Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

På frukostbordet.

DSC_3075 DSC_3078Häromdagen plingade det på dörren och jag fick ett gäng olika matvaror från Il Fornaio. The perks of being a blogger! Il Fornaio är ett företag som gör italienska, ekologiska produkter som är fria från tillsatser. Bäst i leveransen var kanske det här surdegsbrödet – ett bake off-bröd som förvaras i frysen. Vid användning värms det upp i ugnen i 12 minuter. Resultatet är ett rykande varmt, nybakat surdegsbröd till frukosten.

Alltså ni förstår ju varför jag ville skriva om detta. Så gott.

Translation: about bread that is very, very tasty.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • amen näääää I die vad NICE. skrattade högt åt ”the perks of being a blogger” å längtar efter dig min älskade <333

    my 2014-01-21 18:33:50 http://myshorna.blogspot.com
    Svara
  • ÅH! just hva jeg skal gjøre når jeg kommer til stockholm.

    may-teresa 2014-01-21 13:39:06 http://mayteresa.blogg.no
    Svara
  • Gud vad nice, har letat efter ett ställe som säljer italienska produkter, så jag kan få tag på läckerheter även efter att jag avslutat mitt utbyte i Italien. Såg att de har butik i Köpenhamn också, så himla perfekt! Tack för tipset!

    http://howshorthowlovely.tumblr.com

    Elisabeth 2014-01-21 13:36:01 http://howshorthowlovely.tumblr.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind