Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oktoberdagar.

Nu ska vi ta en titt på vad jag har gjort den senaste tiden:
oktoberdagarDet var en långsam dag i skolan och Zara och jag var trötta. Efteråt åkte jag ut till något himla industriområde i Järfälla för att hämta ut ett paket som hamnat på villovägar, jag var sur för bussen kom aldrig. Dessutom hade jag så mycket pms att det enda jag orkade göra den kvällen var att äta popcorn framför tv:n.
oktoberdagarEn dag efter skolan åkte jag och mina klassisar till Erikshjälpen för att leta efter fina saker. Patrik hittade den här helt fungerande skrivmaskinen för 50 kr! Ville skjuta honom och springa iväg med den. Nä. Men avis var jag.
oktoberdagarVi gick och såg Jag ringer mina bröder på stadsteatern med klassen, och efteråt drack vi öl på Soft. Matilda hade köpt fem trisslotter (älskar att hon får för sig att göra en sådan sak) och var så himla taggad på att kamma hem storvinsten. Men hon vann inget :/
oktoberdagarPå lördagen poserade jag mitt allra kaxigaste och sedan åkte jag hem till Kummelnäs för att träffa hela familjen. Båda mina bröder var där! Vi åt jättegod soppmiddag, pratade om Frostes och Danas bröllop nästa år och lekte med Elver förstås.
oktoberdagarEfteråt åkte vi in till stan för att hänga med världens bästa kompisgäng. Sara och John var i stan vilket var extra kul. Älskar dessa människor.
oktoberdagarPå söndagen satt jag vid köksbordet och målade akvarellmönster hela dagen, och på kvällen tittade jag och Felix på pariledardebatten och åt popcorn. Jag blir så nervös av debatter, sitter på helspänn och vågar knappt titta. Vilken pajkastning alltså.
oktoberdagarIgår drog jag på mig mina ridbyxor och åkte till skolan för att ha textsamtal. Var på jättebra humör!
oktoberdagarDrömmen att titta ut genom klassrumsfönstret och mötas av detta. Helt sagolikt.
oktoberdagarSedan gick jag på stan för mig själv i några timmar och råkade shoppa jättemycket. Intalar mig själv att jag är värd det efter alla orosmoment den senaste tiden. Kolla vad fint det är under Skanstullsbron nu förresten! Magi!

Translation: Some October-days. Hanging out with my classmates, seeing my family and loving the autumn colours.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!