Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lund och Köpenhamn.

Lund -13Så jag och My gick alltså hem till henne och Lisa för att dricka vin och peppa kvällen.Lund -13Här är Lisa! Så himla bra person!Lund -13Hon och Eliott lagade grönsakssoppa med vitlöksbröd. Nom.Lund -13Kanske världens gulligaste par.Lund -13Lund -13Baby!Lund -13Lund -13Obligatoriska förfestspegelbilder.mSedan tog vi tåget över till Köpenhamn och mötte upp Magdalena! Åh Magdalena!!Lund -13Vi gick till ett par barer och drack cocktails och tog igen.Lund -13Och så gick vi bort till Kødbyen där vi lekte lekar och dansade på Bakken.Lund -13Önskar att vi bodde i samma stad!Lund -13Dagen därpå var vi såklart väldigt trötta. Vi vaknade upp i Magdalenas och Niklas pärla till lägenhet och åt god frukost tillsammans.IMG_2918Kolla så fint!Lund -13Söt morgonperson.

Translation: On Friday night we took the train to Copenhagen and met Magdalena. So nice to see her again! We drank cocktails and danced at the club Bakken, and slept over at Magdalena’s nice apartment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!