se den/delar av den

  Älskar variationen i dina inlägg, man får inte 10 likadana på raken liksom
  Ha det gött!

  Cecilia 2017-02-05 13:10:30
  Svara
 • Rubrik: Vegansk roadtrip/matsäcksmat i Kalifornien!

  Ebba 2017-02-05 12:46:19
  Svara
 • Hej Flora!
  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om tinder? Hur man orienterar sig där på bästa sätt (speciellt om man är nysingel) och dina bästa tips på tinder? Hade också varit asballt om du hade kunnat tipsa på hur man startar konversationer där, för man pallar faktiskt inte följa den tröttsamma ”killen skriver först” regeln, så hur gör man på bästa sätt?

  Du och din blogg är såså bra btw
  Puss!

  Linda 2017-02-05 11:12:06
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Som nybliven singel vill jag också ha tindertips! Min sambo och jag valde att separera efter ett 6 år långt förhållande så vet typ nada om tinder.

   E 2017-02-05 18:01:01
   Svara
 • Jag tycker att den här tiden på året är så himla osexig och grå och försöker ta till små knep för att göra den lite roligare. Har till exempel börjat gå på quiz med en bunt vänner varje onsdag! Har du några tips på att hotta upp februari och mars? Bara längtar så förbaskat till våren!!

  Josefin 2017-02-05 11:05:13
  Svara
 • Förslag på rubbar:

  Mina topp 5 rätter 2016
  x konton inom valfri nisch som du borde följa på insta
  + på den senaste tiden, som Julia här: http://prick.blogg.se/2016/june/betyg-pa-de-senaste-dagarnas-handelser.html

  Ha en fin söndag! <3

  Annie - lättlagat vegokäk 2017-02-05 10:33:30 https://vegokak.se/2017/02/04/en-karleksforklaring-till-mina-bloggsystrar/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!