Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej hörni, välkommen till min nya blogg!

Kära gamla och nya läsare!
Nu bloggar jag här på Metro mode i stället, vilket är väldigt kul för det innebär bland annat att jag kommer skriva en hel del artiklar. Stockholmsguider, krönikor, vintagetips och annat som är kul att läsa.

För er som är nya här så är det kanske på sin plats att jag berättar lite kort om mig själv. Jag är 19 år gammal, bor i Stockholm och pluggar skrivarlinjen på Jakobsbergs folkhögskola. Jag brinner för feminism och ägnar mig gärna åt illustration, grafisk design, inredning, böcker, kläder, skrivande, film och inte minst fotografi. Jag bor tillsammans med min pojkvän Felix och förutom att gå i skolan så driver jag den här bloggen (vilket jag har gjort sedan 2007) samt frilansar som skribent och illustratör. Mitt mål med min blogg är att inspirera, sprida kreativitet och sunda ideal. Jag brukar säga att detta är min kreativa avlastningsplats, för precis så är det. Tack för att du är här!

Jag måste överföra mitt bloggarkiv manuellt, så det kommer ta sin lilla tid. Alla kommentarer har därför försvunnit (</3) men ni kan kika in på gamla bloggen för att läsa dem.

om mig

om mig

om mig

om mig

om mig
Källa.

om mig

om mig

om mig

Hi!  From now on, Metro mode will be my blog site. It’s nice, since I will write a great deal of articles and stories about Stockholm, vintage and other fun things. I am 19 years old and live in Stockholm where I study creative writing. I like feminism, illustration, graphic design, interior design, books, clothing, writing, film and photography. My boyfriend Felix and I live together and in addition to writing this blog, I am a freelance writer and illustrator. I want to inspire people and spread healthy and important values. This is the place where I can unload my creativity. I am so glad that you are here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Välkommen! :)
  Har två frågor, 1. Var kommer bilden med cykeln på ifrån?
  2. Mattan på sista bilden? Fick en crush på den alltså, var kommer den ifrån?

  Emma 2013-10-05 10:59:43
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej och tack! Cykelbilden har jag målat själv. Mattan kommer från Urban Outfitters!

   Flora Wiström 2013-10-05 11:03:41
   Svara
 • Fina bilder! .)

  ♥ Samira 2013-10-03 21:09:06 http://samvellon.bloggplatsen.se
  Svara
 • Gör en Stockholmsguide nu nu nu NU!

  E 2013-10-03 16:26:42
  Svara
 • Love the sound of your manifesto! Now, I’m gonna spend some time admiring your archives!…

  Svara
 • Hej Flora! Kul att ha dig på Metro Mode:-) det verkar som att du kommer tillföra massor med ny input kring mode och inte minst kring feminism!

  SP 2013-10-02 16:18:30
  Svara
 • Åh vad spännande med en ny portal!

  Natalie 2013-10-01 22:41:12 http://kitsune.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!