Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kreativitetsrus, en idolgalen mamma och mensglädje.

Här är den sista bunten kommentarer om det bästa som har hänt er på sistone. Älskar att läsa era anekdoter.

collage1

♣ Att min pojkvän åkte upp till min folkhögskola så att vi skulle vara tillsammans på vår tvåårsdag, vi lagade mat uppe i allrummet och sen sov han hos mig fast att det var måndag och vi får egentligen inte ha gäster på vardagarna.

♣ Två månader och en dag. Min gudson såg på mig med finurliga ögon, log och brast ut i skratt. Som glitter i magen.

Jag satt på bussen hem igår och lyssnade på Bon Iver. Dom senaste veckorna hade varit som att gå i sömnen och jag var trött hela tiden och hade ingen inspiration. Sen plötsligt med höstkrispet och solen så slog kreativiteten mig som ett slag i magen och jag ville bara fota, skriva, blogga, måla osv. Så när jag kom hem satte jag mig vid datorn på en gång och började skriva ett inlägg. Sedan skulle jag hämta min syster och tog med mig kameran och den vanliga promenaden på 10 minuter tog dubbelt så lång tid för jag var ju tvungen att stanna överallt och fota. När vi kom hem tände vi massa ljus och jag lagade mat medan mörkret sänkte sig ute. Den här dagen slutade med att jag satt uppe till två på natten och målade. Något som inte hänt på flera månader. Den känslan är verkligen obeskrivligt fantastisk.

♣ Det visade sig att han saknade mig också…

collage2

♣ Mitt liv ändrade riktning radikalt för ganska exakt en månad sedan. Var kär i en musiker när jag var 12. På hans födelsedag för 30 dagar sedan, tio år efter min förälskelse släppte, träffade jag honom ute efter en spelning han haft och någonstans sa det klick. Det har gått fort, men nu gör jag min praktik hos honom och det ligger kärlek i luften. Släppte av honom på Arlanda igår och om en månad kommer jag efter honom. Det är det finaste som hänt mig på senare tid och det har förändrat allt, allt. Tänk om mitt 12-åriga jag bara visste…

♣ Att jag kallade mig själv för feminist för första gången!!!!! Samt att jag har hittat kompisar på min franskakurs! Tjoho.

♣ Att min mamma rusade över parkeringen som en dåre bara för att vi skulle hinna hem i tid till Idol. Hon brydde sig inte om att det fanns andra människor där eftersom hon vet hur besatt jag har blivit av svensk tv denna långdragna höstgryning. Två minuter i åtta utbrast jag i skratt ensam i bilen den kvällen. (Vi missade de fem första minuterna, med vad gör väl det när ens mamma är en dåre?)

collage3
Bildkällor.

♣ Jag hade min första jobbkväll på mitt första jobb förra veckan. Det är ideellt och på en biosalong där man kan köpa biljetter för billig peng, fika och prata. Känns så fint och meningsfullt.

♣ Jag ska börja jobba på kvinnohuset i min nuvarande stad. Efter att varit på ett möte kom jag hem och frågade min pojkvän ”är du feminist?” Han svarade ”självklart. Annat hade ju varit konstigt”

♣ Jag har nyss flyttat till Frankrike för sju månaders franskaplugg. Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse men det är också lite svårare och jobbigare än vad jag trott, att vara helt helt ensam i ett nytt land med ett annat språk. Men jag har det så himla bra också, mellan längta-hem-attackerna. Så, här kommer två fina saker: – Blev kindpusshälsad på av en dansk klasskompis vid ett övergångsställe – Jag fick mens. Haha, det är knäppt men äntligen något jag förstår!!! Mensen kändes som en hälsning: ”Hej! Det finns fortfarande saker som är precis som vanligt, var i världen du än är!”

♣ Den jag tycker är världens allra finaste gav mig en slängkyss och jag var tvungen att stödja mig mot min bästa vän för att mina ben inte längre bar.

Translation: Last part of the best things that has happened to you recently.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du som pluggar i Frankrike! Vart är du någonstans och pluggar? Jag pluggar själv i Lyon just nu, så jag blir lite nyfiken! :)

    Anna 2013-10-26 01:00:04
    Svara
  • åhh, så fantastiskt! snälla låt det inte dröja länge innan det är dags igen.

    Filippa 2013-10-25 12:37:53 http://frokenkuriositet.blogspot.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!