Regniga tisdagen.

tisdagIgår gick jag upp i vanlig tid och tänkte gå till skolan, men sedan tittade jag ut genom fönstret,  såg regnet och ändrade sinnesstämning på en sekund. Insåg hur skönt det skulle vara med en ledig dag, så det unnade jag mig. Maja hade tänkt samma sak och vi möttes upp på Prisxtra för att handla tillsammans. Sedan gick vi hem till mig och lagade lunch.tisdagMaja.tisdagTomatsallad, stekt halloumi, hummus med soltorkade tomater och baguette fick det bli. Dödsgott.tisdagNär hon hade gått skrev jag på min radioteater (en uppgift vi håller på med i skolan just nu) och när Felix kom hem från jobbet satte jag igång att laga en superstor lins- och morotssoppa. Varför får ni se en annan dag.tisdagSen kom Rasmus! Det börjar bli standard att han dyker upp lite då och då, vilket är väldigt fint. Han höll oss sällskap medan vi lagade mat och sedan drack vi whisky och mådde bra. Idag är himlen blå, då är det lättare att komma iväg till skolan!

Translation: Maja and I skipped school and had lunch together today. Hummus, baguette, halloumi and tomato salad. In the evening, we made the world’s largest lentil and carrot soup. Rasmus came and joined us while we were cooking and then we drank whiskey and talked.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!