Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att palla päron naken och att bli kysst av främlingar.

Ni är magiska som skickar in så fina anekdoter. Jag önskar er all jäkla kärlek i världen! Här kommer några stycken:

collage1

♣ När han presenterade mig för sina klasskompisar för första gången som sin flickvän.

♣ Förra helgen fyllde min käraste år, så jag bjöd honom på räk- och laxkryssning. Vi fick champagne och sen äta hur mycket västkusträkor vi ville, bara det liksom. Hur mysigt som helst, och när vi kom hem hade vi asbra sex!

♣ Jag är nästan sjutton år och har efter mycket funderande, gråtande, ångest, konstiga försök i bättring insett att jag faktiskt är bra som jag är. Jag duger. Jag är inte dålig. Jag är inte ful. Jag är bra och fin och en bra vän. Jag är duktig i skolan och jag är bra på att sjunga.

♣ Jag började på folkhögskola för en dryg månad sedan och det är det bästa valet jag gjort. Jag har hittat bästisar (för livet känns det som), ett asnice ligg, jag skrattar så jag nästan kissar på mig VARJE dag, har inte gråtit sen jag kom hit, får spela massa på min fiol och ba åhh det är så himla bra att gå folkis! Det är världens bästa miljö, jag har aldrig känt mig såhär stark. Är glad varje dag för att jag gjorde det valet.

collage2

♣ Hoppade upp i päronträdet idag och plockade lite av VÄRLDENS godaste päron -naken.

♣ Det gick en hel dag utan ångest, självmordstankar och panikkänslor. Det tände ett hopp inom mig. En dag kommer jag att bli frisk.

♣ Att en kille jag spanat in på en nattklubb svarar på mitt ”tja” med en puss på munnen. Var visserligen inte en tungkyss men är inte så förtjust i dem ändå. Han var blond, lång och skitsnygg och jag vet att vi aldrig kommer träffas igen men ibland behöver man en puss från en främling.

♣ Gudrun Schyman kom till vår skola och höll en så fantastisk föreläsning om feminism. Vi som vanligtvis är en väldigt gruppuppdelad klass satt nu huller om buller i matsalen, alla sprang runt helt upprymda för att få chansen att diskutera med någon som en vanligtvis inte ens pratar med. Jag har aldrig känt mig så nära min klass eller haft så bra och viktiga samtal. Efteråt gick jag och mina finaste hem i höstsolen, diskuterade vilt och åt världens brakmellis med allt som är gott. När jag i mörkret gick hem med peppig musik i öronen, var jag fylld av världens bästa bubbelkänsla. Jag var så otroligt lycklig. Tänk vad feminism är vackert.

66bcb0d785c46cd1ec5e9c2dbc702a15

♣ Hälsat på en vän som bor 40 mil bort men när vi ses är det som vi träffades häromdagen och inte förra året. Det är sann vänskap.

♣ Jag var på konsert förra helgen på burken och kärade ner mig i sångaren i bandet. Efter konserten kom han fram till mig, han sa att han hade sett mig där i publiken. Nu har vi träffats varje dag sen dess. Och jag är helt tokig i honom och han är helt tokig i mig. Jag bara nyper mig i armen, händer ens sånt i verkligheten??

♣ Jag har flyttat 400 kilometer bort från familjen. För någon dag sedan ringde min yngste lillebror för att berätta om allt som händer där hemma. Jag var tvungen att svälja så många gånger för att inte brista ut i gråt. Efteråt grät jag som en tok eftersom jag saknar honom så mycket. Samtidigt blev jag glad för att jag tycker om honom så mycket. Samtalet gav mig dessutom styrka att klara av ytterligare en universitetsvecka.

♣ Att jag äntligen kommit igång med den där novellen som jag inte vågat ta tag i för att jag inte vill bli besviken på mitt skrivande. Jag kan!

collage4

♣ Jag låg med en superdupersnygg ung man, bara en sån sak.

♣ Idag när jag gick hem från skolan, kände mig bara så glad i hela kroppen att jag inte kunde låta bli att le bakom halsduken och gå för fort med liksom stampsteg så att det gjorde ont i fötterna.

♣ Hade avskedsfest för mina allra allra bästa personer och vi hade så kul trots att jag var tvungen att springa till toan hela tiden för att torka bort alla tårar som vägrade sluta rinna. Nu har jag flyttat men jag vet att vi är bästa vänner i nöd och så länge vi har lust.

♣ Igår fick jag min menskopp på posten och är ivrig att testa den om en månad.

♣ När jag var jätteledsen över att se han jag är kär i flirtandes med en annan, och min allra bästa finaste killkompis sa ”det gör så ont i mig att se dig så ledsen, kom så går vi och dansar” och jag snurrade runt runt tills jag inte såg dem längre.

Translation: Comments about the best thing that has happened to you recently, unfortunately in Swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • så himla fint!! man blir nästan gråtfärdig.

  sonia 2013-10-09 20:46:18 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • vad jag gillar sådan här inlägg! blir så himmla pepp och glad:)

  Julia 2013-10-09 16:50:02
  Svara
 • Kan vara det bästa jag läst på mycket mycket länge. Är så jäkla glad att jag hittat hit, du hamnar bland mina bokmärken ***fin komplimang***. För övrigt är du så jävla snygg och verkar så jäkla klok och ärlig.

  Julia 2013-10-09 11:56:13 http://julviva.blogg.se
  Svara
 • älskar att läsa sådant här… så himlans fint

  Matilda 2013-10-08 20:11:46
  Svara
 • Bilden med alla bilderna på det unga paret, visst har hon eller han en tumblr eller något? Vad heter dom?

  lisa 2013-10-08 10:29:23
  Svara
 • åh, alltså älskar sådana här inlägg!!

  Linnea 2013-10-07 23:30:34 http://linneaforssell.blogg.se
  Svara
 • Så galet fint<3

  Malin Aurora 2013-10-07 23:01:42 http://vildblommor.blogg.se
  Svara
 • Gillar detta. Positiva ljusglimtar från människors vardag. Vackert. Ett fint avslut på en fin dag. Tack!

  Johanna 2013-10-07 22:56:23
  Svara
 • Men alltså åh, så himla mycket fint! Man blir bara så pirrig och oändligt glad!

  Rebeccajohnnysdotter 2013-10-07 20:50:06 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Åh ett sådant fantastiskt inlägg, blev helt varm i kroppen av andras lycka.

  Rebecca 2013-10-07 20:25:06 http://Www.magpie.blogg.se
  Svara
 • Perfekta kvällsunderhållningen att läsa detta!

  kaneli 2013-10-07 19:13:52 http://spicegilr.ratata.fi
  Svara
 • åh gud så mycket fint alla har varit med om!

  Marica 2013-10-07 18:54:16 http://myhrans.devote.se
  Svara
 • Han jobbar 70 mil bort 14 dagar i månaden. Dom två veckor han är hemma sover vi sked varje natt. Varje kväll, varje morgon och minst en gång där emellan har vi sex och han är den finaste i världen.

  F 2013-10-07 18:28:33
  Svara
 • åh så oerhört fint. blir glad av läsa detta.

  fannydarling 2013-10-07 18:14:45 http://fannydarling.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!