Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lund #1.

Hela Metro Mode har knasat i helgen, men nu verkar det funka igen! Här kommer en bunt bilder från min helg i Lund:Lund -13På fredagsmorgonen lämnade jag min väska hos My (SÅ FINT ATT SE VARANDRA IGEN) och sedan mötte jag upp Froste.Lund -13Vi gick in i växthuset i Botaniska trädgården. Där fanns bland annat bananer!Lund -13Och kaktusar. I min nästa lägenhet tänker jag ha flera stycken.Lund -13Lund -13Det såg ut som en liten stad.Lund -13Sedan gick vi runt i Lund en stund. Lund -13Så jäkla mysig stad alltså.
Lund -13Drömhus.
Lund -13Vildvin och murgröna överallt. Kanske bästa årstiden att besöka staden på!
Lund -13Domkyrkan.Lund -13Sedan mötte vi upp Dana också!
Lund -13
Vi gick till Råepok och beställde in en massa sushi. De bjöd mig eftersom jag nyligen fyllde år, lyx! En bra sak med den här sushirestaurangen är att fisken är miljömärkt och närproducerad. Det gillar vi.
Lund -13
Fina förlovade paret.
Lund -13Vi gick till mitt favvohus i Lund.
Lund -13Men det blåste så kallt ute så vi gick förstås till St Jakobs för att fika i stället!Lund -13Deras bullar är heaven.Lund -13Daniel kom förbi!! Han pluggar ju i Lund numera.Lund -13Och sedan kom My som hade skrivit klart sin tenta och varit på systemet. Vi var vinsugna! På kvällen åkte vi till Köpenhamn, men det får ni se i nästa inlägg. Asfina första timmar i Lund.

Translation: I went to Lund this weekend. Spent time with my brother Froste and his fiancee Dana, wandered around in the beautiful town, had coffee at a lovely stone oven bakery, met my great friend Daniel and celebrated the reunion with My. More pictures to come!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskade hemstad <3 Så himla roligt att du gick till stället (råepok) jag praoade på och botaniska trädgården är ett av mina favoritställen i Lund och ligger precis vid min skola. Om du är kvar i Lund så tipsar jag om caféet Ariman. Ligger nära Lunds Domkyrka, SÅ MYSIGT. Ha det bra, puss och gos äppelmos.

  Alice Linn'ea 2013-10-15 19:26:34
  Svara
 • Kände igen ett av husen på åttonde bilden. Kom ihåg att det var det jag såg på Hemnet igår, haha så om du är sugen! http://www.hemnet.se/bostad/villa-12rum-centrum-kulturkvadranten-lunds-kommun-adelgatan-5-5779013 Lite lagom pris ju, *host*

  Emmy 2013-10-14 22:31:04 http://emmyannalinnea.blogg.se
  Svara
 • Åhh jag bor i Lund älskar denna stad tänker aldrig flytta!

  Anna 2013-10-14 22:14:25 http://enstorm.tumblr.com
  Svara
 • Åh vad fina bilder och vad mysigt det låter!!

  Fanny 2013-10-14 19:15:55 http://www.fannygram.blogg.se
  Svara
 • alltid lika roligt att se andra besöka staden man har bott i hela sitt liv och tycker verkligen du besökte de bästa ställen!

  Sonia 2013-10-14 18:55:59 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • åh vilka mysiga bilder och nu blev jag jättesugen på sushi!

  Marica 2013-10-14 18:26:38 http://myhrans.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!