Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hamburgare och bostadsbrist.

augusti 2013

I tisdags träffade jag pappa för första gången på hela sommaren. Min lillasyster Eloise föddes i London eftersom pappas flickvän är därifrån, så den lilla familjen har varit där under och efter förlossningen. Men i september flyttar de till Stockholm, och då ska jag äntligen få hålla i min lilla knodd!

augusti 2013

Vi gick till Morfar Ginko för att äta middag på deras innergård. Varsin hamburgare fick det bli.

augusti 2013

Och efterrätt!

augusti 2013

augusti 2013

Männen i mitt liv.

Nu ska jag förklara vår boendesituation för er, för jag vet att det är många av er som undrar.

I juli meddelade vår nuvarande hyresvärd att kontraktet inte skulle förlängas efter 1 september. Vi lade upp en annons på Blocket som meddelade att vi sökte en ny bostad i Stockholm. Samma dag ringde en kvinna som hade en lägenhet på Söder som vi gärna fick komma och titta på. Sagt och gjort, vi tyckte om lägenheten och kvinnan meddelade att vi skulle få hyra den. Skönt, tänkte vi! Så vi slappnade av och började planera flytten. Men. Häromdagen fick vi ett samtal från henne där hon sa att styrelsen inte hade godkänt henne som hyresvärd, eller oss (på grund av vår ålder) som hyresgäster. Alltså: tio dagar innan vi blir av med vår bostad så får vi veta att vi inte kan flytta till Söderlägenheten. Panik. Så nu har vi hört av oss till en miljard annonsörer på Blocket, ringt runt och försökt göra allt för att hinna en bostad med så kort notis. Igår var vi på en visning och idag ska vi på en till.

Om ni känner någon som ska hyra ut i Stockholmsområdet så är vi mer än tacksamma för tips.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!