Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ni värmer mig.

Fler kommentarer om det bästa som har hänt er på sistone. Ni är bara bäst.

♣ Pappa klarade av sjukdomen och om en vecka flyger han och mamma på en semester tillsammans. Deras lycka och faktumet att pappa är frisk och hel igen, det är det absolut bästa som hänt mig den senaste tiden.

♣ Jag har en så fin hund. Jag köpte honom för sex år sedan när jag var tolv och han bara en liten valp. Varje kväll när jag borstar tänderna kommer han och vill dricka vatten ur min tandborstmugg, så det får han. Dock är hans nos lite för stor så ibland fastnar muggen på näsan, då är han aldelles extra söt. Han är min bästa vän.

♣ Jag kan antagligen nästa vecka ta ut min första lön från mitt egna företag. Fan vad värt slitet det är!

♣ Två sms den senaste tiden. Från chefen ”bra jobbat idag!” och från en barndomsvän ”jag är frisk nu”, frisk från sin cancer. Helt jäkla underbart.

♣ Ett barn på förskolan där jag jobbar sa till mig: ”Jag känner som att du är min mamma. Eller syster. För jag älskar dig så mycket.”

collage2

♣ I tisdags förra veckan vågade jag äta kolhydrater. Det har jag inte gjort på 3,5 år. Det var fantastiskt. Gjorde det idag igen, två mackor med mjukost. Ska fortsätta vara stark och förhoppningsvis äta det imorgon igen.

♣ Jag är numera arton år gammal och kan bestämma över mitt eget liv. Det är det finaste som har hänt på länge eftersom det har gett mig ett nytt självförtroende. Om jag är sugen på chips och dip mitt i veckan klockan 17.32 men egentligen borde äta middag så tvekar jag i två sekunder, och tänker sedan att ”näe, nu är jag arton år gammal, och jag skall baskemig äta chips och dip till middag”.

♣ Något bra som hände mig de senaste dagarna var nog att jag har insett hur cool min svenska/historia lärare är. Han vill ju inte uttrycka sina åsikter men man kan känna besvikelsen när ingen vågar räcka upp och säga jag är feminist (utom jag och några till såklart!) och att han vill verkligen inte trycka ner kvinnor i texter och övningar, han vill att vi inte ska klä upp oss till skolfotot eftersom vi ska stå emot samhällets ideal. Han är grym och åker skateboard till skolan.

♣ På min studentnatt hånglade jag med en kille. Jag hade knappt sett honom innan. Han hade spanat på mig länge. Min kompis kallar oss ”Dan och Serena”. Och nu är Serena så himla kär i Dan.

♣ Idag har min mamma varit jätteglad, vilket gör mig jätteglad. Vi har lagat raggmunk ihop och skojretats och skrattat och det gjorde mig så himla varm inombords. Mamma och jag. <3

collage1

♣ Jag fick tillbaka ett prov i samhällsekonomi där det stod: du är asgrym !! Fattar du det??? Bevisade för mig själv att jag klarar vad som helst, hur svårt jag än tycker att det är.

♣ Efter att ha tagit anti-depressiva mediciner länge har jag nu kunnat gå ner till halva dosen – och jag mår bra! Kan se en medicinfri framtid nu och det är så jäkla skönt!

♣ När jag och min nuvarande pojkvän ligger mitt emot varandra i sängen. Vi käkar popcorn liggandes och fnittrar. Plötsligt säger han ”tänk om vi gifter oss älskling”.

♣ I somras när jag var på ett musikläger fick jag chansen att träffa en av mina absoluta favoritmänniskor, Melissa Horn. Hon sjöng en låt som berörde mig till tårar och sedan fick jag prata lite med henne på tumanhand. Innan hon skulle gå fick jag sjunga en av mina låtar för henne. När jag var klar såg jag en tår rulla ner för hennes kind. Hon kramade om mig och sa: ”Jag måste få höra mer av dig, vi fixar det.” Jag grät från och till resten av dagen och tappade aptiten för att det var för mycket pirr i magen. Det känns fortfarande overkligt att lyssna på hennes musik och veta att det var hon som sa det där till mig.

♣ Det bästa som händer mig varje dag är att min mamma säger att hon älskar mig och berättar hur vacker jag är.

collage1

♣ Det var min namnsdag häromdagen, kände mig ledsen mest hela dagen men i min inkorg trillade det in ett grattismail från min mormor med en lång hälsning och bilder på söta hundar hon mött, för det vet hon att jag tycker om.

♣ På ålderdomshemmet där jag helgjobbar hade de pubafton med massa ljus, ostbågar och vin. Tanterna och farbröderna satt runt borden och sa ingenting till varandra utan bara smuttade på vad de hade i glasen. Så frågade jag en söt liten dam som ensamt gungade i takt med musiken iklädd sin allra finaste klänning om hon ville dansa med mig. Hon sken som en sol resten av kvällen och jag tror faktiskt att jag gjorde hennes liv lite, lite mer värdefullt om så än bara för några timmar.

♣ Lyssnade på ett föredrag av Gudrun Schyman och hon var otroligt bäst.

♣ Att jag äntligen kommit över aset som förpestat mitt liv i 365 dagar nu och fyllt upp min vardag med att engagera mig i feminism istället.

♣ Flyttat hem ifrån sjukhuset efter två år och har bara pussat pussat pussat på mina syskon, ätit avokadomackor på sängen och lyssnat på mitt egna skratt som inte funnits där på länge.

Bildkällor.
Translation: comments about the best things that has happened to you recently.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Har länge känt att jag inte kan prata med min pappa. Dels för att han ständigt jobbar och dels för att han bor på andra sidan jorden, det finns aldrig tid. Men idag så gick jag och han på en promenad fram till en brygga (detta är i Australien). Vi lade oss på bryggan och bara pratade. Pratade om livet, framtiden, relationer och världen. Kändes fantastiskt. Jag älskar min pappa.

  Andrea 2013-10-25 06:15:20
  Svara
 • Å så jävla vackert gråter♥

  Vendla 2013-10-22 16:45:40 http://veendlaas.devote.se
  Svara
 • När jag vaknade morse kände jag för första gången på länge ett lugn. Gick upp och satte mig vid datorn gick in på din blogg flora, med en kopp kaffe i handen och youth lagoon på låg volym. Sen såg jag det här inlägget och grät, grät för jag kände att jag har fått tillbaka min livslust och det var så vackert.

  ellinor 2013-10-18 09:51:10
  Svara
 • Man blir så varm när man läser sånt här! Det bästa som hänt mig idag är när vi var på utflykt med jobbet. Jobbar på dagis. Hade med 8 busiga och lekfulla barn till en närliggande park full med färgglada löv som landat på marken. Vi spenderade ett par härliga timmar med att kasta löven upp i luften, på varandra, begrava varandra under löven, hoppa i lövhögar och springa/ jaga varandra som tokar mellan trädet. Det var härligt, spontant och lekfullt :D Uppfriskande!

  Sara 2013-10-16 22:27:34
  Svara
 • SÅ. FINT.

  Isabelle 2013-10-16 21:53:06
  Svara
 • Älskar att läsa de här små texterna. Blir så glad!!

  Sanna 2013-10-16 21:30:14
  Svara
 • Att läsa det här gör mig väldigt glad. Så mycket fint som finns här i världen!

  Kaneli 2013-10-16 20:35:39 http://www.spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • jag önskar att jag hade en vän som du Flora. när jag läser dina inlägg om dina vänner, din familj, din stora kärlek och vilja till feminism, livet, att alla är lika mycket värda så blir jag alldeles tårögd. just nu rullar mina tårar men jag försöker läsa dina inlägg och intala mig att jag också är bra ibland. kramar<3

  Lina 2013-10-16 20:07:54
  Svara
 • Alltså det här är så fint och äkta så jag dör.

  Emma 2013-10-16 17:07:24 http://strimmor.blogg.se
  Svara
 • men åh! älskar dessa inlägg. Bästa som hänt mig idag, pappa smsar och säger att han ska underhålla sig själv fredag kväll så jag kan vara ensam hemma med min pojkvän som bor alldeles för långt borta.

  Emma 2013-10-16 13:56:43
  Svara
 • Åh, så vackert. Mer sånt här! Det förgyller mina dagar och jag blir lycklig över att inte endast få läsa om dåliga saker i världen

  Julia 2013-10-16 13:25:56 http://getfree.devote.se
  Svara
 • nej vad blödig jag är, började gråta för jag tyckte allt var så fint!!!! andras glädje = <3

  c 2013-10-16 13:18:02
  Svara
 • Så himla fint!

  Rebecka 2013-10-16 08:46:58
  Svara
 • Dehär inlägget får mig att tänka på när min pojkvän låg och sov med huvudet på min mage och när han vaknade var det första han sa ”Det är dig jag vill leva med, köpa ett radhus med, gifta mig med och göra barn med. Oj vad jag älskar dig, du är så vacker, innifrån och ut”

  Ida 2013-10-16 07:27:11 http://himmelsvidaida.blogg.se
  Svara
 • Alltså, låg i sängen i 1,5 timme och försökte sova. Misslyckades pga nervositetsfjärilar i magen, satte mig vid datorn och läste detta. Så jäkla fint. Känns som om detta kan väga upp för missad sömn.

  Jennifer 2013-10-16 01:46:59 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • Underbart.

  Linnea 2013-10-15 23:38:13
  Svara
 • <3333<3<33333

  natalie 2013-10-15 22:36:45
  Svara
 • åh jag blir så himla glad av det här inlägget!

  Marica 2013-10-15 21:52:18 http://myhrans.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!