Marimekko.

marimekkomarimekkomarimekko

Skjortan tillhör Felix och kommer från Marimekko, jackan är från Weekday.

Jag har haft en så himla skön helg med en massa lägenhetsfix, regniga promenader, Cirkus Cirkör och finmiddag med mamma och Farmor, öl på Tjoget med några av mina bästa och middag med Felix släkt. Idag ska jag på Dramaten och se No Border Musical med min klass, en föreställning där skådisarna har erfarenhet av att leva som papperslösa.

Translation: Shirt from Marimekko and coat from Weekday. I’ve had the best weekend. Apartment decoration, rainy walks, Cirkus Cirkör and restaurant dinner with Mom and Grandma, beer at Tjoget with friends and dinner with Felix’s family. Today, me and my classmates are going to see the No Border Musical, a show where actors have experience of living without asylum.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!