Ja till Liv!

Ja till Liv!Ja till Liv!Ja till Liv!
När jag fyllde år fick jag Liv Strömquists seriealbum Ja till Liv! av Bea i födelsedagspresent. Felix och jag har haft högläsning ur den innan vi ska sova, och jag gillar den så jäkla mycket. Samhällskritik, politisk satir och feminism, uppbyggt som ett alfabet från A (Arbetslinjen) till Ö (Öde ö). Här kan ni lyssna på Liv Strömquists sommarprat om mens om ni inte redan har gjort det. Ögonöppnande, jag lovar. Följ mig på Bloglovin här, förresten!

Translation: Bea gave me this comic book of Liv Strömquist on my birthday. Social criticism, political satire and feminism. Brilliant. Follow me on Bloglovin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • jäklar vad bra! måste läsas.
  p.s blir så rörd av nedanstående kommentar: ”min vardag med gymnasiestress och tonårsångest blir lite lättare när du har postat din senaste outfit bild eller berättat om din dag”. gud vad fint. håller med henne dessutom.

  fanny darling 2013-10-28 22:55:59 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • Asså flora jag måste bara säga att jag älskar din blogg! Den är så inspirerande och vacker, dina inlägg är så himla välgjorda och fina och du känns som en så himla bra person. Varje gång jag går in på din blogg ännu det som om jag pratar med en jätteunderbar, kreativ storasyster och det tycker jag är så fint. Du gör mig glad varje gång du lagt upp något nytt, och min vardag med gymnasiestress och tonårsångest blir lite lättare när du har postat din senaste outfit bild eller berättat om din dag. Du gör mig bara så jäkla glad, och jag ser verkligen upp till dig på alla sätt och vis. Tack för att du finns och puss och kram och allt vad det heter!<3

  Saga 2013-10-25 19:07:10
  Svara
 • Åh! Hon är så bra Liv! Hon var på min skola (Malmö Högskola) och pratade med två andra bra personer om tecknandet/feminism/böcker allmänt och jag tänkte på dig då! Vet inte riktigt om det finns på Mah:s hemsida, men det hette Skiftesföreläsning 134!

  Lamia K 2013-10-24 23:15:42
  Svara
 • Jag har läst Einsteins Fru, den är också bra :D

  Martina 2013-10-24 20:15:26
  Svara
 • Hej Flora!
  Undrar bara om du har tumblr, skulle vara kul att följa dig där! <3

  Tyra 2013-10-24 20:05:00
  Svara
 • Och lanken saklart!

  Jenni 2013-10-24 17:51:18 http://ienni.blogg.se
  Svara
 • Flora, har ar en kort 30-minuters dokumentar om kidnappning av kvinnor i Kyrgyztan. Det ar en tradition – dock en olaglig sadan – i Kyrgyztan att kidnappa kvinnor som sedan gifts bort till man. Maste ses bums! Beratta sedan garna vad du tyckte om den.

  Jenni 2013-10-24 17:50:37 http://ienni.blogg.se
  Svara
 • Coolt, tänker lätt ta mig en titt någon gång. Lyssnade på hennes sommarprat i somras nämligen, älskart.

  Madde Schwedaan 2013-10-24 16:41:46 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Liv är ett geni. Likväl Nanna Johansson. Du måste läsa hennes Hur man botar en feminist. (Spolier: Med universalverktyget kuk ™)

  jessica 2013-10-24 15:10:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!