Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Söndag.

söndagsmorgonsöndagsmorgonsöndagsmorgon

Söndag är att vakna upp av att jag är torr i halsen och dricka vattnet som jag redan förberett på nattduksbordet natten innan. Att sedan somna om. Söndag är att gå och veckohandla i täckjacka, att sedan äta det vi handlat vid frukostbordet över varsin bok. Söndag är att ha mycket att göra: plugga skriva städa gå på teater gå på vernissage kanske träffa en vän, och när jag precis ska börja så bär han upp mig och kastar ner mig på sängen. Söndag är att somna påklädda i sängen och vakna upp tre timmar senare när halva dagen har gått och vi är tröttare än innan vi råkade somna. Men ändå. Jag gillar söndag.

Translation: I like sundays.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ja söndagar är en av dom bästa dagarna. Dom är som bäst när man inte har något planerat och man kan bara såsa omkring och mysa.

  Jeanette 2013-10-21 07:53:18 http://kuriosakabinett.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora! Tänkte bara sprida lite glädje, för jag är på sådant humör. Jag följer många bloggar, (jag vet, konstigt början men fortsätt läs) mest fotografer för att inspireras å så. Är verkligen en person som älskar att titta på bilder, skulle kunna ha det som jobb. ”Titta på bilder”, vilken bra grej det skulle vara. Mitt drömjobb. Hur som haver så gillar jag inte att läsa, eller jo, älskar att läsa böcker mest för att man får måla upp sin egen bild men jag har kommit på mig själv väldigt ofta att undvika att läsa en lång text när jag inte måste. Vet inte riktigt om det har med min barndom att göra, för min lärare trodde inte jag förstod vad jag lästa så jag tvingades läsa högt för någon stödlärare varje vecka. IAF nu vill jag komma till det som förhoppningsvis gör dig lite glad. Jag gillar det du skriver, jag läser allt. Ibland två gånger. Jag gillar hur du berättar saker, du känns så himla fin och äkta! Det var det, fortsätt så!

  Amanda-My Ahlström 2013-10-20 23:43:10 http://viviviviviv.blogg.se
  Svara
 • Åh så fint!

  Lotta (livet i Rom) 2013-10-20 22:27:33 http://unacasaitaliana.se
  Svara
 • åh <333

  fanny darling 2013-10-20 19:28:12 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • söndagar är mysiga :)

  Marica 2013-10-20 18:11:32 http://myhrans.devote.se
  Svara
 • äpplet som osten är på <3<33

  frida 2013-10-20 17:41:23 http://stummaord.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!