Onsdag och torsdag genom två olika mobilkameror.

samsungsamsungsamsungsamsungI onsdags var jag på en workshop som hölls av Rockfotoemma i samarbete med Samsung. Vi lyssnade på en föreläsning om olika typer av fotografi och sedan fick vi testa en telefon med väldigt bra fotofunktion. Bilderna ovan är tagna med den! Nu kan jag få mina mobilfoton snäppet finare framöver.
torsdagI torsdags eftermiddag mötte jag upp Esmeralda efter skolan. Alltså love her. Vi fikade i Kulturhuset och sedan åkte vi hem till Jaana och drack varm choklad vid hennes matbord. Love her too.
torsdagKolla vilken talang Jaana är. Så stolt.torsdagFyra morgnar i veckan promenerar jag till Kalberg för att ta pendeltåget till folkhögskolan där jag pluggar. Såhär vackert är det på andra sidan bron. Skulle kunna stanna och ta en bild på det varje dag.

Translation: On Wednesday, I participated in a workshop with Rockfotoemma and Samsung. We got to try their newest mobile phone, it actually takes really good pictures! On Thursday I met Esmeralda and Jaana, and the last image shows the view of my morning walk to school.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!