Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helgen.

oktoberPå fredagen mötte jag upp Maja och Daniel på Louie Louie för att äta brunch.
oktoberDaniel var här över helgen så då gäller det att passa på! oktoberSedan satt jag och skrev i flera timmar, och på kvällen åkte jag hem till Felix familj där det var födelsedagsmiddag för den här trötta lilla fyraåringen, Edvard.oktoberEfter maten mötte jag upp Zara och Matilda och vi gick och såg Hotell på bio. Sanslöst bra film, en sådan som sitter kvar långt efteråt.oktoberVi promenerade till Slussen med månen stor och rund ovanför oss.oktoberPå lördagen gick jag och Felix och tittade på en lägenhet i Hägerstensåsen som vi förmodligen kommer hyra. Vi letar fortfarande dock för att försöka hitta något som vi får hyra längre så om ni har några tips så är det supervälkommet.
oktoberHittade en fin secondhandaffär men fyndade inget.oktoberVid lunch mötte jag upp Magdalena och så gick vi till Steam för att äta dumplings. Senare kom även Matilda.oktoberPå kvällen åt jag middag och drack drinkar med dessa tre och sedan tänkte vi dansa på Konstfack men det var för lång kö så vi hamnade på en bar i stället där vi lekte lekar. DSC_8688Igår gick såg jag Det sovande folket med min klass och efteråt gick jag och Felix till Rummet där det var konstfest.oktoberÅr&dar spelade,oktoberoch Sarah var en av de talangfulla konstnärer som ställde ut sina verk.oktoberIdag har jag badat badkar och tittat på Weeds och målat lite glad påsk-hälsningar (sisådär ett halvår för tidigt).oktoberSamt träffat Magdalena! Bra bra bra person.oktoberNu väntar jag på att Felix ska komma hem från jobbet så att vi kan äta mysig middag tillsammans. Så kär.

Translation: My weekend was so nice. Had brunch with friends, celebrated Felix’s little brother, went to the movies, had some drinks, went to an exibition, watched Weeds in the bathtub and met Magdalena.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ser verkligen ut som om du har haft det riktigt bra! :)

  melanie 2013-10-22 18:50:50 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Vad tyckte du om ”Det sovande folket”?

  Jessica 2013-10-21 23:35:51
  Svara
 • Vad roligt med hägerstenssåsen! Mysiga Vinterviken, Klubbensborg, Aspudden och Midsommarkransen ligger inte långt ifrån. Himla härliga ställen! :)

  Amanda 2013-10-21 20:27:43
  Svara
 • Kan du inte berätta om några roliga lekar du och dina fina vänner brukar leka. Det låter alltid så kul, mysigt och galet när ni är tillsammans!

  Maja 2013-10-21 20:22:48
  Svara
 • Flora! Har du läst Alltings början av Karolina Ramqvist? Om inte – LÄS DEN! Den är helt orimligt bra om jag tror verkligen att du skulle gilla den! :)

  Rebecka 2013-10-21 19:11:30
  Svara
 • Åh vilken mysig helg du verkar ha haft!

  Marica 2013-10-21 18:39:39 http://myhrans.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!