Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bra saker den senaste tiden:

– Att sparka höstlöv framför mig när jag går hem från bussen.byxor– Dessa byxor som jag fick låna av Lisa när jag var i Lund. De satt som en smäck och jag frågade, rätt oseriöst, om inte jag kunde få köpa dem. Okej, sa hon! Det känns fint att bära Levi’s 501:or igen, på gymnasiet hade jag ju jämt avklippta jeansshorts med magtröja till. IMG_3009– Att jag åkte hem till min kusin Freja efter skolan i förrgår. Vi bakade en kladdkaka som vi åt upp och så pratade vi om feminism och rasism och menskoppar och andra viktiga saker. Jag hängde i det där huset jämt när jag var liten, så det kändes fint att sitta vid samma köksbord som då och dricka ur samma koppar som då och kusinhänga lite grann.skriv– Att min braiga folkhögskoleklass har dragit igång en teatergrupp där vi ska sätta upp våra egna texter. Igår hade vi planeringsmöte och sedan åkte vi hem till Leo.IMG_3018– Att vi lekte charader och galenpanna, spelade Mario Kart, åt pizza och drack vin. Så glad för min klass!

– Att jag är ledig idag vilket innebär att jag ska bruncha med Maja och Daniel, sitta på ett fik och skriva, fira Edvards fyraårsdag och sedan gå på bio med Zara och Matilda.

Translation: I’ve been kicking autumn leaves in front of me on the way home from the bus, worn my new jeans and yesterday I spent time with my classmates (we have started a theater group!). We played charades and Mario Kart, ate pizza and drank wine. Now: Brunch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • ”… och rasism… Och andra bra saker.”.. Jag tror ordet rasism hamnade lite i fel kontext där. Fast jag fattar att det inte var så det var menat haha

  Karolina 2013-10-20 23:47:08
  Svara
 • Vilken helt perfekt ledig dag!

  Fanny Darling 2013-10-19 10:25:18 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • åh, snygga jeans!

  elin 2013-10-18 21:23:04 http://elinfelicias.blogg.se
  Svara
 • fy vad roligt med teatergrupp!

  beatrice almhagen 2013-10-18 18:47:38 http://arktiskt.tumblr.com
  Svara
 • Hej! Är det hon som hade beställt en menskopp? Har själv funderat på en och kan inte låta bli att fråga vad hon tyckte? :) Ifall du vet….? Din blogg gör mig glad. Varje gång. Kram!

  Hanna 2013-10-18 17:59:52
  Svara
 • alltså mario kart!! har längtat hela veckan och i kväll ska jag och johan spela det haha.

  + ÄLSKADE ditt inlägg om hur kvinnor framställs i barnfilmer. så himla bra med konkreta exempel dessutom, tycker det ofta kan fattas när en läser om saker som är fel. jobbar med barn nu och det gör så ont i mig när flickorna påpekar att min mage är stor och att jag borde äta mindre kanelbullar (inte för att de tycker den är stor det bryr jag mig inte om men för att DE bryr sig) och när pojkarna inte vågar rita enhörningar eller fingervirka med den rosa tråden. de är liksom fem/sex år gamla!!!!!! så svårt att veta hur en ska handskas med det men försöker liksom få dem att ifrågasätta det lite själva liksom ”men vem har sagt att en stor mage inte är fin?” eller ”men rosa är ju bara en färg det har ju ingenting alls med att göra om du är pojke eller flicka eller hur?” osv. iallfall BRA INLÄGG

  sara 2013-10-18 16:39:37 http://wilderness.webblogg.se
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   obs menade konkreta exempel på hur en kan göra****** för att motverka problematiken. ursäkta milslång kommentar

   sara igen 2013-10-18 18:56:58
   Svara
 • Det låter alldeles ljuvligt :)

  Lorissa 2013-10-18 10:43:38 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • åh, den mattan! var är den köpt?

  jennifer 2013-10-18 10:42:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!