Hannamåndag.

HannaIdag mötte jag upp den här fina personen på eftermiddagen. Hanna!HannaVi utforskade second hand-utbudet på Kungsholmen och gick till Myrorna och Stadsmissionen. Har ni några tips på andra butiker här i området? Hanna köpte en fin randig tröja men jag kom därifrån tomhänt.HannaSedan promenerade vi hem till mig och åt kakor och drack mjölk vid köksbordet.
HannaDen här snygga var med också. Jäklarns vad jag gillar honom.HannaJag har varit så sabla glad på sistone. Kan det inte hålla i sig för alltid? Håller tummarna för att det gör det ett tag till i alla fall.Hanna

Fint att ha henne på besök! Snart igen hoppas jag.

Translation: Second hand shopping and milk and cookies with Hanna today. Not long until next time I hope!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!