Stuvade makaroner, Köpenhamn och bostadstips.

På lördagen åt vi frukost länge länge och låg sedan på Mys säng och tittade på Sex and the City i en evighet. Jag har längtat efter det, att bara göra ingenting med henne.

DSC_9778

När magarna började kurra gick vi och handlade det vi var sugna på: i detta fall stuvade makaroner, sojakorv och ketchup. Livets mat typ.

DSC_9786

Men sedan var det dags att piffa! My drog på sig sin glittrigaste klänning och jag körde på Sandytoppen som jag alltid känner mig fin i. Den är från Monki.

DSC_9791

Ääälskling <3

DSC_9794

Vi kramade Mys roomie Nathalie hejdå och satte oss på tåget mot Köpenhamn!

IMG_3394

Där träffade vi Johanna, Alice, Magdalena och Niklas och drack sötsliskiga drinkar på ett ställe och Tuborg på ett annat. Lekte lekar och pratade och hade en väldigt fin kväll.

IMG_3396

Baby.

IMG_3355

Innan vi åkte hem till Johanna och Alice så klämde vi varsin falafel och mannen som stod i kassan sjöng i en mikrofon <3

DSC_6272

Från en sak till en annan: Mina älsklingar Bea och Rebecca har bott tillsammans ett tag nu, men i januari flyttar Bea till Göteborg för att praktisera på RFSU. Så detta är en utlysning: Är det någon som har en lägenhet eller ett rum ledigt mellan januari och mars i GBG? Maila i så fall på [email protected]. Hon är asrolig, svinsmart och en av de mest lojala människor jag känner. Även feminist och aktivist ofc.

OCH! Som konsekvens av att Bea flyttar ut så behöver Rebecca en ny roomie! Hon bor i en skitmysig lägenhet i Alvik. Musikallåtar, menskoppspreach, aktivism och feministpepp utlovas. Rebecca skrattar högt, dansar och sjunger som en godess och är fett smart och inspirerande. Maila henne på [email protected].

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vad gör man egentligen när någon inom familjen dör? Hur fortsätter man att andas? Fick beskedet för två timmar sedan. Hur gjorde du, Flora?

    Anonym 2014-12-11 13:59:34
    Svara
  • du vet ingen som söker roomie i london hehe?

    dani 2014-12-11 10:39:42 http://daniellacaspian.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!