Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ny favoritklänning.

klänningIgår när jag hade en eftermiddag för mig själv på stan hittade jag den här klänningen på Humana. Den fanns i skyltfönstret på en skyltdocka och personalen var snäll och tog ner den åt mig.
klänningI provrummet bredvid var det en dam som bad mig om smakråd och när jag provade en kappa passade jag på att fråga henne vad hon tyckte. Hon visade mig att fodret var av fin kvalitet, hur det var tänkt att kappan skulle bäras och tyckte att det var ett kap. Älskar sånt! Det blev inget köp av jackan, men den här klänningen gick jag därifrån med. Superkort och superfin.klänningTypiskt nittiotalsblixtlås. Nu fungerar förresten florasblogg.se igen!

Translation: I bought this vintage dress yesterday, love it. Now you can type florasblogg.se instead of flora.metromode.se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!