FLORA ♥ JUMPERFABRIKEN – 26/3

jumperfabriken1

Som ni säkert vet så gillar ju jag Jumperfabriken väldigt mycket, så när de frågade mig om jag ville göra ett butiksevent med dem så sa jag ett rungande ja. Speciellt eftersom vi (alltså ni + jag) hade så roligt på den förra shoppingkvällen.

Inbjudan vykort

Så kom och häng med mig i Jumperfabrikens nya butik på torsdag, så dricker vi bubbel och provar kläder ihop! Jag kommer kl 18 men ni kan såklart hänga där från kl 17. För er som inte kan komma just på torsdag så kommer jag märka ut mina favoritplagg ur kollektionen så att ni kan slinka dit en annan dag och se vad jag gillar mest.

Det ska bli så himla fint att se er! ♥

Translation: If you’re in Stockholm on Thurday, you can try on clothes and drink sparkling wine with me at Jumperfabriken’s new store. So excited! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Så fin du är!

    Alice 2015-03-23 08:19:37 http://aliceherfjord.devote.se
    Svara
  • Hej! Läste dina inlägg medan jag satt och väntade på att en film skulle ladda klart och så fick jag ett måste-tacka-flora-infall. Tack för att du skriver så fina och uppriktiga inlägg varje dag. Tack för att du lägger ner dyrbar tid på att hjälpa läsare med allt från kärleksproblem till jämställdhetsfrågor. Tack för att du vågar visa att även en bloggare kan ha acne och bråka med sin partner. Tack för att du vågar vara ärlig. Tack Flora! <3

    ebba 2015-03-22 21:07:22
    Svara
  • Hej Flora, har du sett Peaky Blinders?

    Stella 2015-03-22 18:59:56 http://hjortorp.tumblr.com
    Svara
  • Så fin blogg!! Detta det ut att bli kul!!

    // www.lindajohannaa.blogg.se

    Linda 2015-03-22 18:31:53 http://www.lindajohannaa.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!