En innerlig och intensiv dag.

För elva dagar sedan (herre vad tiden går fort) hade jag en så himla bra dag. Jag hade tvåtimmarsdejter med en massa olika personer, jag ska visa er:

augusti 2013

Jag hoppade över frukosten och mötte upp dessa två kl 13 för att äta asiatisk brunch. Sarah och My (som jag kallar Myran på bloggen så att ni inte ska bli förvirrade, har ju liksom två kompisar som heter så)!

augusti 2013

Flora ♥ asiatisk buffé forever and ever. Vårullar, nudelwok, sushi och annat gott.

augusti 2013

Efteråt var vi mätta och glada!

augusti 2013

Myran ska snart flytta till New York i tre månader, den jäveln. Kommer sakna och avundas henne jämt jämt.

augusti 2013

Och den här personen ska plugga konst på Gerlesborgsskolan. Heja heja!

augusti 2013

Jag själv började Jakobsbergs folkhögskola igår, skrivarlinjen, men det är så nytt allting så det berättar jag om när jag har blivit lite varmare i kläderna.

Klockan 15 träffade jag Paulina! Vi promenerade runt på Södermalm och tog igen. Vi hade så mycket att prata om att jag glömde fotografera, så här kommer en gammal bild. Hon flyttar till Skåne idag och jag kommer sakna henne så jäkla mycket.

augusti 2013

Klockan 17 träffade jag Magdalena. Vi drack kaffe och spanade på hipsters och pratade om familj och att våga och andra viktiga saker. Hon och Niklas flyttar till Köpenhamn i dagarna, så himla avis och glad för deras skull eftersom det är den staden som jag verkligen vill flytta till om något år eller så. Sedan kramades vi hejdå vid medborgarplatsen och jag sa ”nä, jag orkar inte fler avsked” och hon sa ”jag kommer tillbaka i september, så vi ses då!”. Pjuh tänkte jag.

augusti 2013

Klockan 19 mötte jag upp Bea, Mirjam, Daniel, Rebecca och Felix för att handla tacosingredienser. Vi skulle nämligen på middag i Ninas och Esmeraldas nya lägenhet!

augusti 2013

Så sanslöst goda tacos med bönsalsa och enorma mängder guacamole.

augusti 2013

Esmeralda! Vi har känt varandra sedan ettan på lågstadiet. : )

augusti 2013

Nina!

augusti 2013

Bea hade köpt med sig tequila som inflyttningspresent/födelsedagspresent till Nina så det drack vi. Med citron och salt till förstås.

augusti 2013

Dessutom hade hon tagit med sig en sombrero. Här lånar Rebecca den.

augusti 2013

augusti 2013

Sedan lekte vi ett spel som gick ut på att utse den av oss som var mest svensk. En av frågorna var till exempel ”äger du en soda stream?”.

Bästa dagen bästa kompisarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh! Vart åt ni den asiatiska buffen någonstans, vad hette stället måntro? Tack på föris och kram <3

    Filippa 2013-10-23 23:14:42
    Svara
  • Åh så mycket roligt du hann med, tråkigt med alla avsked dock! Själv brukar jag knappt hinna resa mig ur sängen innan dagen är slut, haha. :p

    Marica 2013-10-22 22:17:46 http://myhrans.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!