Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

När ni blev vänner.

Så jävla fint att läsa om ni som hittat varandra via mina kompisdejtsinlägg! Här är några svar jag fick när jag frågade vad hände sen? 

img_2129 img_2131

Clara & Maja

? Från Clara: ”Hittad vän genom din blogg! Maja <33333 Tack Flora”

? Ditt inlägg i somras har gett mig 6, fatta SEX STYCKEN, så jävla nya fina kompisar. Jag skrev min annons då mitt liv var tryggt men tråkigt och ensamt sen vilket under hösten blev den värsta i mitt liv pga heartbroken forever. Och alla dessa personer har varit vid min sida som klippor hela vägen. Vi har redan gråtit ihop lite över hur glada vi är att vi har varandra i våra liv nu. Hade nog inte klarat hösten utan dessa. TACK som fan Flora för denna superidé. Och tack alla oss som vågade skriva och svara. Så jävla fint.

? Träffade min kompis elina i London efter ett av dina inlägg. Nu bor vi tillsammans, hon jag och tre till, och vi är som en liten familj. Evigt evigt tacksam för det.

? Alltså fick friendzzz för livet i Paris som jag lärde känna genom ett av dina kompis-dejt-inlägg. Ägit sätt att lära känna människor och ta sig utanför sin comfort zone. Tack flora för att du ger oss den här möjligheten.

img_9473Stina & Emilia

? Vi träffades för första gången november 2015 och har sedan dess hängt ihop som nära vänner. Så HURRA för kompisdejting och ett STORT tack till dig, Flora! Kram, Stina och Emilia

? Samma vecka som jag flyttade till Stockholm så postade du ditt kompisinlägg. Och under de fyra senaste veckorna har jag träffat två pangfina brudar och deras kompisgäng. De har visat mig stadens dansgolv, de bästa caféerna och skickar alltid snapchats för att se att jag kommit hem ordentligt. Var så himla nervös och orolig över att flytta till ett nytt land och en ny stad utan att känna någon men har inte för en sekund ångrat mig eller känt mig ensam i denna stad. <3

? Oj jag ser att hon jag kompisdejtar har redan kommenterat men vill bara stämma in med min lilla röst om hur otroligt (OTROLIGT) glad jag är för henne och hela det här konceptet. Vid årsskiftet hittade jag en finlandssvensk tjej i kommentarsfältet på ditt senaste kompisdejt-inlägg (typ vid årsskiftet?) och efter några mejl fram och tillbaka så sågs vi och bara totalklickade. Hon, Irene, är så obeskrivligt härlig, skrattig men framför allt varm. Vi kan prata på, dansa, dricka, asgarva, museivandra i timmar. Fast vi bara har setts fem-sex ggr än så länge så känns det som att hon är en vän för livet redan nu. Jag älskar att visa henne runt om i Stockholm (att vi bor på varsin sida av vasaparken har visat sig perfa <3) men mest älskar jag energin som HON ger Stockholm. Hon är så himla bra. Och det är du med, Flora! Världens bästa grej, den här bloggen.


GRÅTER. Tack för att ni delar med er av detta. Det är helt jävla fantastiskt! Om du också har träffat någon via min blogg så kan du maila mig på wistromflora@gmail.com eller kommentera det här inlägget. Vänskap är det finaste ever <3333333

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!