Loppisdagen.

I lördags sålde jag prylar och kläder på Blocketloppisen! Tack för att ni kom och för att ni är världens finaste lilla peppande skara. Hanna var duktig på att fotografera (jag lämnade systemkameran hemma, hade ju nog att bära på om man säger så), så här kommer hennes fina bilder:

 

blocket2

Klockan halv tio var vi på plats och började hänga upp alla grejor.

 

blocket3

Hanna sålde så himla mycket fina kläder.

 

blocket21

Och skor!

 

Loppisgrannen och fina kompisen Hanna!

 

blocket6

En av dagens roligaste kunder under dagen var den här papegojälskande kvinnan. Hon hade med sin lilla favorit och köpte en tröja av Hanna med djungelmönster på (inte helt otippat, då det var en papegoja med på trycket).

 

Jag frågade om inte jag kunde få ta en bild på henne, men då sa hon ”meeen du är ju så himla läcker i din sjuttiotalsstass, det är ju jag som ska ta en bild på dig!” och så satte hon papegojan på min axel. Bästa grejen.

 

blocket9jpg

 

blocket10

Förutom kläder och skor så sålde vi leksaker (denna häst sålde jag för en tjuga till en supergullig liten treårig flicka till exempel), accessoarer, hattar, bandspelare, böcker och skivor.

 

blocket11

En gullig kund köpte min mönstrade kjol som matchade hennes jacka.

 

blocket15

Hanna var så fint klädd i dubbeldenim. Jeansjacka och jeans!

 

blocket16

Skor, smycken, kamerastativ, VHS-filmer, porslinsfärg..

 

blocket19

My kom förbi och hjälpte mig att hänga kläder tillrätta och fick ett par skor.

 

blocket8

Jag blev så himla glad av att träffa er och var på megabra humör hela dagen. Jag hoppas att vi ses igen nästa år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!