Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sista Lundadagarna.

Lund -13Så på fredagsmorgonen åkte vi alltså från Köpenhamn till Lund.Lund -13 Vill alltid att en ska kunna palla äpplen och vill alltid att det ska vara höstfärger utomhus.Lund -13Paulina kom hem till My och Lisa! Hon pluggar jazzsång på folkhögskola i Skåne och det var så fantastiskt fint att se henne igen!Lund -13Vi låg på Mys säng i flera timmar och tog igen. Bästa moments: när jag somnade till inslingrad i Paulina och när hennes lillebror hade franskakurs för henne i högtalartelefonen.Lund -13Sedan gick Lisa, Paulina, My och jag till en thaibuffé för att äta middag. Maten var ljummen, men vi mådde bra ändå.Lund -13På kvällen kom Daniel och Lukas och gjorde oss sällskap. Vi hittade på ett nytt spel och drack vin och sedan gick vi på en knäpp hemmafest i en bastu.Lund -13Och det var allt från min helg i Lund.Lund -13Men vi ses snart igen!

Translation: My last day in Lund. Paulina came and visited us! We lay in My’s bed for hours and then we went out do grab some thai food. In the evening, Daniel and Lukas joined us for wine and games. Bye Lund, see you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson