Häromdagen lagade jag detta. Ni ba: vad fan är det där? Jo förstår ni, det är zucchini och aubergine som har fått puttra jättelänge så att all vätska försvinner. På så sätt blir det megasmakrikt. Jag hällde på en skvätt matlagningsgrädde och förstås en massa kryddor och så åt vi det med papardelle och tryffelolja.På kvällen kom Felix mamma Inger förbi. Vi åt fruktsallad, drack te och hade en mysig stund ihop.Banan, honungsmelon, nektariner, jordgubbar, granatäpple, mynta, honung och en skvätt apelsinjuice utgör den här goda! Min fina, fina nästan-svärmor.  En annan dag lagade jag rotfrukter och grönsaker i ugn med en mynta/honung/lime-sås till. Oh yes.Och i lördags åt vi frukost med vidöppna fönster.  Jag hade på mig min somrigaste stass, nämligen den här byxdressen från Beyond Retro.Jag har kommit in i en smoothieperiod. Den här innehåller nektariner, banan, kokosdryck, kokosflakes och mynta.  Har ni några smoothietips?
Translation: What I’ve eaten lately, more or less. I want your smoothie recipes!Â